- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Niczo
senior tag
engem a Lunar Flight és a Bridge It Plus érdekelne (talán a Ship Simulator Extremes is), ha valaki bundlit bontana
-
dredbiro
senior tag
mesterek,a bundle star rpg akcióbol érdekelne a two worlds 2,ha valaki beruházna rá szóljon
-
reelc
veterán
válasz
szami777 #2091 üzenetére
Gyorsan végigszaladtam rajtuk: a Lunar Flight, a Dogfight 1942 és a Bridge It Plus (ez meg is van) tűnik olyannak, amit ki is próbálnék.
Ugyanaz a helyzet, mint a többi Bundlestarsnál: 2-3 játék érdekelne, a többi nem.(#2093) KaiotEch: a Superpowert kellene beárazniuk félárra, mert nagyon brutális annyiért...
-
szami777
addikt
Bundlestars Extreme Sims bundle
Van itt szimulátor dögivel -
Rendo84
senior tag
A mostani Humble Weakly Sale ben vásárolt gifteket, hogyan tudom szétválasztani?
Ugyan is a Dirt Showdownt szeretném betenni a fiókomba, de a Dirt 3 és az Overlord 2 már meg van nekem.Ha beaktiválom így, azokat a játékokat bukom, amik eddig már a fiókomban vannak? Azt tudom, hogy még egyszer nem fogja hozzáadni. -
NyMRooD
őstag
válasz
grizlisandor #2087 üzenetére
Én sajna nem kaptam meg, pedig 2+4-et kellet volna kapnom ehelyett csak 2-t kaptam (aminek eleve megvolt a helye).
-
NyMRooD
őstag
Volt aki az utolsó napon és az előtt is megvette a fire & sword bundle-t és megkapta mellé a 2 giftet?
-
La Magra
tag
válasz
SenorGrande #2084 üzenetére
Ja, oké, ott a pont, a nevében is benne van... Így már értem, miért nincs meg nekem!
-
Zamery
senior tag
Segítséget szeretnék kérni. Még tavaly nyáron vettem egy Groupees bundle-t, és van benne 2 játék, amit nem lehet beregelni sehova. Meridian4 játékok, és nem is jók, csak érdekességképpen próbálnám ki őket, na meg FreddyD videója miatt.
Szóval tömörített formátumban lehet letölteni, de az egyik játéknál hibás a .rar fájl, a másik jó. Írtam a supportnak, azt mondták hogy mostmár jó. De ugyanaz a probléma. Írtam megint, de nem válaszoltak. A Groupees oldalon azt írják, hogy le lehet torrentként is tölteni a bundle-t de nem találom ezt az opciót. Nem vette meg valaki ezt a Build a Meridian4 Bundle-t? A játék: Stalin Subway: Red Veil.
-
reelc
veterán
Ilyet még nem csináltam, de én úgy vásárolnám a BTA-t, hogy bejelentkeznék a fiókomba, és úgy venném. Akkor tudná, hogy már megvan az $1 csomag.
Gondolom ha bejelentkezés nélkül veszed, akkor megvetetné újra az alapot is ($6 kellene fizetned).
Majd kijavítanak, ha hülyeséget írtam. -
cunnir
tag
Sziasztok! Lehet hogy kérdezték már de ha megvettem az 1$ csomagot és megszeretném venni a többit akkor elég ha 5$ fizetek és megkapom??
-
-
-
Ha valakinek van Dirt2-je akkor megveszem a bundle-t és odaadok mindent a 2dirt-ön kívül .
-
maross
nagyúr
groupees bundle yourself, szakerto kerestetik
-
SityiSXT
őstag
válasz
wwenigma #2047 üzenetére
Steamen mar biztos, hogy nem - a kozossegi oldal meg megvan, az aruhazi mar nincs
-
ricsiii01
tag
Köszi mindenkinek
-
ricsiii01
tag
A mostani weekly bundle-höz majd jár bónuszként a DIRT 1, 2?
-
NyMRooD
őstag
Sziasztok, Indiegalan kétszer vettem meg a fire & sword bundle-t, mind a kétszer a saját accountomra vettem (nem gift-ként). Az accountomon pedig csak az első vásárlás látszik, a mai nem (meg elvileg még kellene kapnom a bundle két gift példányt is). A kérdésem az lenne, hogy az oldal bénázik vagy csak én keresem rossz helyen az új csomagot?
-
gszp
tag
Nemrég linkeltem a legutóbbi infót, de itt van még egyszer: DiRT 3 INFO
-
Vesa
veterán
Bundle Stars vissza hozta a Simulator bundlet...Ki érti ezeket?
-
Vesa
veterán
Akkor most kötelező a Dirt-höz a GFWL vagy sem? Addig nem veszem meg, amíg ez a szörny kötelező...
Tud valaki konkrétumot? -
Ha most megveszem azt alapcsomagot 1 és 6 dollár között, később ráfizethetek az átlagon felüli játékokért, vagyis mondjuk most adok 1 dollárt, utána, amíg tart az akció, rá tudok fizetni még ötöt, hogy megkapjam a 3 extrát? Anno emlékszem, volt ilyen opció (mikor elküldte a játékokhoz való egyedi Humble linket, ott lehetett ezt megcsinálni), de nem tudom most hogy van.
-
reelc
veterán
Elég nagy kitolás ez az 1-1 kulcsos bundle.
Ugyanis megvan az Indie Gala Codemasters, amiből sok játék benne van most a Humbleban.
Szóval ha megakarom venni őket, akkor 2x lesznek meg. Mondjuk még egyik kulcsot sem aktiváltam az Indiegalából. -
tipuka
addikt
válasz
BomiBoogie #2018 üzenetére
Akkor kezdtem pont.
December közepén.
, Akkor már nem bírtam tovább.
Muszáj volt elkezdeni.
Amúgy nincs valakinek bundlés játéka következök közül?
CitiesXL, SR2,SR3, Darksiders2, Port Royal 3, Trine 2 complete, vagy más is jöhet, nem tudom még mi volt fejből bundliban
1-2 trading cardot, hátteret, illetve szintén bundlés szintű játékot tudok felajánlani, vagy köszönömöt.
játszani kell nekem, nem pénzt keresni, felvehetsz barátnak is Steam-en, ha írsz pü-t előtte, hogy kivagy/mivagy.
Hátha valamennyire idetartozik, végülis bundle topik, de bár a steam trade-be írok elgközelebb,
-
tipuka
addikt
válasz
BoneDragon #2015 üzenetére
Ja az más, köszönöm.
Én december óta Steam-elek, eddig tartott az ellenállás, azóta be szippantott, mint a...
Van 1-2 játék amiért utólag a "sírok".
De pl. ilyen BF3-at,tropico 4-et sikerült hálisten szereznem, azt tolom is.
-
Crytek
nagyúr
Remélem a Ravensword-öt követi nemsokára egy bundleban a másik androidról pc-re átrakott game az Iesabel is
-
igorguzmov
tag
Este megvetem a humble bundle packot. Levonta a pénzt. Viszont most jött egy sms a banktól, hogy a tegnap esti tranzakció sikertelen volt nem történt egyenlegmódosítás. Ilyenkor mi történik elveszi a steam a játékokat?
-
tipuka
addikt
válasz
BoneDragon #2011 üzenetére
az mikor volt bundléban? egyik kedvenc játékom
-
BoneDragon
veterán
Maradt valakinek régebbi bundleból Darksiders 2? Ha igen pls írjon pü-t!
-
raggg
senior tag
válasz
kriszpontaz #2008 üzenetére
Hízót tudok adni érte, pü.
-
gszp
tag
Ezt találtam most a DiRT 3 adatlapján!
-
-
törölt tag
A Dirt 3-ból kivették vajon a GFWL-t ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 5300 5310, 5400, 5410, 5420, 5430, 7480, 7490
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged