- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21054 üzenetére
Igen tudom
hát megpróbálom steamen a szokásos topikokban, hátha 7-8€ környékén sikerül a dolog, mert valakinek a Slay of the Spire vagy Old World vagy the Medium kell
-
TheNewDawn
addikt
Ha esetleg van olyan " elvetemült " akit ebből a csomagból valami más gamek érdeklik esetleg ( azért van benne pár jó darab) és a Warteles nem, akkor bontás esetén arra lecsapnék, mint gyöngytyúk a takonyra instant.
HUMBLE IGN LIVE BUNDLE -
TheNewDawn
addikt
Dettó, kb 21-23 között volt 2 év amikor full vállalhatatlan volt 80-90% ban. Aztán utóbbi 2,5 évben hirtelen teljesen jó lett a minősége. ( nyilván nem mindegyik hónapban fizettem elő, mert csomószor megvolt már amik érdekeltek, vagy nem érdekelt az adott hónap de attól még teljesen jó gamek voltak benne) Aztán most szomorúan látom hogy ebben a hónapban visszatértek a régi hagyományokhoz
Félreértés ne essék, biztosan vannak olyanok, akiknek bejön ez a hónap, de egyet nem lehet vitatni , eddig volt mindig minimum 1, de volt hogy 2-3 headliner is, de most mi ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #21028 üzenetére
Hát számomra messze a legroszabb és érdektelenebb utolsó 3-4 éveből, nagyitóval se találok egyetlen gamet sem, ami legcseklyebb mértékben érdekelne és amiért egyetlen eurót hajlandó lennék adni
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #21025 üzenetére
Na ez esetben szerintem megpróbálom megdönteni a 0.03 seces pause rekordot.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
pingtest #20977 üzenetére
IGN es dolgok röviden :( nem sajat tapasztalat redditen irták de kb 30 an minimum ahogy kijött a choice kedd este ) Szóval
1: BANKKÁRTYA kell hozzá Paypal nem jó és LEVON pénzt AZONNAL, 1-2 dollárt, de ezt 1-2 óra mulva visszautalja.
2: NEM TUDOD azonnal lemondani, csak szintén 1-2 óra múlva, és ezt ugye sokan elfelejtik, aztán hó végén kapod a meglepit.
3: Az ÖSSZES IGN es kulcs elfogyott 10 percen belül.Gondoltam csak szólok. Nem teljesen kizárt hogy azóta esetleg újratöltötték, de kedd este hatalmas anyázások voltak emiatt.
-
TheNewDawn
addikt
Érdekes lett ez a choice. Kb összes wishlistes de egyik se annyira hogy nagyon lázba hozzon. Azt hiszem jön a maradekbol vásárlás szokás szerint vagy megveszem én ha lesz kupon és párat én adok el.de basszus ötletem sincs melyiket mert tényleg igazabol.az összes kell, de ANNYIRA egyik sem xd 🤣
-
TheNewDawn
addikt
válasz
csuvicsuva #20954 üzenetére
Attól még hogy a 2 dolognak az égvilágon semmi köze nincs egymáshoz, mind a kettő konkrét tény. A Humble elk...ta és az Orbán ellopta is, egyik sem narratíva.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
grizlisandor #20918 üzenetére
De, ezek kb fele áron mentek 1-2 éve.
-
TheNewDawn
addikt
Akkor továbbra is keresek Diplomacy is Not an Option illetve Distant Words 2 őt
-
TheNewDawn
addikt
Hát ez a hónap rohadt jó lett. " Sajnos " Az ALiens Dark Descent megvan belőle, szóval vagy vinném a pakkot ( de sajnos nekem 10 euró lenne) és azt eladnám, vagy vennék belőle egy Diplomacy is not an Option + Distant Words 2 őt .
-
TheNewDawn
addikt
Utóbbi évek szerintem legjobb bundleje Humblen wow : ( számomra legalábbis )
DICE&Destiniy Bundle -
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20799 üzenetére
AZ biztos, de először nekik rá is kellene szolgálni hogy megérdemlik. Egy KCD 2 nél ez nem kérdés, ha lenne rá keret én is instant venném a maxos kiadást - egy AC- az majd jó lesz -80% elárazással /bundliban 2 év múlva , Ubi jatekért én 15$ nál többet nem vagyok hajandó fizetni
Ja és köszi, imádok vadászni olcsó repjegyekre, lassan jobban mint olcsó gamekre, mert itt ha veszek vmit nem marad backlogban
Tavaly pl Cyprus, Gruzia, Gran Canaia és Rhodosz retur repjegyek ára kemény 20k volt, most picivel drágább lesz, de ez se vészes még, Sevilla lesz a kiidulópont, onnan Cadiz, Cordoba, Granada, Malaga, Gibraltár igy szép körbe, majd Malagából repülés Porto, és Lisszabonbol haza, szóval a 3 repjegy ( Bp- Sevilla Malaga- Porto És Lisszabon Bp 40k összesen
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20796 üzenetére
Nice, ha valami akkor ez a jatek megérdemli. Sajnos nekem literally egy vasam sincs de tényleg, tegnap foglaltam be 2 hetes Andaluzia + Portugalia utazást ( nyilvan nem iroda hanem sajat szervezes, de még igy sem olcsó annyira
)
-
TheNewDawn
addikt
Egy TOTAL WAR PHARAOHRA biztosan instant vevő lennék a Choicebol.
Többi az backlog lenne nagyon . Amúgy ez a hónap se lett rossz. Szóval aki úgy érzi nem kell neki az dobjon meg majd egy PM el
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20735 üzenetére
Nem mondta senki hogy nem jó hónap- sőt nagyon jó szerintem. 3 húzócim is van abbol 2 wishlistes nekem, csak mondom egyet pont megvettem 2 hete
-
TheNewDawn
addikt
Jagged Alliancet 2 hete vettem meg... Jó hogy rögtön Choiceba teszik xd. Amúgy ez szerintem nagyon erős hónap lett igy Akkor viszont nem veszem meg, mert nekem úgy sincs kuponom, meg hát a 2 ből az egyik headliner megvan. Valaki akinek van 6 eurós csomagja , lesz esetleg egy felesleges AGAINST THE STROM ja belőle ? Arra lecsapnék minndeképp.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20685 üzenetére
Amennyire Humble supportot ismerem pár órán belül vissza fogod kapni, korrektek. Mondjuk a korrektség magasiskolája számomra a gamesplanet support volt, húztam halasztgattam múlt héten a Jagged Aliance 3 megvételét ( ne kérdezd miért minden akcióban szeretek utolsó/utolsó előtti napon vásárolni xd ) holott 9,25$ ( kb 8,7 euró) volt, a HL ár meg olyan 16€ volt eddig ( most is mindenhol máshol 50% ot kapott és 22,5€ gondolom ennyi lesz a Winter Salen is) szóval nem tudom hogy tudták ilyen olcsón összehozni....
Mindegy is, szombaton nem vettem meg, vasárnap meg haaszthatatlan dolgom lett, vasárnap hajnalban kocsiba bepattanás, majdnem éjfélkor haza- ahol is nem volt internet kapcsolatom 10 percre( Telekom ftw ) szóval inkabb lefeküdtem. Amugy is hétfő reggel 10 ig szoktak futni az akciók, hát ez most nem, vasárnap lejárt. Megirtam a supportnak balfaszságom történetét, erre dobtak egy kupont nekem és a SALE LEJÁRTA UTÁN hétfpn meg tudtam venni 9,25$ ért.
( Az még hagyján de ezt most fel is telepitettem és játszom vele és tetszik
)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20682 üzenetére
Pauseolva vagyok , gondolom ez akkor működne csak ha előtte beaktiválnám hogy resume ugye ? Nekem mondjuk nem aktuális- az Old World kellett csak belőle az meg már megvan
- de szerintem sokaknak ez jól jön, köszi.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20679 üzenetére
Megnéztem a fiókom, kb 6 hónapja nyomom a pauset, de semmiféle kuponom nincs
-
TheNewDawn
addikt
CARD BOARD AND DICE BUNDLE Fanatical
3 játék 5 euró azaz 1.66 darabja. Engem ebből érdekelne a Field Of Glory Medieval 2, ha valaki vinne még kettőt akkor csinálhatnánk egy splitet
-
TheNewDawn
addikt
Egy Old World érdekelne instant a legújabb Humble Choiceból
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20627 üzenetére
ha NAGYON nem találsz Dark Forcesra senkit, akár még érdekelne is, de elsősorban persze a SS
Dobj majd DM et ha van/lesz valami
-
TheNewDawn
addikt
Meg sem merem kérdezni System Shock kapcsán mivel lehet számolni
( mármint biztosan meg tudnánk állapodni csak látom mindenkinek az kell
)
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20551 üzenetére
Egy lamplighter leaguere lecsapnek mint gyöngytyúk a takonyra ha valaki bontana. Többi gamet nemigen volt ismerem. Ha valaki várna kuponra akkor nov 20 ig szívesen várok. Annyit tudok ígérni hogy azt tuti viszem.( Kupon nélkül szerintem kb 4, azzal meg ( ha 10 helyett 6 vagy 8 lesz) 3 ért nagyjából.
. -
TheNewDawn
addikt
Fanatical bekeményitett sorra dobják ki a jobbnál jobb bundlekat ujfent mostanaban
Ez a legújabb : CHARITY BUNDLE
Egy Panzer Corps 2 re instant beneveznék ha tudnánk splitelni.
Még olyanok is vannak benne mint Warhammer Rogue Trader, 343 eurónyi game 12 ért. -
TheNewDawn
addikt
Az igen erre nem számítottam refund igény elküldése után írták 5perccel hogy elfogadták
Nem semmi vártam hogy szivatnak hogy küldjek screenshotokat meg ilyenek. pozitív csalódás.
-
TheNewDawn
addikt
Na velem meg nem volt ilyen, lemondtam hónap elejen a choicet, mégis vonta a 10 eurót ilyenkor mit lehet csinalni ?
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20494 üzenetére
Hát papíron lehet úgy menni ( első részt ki is próbáltam) de nem volt túl nagy élmény.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20489 üzenetére
Inkább egy 20 évvel ezelőtti shovelware game mint egy multis csoda ami még 3060 as videokártyával is szaggat mint állat. ( Most már mondjuk lehet nem de megjelenéskor voltak vele gondok arra emlkszem) Jó hát +1 sornak jó lenne Epicen, de kb ennyi. Elinditani 100% hogy nem indítanám az életben .
-
TheNewDawn
addikt
válasz
l.skywalker #20484 üzenetére
Jesus Christ
-
TheNewDawn
addikt
Sikerült megdönteni 5 ről 3 mp re az ilyen gyorsan még nem nyomtam pauset Humble Choice kapcsán.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Anonymusxx #20458 üzenetére
Nem emlékszem, de őszintén szólva nem mindegy ? Nem kerül semmibe tényleg
-
TheNewDawn
addikt
Nagyobb bundlik ( mármint amik nem ilyen 1-2 dollárosak) ritkán vannak sajnos már a Fanaticalon amik jók is, na ez most pont egy ilyen :
MONSTER HUNTER BUNDLEAlapjáték is meg minden egyes kiegészitő 5 euróba kerül darabja.
-
TheNewDawn
addikt
HUMBLE BEAMDOG BUNDLE
Na ez szerintem k..jó lett utóbbi idők legerősebb csomagja ( CRPG rajongüknak legalábbis) egy Wrath of Righeous Season Pass 1+ 2 érdekelne nagyon a csomagból. -
TheNewDawn
addikt
Na jó mgjött az idei év legelső full kuka kategória számomra. Insta pause, és nem, 5€ ért se kéne.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
juliabrilke #20349 üzenetére
Igen ha neked 1 kell akkor ( melyik amúgy? ) akkor elég lenne már 1 embert találni + ban
-
TheNewDawn
addikt
Lenne itten egy egész tűrhető kis Fanatical Bundle:
Platinum Bundle July Na most ha valaki bontana, akkor ebből is 1 dolog érdekelne, ahogy a Choiceból is, ezuttal a Destructive Creations 10th Anniversary Bundle( igen ez egy mini bundle a bundlen belül
-
TheNewDawn
addikt
Hát, ha nincs senkinek eladó akkor azt hiszem marad a groupbuys, bár a 3 eurót picit sokallom érte, ( szerintem 3.5 -4 körül ér a Plague , 3 a Ghostrunner és 2-2,5 a Terran) én 2,5 re gondoltam, de szerintem nem ezen a fél eurón múlik akkor
És hogy ne legyek csak offtopic: STALKER COMPLETE BUNDLE 5,09€
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20340 üzenetére
Értem
hát akkor továbbra is áll a dolog hogy az az 1 érdekelne belőle, akár instant is
( ezt lehet külön kellene írnom nem neked válasznak de már mind1
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20338 üzenetére
És vihető belőle a Starship esetleg?
-
TheNewDawn
addikt
Kijött a choice. Ghostrunner hidegen hagy abszolút, a Requiem wishlistes de szár a gépem hozzá és 30 As fps es lowon nincs kedvem hozzá, szóval pause de gyanítom sokakat ez a kettő érdekel, szóval nagyon szívesen bessgitek, vinnem instant a Starship terran commandot.
-
TheNewDawn
addikt
Sőt, RTS/RPG meg mindenféle mix egyben
( a kiegészitőit is merem ajánlani és most fillérekért 3-4 euróért vihetők Steamen és mindegyik kb 25 óra jatekidő és teljes kampány) De nem is ez a lényeg, hanem hogy ez a bundle része
Apropó, holnap megint choice, kíváncsi vagyok ezuttal lesz-e leak.
-
TheNewDawn
addikt
Hm arra számitottam hogy azért nulla embernél többet érdekel a TBS műfaj
Na sebaj akkor nindzsázok egyet a Steam groupbuyban
-
TheNewDawn
addikt
Azta leborult szivarvégét ez azért nem egy gyenge bundle Humblen, főleg TBS rajongóknak, utóbbi idők egyik legjobbja, ha valaki bont akkor a legalsó tierből megdobhatna igazán egy Hard West 2 vel ( nyilván nem ingyen hanem a kb 3 euróért amennyibe kerül darabja
)
HUMBLE STRATEGOG BUNDLE] 6 ITEM FOR 16,84€ -
TheNewDawn
addikt
válasz
bepken #20313 üzenetére
Kértem persze , megvettem 10 ért mert leboltoltuk itt a topikban hogy 3 kulcsot odadok kollégának 5 ért , 1,5 ért meg groppbiuysban eladtam a Risk of Raint. Szóval végülis nem panaszkodhatom mert 3,5 ért megvan az engem érdeklő 3 stratégia
Csak hát nah, fillérbaszás level 5000 ftw
Úgy voltam vele 6 hónapig nem jött úgysem fog most se.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
Ferke[HUN] #20308 üzenetére
Az ugy komoly
2 nappal előtte vettem meg.....
-
TheNewDawn
addikt
Hm érték ebben a choiceban is van bőven- bár ez biza Humble Strategy Choice
MOndjuk igy hogy benne van a Miasma Chronicles is talán lesz majd egyszer Lamplighter's league is. a Warhammer Battlesector az biztosan érdekelni fog belőle, a Knight ot Honour 2 valószinűleg. A többit majd meglátjuk.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
***ANDRÁS*** #20289 üzenetére
Ha lemondod akkor sem fog jönni
-
TheNewDawn
addikt
válasz
AxBattler #20257 üzenetére
Jobban jársz ha elégeted a pénzt inkább. Olyan 75 ezer db játék ( most már lehet közel 100k is) van Steamen, ebből kapsz kvázi 16 random kulcsot. Lottóötösre van ugyanakkora sanszod kb ( na jó nem ahhoz 44 millió szelvény kell) Nagyjából annyi csak, mint hogy halálos villámcsapás érjen életedben.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- DJI Mini 4 pro - Fly More Combo - RC2 drón szett +128GB SanDisk SD
- ÚJ Lenovo Legion Pro 5 16IRX9 - 16" WQXGA 165Hz - i5 14500HX - 32GB - 1TB - RTX 4060 - 3 év garancia
- T14s Gen4 14" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe magyar bill IR kam gar
- Gopro hero 7 black
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- AKCIÓ! VALVE INDEX virtuális valóság szemüveg garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged