- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
K1LLMy53Lf
senior tag
HB most nem szórakozik. 0 ajánlat skipnél, de instaskip esetén fél8kor már jött a "return to choice" mail...
-
eami
veterán
BÚÉK
-
Maksifül
senior tag
Happy Holidays with GOG RPG's -ből van valakinek felesleges játéka a Humble-ről?
Elsősorban a Kingdom Come: Deliverance és Elex érdekelne. Másodsorban talán a Greedfall és Darksiders III -
De4d
őstag
Deathloop maradt valakinek korábbi csojszból?
-
echterion
nagyúr
válasz
s7evcsenko #19893 üzenetére
Nem, még nem. De akkor megnézem.
-
-
echterion
nagyúr
válasz
l.skywalker #19891 üzenetére
Nálam is 7€, mivel lehet letolni 5,5-re?
-
warcat
veterán
Fenyegetőzik a humbli, de még lehet, hogy szilveszterkor becsúszik egy ajánlat tőlük azért
"Your final Humble Choice offer for 2023 is here" :
-
TheNewDawn
addikt
Elex 2es midnight fight service en kívül akkor kinek és mi is kell még pontosan a choicebol? Gépem még mindig szervizben de tegnap megvettem telefonról szóval tudom küldeni ma a kódokat instant
-
adrian360
őstag
sikerült valahogy belefutnom, hogy nem volt rendesen skippelve a humble choice (pedig mindig első nap megcsinálom), de supportnak írtam tickettet és kettő (!) percen belül jött a refundról a válasz. ezek még karácsonykor is fel vannak készülve
. szóval aki ugyan így jár, nyugodtan írja a levelet, még mindig szó nélkül visszacsinálják.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #19884 üzenetére
Basszus ígértem 4 embernek is 1-1jatekot a havibol, de pillanatnyilag nagy gebasz van nálam, tegnap párszor lefagyott a Windows, meg elég hülye hangokat adott ki a gép, végül el se indult a win a sokadik újraindítás után , gyanítom a merevlemez döglött meg, mert semmilyen javítás nem működik..szervizbe vinni viszont csak 27 vagy 28 an tudom... ( Amiatt ne aggódjon senki mindenki meg fogja kapni amit ígértem csak később ))
-
bepken
veterán
válasz
l.skywalker #19883 üzenetére
okés, ezzel hosszú idő után nevettek
ha tényleg lesz benne Midnight Suns és Aragami, akkor erre lehet, hogy én is benevezek.
persze csak ha nem kínálja őket valaki bontásban
-
l.skywalker
titán
HB Choice januári leak:
- Marvel's Midnight Suns
- Two Point Campus
- Aragami 2
[link] -
vidaila
senior tag
Bundli maradék ha érdekel valakit:
The Gunk - 1,50€
Last Call BBS - 1,25€
Expeditions: Rome - 2€
From Space - 0,50€
The Pale Beyond - 1€ -
l.skywalker
titán
válasz
Anonymusxx #19880 üzenetére
Ami 9.99€-ban, mármint a HB-n. Nem konverzióban.
-
bepken
veterán
válasz
KaiotEch #19878 üzenetére
figyelj, én pont ezért mondom már régóta, hogy ne keressetek logikát ezekben az emailekben...
meg kell nézni, hogy konkrétan mit ajánl és mennyiért adja a csomagot, ha rányomsz felül a piros "Rejoin Now" sorra (csak ne erősítsd meg, ha nem vagy elégedett az árral! ...mint ahogy azt tette korábban egy kolléga innen az én hozzászólásomon felbuzdulva)
nálam jelenleg így néz ki:
-
warcat
veterán
Megjöttek az első körös humbli choice ajánlatok, 9 dollár/hó, 2 hónapra
Várok következőre szerintem lesz még olcsóbb, sőt régi, nem előfizető fiókra még becsúszhat a tavalyi? újévi ajánlathoz hasonló is talán (1€) , bár kétlem azért az elég extrém volt.
-
De4d
őstag
válasz
TheNewDawn #19875 üzenetére
Tegnap nem bírtam,megvettem külön már :\
-
De4d
őstag
Heaven Dust nem maradt senkinek bundleból?
-
TheNewDawn
addikt
Sajnos hazatértem
S"zóval akikkel lebeszéltük a dolgokat akkor most szívesen megcsinalom holnap a dolgot és megbeszélhetjük kinek mi kell pontosan PM ben
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #19870 üzenetére
Jelentősen tudják lassítani a rendszert.
Talán, ha hdd-n vannak a játékok, valami nagyon minimális javulást el tudok képzelni, de én nem ruháznék be ilyesmire.
Már a deiverek is a win-el jönnek, a vidkarié nem, de az magát frissíti. A manuális beavatkozásra már kb. csak akkor van szükség, ha valami gáz van. Mondanám, hogy mint a bios esetében, de tudok olyan gépet, aminél a win frissíti azt is. A vírusirtó is untig elég, ami a windowsba be van építve, feltéve ha vagyunk olyan elővigyázatosak, hogy nem nyitunk meg egy "excel_kimutatas_12_ho.exe" filet, bár még lehet ez ellen is megvéd. Meg nem a torrentről kell beszerezni a napi huncutságadagot.
Szóval, én nem igazán látom létjogosultságát.
Ha valaki meg akarja venni, vegye. Igazából csak a rendszert terheli, kárt nem tesz. Egyedül a töredezettségmentesítés, mert az tényleg kinyírja az ssd-t, nagyon lecsökkenti az élettartamot. Ezért emeltem csak azt ki, mert az tényleg veszélyes.
-
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
Doky1988 #19867 üzenetére
Hárman összeállva lenne érdemes megvenni. Ahogy látom az 1 PC-s változat nagyon minimálisan olcsóbb. A listádon szereplő programoknak van már 1-el újabb változata, az iobit áruházban már azokat dobja fel a listában. Egyébként van egy kupon is rájuk plusszba, egyszer bejött, akkor kb 6800 Ft volt a teljes pakk 1év/3gépre.
Az IObit Uninstaller és az Advanced SystemCare remek programok, programok eltávolítás és az utóbbi takarításban remekel, viszont a Driver Booster egy kész káosz, nemérdemes használni, nem pontos a driver keresése és telepítése. -
Doky1988
senior tag
Sziasztok!
Ugyan nem játék, de ha valakit érdekel, 8188ftért iObit szoftvercsalád csomagja:
[link]Ennyiért baromi jó ár érte 1 év / 3 gépre!
3. éve veszem karácsony körül megSmart Defrag 8 PRO (1 year subscription, 3PCs)
IObit Software Updater 6 PRO (1 year subscription / 3 PCs)
IObit Uninstaller 12 PRO (1 year subscription / 3 PCs)
Advanced SystemCare 16 PRO (1 year subscription / 3 PCs)
Driver Booster 11 PRO (1 year subscription / 3 PCs)
IObit Malware Fighter 10 PRO (1 year subscription / 3 PCs) -
JoolsNOS
veterán
Sziasztok! Az új Vr bundliból nincs valakinek felesleges Angry birds, vagy Cooking simulator? Van helyette: RAW DATA, illetve az ultimate racing bumdliból az automobilista 2-n kívül minden.
-
Corleone33
senior tag
[link]
A bazár 0/24 nyitva, ha olcsón akartok régebbi bundle játékokat behúzni -
Egy Elex II érdekelne 1,75 €-ért.
-
De4d
őstag
Nincs valakinek kuponja a monstani csojszhoz?
Nekem 10 eu lenne most. Korábban meg ha jól tudom egyesek 5-6ért is vették kuponnal az egész pakkot.
Annyiért én is átvenném valakitől, még a felesleges vackok ha rajtam maradnak se gond. -
ZsZso
Közösségépítő
válasz
Corleone33 #19859 üzenetére
bocs, törölhető
-
PROHARDVER!
Kérjük vagyétek figyelembe:
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Köszönjük. -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19858 üzenetére
ráér bőven nekem
-
Corleone33
senior tag
válasz
Corleone33 #19856 üzenetére
A kövi játékok még megvannak:
AUTONAUTS
LIGHTMATTER
DARKSBURG
SMILE FOR ME
THE HAUNTED ISLAND, A FROG DETECTIVE GAME
STRUGGLING
PATH OF GIANTS
VALFARIS:
WEREWOLF: THE APOCALYPSE HEART OF THE FOREST:
LOVECRAFT'S UNTOLD STORIES
IRIS AND THE GIANT
XCOM: CHIMERA SQUAD
WWE 2K BATTLEGROUNDS
PESTERQUEST
BOREAL BLADE
AGELESS
REMOTHERED: BROKEN PORCELAIN
SIMULACRA 1
COLT CANYON
SKULLY
POPUP DUNGEON
COOK, SERVE, DELICIOUS! 3
LEVELHEAD
FURY UNLEASHED
SIZE MATTERS
MORKREDD
RETIMED
FAMILY MAN
GOING UNDER
EFFIE
DISJUNCTION (GOG)
HAMMERTING
NIMBATUS - THE SPACE DRONE CONSTRUCTOR
KILL IT WITH FIRE
DEADLY DAYS
OUT OF SPACE
AS FAR AS THE EYE
CEPHEUS PROTOCOL
NOWHERE PROPHET
RÖKI
WEST OF DEAD:
ATOMICROPS:
HEAVEN'S VAULT:
SWAG AND SORCERY
FORT TRIUMPH
ORWELL: IGNORANCE IS STRENGTH
FRAMED COLLECTION
KINGDOMS OF AMALUR: RE-RECKONING-FATE EDITION -
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #19851 üzenetére
egy Midnight Fight Express jut majd nekem esetleg?
vagy már stoppolták előttem?
-
Corleone33
senior tag
A kövi tömbösített játékok mind eladóak 300Ft-ért per darab áron
AUTONAUTS
LIGHTMATTER
DARKSBURG
SMILE FOR ME
TSIOQUE
TOWNSMEN - A KINGDOM REBUILT
THE HAUNTED ISLAND, A FROG DETECTIVE GAME
VALKYRIA CHRONICLES 4 COMPLETE EDITION
VALFARIS
WEREWOLF: THE APOCALYPSE HEART OF THE FOREST
LOVECRAFT'S UNTOLD STORIES
IRIS AND THE GIANT
XCOM: CHIMERA SQUAD
WWE 2K BATTLEGROUNDS
PESTERQUEST:
BOREAL BLADE
AGELESS
REMOTHERED: BROKEN PORCELAIN
SIMULACRA 1
COLT CANYON
SKULLY
POPUP DUNGEON
COOK, SERVE, DELICIOUS! 3
LEVELHEAD
FURY UNLEASHED
SIZE MATTERS
MORKREDD
RETIMED
FAMILY MAN
SECRET NEIGHBOR
GOING UNDER
EFFIE
DISJUNCTION (GOG)
HAMMERTING
NIMBATUS - THE SPACE DRONE CONSTRUCTOR
KILL IT WITH FIRE
BEE SIMULATOR
DEADLY DAYS
OUT OF SPACE
AS FAR AS THE EYE
CEPHEUS PROTOCOL
DRAKE HOLLOW
NOWHERE PROPHET
ENCODYA (GOG):
Mindegyiknek mennie kell!PÜ ha érdekel
-
NyMRooD
őstag
Ha valakinek esetleg van egy fölös humble choice kuponozva, szívesen átveszem a teljes csomagot.
-
Corleone33
senior tag
válasz
Corleone33 #19852 üzenetére
Arcade Paradise
Surgeon Simulator 2
Dragon Spirits
The Mummy Demastered
Strategic Command: World War 1
Kingdom: New Lands
EncasedMég elérhető!
*bump*
-
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
TheNewDawn #19828 üzenetére
Az Expeditions: Rome elég igéretesnek tűnik
-
Corleone33
senior tag
Egy Fanatical Killer Bundle 28-at felbontanék, ha van ra igény
A kövi jàtékok gazdat keresnek, fejenként 400ft ért (Prey meg Shantae: Half Genie Hero-Ultimate Hero általam lett lefoglalva)
Mortal Shell
Arcade Paradise
Chronicon
The Mummy Demastered
Heaven Dust
Dragon Spirits
Encased
Strategic Command: World War 1
Kingdom: New Lands
DARQ
Surgeon Simulator 2
SINNER:Sacrifice for Redemption
Alex Kidd in Miracle World DXPÜ ha érdekelhet
-
TheNewDawn
addikt
Szóval akkor mai choiceból minden is vihető lesz, kivéve az Expedition Rome ahogy írtam is , the Gunk illetve a Nobody Saves the World elvileg elkelt,De4d kolléga majd dobj egy PM et please ha érdekel tényleg az Elex 2 és Midnight Fight express. A többi 3 game meg ugye ma derül ki. Mindenkitől kérek majd kis türelmet, mert most 5 Grúzia vendégszereteét élvezem 2 nap meg Azerbajdzsán
De jövő hét kedden legkésőbb mindenkivel nyélbe tudjuk ütni a dolgot ha az úgy jó nektek
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19838 üzenetére
Nyugi nekem se jött. Alt accountokra se jött semmi.
-
MrTwister
őstag
adrian360: Köszi most már ezt is tudom legalább.
-
MrTwister
őstag
Holnap jön az új HB Choice? Mindig aktuális hónap 5.-én vagy, hogy van ez most? Régen nem mindig valami pénteken érkezett(hónap első péntekjén vagy mi
)?
-
chris0000
őstag
hi. a deck konfigja kb. milyen intel cpu+nvidia gpu kombónak felel meg? thx. üdv.
-
De4d
őstag
Új Fanaticalos Killer bundlet nem tervezi valaki megvnni? a Haeven Dustot vinném
-
Zolás
addikt
válasz
TheNewDawn #19842 üzenetére
Bármikor jó, nem sürgős. A többi nem érdekel, és az ehaviból se kell semmi.
-
Zolás
addikt
válasz
A The Gunk érdekel, ha bontod!
-
válasz
Most én se kaptam, de a múlt havit kuponnal se vettem volna meg.. ezt viszont jó lenne.
-
echterion
nagyúr
válasz
Nekem valamiért május óta nem jött semmi. Most csináltam egy update-et a beállításokon, hátha lesz valami.
-
TheNewDawn
addikt
Nem kaptál kupont most ebben a hónapban? Szinte mindenkinek jött akit ismerek. November+Decemberre szóló 2 hónapos, és 5.5euró mind a két hónap.
Őszintén szólva még azon is gondolkoztam hogy megtartom a novembert, mert hát ennyiért még abban is van pár jó cím , és hörcsög likeolnáRemélem jövőre is megtartják ezt a szokásukat, hogy 2 db maximum 2 éves AA vagy 1 db AAA gamet betesznek minden hónapban szinte, mert ez így no brainer, főleg amíg a kupont is nyomatják végig.
-
Anonymusxx
senior tag
válasz
ez rohadt jó, nálam mind wishlistes
-
logineres
tag
válasz
TheNewDawn #19834 üzenetére
Múltkor nekem is volt, felfogják tölteni. Kapsz majd róla email-t is. Írtam én is a supportnak, de ugyanazt írták, hogy várjak.
-
TheNewDawn
addikt
Novemberi choice elkelt. Viszont amikor az SGP Secret Files akartam felfedni, Humble azt mondta nekem hogy noooope és kaptam egy ilyet :
Keys are temporarily exhausted for this product
Ilyenkor supportnak írjak vagy nincs értelme és remélhetőleg feltöltik majd ? -
De4d
őstag
válasz
Ha ez igaz
Elex 2-t és a midnight fight expresst vinném!
-
echterion
nagyúr
válasz
Ez az Elex II érdekesnek tűnik. Nem hallottam róla sokat eddig, de most utánanézve kicsit jónak tűnik számomra.
-
vidaila
senior tag
válasz
Engem pedig egy Nobody Saves the World tutira érdekelne
-
bepken
veterán
válasz
engem egy Midnight Fight Express egészen biztosan érdekelne majd (többi mondjuk nem
)
-
TheNewDawn
addikt
Furcsállom, hogy még senki sem tette be: decemberi Humble Choice leak :
Elex II
Expeditions: Rome
The Gunk
Nobody Saves the World
Midnight Fight ExpressEgyben ez részemről azt is jelenti, hogy elfogadom a Humble 2 hónap/11 eurós ajánlatát és ez a hónap valószinű vihető lesz tőlem teljes egészében, és a következőből is minden, az Expeditions Rome ot kivéve ami viszont NAGYON DURVÁN wishlistes
Meg azt is, hogy egyáltalán nem szar hónap a december, 2 húzócím is van benne, az Elex 2 ráadásul friss is, mondjuk a fogadtatása igencsak vegyes.
-
MrTwister
őstag
válasz
Ferke[HUN] #19821 üzenetére
bepken&sto1911 és Ferke[HUN]:
Köszi a jótanácsokat, de közben elvitte egy itteni fórumtag a kulcsokat. -
***ANDRÁS***
aktív tag
válasz
***ANDRÁS*** #19822 üzenetére
már elment
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
***ANDRÁS*** #19822 üzenetére
5.50€ volt pár napja.
-
***ANDRÁS***
aktív tag
Érdekel valakit a havi humble choice? Van egy 6 dolláros kuponom rá, de nekem nem kell belőle semmi, szóval kompletten vihető. Valaki használta már a napokban ezt a kupont, pontosan mekkorra összeget von le vásárláskor?
-
MrTwister
őstag
válasz
MrTwister #19817 üzenetére
Akkor ez ennyi volt úgy látom:
"
Choice Refund Policy
According to our Terms of Service, a Humble Choice membership is non-refundable.
If you do not wish to be billed in the future, please cancel your membership on your Account Settings page.
For further instructions on how to cancel, please see this support article.
"
Egyszer felejtem el pauseba rakni és le is kapja.
Így jártam akkor.
-
MrTwister
őstag
Levonta HB ezt a novemberi Choice-t, de nem érdekel belőle semmi, egyben árában átadnám, valakit érdekel vagy kérjek refundot? Hogyan tudok refundot kérni?
-
Joccc07
addikt
Üdv nektek!
Ebből a bundleből érdekelnének a Flex Packok. Vette vagy veszi valaki közületek?
-
-
eboostr
aktív tag
Érdemes átnézni lehet van néhány HL ajánlat, de akad köztük jópár szemét is [groupees]
-
törölt tag
The Walking Dead: Saints & Sinners - Chapter 2: Retribution-t vennék a Black Friday bundlebol ha valakinek nem kellene es upgradelne a kedvemert
-
törölt tag
válasz
FunPro #19809 üzenetére
"Ezért gondolnám, hogy a kuponok csak "felszívják a maradékot", nincs közük ahhoz, hogy éppen mennyire kelendő az adott hónap."
Többnyire szerintem is ezért van, én is ezt írtam:
"Ha nem veszed meg a bundle-t, kapod a kupont, valamiért még 4,5-5,5€-ért is jobb nekik, mint ha egyáltalán nem veszed meg."
Ettől függetlenül voltak olyan hónapok, és egész véletlenül azok, ahol komolyabb játékokból sikerült belepakolni, meg ahol mindenki éljenzett mindenfelé, hogy mennyire jó, aztán nem is volt kupon. Utóbbi időben ez egyre ritkább, szinte mindig jön a hírlevélben. Ennek több oka is lehet."Namármost, én nem vagyok üzletember, de szerintem ha valami 3 évig veszteséges, akkor az nem marad fent három évig."
Meglepő lehet, de nem így van. Van, amit eleve úgy terveznek, hogy veszteséges lesz évekig, lásd pl. Disney+, ha jól emlékszem már az indulásnál mondták, hogy 4-5 év után várnak tőle nyereséget, addig bukó.
Nem tudom persze, hogy a Choice-nál ez hogy nézhet ki. -
FunPro
őstag
válasz
#25237004 #19808 üzenetére
Ha visszanézem a fizetési előzményeimet, akkor azt látom, hogy 2020. dec. 23. óta szinte folyamatosan kuponon vagyok. Azóta csak kétszer vettem teljes áron csomagot, de szerintem ott is adtak volna kupont, ha kivárok. Az a kettő valami jó hónap lehetett vagy valaki átvehette tőlem, ezért vettem meg hamar.
Namármost, én nem vagyok üzletember, de szerintem ha valami 3 évig veszteséges, akkor az nem marad fent három évig. Ezért gondolnám, hogy a kuponok csak "felszívják a maradékot", nincs közük ahhoz, hogy éppen mennyire kelendő az adott hónap.
Egyébként, november-december környékén mindig több havi kupont adnak.
-
törölt tag
válasz
FunPro #19807 üzenetére
"Én sem gondolnám, hogy a kuponoknak van bármi köze a bundle minőségéhez vagy kelendőségéhez."
A kelendőséghez szerintem több, a minőség meg szubjektív, de én is azt írom, hogy a "2 havi akció, na vajon milyen rossz lesz a következő?" gondolatmenetnek semmi valóságalapja nincs az elmúlt néhány év alapján. Lehet, hogy szuper lesz attól, hogy már most kapsz rá kupont.Amúgy jah, maga a Humble Bundle sem olyan populáris, nem kap annyi figyelmet, mint amilyennek az akciók alapján gondolnád, meg úgy általában az emberek hajlamosak nem feltétlenül tudatosan vásárolni, még akkor sem, ha tudnak az oldalról és néha használják is. Szerintem kb. ugyanúgy működik, mint ha más termékekről van szó, nem mindenki használ árukeresőt, vásárol nagyobb akciók idején, vagy több terméket leárazásokkor, stb.
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #19805 üzenetére
Én sem gondolnám, hogy a kuponoknak van bármi köze a bundle minőségéhez vagy kelendőségéhez.
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon van-e bármi jelentősége annak, hogy milyen indokkal szünetelteti valaki a csomagot. Én mindig a "túl csóró vagyok" opciót választom, ettől azt remélve, hogy biztosabban kapok kedvezményt. Eddig úgy tűnik működik a dolog, de 90%-ban úgy gondolom, hogy nem ennyire kifinomult a rendszer.
Sokkal inkább gondolnám, hogy valami primitívebb megoldást alkalmaznak. Fel vagy iratkozva hírlevélre -> szünetel a csomag -> kupon. Fel vagy iratkozva hírlevélre -> már volt előfizetésed -> kupon. Vagy valami hasonló.
Szerintem nagyon sok felhasználóhoz el sem jutnak ezek a kedvezmények. Alapból nem mindenki látogatja a helyi fillérkufircolók fórumát. Aztán nem biztos, hogy rendszeresen nézik az emaileket, kivárnak hó végéjig a vásárlással. Szóval, szerintem nem olyan globális jelenség ez a kuponozás.
Arról egyébként van bárkinek bármi tapasztalata, hogyha a profilon van kupon, de azt manuálisan nem lövi el a tulaj, hanem kivárja az automatikus behajtást, akkor mennyit von le neki a rendszer?
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #19805 üzenetére
Ha nem veszed meg a bundle-t, kapod a kupont, valamiért még 4,5-5,5€-ért is jobb nekik, mint ha egyáltalán nem veszed meg. Variálják ezeket, hogy 1-2-3 hónap, egyrészt gondolom folyamatosan figyelik a statisztikákat, aztán amit éppen jónak látnak. Másrészt év végén nem véletlenül van éves előfizetési akció, gondolom ugyanazon okból esélyesebb ilyenkor a 2-3 hónapos is: Javuljon az eredmény, előfizetők száma, stb., amit a befektetőknek mutatni lehet. Szerintem a 2-3 hónapos akcióra nagyobb esély van, ha az adott hónap extra rosszul fogy, így a havi kedvezményen felül még a következő hónapra adott opcionális kedvezménnyel is próbálnak motiválni.
Az, hogy a bundle jó/nem jó, szubjektív kérdés, szóval attól, hogy bitang jónak gondolsz egyet, nem biztos, hogy jól fogy. (pl. én nem gondoltam volna, hogy a Disco Elysium-os bundle utolsó héten kap még egy nagyobb kedvezményt 5,5€-ról 4,5-ra...) -
törölt tag
válasz
Ferke[HUN] #19800 üzenetére
Ez a felvetés minden ilyen 2-3 hónapos csomag akciónál felmerül, aztán legtöbbször a következő és azutáni hónapban jön a meglepődés, hogy mégis milyen jó lett a hónap.
Szerintem rosszul álltok a kérdéshez. Nem a következő hónapot fizettetik ki veled, mert annál ugyanúgy dönthetsz még, hogy lemondod, amint meglátod. Így az mindegy, hogy jó lesz vagy rossz.A jelenlegi hónap az, aminek a vásárlására "rákényszerítenek" ezzel az ajánlattal, tehát nem az a kérdés, hogy jó lesz vagy sem a következő, hanem az a tény, hogy a jelenlegi nem fogy jól.
-
Ferke[HUN]
tag
válasz
l.skywalker #19801 üzenetére
Még kaphatsz. Lehet rá kellene nézned, mert nekem csak "B" fiókra jött kuponos email, aztán véletlenül az "A" fiókba voltam bejelentkezve, és mégis fizetéskor 5.50€-t vont le róla.
eami!
Nekem is 6€/2months jött, fizetéskor meg csak a fenti összeget akarta levenni. Ki érti ezt?
Jajam, emlékszem a 2 évvel ezelőttire. Bár, igazából ennyiért +8 sornak lehet megéri.
-
eami
veterán
válasz
nekem €6 írt, viszont a decemberi packok híresen szarok szoktak lenni a különböző salek miatt
-
l.skywalker
titán
válasz
Hosszú hónapok sőt évek után az első alkalom hogy nem kaptam kupont
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Formula-1
- Kerékpárosok, bringások ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Greenwashing és zöld sivatag miatt támadják az Apple Watch-ot
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- TCL LCD és LED TV-k
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Synology NAS
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB 14" FHD magyarbill 1 év garancia
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia (ELKELT)
- Samsung Galaxy A23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3159
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest