- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TheNewDawn #21053 üzenetére
The Medium-ra vevő lennék a csomagból!
-
De4d
őstag
válasz
Ez összeségében egy nagyon jó bundle. Csak a Wartales megérné.
200 órám van benne összesen, és még mindig nem értem a végére. A végtelenségig lehet benne fejlődni. Imádtam eddig minden percét, és ha valakinek számít van hozzá fordítás is.
UI.: Ha valaki venné engem esetleg egy Medium érdekelne belőle -
Anonymusxx
senior tag
válasz
20 euróért elég drága... 14 dolláros csomagban is bundelszökevények vannak kb...
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #21048 üzenetére
"de volt hogy 2-3 headliner is, de most mi ?"
Hát szerintem személytől függő, számomra a top ezekből a Nobody Wants to Die, és a Dungeons of Hinterberg, és a Boltgun.
Bár nem tudom mit jelent a headliner pontosan, azt hogy jó drága legyen az eredeti ára ? Vagy jó értékelései legyen? De ezeknek mindnek jó értékelései vannak steamen.. És az hogy nem 80 dollár az eredeti áruk nem érdekel, nem attól lesz jó, játszottam már drága játékkal ami nem volt jobb mint egy olcsóbb...
És a maradékok se rosszak.. pl Legacy of Kain - még életemben nem játszottam egy résszel se, de sokat lehetett róluk hallani valamiért... Most legalább majd be tudom próbálni.. Bár sok reményt nem fűzök hozzá, valahogy sose nézett ki jónak, de valahogy12 dollárért teljesen jók, főleg ahhoz képest h ennyiből egy új játékot nem veszel meg.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #21045 üzenetére
Megtettem, csak az volt a kérdés, hogy nincs-e valami probléma ha két egymás utáni hónapban is skippelem.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
TheNewDawn #21026 üzenetére
Nekem első ránézésre nem is tűnik rossznak, de aztán mindig rájövök, hogy hány ezer másik játékom is van, amelyekkel valószínűleg a büdös életben nem fogok játszani, úgyhogy ezek is ráérnek.
-
vidaila
senior tag
válasz
TheNewDawn #20981 üzenetére
Van valami ingyen steamen aktiválható játék az IGN+ -al?
-
pingtest
tag
válasz
TheNewDawn #20981 üzenetére
Köszönöm mindenkinek. Jó tudni ezeket. Nekem nem ér annyit.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20972 üzenetére
Pár hetem van kifizetni, megvárlak vele. Csak maradjon lekérhető kódjuk, ugye...
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20960 üzenetére
Ezzel én is valahogy így vagyok.
Jöttem volna kárörvendeni, hogy erre aztán megérte a +3 euró, de minél jobban nézem, annál kevésbé látok olyan címet, amit tovább adnék. Nem hozott lázba, de valahogy még sem rossz.
-
vidaila
senior tag
válasz
TheNewDawn #20898 üzenetére
Ha valakit érdekel maradék :
◉ Nomad Survival ➤ 0.5€
◉ Diplomacy is Not an Option ➤ 1€ -
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20883 üzenetére
Broken Roadsra és a Pillars of Eternity 2re vevő lennék
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20832 üzenetére
Viszont a "csojszok" elég jók, valahogy mindig akad 1-2 ami valamennyire érdekel.
Most pl a Trepang2 volt az és, nagyon kis király, teljesen visszaadja a régi FEAR sorozat hangulatát, még grafikában is, ami egy részt tök jó, de ugyanakkor a 10+ éves grafikai szint kicsit bántó már a szemnekIlletve sajnos nagyon rövidke lett.
-
VoltanIgor
aktív tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Ez elég fasza túrának hangzik. Jópár innen nekem is bakancslistás
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20802 üzenetére
Gyönyörű szép körút lesz, ámulok-bámulok!
És a backlogos repjegy hasonlatod is ütős!
Engem pedig teljesen beszippantott a KCD2, 01:15-ig játszottam, lassan pedig készülhetek dolgozni.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20798 üzenetére
Gratula! Te aztán tényleg bejárod a világot!
Mivel tavaly júniusban nem kaptam kupont a Humbletől, a 9€-t csak azért, hogy backlogban legyen sajnáltam a havikra, így félév alatt összespóroltam erre.
Komolyra fordítva a szót, nem tudom mi lesz így a Shadows-zal, mert, ha ez bejön idén nem lesz nálam AC-zás. Nekik meg aztán tényleg kellene minden támogatás...
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20793 üzenetére
Nekem nem kell, a de ahogy nézem, a többi sem. Minden vihető. Most a KCD2 megjelenés kicsit elvonta a figyelmemet, el is felejtettem a Choice-t.
-
budo82
tag
válasz
TheNewDawn #20752 üzenetére
Megvoltak (JA3 0-day vétel volt, belement már 150+ óra). 6,5 EUR volt akciósan a havi, a maradékból meg volt kívánságlistás. Meg ki szoktam használni a store-ban a 20% kedvezményt, így attól se akartam elesni, szóval nem skippeltem.
Természetesen gyorsan elvitték -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20744 üzenetére
Én imádom a nehéz játékokat, de utálom a hard fokozatot.
A souls játékok, a cuphead úgy van kitalálva, hogy nehéz legyen, élvezet is velük játszani. A legtöbb játéknál viszont a hard csak annyit jelent, hogy jobban csal az ai, mint egyébként tenné. Ami normalon nem köt le, az nem az én játékom.
U.i:
Mivel látom neked már fixen megvan az against the storm, így én is találtam valakit, akinek tovább tudom adni.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20740 üzenetére
Én már ahhoz is hozzá vagyok szokva, hogy rajtam marad a legtöbb kulcs.
Ha aktuális lenne, holnap még tuti meglesz.
A ja3-ra először húztam a számat, mert azt hittem valami háborús rts. Utána olvasva már tetszik! -
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20732 üzenetére
Nálam is lapul egy against the storm. Soha nem fogok kibékülni a roguelite műfajjal.
Maga a bundle nekem elméletileg a blashpemous 2 miatt megérte, gyakorlatban csak sokkal jobbnak kell lennie, mint amilyen az egy volt.
-
Skynet258
veterán
válasz
TheNewDawn #20737 üzenetére
Én lemaradtam a jó áras (talán 8 EUR volt?) Jagged Alliance 3-ról és kicsit szívtam isa fogam miatta, erre most megkaptam, happiness van.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20688 üzenetére
Ezt én is mindig eljátszom! Megvenném -> lejár az akció -> sajnálkozom. De így lehet a legjobban spórolni!
A Humblenél egyébként arany emberek dolgoznak. Én anno az Elite Dangerous miatt leveleztem velük. Cseréltem valakivel kulcsot, ami állítólagosan a humbe oldaláról származott. Beaktiváltam, meg is jelent a steam fiókomon, csak játszani nem tudtam vele, licenszelési problémákra hivatkozva. Valami gáz volt azokkal a kulcsokkal (tényleg tőlük volt), és még úgy is megkaptam hozzá a támogatást, hogy nem én vettem a játékot, csak egy random ember elküldte a kulcsot hozzá.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #20680 üzenetére
Megvan a megoldás: dec24 a kód
Meglévő Choice esetén a menete:
- lemondani vagy pausálni a meglévőt
- utána: Humble Choice
- és automatikusan a következő hónaphoz fogja adni -
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20675 üzenetére
mystic vale complete erdekelne
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20654 üzenetére
Kettő kívánságlistás van a haviban, de az pont nem az. Otthon átnézem a csomagot és kiteszem azt, ami nem kell.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20649 üzenetére
Akárhogy nézem, a Chernobylite 7,5 (jelenleg is), a Death Stranding 12 euró volt a legalacsonyabb áron, így meg 7-7. Bő 200 forintot spórolok, ha ebből a csomagból veszem meg, illetve már írtak is rám emiatt.
-
válasz
TheNewDawn #20618 üzenetére
dehogy kényelmes...
a paypal sok éve már a lehuzásra megy, hogy itt-ott elfelejts átállítani valamit és rádverjék a költségeket. ami 10 éve a paypal volt, az ma (és már sok éve) a revolut.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20628 üzenetére
Azt jó áron viszem, mert a sorozat többi része megvan.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20626 üzenetére
A 3 Crysis Remastered + Prey miatt erősen gondolkodom a vásárláson. Ha a Dark Forcesre, meg a Doomra is lenne jelentkező a DaVE-1 által fentebb jelzett GroupBuysos árakon, akkor lehet belefogok.
-
Louro
őstag
válasz
TheNewDawn #20618 üzenetére
Köszi mindenkinek a gyors választ. Csak ilyenre én már Revolutot szoktam használni. Csak parkoltatni rajta pénzt.... Folyton azt olvastam, hogy gyorsan visszakapják a pénzt, ha baj van. De F&F esetén nem találtam ilyet az oldalon.
Köszi mégegyszer!
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
TheNewDawn #20605 üzenetére
Már csak egy Prey maradt.
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20537 üzenetére
irsz a supportnak, elso alkalommal mindig elnezoek
-
Louro
őstag
válasz
TheNewDawn #20519 üzenetére
2x478-cal számoltam
Akkor írok PÜ-t.
Uh, ahogy nézem, egész jó árat számoltam. A groupbuys-on a legdrágábbat adják 1 ojróért. Furcsa, de biztos oka van.... De én tartom magam ahhoz, amit lent írtam
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #20497 üzenetére
Én végigjátszottam és kiváló coop élmény. De soloban is vígan lehet tolni. Változatos a gunplay és jók a bossok is. Nekem tetszett.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20493 üzenetére
Git gud, git gud...
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #20493 üzenetére
Én meg egy részével se toltam, de én úgy tudtam h nem multis, hanem coop- olyan lehet kb mint a Borderlands, nem?
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20469 üzenetére
tenyleg, epicen
Humbli helyett vettem inkabb egy Golf Peaks-et, és egy inbento-t
. Lightos agytornák, eddig csak golfot problatam, 40 korul kezd erosodni, addig fel ora boldog potyoges van.
-
eami
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #20463 üzenetére
hát, ezúttal én sem felejtettem rányomni a skip-re
amúgy nem rossz ez, csak amolyan régi féle keddi bundle $1, $3 és $5 tiernek tudnám elképzelni. Nyilván a marvel játékkal próbálják eladni, de nekem nem sikerült
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20463 üzenetére
Na de mér', még egy alfa tesztet is kapsz bele!
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #20457 üzenetére
A prime 1 hetes időszakhoz kell bankártya adat? A Hard west 2 miatt kérdem, lehet kellene, bár szerintem hamarosan bundles, ahogy nézem eddig az összes primes game volt már bundleban vagy epicen ingyen, 1-2 kivétellel...
-
jcrk
tag
válasz
TheNewDawn #20436 üzenetére
Szerinted megérik a kozmetikai cuccok a plusz 10 eurót vagy maradjak csak a játékoknak 19.99 ért?
-
D_r_u
tag
válasz
TheNewDawn #20431 üzenetére
Kár, hogy tavaly volt egy tök hasonló csomag, amit meg is vettem: [link]
Ennek a mostaninak a 11 itemes tierje jóval jobb ár-érték arányban. -
válasz
TheNewDawn #20431 üzenetére
Tényleg k* jó, főleg ha még nincsenek meg a klasszikus rpg-k enchanced változatai!
-
eami
Topikgazda
válasz
TheNewDawn #20404 üzenetére
szintén, kezdem úgy érezni, hogy lehet lassan velem van a baj
-
Lackki
őstag
válasz
TheNewDawn #20404 üzenetére
Sifut átveszem
-
juliabrilke
veterán
válasz
TheNewDawn #20351 üzenetére
D_r_u + TheNewDawn
Akkor meg vagyunk hárman ahogy számolom és nincs ismétlődés.
Írok privát üzenetet hogyan bonyolítsuk le. -
D_r_u
tag
válasz
TheNewDawn #20351 üzenetére
Jelentkezem is harmadiknak, Frostpunk GOTY érdekel, ha még szabad.
-
juliabrilke
veterán
válasz
TheNewDawn #20348 üzenetére
Ok, akkor itt az ideje szövetkezni megint.
Nekem egy játék biztosan kellene, a másiknak utána olvasok.Esetleg kell valakinek a SUPERLIMINAL vagy a Frostpunk: Game of the Year Edition?
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #20337 üzenetére
Engem érdekel a Ghostrunner, ha neked vagy másnak nem kellene.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20339 üzenetére
Beaktiváltam.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20337 üzenetére
Hey, pedig ilyen gyorsan már régen húztam be havit teljes áron.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #20328 üzenetére
A Spellforce RTS
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #20322 üzenetére
HW2 ér valamit az egészből. Akkor meg drága, ha a többi nem kell.
-
echterion
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20323 üzenetére
Azt se tudom, mi az a TBS.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20322 üzenetére
Én is vadásznék egy Hard West 2-re
-
Hegasus
senior tag
válasz
TheNewDawn #20312 üzenetére
Én meg még nem vettem meg, de nem is volt pause-on, gondoltam úgy se jön kupon minek... Erre olvasom, hogy kaptak kupont, én meg nem
, most pauson van, meglátjuk küldenek - e
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20312 üzenetére
kértél le kulcsot bármihez? mert ha nem, akkor simán mehet refund
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #20292 üzenetére
ja, nem rossz ez se, mind wishen volt a legós és a A Guidebook of Babel kivételével.
Az Empyrion meg nagyon jó, de állítólag csak modokkal, pl Reforged Eden-el..
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20292 üzenetére
Amikor már emailben a képekről egy játékot sem ismertem fel, tudtam, hogy gond lesz.
Felajánlott egy dollárt lemondáskor, de hát ezen az már nem fog segíteni.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
TheNewDawn #20290 üzenetére
most mondtam le és dobott kemény 1 dolláros kedvezményt
3 hónap után az is már azért haladás
-
maross
nagyúr
válasz
TheNewDawn #20251 üzenetére
sokaknak nem az, de a maga kategoriajaban az egyik legjobb
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20244 üzenetére
Haha, nice! Meglepő, akkor lehet, hogy az 5-6 kimarad. De az is lehet, hogy a két legújabb Yakuza miatt ezt vették előbbre, hátha valaki egyből folytatná az Infinite Wealth-szel.
-
De4d
őstag
válasz
Hát egy "nagyonjóárasított" STEELRISING-t átvennék
-
maross
nagyúr
válasz
hi-fi rush nagyon tetszett, par nap alatt vegigjatzottam
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20233 üzenetére
A Like a Dragon az tulajdonképpen már a 7. rész a Yakuza szériában. (bár lehet új széria 1. részének is felfogni, mert új főszereplő van és körökre osztott harc - emellett hogy egy kicsit még összezavaróbb legyen, az eredeti japán cím eleve azt jelenti, hogy Like a Dragon, csak nyugaton Yakuza néven ment a széria)
Trükkös kicsit az egész:
Van Yakuza 0-1-2-3-4-5-6 Kiryu-val a főszerepben (persze vannak más főbb karakterek is), Yakuza 7 (vagy hát Like a Dragon) Ichibannal, az ezután játszódó spin-off megint Kiryu-val (Like a Dragon Gaiden: The Man Who Erased His Name) és most legutóbb Yakuza 8 (vagy Like a Dragon: Infinite Wealth).
Emellett van a Judgment és a Lost Judgment, megint más karakterekkel, valamint egy 1800-as években játszódó Like A Dragon: Ishin.Én még csak a Yakuza 0-1-2-3-ig jutottam (amik voltak Humble-ben), a 4. már szintén volt Humble-ben, szóval ezért írtam, hogy esélyes az 5 már lassacskán. A Yakuza 0 az ott van az abszolút kedvencek között, zseniális játék, de az egész szériát szeretem.
(a Yakuza 3 Remastered mondjuk borzasztó volt)
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20231 üzenetére
Ha már eddig ilyen szépen sorban haladtak, akkor előbb Yakuza 5 jön.
De ha Judgmentre váltanak, gondolom abból is inkább az első rész jönne először.
-
gejala
őstag
válasz
TheNewDawn #20210 üzenetére
High on Life meg Evil West nagyon megéri $12-ért, de a Doom Eternal, Hotel Renovator meg Session: Skate Sim is jó dealek.
Ez a bundli teljesen jó, csak szokás szerint minden megvan belőle, ami érdekel. -
reelc
veterán
válasz
TheNewDawn #20191 üzenetére
A King Arthur 2 éves most áprilisban, nem 3.
A fejlesztők előző játéka idén lesz 6 éves, nem volt még bundlizva, viszont elég sokszor van már akcióban. Az ennél régebbi játékaik voltak sokszor bundliban.Most nézem, nem nevezném következő résznek (úgy értem nem második rész), inkább standalone kieg. ami májusban jelenik meg. Az ára is mérsékeltebb lesz, mert nem teljes folytatás.
Mint az előző játékuknál, a Warhammer 40,000: Inquisitor és Warhammer 40,000: Inquisitor - Prophecy. -
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20187 üzenetére
Én nagyon nem vagyok csojsz tippelő, de kizártnak tartom. Még elég újak is, jól is fogytk, kritikák is, szerintem amelyek ennyire "sikeresek" azok egy hamar nem kerülnek csojszba.
Ha a fejlesztőnek megjelent volna már azóta újabb sláger játéka esetleg. De egy Lamplighters's Leaguenak én is örülnék. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20187 üzenetére
The Lamplighters's League hogyha bekerül a csomagba, úgy az részemről is instant buy volna
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20172 üzenetére
Igen, lehetséges. Szerintem így is, hogy április 1-jei tréfa volt, nagyobb eséllyel olyan játékokat pakolnak ilyenkor be, amiről már van valamiféle megállapodásuk. Jelzésértékű az is, hogy az egyik játék valóban benne van a mostaniban.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20159 üzenetére
Plot twist: Azok a játékok majd a következő hónapban jönnek.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20165 üzenetére
én amúgy örültem volna neki, persze csak akkor, ha nem az alapjátékot adják (az amúgy is filléres tétel szokott lenni leárazáskor) - majd egyszer ha sok időm lesz, belevágok abba a játékba is...csak amikor megtudtam, hogy olyan 2-3 annyi játékidő van benne, mint az Odyssey-ben, inkább elnapoltam a dolgot
-
bepken
veterán
válasz
az UBI lehet nem adott Steam/Epic kulcsot a Vallhalla-hoz, aztán rájöttek, hogy ezzel a szokásos "fiókösszekötős" megoldással nem vennék huszasával az emberek a csomagot....
-
gyimger
őstag
válasz
Hát ez jó szar.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Mostani Choice-ból Victoria 3, Humankind Definitive Edition és Terraformers gazdára vár, fejenként 400ft-ért!
PÜ
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20152 üzenetére
hát azért nem teljesen elölről, mert nem lesz ugyanolyan már a 20. run sem az elsőhöz képest - kapsz ugyebár fejlesztéseket folyamatosan, amikkel tovább bírod, tovább jutsz el (azt hiszem tán itt ilyen portálok is vannak, ami amolyan shortcut, de lehet hülyeséget beszélek...túl sokat nem akartam magamnak anno spoilerezni, szóval talán 2-3 óra gameplayt néztem belőle)
egészen biztos amúgy, hogy egy igazi rage game
de tört áron tényleg érdekelne.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20150 üzenetére
ha megfelelően van tálalva én szívesen szenvednék vele
a Dark Souls például nem tudott megfogni, mert valami irtózatosan fosok az ilyen groteszk kinézetű boss-októl....ráadásul valahogy az irányítás/harcrendszer sem az én műfajom. (igen, tisztában vagyok vele, hogy kb a Souls egy saját műfaj azóta)
itt viszont úgy láttam gameplay videók alapján, hogy shooter-ként jobban átjöhet a harcrendszer. plusz elvileg a sztori is elég agyf@sz
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20143 üzenetére
A Children of Morta jó volt co-opban, a Darkside Detective-en meg nagyon jókat röhögtem. Dooley hatalmas.
-
l.skywalker
titán
válasz
TheNewDawn #20135 üzenetére
Engem alapvetően nem mozgatott meg, de mivel duplán feledékeny voltam, örülhetek annak, hogy egy része split áron elment, a másik részét pedig megtartottam.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
TheNewDawn #20112 üzenetére
a The Town of Light is, akár sok fabatkát is, nekem az egyik kedvencem...
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #20100 üzenetére
Csináljuk csoportosan! Nekem azért lesz nehéz őszinte szívvel belső szerveim külsővé tenni, mert hétvégén tök jól eljátszottam a Destroy All Humans 2! -vel. De azért létezik a földön szolidaritás is, úgyhogy ha készítenél rá egy Facebook eseményt, akkor csatlakozom.
Ha nem haragszol, akkor tennék egy javaslatot. A performansz előtt transzparenseket lóbálhatnánk: "Humble, te tetted velünk!", "Még van képed Humble-nek nevezni magad?!" vagy "Choice-t csak utolsó nap vegyél!" feliratokkal. Persze ezek csak ötletek, mindenki kénye-kedve alkotná meg sajátját, csak ne legyen túlságosan vulgáris (max. egy csúnya szó/tábla).
Aztán tolhatnánk egy közös szelfit és utána jöhetne a szeppuku. Na? -
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20102 üzenetére
Megnéztem, és valóban, meg van nekem is
Nem is emlékeztem rá. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20097 üzenetére
helyes, így több zsebpénz marad a sztím tavasziszélre
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20093 üzenetére
Én a cikk mögötti logikát nem értem.
Minden szerencsejátékot megéri kipróbálni, ha csak a főnyeremény milyen léte a szempont.
Egy lottószelvénnyel is megnyerhetem a milliárdokat, egy sorsjeggyel a milliókat. Ilyen logikával mindenbe érdemes belefektetni, amiből elméletben többel tudsz kiszállni, mint amennyit befektetsz.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #20070 üzenetére
Én szívesen megválok tőle ennyiért.
Számomra mindig ellenszenves volt a sorozat.
-
chatran
őstag
válasz
TheNewDawn #20070 üzenetére
Jó ez a LIS2, el tud kapni a hangulata, de nagyon spórolósan bántak a helyszínekkel. Nem rémlik, hogy a korábbi LIS-ek ennyire kevés helyszínből álltak.
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20068 üzenetére
Emailben én sem kaptam semmit eddig, viszont most ránéztem a kuponokra a HB menüben és van egy "$8 USD a month to sign up for Humble Choice for 1 month" kupon. Ingyen se kéne a vackuk, de azért nézd meg ott, hátha.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20049 üzenetére
az sem biztos amúgy, hogy mindenkinek első hullámban küldik ki a kupont. van azért még idő a hónap végéig
egyébként azt meg tudja mondani valaki, hogy ez a True Colors mennyire hozza az első Life is Strange szintet? semmi spoiler vagy ilyesmi, csak arra vagyok kíváncsi, hogy ha az első rész tetszett, akkor ez bejönne e
Destroy All Humans 2 és Scorn ami még talán érdekelne ebből a haviból....de előbbi kapcsán az a bajom, hogy az első résszel se játszottam soha
utóbbiról pedig néztem végigjátszást anno, mikor kijött és bár kellően sokkoló volt, nagyon rövidnek találtam a "történetet"
-
gyimger
őstag
válasz
TheNewDawn #20049 üzenetére
Nekem sincs semmi a kuponok menüben, nem mintha ennyiért kéne tőlük bármi is.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #20045 üzenetére
E-mail nem jött, de a kupon ott van a fiókon. Nézted ott is?
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #20043 üzenetére
Nekem pausera jött, nem kellett a cancel.
-
sto1911
veterán
válasz
TheNewDawn #20022 üzenetére
Az alap revolut nem kér enni, miért nem aktív? Én se használom, mégis van.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20011 üzenetére
időközben ezek maradtak:
OTXO
ROGUEBOOK
HELL PIE300 HUF/db vagy egyben 500 HUF
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #20001 üzenetére
én épp fordítva vagyok vele
ha valakit érdekelne a maradék a januári csomagból a Midnight Suns kivételével, akkor simán megvenném
viccen kívül 4 euróért vihető volna a maradék
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #20003 üzenetére
Ha veszed ezt a 3-t vinném is
-
mepet
addikt
válasz
TheNewDawn #19985 üzenetére
Nekem mar semmilyen kuponom sincs. 7EUR-ert megvehettem volna a HumbleBundle Choice elofizetest, de nem vettem, mert azt az infot kaptam, hogy lesz meg olcsobb is. Kiprobaltam, a fizeteskor is ennyit kert volna, de vartam az emlegetett 5.5euros kuponokra. Nem volt jo otlet, mostmar semmi kupon, es mostmar csak 10euroert vasarolhato meg.
-
warcat
veterán
válasz
TheNewDawn #19970 üzenetére
6-án jön csak az új choice, szóval egy teljes hetük lesz keddtől a kuponosztásra.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
TheNewDawn #19970 üzenetére
Ne add fel, még jövő héten van esély a kuponra!
Ha nem lesz, akkor ez a hónap kimarad nekem. Nem nagy összeg, ellenben csak +1 sornak kellenének, azért viszont drága.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Bluetooth hangszórók
- Macron betiltatná az EU-ban a közösségi médiát a 15 év alattiaknak
- Fujifilm X
- Path of Exile (ARPG)
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Stellar Blade
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest