- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csuvicsuva
addikt
válasz
maross #21030 üzenetére
Ahogy ránéztem a listára,
a Soul Reaver Remaster (mert anno kimaradtak)
a Star Wars (mert Star Wars)
és a Sker Ritual (mert megvan a Maid of Sker, de ki tudja mikor jutok el hozzá)hozott lázba, de legalább tudjuk, hogy ezek is fillérekért fognak majd menni a kulcsboltokban.
-
FunPro
őstag
-
De4d
őstag
válasz
maross #20894 üzenetére
A Banishers-t én is kivégeztem, majdnem (maximumra) Nagy kedvenc volt nekem is.
Hagulat, grafika, sztori minden nagyon jó. Egyedül a harc volt elég monoton és ismétlődő főleg az ellenségek miatt. Mindössze kb 3-4 alapfajta ellenség van, illetve azok valailyen variánsai. De a sztori, küldetések kárpótoltak mindent -
bepken
veterán
válasz
maross #20837 üzenetére
"lejár" alatt szerintem arra gondolt a Kolléga, hogy a lekért kulcsot esetleg x idő múlva nem tudja felhasználni. ilyen tudtommal nincs, maga a kulcs nem jár le (max fejlesztő tudná visszavonni a kulcsot, de annak eleve mi értelme volna, plusz miért foglalkozna azzal, hogy ellenőrizze, vajon te a kifizetett kulcsot aktiváltad e vagy sem)
ahogy írtatok fentebb, maga a kulcs lekérése van határidőhöz kötve egyes címeknél, és ennyi.
viszont ez már vagy 10 éve így működik szerintem, egészen biztosan nem most változott meg (max valami plusz apróság változott vagy megfogalmazást javították)
-
FunPro
őstag
válasz
maross #20786 üzenetére
Remélem spórolnak a havira!
Standard játékos bundle egyébként már nagyon rég keltette fel a figyelmem, valószínüleg nem én vagyok a célközönség.
A monster hunter bundli jobb volt fanatical-on, a probramozós játéks bundliban csak kiszórták a korábbi bundliból megmaradt kulcsaikat (szerintem), az egyik bundliból pedig csak egy játék kellett volna, de az kb. mindig ugyanannyi szólóban, mint amennyibe került a bundle.
Nem azt mondom, hogy rosszak a bundlik, inkább azt, hogy tényleg jó ajánlat egyedül a haviban van, ha már van egy bizonyos backlogod.
-
csuvicsuva
addikt
válasz
maross #19448 üzenetére
Többiek írták alattam, hogy hát... ööö... izé...
Nekem kimaradt az alapjáték, de ez tényleg elég kókler editionnek tűnik. Holnap bontok, aztán addig kitalálom mi legyen vele, Obsidian ide-oda, eddig is megvoltam nélküle, plusz nem tudom, hogy a DLC-k mennyire épkézlábak.
-
FunPro
őstag
válasz
maross #19206 üzenetére
Egy egész gépelős/tanulós humble csomag volt.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maross #18826 üzenetére
Szerintem a re reckoning simán ér annyit, főleg mert nem csak remake, hanem a kiegészitőt is tartalmazza. Ja a Hell Let Loose meg multi csak
Szóval szerintem mindkettő megér 3 at, az Aiko s Choice kb 2, a többi meg 1-1Mondjuk ezekből a bizonyos maradékokból amit 1 re áraztam be, szerintem van nekem kb 500 db, amiket sose próbáltam meg eladni és be se aktiváltam
-
TheNewDawn
addikt
-
FunPro
őstag
válasz
maross #18776 üzenetére
Basszus! Kezdek ráeszmélni, hogy nem egészséges, amit csinálok.
Nézem itt nagyban a játékot, tetszik, gondoltam beszerzem...
Én meg vettem azt a choice-t! Ott rohad a fel nem használt kulcs a fiókomon!
Még jó, hogy nem kezdtem levadászni.Ez a gyűjtőszenvedély már nagyon nem egészséges. Rohad rajtam egy csomó játék, és már én sem tudom lekövetni, hogy mi hol merre van.
-
gejala
őstag
válasz
maross #17593 üzenetére
Semmit, én is átmentem. Csak többet nem tudsz majd dollárban fizetni, de belátható időn belül úgyse fogja megérni.
Más.
Automatikusan szerintem csak az éves vásárlókat rakták át meg refundolták, ha úgy volt. Havi előfizetésnél kézzel kell átállítani a settings -> manage planben és ott lehet választani az új 10 EUR/hó vagy 110 EUR/év között. -
-
-
FunPro
őstag
válasz
maross #17357 üzenetére
Most csináltam egy quickmath-t, és 5%+.
Szóval choice nélkül 75% az eredeti árból, choiceal 80% az eredeti árból, ha 5-öt veszel.
Mondjuk ez attól is függ, hogy kokszra van-e húzva a kedvezmény csúszka.
Azt már ne kérdezzétek, hogy a 20% choice kedvezményből hogy lesz 64%-os alapösszeg kedvezmény, 5 vásárlás esetén meg 80% a 75-ből.
Ehhez retardált vagyok.
-
-
TheNewDawn
addikt
válasz
maross #16338 üzenetére
HM:) A Thea 1-2 már el is kelt valószínűleg, a Cultist SIM+ Neoverset pedig lehet megtartom tényleg, érdekesnek tűnnek, meg hát hörcsög ftw:) Akkor holnap délután behuzom az úgy rendben? Amúgy olyan 1,5 euróra gondoltam ez esetben is, ha megfelel neked, a többit majd PM ben. Ami még akkor kiadó, az az Imperator Rome.
-
MoVieFaN
aktív tag
válasz
maross #16061 üzenetére
Vettem 5 címet, nincs kulcs (ahogy írják is), csak a Rocksmith 2014-hez.
Ubisoft acc belépés van az első Ubi aktiválásnál, és utána már csak aktiválás gomb, és onnantól ugyanarra a Ubi fiókra megy mind. Nem találtam fiókváltási lehetőséget. Gondolom nem véletlen.Mondom akkor ma este meg is nézem az Anno 1800-at. Hát nem:
Anno 1800™
Keys are temporarily exhausted for this product.
As soon as we receive more keys, we will add them to this page and send you an email. -
eami
Topikgazda
válasz
maross #16037 üzenetére
ez azért is lehet mert pl én is bevaltottam $30 a héten és olyankor növekszik jó pár coin értéke.
őszintén szólva szerintem nem sok van hátra nekik szóval, ramozdultam top támogatói prizera. 20+ első kiadású képregény amiből kettő dedikált példány. pont úgy el fog állni a polcon mint a coin a fiokon xD
-
FunPro
őstag
válasz
maross #15943 üzenetére
Hát most kiválasztottam, hogy steam kulcsot kérek, de nem lettem okosabb.
Mármint ennyire hülye nem lehetek!
Ott van 5 vásárlás 2015. augusztus 31-i dátummal:
The Wolf Among Us - €3.74
Tales from the Borderlands - €3.74 <- ehhez van most a kulcs
Poker Night 2 - €0.74
Game of Thrones: A Telltale Games Series - €4.19
Back to the Future: The Game - €3.44A steam aktiválásaimnál:
2015. aug. 31. - Poker Night 2
2015. szept. 5. - Tales from the Borderlands
2015. szept. 1. - Back to the Future: The Game Comp
2015. szept. 21. - The Wolf Among Us
2015. szept. 21. - Game of Thrones - A Telltale Games SeriesAmi az érdekes, hogy a humble eurós árai arra engednek következtetni, hogy ezek a kulcsok store-ban lettek vásárolva, mert a körülöttük levő bundlik dollárban vannak.
Továbbá az is érdekes, hogy most vadászom az internetet, de egy fia-borja telltale bundle-t nem találok 2015. augusztus körül. Pedig az is biztos, hogy nem vettem a store-ban 16 euró = durván 5000 forint értékben telltale játékot.
De még ha vettem is, miért vettem volna egy olyan játékot, ami már megvan? Vagy ha nem volt meg, mit aktiváltam be? -
-
reelc
veterán
-
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
maross #15400 üzenetére
én mindig csekkolom, hogy jön-e mail a pause-ról stb mégis megesett, h visszaaktiválta magát pár órával a zárás előtt... szerencsére nem vonta le, mert toltam rá ismét egy pause-t... de hidd el... megesik, hogy pause-t nyomsz, jön a mail, inaktív egész hónapban az előfizud és még zárás előtt feloldja és ismét aktív lesz... szvsz ha ez nem szándékos dolog (mondván 1000ből 2-3ember nem fog refund-olni már több, mint a semmi), akkor az időzónákkal van valami random bug, amit nem tudnak 100%osan megoldani...
-
FunPro
őstag
válasz
maross #14823 üzenetére
Observerről tudok.
Legalább is, az embernek (akitől szereztem) azt írta vissza a humbli, hogy az observer kulcsaikkal van hiba, de egyelőre nem tudják mi.
Egyébként ő is splitelte az egész bundlit kb, de csak nálam volt bibi. Szóval 99% hogy csak az observerekkel van gond.
Hogy aztán új kulcsot adnak majd, vagy aktiválhatóvá teszik a rosszakat, majd kiderül.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- OTP Bank topic
- iPhone-t használók OFF topikja
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Samsung Galaxy A14 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 8/16/32GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest