- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vidaila
senior tag
Én bontok egy bundlit. Játékokat egységesen 1.98€-ért bontom.
Maradék játékok amikre privátban jelentkezzetek:Starsand
SurrounDead
The Long Dark: Survival Edition
Vulcanoids -
FunPro
őstag
Valakinek valami a fanatical januári platinumából?
Én vinnék egy Creaks-et és egy Autonauts vs Piratebots-ot.
-
Sirpi
senior tag
Nekem megmaradt egy Long Dark: SE, ha érdekel valakit.
-
pilipi
aktív tag
Chernobylite: Enhanced Edition , State of Decay 2, SCUM , The Long Dark: Survival Edition érdekelne akinek van kérem írjon.
-
Rendo84
senior tag
The Long Dark: Survival Edition maradt meg nálam, akit esetleg érdekelne.
-
Anonymusxx
senior tag
The Long Dark: Survival Edition érdekel még valakit? Maross?
-
$p@rr0w
őstag
Hello-hello, egy State of Decay 2-t szeretnék ha valaki egy felosztásba be tud venni.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
KaiotEch #18988 üzenetére
Erre a formára egyszer három napot vártam, mire méltóztatott válaszolni. Csak egyszer. Add marossnak.
-
törölt tag
State of Decay 2 meg jöhetne ide.
-
s7evcsenko
addikt
Engem meg egy Scum.
-
sto1911
veterán
Egy Chernobylite engem is érdekelne.
-
De4d
őstag
válasz
Tom_Garrett #18981 üzenetére
Ez igen valóban egy remek csomag.
Itt is --> Egy Chernobylite-ra és State of Decay 2-re vevő lennék -
Tom_Garrett
csendes újonc
Mostanában szerintem sem voltak jók, Az előző a zero sievert miatt az már igen! még jó hogy vagy 3 nappal előtte vettem meg full áron annyira megtetszett ticcsen
. És mivel friss gondoltam úgy se lesz sehol..
A legújabban is van pár kivánságlistás meg az egész úgy ahogy van király szerintem azoknak aki szereti az ilyeneket [Survivol Instict]. -
phenomHUN
senior tag
válasz
TheNewDawn #18977 üzenetére
Commandos?
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18974 üzenetére
szerintem meg pukkadjon meg a fanatical is magának....mire tegnap este meg akartam venni a Redeemert (magában), akkor láttam, hogy már nem is az a banner kép és nincs is benne a választható játékok között....
akkor majd lesz valamikor ingyen Epic-en
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #18974 üzenetére
Igen, tényleg hihetetlen.
Rákattintottam, hogy na végre valami mert olyan jól felvezetted és csak szemetet láttam. -
TheNewDawn
addikt
Hihetetlen, kb 1 év után végre egy igazán ütős ( mármint az 1$/game eseken kívül azok mindig jók mert annyival nem foghatsz mellé kb) bundle Fanaticalon, persze a stratégia nem annyira népszerű műfaj, de pl a War Monglers eléggé új és drága és még nem is volt bundlizva eddig
-
NyMRooD
őstag
-
Valakit érdekelne egy Source of Madness?
-
vidaila
senior tag
Úgy látszik Humblibundlin búcsúzhatunk az 1 eurós tiereknek?
-
Dapro
senior tag
zero sievertet keresek pm árral, köszi.
-
De4d
őstag
Van esetleg már infó arról m várható a következő choiceban?
-
default.
őstag
Sziasztok!
Ha esetleg valakinél akad egy Overcooked 2 Steam kulcs elfekvőben, szívesen megvásárolnám.
Köszi,
Üdv! -
sto1911
veterán
válasz
Ferke[HUN] #18958 üzenetére
Hol? Nálam még a Dishonored-ot mutatja, ami 28 nap múlva jár le?!
-
Ferke[HUN]
tag
Januári Prime Gaming:
The Evil Within 2 - GoG
Beat Cop - GoG
Breathedge
Lawn Mowing Simulator
Chicken Police - Paint it RED!
Faraway 2: Jungle Escape -
TheNewDawn
addikt
Hát nekem 6€ ért akarja adni a pakkot, ennyit azért nagyon megér, még akkor is ha az Encased az egyik game ami ingyenes volt.
Fun Pro: Az OlliOlli ból ráadásul a teljes verziót adják ) -
gyimger
őstag
4$ kedvezményt akart rám sózni lemondásnál, nem állított meg.
-
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #18950 üzenetére
Nekem már az OlliOlli megérte a 4€-t!
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
hja... jó nagy hülye, aki használja azokat a kuponokat... sőt... én még abban sem vagyok biztos, hogy érdemes megtartani az alapot ebből a pakkból, mert a year one pass is €10 (ami ugye tartalmazza a fenti 2 tételt), de historical low-ja is €8... a deluxe pakk meg ~12,25ig ment le decemberben (szemeztem is vele), amely nem csak a y1 pass-t, de egy skin és egy sound pakkot is tartalmaz... ergo, ha valakit nem is érdekel a skin meg a sound pakk és kb 0-1-2€-ből meg tudja oldani a pakk-ból (kap kupont és jó áron adja el a többit), akkor megérheti... de split-es áron (3-4€-ért) nem annyira nagy deal...
-
chatran
őstag
válasz
Anonymusxx #18950 üzenetére
Valóban, 16 euró humblin a kedvezményekkel a kèt Eternal kiegészítő. Steamen jelenleg akciósan 12. Indiegalán meg 10 dollár.
Szóval rohadt nagy átb@szás ez a humbli.
Így nekem ez a januári choice teljesen érdektelen. Hol tudnék megszabadulni a játékoktól, hogy legalább a pénzem viszontlássam? -
Chronos85
tag
válasz
csuvicsuva #18941 üzenetére
Aki szeretné 6ért az egész januári csojszt F&F Paypalon szívesen átpasszolnám, dobjon egy privit.
-
Anonymusxx
senior tag
Hát ez a bundle még 6 -ért is húzós...
A doom meg hiába jó, még fizessek is egy kb 12 eut- h teljes legyen? A bundle többi része meg full ismeretlen, pedig nézegetem az indieket... -
Sirpi
senior tag
válasz
TheNewDawn #18948 üzenetére
Viszont tényleg €4 volt az egész
-
TheNewDawn
addikt
Na így legyen ötösöm a lottón:
60% OFF DOOM ETERNAL: THE ANCIENT GODS - PART ONE
60% OFF DOOM ETERNAL: THE ANCIENT GODS - PART TWO
-
chatran
őstag
válasz
csuvicsuva #18946 üzenetére
Én még Bethesdára vettem meg, aztán mikor az megszűnt áthoztam Steam-re. Nekem is a két kieg kellene, de azt nem adják a sóherek.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #18944 üzenetére
+Zolás
ez már csak egy ilyen sportág.
-
Zolás
addikt
válasz
Bakker, novemberben vettem meg az Eternalt....
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ügyes dolog ez , ugye most kb 8€ körül van már csak az ára az alapváltozatnak ( márpedig azt adják) a Deluxenak meg 14, szóval sokan be fogják húzni, mert népszerű még mindig és húzócím, és köztük nagy arányban meg fogják venni a season passt, ide a rozsdás bökőt hogy az egyik elem a chociban az egy kupon lesz a season passra mondjuk további 7-8€ ért.
-
FunPro
őstag
válasz
Ha ez igaz, ez lesz életem legjobban elköltött 6€-ja (4?), az biztos!
-
Garsza
veterán
Helló!
Ismeri itt valaki annyira a Battle.net -et hogy választ tudna nakam adni nekem arra hogy ha VPN -en keresztül brazil battle.net -en veszem meg az új CoD MWII arra van valami régiózár vagy simán használható az EU -ban? -
pigster
senior tag
válasz
s7evcsenko #18938 üzenetére
Engem a következők érdekelnének:
Learn Japanese To Survive! Trilogy
You Can Kana - Learn Japanese Hiragana & Katakana -
s7evcsenko
addikt
Level Up and learn bundle
PLAYNE : The Meditation Game érdekelne belőle... -
Werkly
őstag
Ha van valakinek egy fölös Dishonored 2 GOG kulcsa elfogadnám tőle.
-
pingtest
tag
Sziasztok.
Ebből a bundleból érdekel valakit valami?
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/build-your-own-mythic-bundle
3 játék nincs meg nekem, kiegészíteném 5-re akkor.
Nem nagy ára van, maximum kérek egy köszönömöt a steam profilomra, mondjuk. -
Ferke[HUN]
tag
Prime Gaming-en a Dishonored 2 (GoG) pár másik játékkal együtt behúzható.
-
Werkly
őstag
Ha van valakinek fölös vagy olcsó GTA IV CE szóljon privátban. Esetleg ha érdekli van Dark Messiah of MM kulcsom steamre. De ha jó az ár meg is veszem!
-
törölt tag
XCOM: Ultimate Collection maradt valakinek?
-
akerbis
aktív tag
-
maross
nagyúr
ha paypalen belul be van allitva, hogy balancet hasznaljon eloszor, akkor siman kipotolja majd a kartyadrol. paypal->bankszamlaszamra valo utalas ingyenes, de csak forintot tudsz utalni, es van egy minimalis osszeg is, nem tudom mennyi. Valamint termeszetesen jol lehuz (4-5%) amikor barmirol valtasz forintra.
-
De4d
őstag
Egy részben a csoportot éríntő kérdésem lenne, ha pl megakarok venni egy bundle csomagot paypallal fizetve, de nincs elég összeg a paypalomon, akkor előbb mindenképpen fel kell rá tölteni pénzt vagy megoldható úgy, hogy a hiányzó összeget hozzápotolja kártyáról?
Alapból nem töltöttem még fel soha oda pénzt és eddig nem is volt rajta összeg, csak max azon keresztül fizettem ki bundlecsomagokat de kártyán keresztül. De most van rajta egy kis összeg, akkor már előbb használnám fel azt a pár eurót róla mint hogy teljesen kártyáról menjen az utalás.
Valamint még az érdekelne hogy onnan a kártyára utalás gondolom nem lehet ingyenes, némi tranzakciós díja van vagy esetleg minimális utalási összeg. -
akerbis
aktív tag
rFactor 2, Assetto Corsa Competizione kulcsra vevő lennék.
-
akerbis
aktív tag
Sziasztok!
Valakinek eredeti Metro 2033-ja nem volna? Vevő lennék.
-
BlueSteel
tag
válasz
Anonymusxx #18917 üzenetére
Sziasztok! Most találtam rá a topikra. Megvettem a 2K Megahits Bundle-t Humble-ön, és szeretnék eladni belőle pár játékot, amire nincs szükségem. Mi itt a szokás, ha valaki privátban megírná esetleg, azt megköszönném, illetve ajánlatok is jöhetnek (steam-es groupbuy elsőre kicsit bonyolultnak tűnik, inkább itt adnám el őket hardverapron, ha lehetséges).
A játékok, melyekre nincs szükségem:
Civilization VI
Bioshock The Collection
+ a többi kisebb játékból gyakorlatilag bármi
pl. Railroad Tycoon 3
Civcity Rome
Duke Nukem Forever stb. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18910 üzenetére
igen, ezt linkeltem én is tegnap, mert szintén csodálkoztam, hogy még nem volt szó róla
innen érdekelne egy Mafia, olyan 4 euróért
-
TheNewDawn
addikt
Betenném ide is, mégiscsak itt lenne a helye
Tudom, hogy volt már, szinte mindegyik game bundlizva, de azért egy linket megér basszus nem mindenki veterán és van meg neki minden is : HUMBLE 2K MEGAHITS BUNDLEAvagy Borderlands 3 Super Deluxe Edition ( ebbe elvileg minden benne van) Xcom Ultimate Collection ( ebben is az összes Xcom játék) Civilization 6, Bioshock Ultimate Collection, Mafia Definitive Edition meg egyéb nyalánkságok, 16 játék 15 euróért.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #18904 üzenetére
szerintem én spec azért, mert 2021. októberében vettem az utolsó havi csomagot...
-
sto1911
veterán
Borderlands 3 SDE nincs valakinek eladó?
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #18904 üzenetére
Én mindig skippelek egyet az ilyen kupon akciók után (ha épp kellene valami köviből, akkor csere útján intézem), így mindig kapok valami kupont. €6-nál többet nem éri meg fizetni manapság, €4-ért meg bármit megveszek, csak cserére is bőven megéri.
Ha mindent megveszel, akkor sose kapsz semmit, simán lehúznak.
Én idén 7-8 havit vettem meg, összesen max €40 ha volt így. -
echterion
nagyúr
válasz
csuvicsuva #18903 üzenetére
De akkor meg minek vegye meg. Csak azért, hogy hátha lesz benne valami értelmes januárban?
-
bepken
veterán
válasz
s7evcsenko #18896 üzenetére
ezzel nálam csak annyi a gond, hogy ebből a haviból konkrétan egyetlen cím sem érdekel...
mondjuk decemberi bundli emlékeim szerint hagyományosan harmatgyenge szokott lenni. hátha majd következő hónap
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Kingmax 1x2GB DDR3-1333 RAM
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged