- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #20328 üzenetére
A Spellforce RTS
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #20322 üzenetére
HW2 ér valamit az egészből. Akkor meg drága, ha a többi nem kell.
-
Vesa
veterán
Ha behúzok egy ilyen csomagot, akkor a már meglévő tétellel mi lesz? Bukom?
-
Vesa
veterán
Vegyes érzéseket kelt. Vannak részek ahol jobb lett és pár FX is jobban néz ki. Ugyanakkor csomó helyen -főleg kültéren-, egy pirosas katyvasz lett az egész, kb. mint a Fallout 3 zöld ködös trutymója, csak itt pirosban. Közelről a karakterek textúrái jobbak, viszont a megvilágítás katasztrófa lett, sokkal élethűbb az eredeti. És lehetne sorolni. Csövön meg lehet nézni, van egy csomó compare videó.
A játék viszont zseniális, kötelező darab annak aki szereti a műfajt.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19098 üzenetére
X3-ban 3000 órám van.
Mára eléggé elavult, ami a grafikát illeti, de ha ez nem zavar, akkor még ma is ütős. Ugyanakkor, ez nem egy lövölde, inkább egy igazi 4X, először gazdaságot kell építeni, gyárakat, állomásokat, kereskedelmi útvonalakat teherhajókkal, azokat flottákkal megvédeni stb., aztán ha már van elég lé, akkor lehet inváziós flottát építeni amivel meg lehet indulni területeket foglalni.
X4 ugyanez, csak sokkal szebb grafikával és ott már ki is lehet szállni a hajóból az állomásokon, illetve a hajóknak is van bejárható hídja (de minimum cockpit). Szóval ha nem szereted a lassú előrehaladást, és hogy nem csak harcban, hanem gazdasági vonalon is nagyon meg kell dolgozni azért, hogy egyre durvább hajókat/flottákat tudj venni, akkor nem neked való. A learning curve igen jelentős, szóval ez egy tipikus sandbox game a bonyolultabbik fajtából. Cserébe nem ismerek még egy olyan programot -nincs is-, ami ilyen képességekkel rendelkezik. Ha inkább a harcot szerted, akkor kerüld el a szériát szeintem. -
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19096 üzenetére
A Warlords jött be nekem a legjobban, bár tény, hogy az is eléggé grindfest. Az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy anno csak érintettem ezt a szériát (40-50 órám van benne maximum), mert az X4 Foundation-t játszom az űrszimek közül (abban már 1000+ órám van). 1 EUR-t a harmadik rész is bőven megér, még többet is, de nekem a Warlord-hoz képest ez visszalépés volt.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19086 üzenetére
Az első két rész egész jó volt, de ez a harmadik egy visszalépés, rettentően lebutított lett. 1 EUR-t persze így is megér, de én hamar töröltem a gépről. A Warlords sokkal jobb, több lehetőséggel.
-
Vesa
veterán
válasz
Rendo84 #19072 üzenetére
"Már nem azért, de 25 játékról beszélünk, ezt ki fogja neked 5-ért adni?"
Ráadásul sokan mintha még mindig nem vették volna észre, hogy infláció van világszerte! Mindennek IS emelkedik az ára! Miért lenne kivétel a játékszoftver? A Fanaticalnak sem lesz olcsóbb a szerverbérlés, ha pl. a Host szolgáltató megtolja az árakat, vagy többet kell fizetni az alkalmazottaknak.
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #19062 üzenetére
Halkan jegyezném meg, hogy a Fanatical a feje tetejére is állhat, ha a kiadók és a fejlesztők nem akarnak bundle-ba adni nekik AAA címeket.
-
Vesa
veterán
válasz
Corleone33 #18536 üzenetére
Ezek a pinballok csak táblák? Tehát kell hozzá az alapjáték is?
Ok fasság volt, látom a base game free. -
Vesa
veterán
válasz
l.skywalker #18495 üzenetére
Elmennek a fenébe. Csak a Cimera Squad nincs még meg, de így akkor nem éri meg.
-
Vesa
veterán
válasz
bepken #18387 üzenetére
Jópofa ennek a Prime Gamingnek a weblapja. 10 perc keresgélés után feladtam, hogy megtaláljam, mégis milyen játékok vannak ott...Végülis teljesen logikus, hogy mindenről írnak, csak erről nem. A főoldalon eleve kéne legyen egy teljes lista az elérhető játékokról. Így akkor kenjék a hajukra, innentől nem is érdekel.
-
Vesa
veterán
válasz
Anonymusxx #18153 üzenetére
Igen köszi, közben megtaláltam.
-
Vesa
veterán
A Fanaticalon az Xcom csomagon belül az Xcom 2 tartalmazza az összes DLC-t? Megvette valaki?
-
Vesa
veterán
válasz
csuvicsuva #17970 üzenetére
Ez kb. akkor érne valamit, ha lenne benne egy Tabletop Simulator.
-
Vesa
veterán
válasz
adrian360 #17632 üzenetére
Jó ár, mert Steamen most a Civ6 platinum az összes DLC-vel 14Euro akcióban, tehát ehhez képest a bundle többi címe kvázi ajándék.
-
Vesa
veterán
Nincs valakinek egy feles Planet Zoo kódja? Megvenném...
-
Vesa
veterán
válasz
FoxiestFox #17346 üzenetére
+1
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #17285 üzenetére
Az Epic-el mint piaci szereplővel és mint a Steam konkurenciájával, semmi baj nincs. Egy baj van vele, hogy kalap sz*r. Mondom ezt úgy, hogy van ott vagy 25 játékom, de sokkal több nem lesz. Nem vagyok Steam fan, sőt, direkt örülnék egy igazán jó alternatívának! Az Epic sajnos nem az.
A Steam melletti rajongás csak pont annyira gáz, mint e Steam elleni szabadságharc. Mindkettő gyerekes.
Csináljon valaki végre egy rendes alternatívát, és akkor mindenki boldog lesz. -
Vesa
veterán
válasz
ForRedGlory #16995 üzenetére
TRAIN STATION RENOVATION-t szeretném kérni, ha még megvan!
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #16970 üzenetére
Egy cím sincs benne, ami érdekelne. :-(
Más: Nincs valakinek véletlenül egy jóárasított Far Cry 4 Gold elfekvőben?
-
Vesa
veterán
válasz
Kalacskepu #16792 üzenetére
Ilyeneket nem szabad venni...
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
#25237004 #15979 üzenetére
FPS-ekkel sem élek, pont emiatt!
Kinőttem már abból, hogy csak megyek aztán nyomom a tüzelés -jelen esetben dobálás??- gombot. Ha legalább néha meg kell oldani valami feladatot, vagy vannak RPG elemek, netán ha van egy vállalható sztori, akkor még belefér, ezért érdeklődtem.
-
Vesa
veterán
Ez a Control ez mi? Van valami sztori, vagy csak menni kell agyatlanul aztán dobálni a tárgyakat össze-vissza az ellenségre? Nagyon dícsérik, de az a pár video amit néztem, nem igazán győzütt meg, olyan arcade faék egyszerűnek tűnik az egész.
-
Vesa
veterán
válasz
pigster #15663 üzenetére
Már ne haragudj, de ez egy kedves felajánlás volt a kolléga részéről, az ünnepek alkalmából. Az ilyesmit inkább megköszönni illik, mint így beszólni. Nem pörög úgy a topik, hogy bárki ne tudjon áttekerni 6-8 hsz.-t egy évben egyszer, ha ennyire zavarja a kvázi jótékonykodás. Rajtad kívül még senkit nem zavart...
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15578 üzenetére
Ja, nagyon durván érdektelen, főleg akit hidegen hagy a kocsikázás...
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15516 üzenetére
Jó ez az Epic, kizárólag arra használom, hogy az ingyenes címeket begyűjtöm. Semmi másra.
-
Vesa
veterán
Ingyenes Epic-en
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15382 üzenetére
Te hány éves vagy?
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15380 üzenetére
Akkor egyszerűbben: Ha nekem mondjuk a "This War of Mine" kell a HB csomagból, akkor tök mindegy, mi van a Fanatical csomagban...
-
Vesa
veterán
válasz
TheNewDawn #15375 üzenetére
Azzal egyetértek, hogy a Fanatical-os ajánlat jobb, bár ez is relatív, mert ha valakit mondjuk nem a Torchlight érdekli a HB pakkból, hanem valami más, akkor ugye irreleváns a Fanatical csomagja.
Szintén irreleváns, hogy ingyenes volt korábban, mivel vannak új vásárlók is, akik arról lemaradtak.
-
Vesa
veterán
válasz
SenorGrande #15243 üzenetére
Az újat használom már régen. Valamelyik verzió frissítésnél elkezdte ezt csinálni, azóta se működik, hiába frissíti magát, a hiba megmarad. Olvastam mástól is ilyen hibát, de nem tudtam rájönni az okára.
-
Vesa
veterán
-
Vesa
veterán
válasz
s7evcsenko #15006 üzenetére
Milyen jót fog ez tenni a fórumnak, hogy majd tök feleslegesen hatvan külön hsz. lesz egy olyan témából, amit egyetlen hsz.-ben is le lehetne zavarni. Parádés...
-
-
Vesa
veterán
válasz
FunPro #14466 üzenetére
"Biztos volt olyan aki nem refoundolta a day 1 verziót, és azzal játszott addig, amíg a teljes játék élményét nem nyújtotta a program. Ettől még az alapverzió nem lesz jó..."
Nem igazán jó az összehasonlítás, mert az NMS-nél nem az volt a baj, hogy az "alapjáték" gyenge volt, hanem az, hogy ami day1 kijött, az egy félkész hulladék volt! Ez nagyon más, mint az Xcom 2, ahol a DLC nélkül is nagyszerű a játék csak kevesebbet tud, illetve a DLC-vel még sokkal nagyszerűbb!
reelc
"már várom, hogy bedobják az Elitet, azt hiszem dolgoznak új tartalmon, ami már nem a mostani Season Pass alá esik."Na az a játék számomra az utóbbi évek legnagyobb átb*szása. Ha úgy dolgoznak új tartalmon mint eddig, akkor menjenek el melegebbre! Évek óta hitegették a játékosokat, atmoszférikus bolygóraszállásal, space legs-el és hasonlókkal, aztán az egészből nem lett semmi. Braben nálam nagyobb hazudozó, mint az NMS-es csávó, ez utóbbi kidolgozta a belét is, hogy helyrehozza a hibákat, miközben az Elite semmit nem fejlődött 4 éve. Én is megszívtam a Season Pass-al, sz*rt se kaptunk érte.
-
Vesa
veterán
válasz
FunPro #14455 üzenetére
"De akár hozhatnám példának a no man sky-t is, ahol dlc nélkül egy kalap izét sem ért a játék.."
Bocs, de miről beszélsz? Az NMS-hez mai napi nincs fizetős DLC, minden újítás ingyen jött azoknak, akik megvették, és azok sem DLC formában, hanem szimpla patch-ként!
"Viszont! Amit én megfigyeltem mostanában, az nem a régi címek újrabundlizása, hanem inkább a lepaktálás."
Nem is régen írtam erről, miszerint az egész bunlizás a kiadóknak elsősorban reklám. A HB nem paktál le senkivel, a HB azt adja, amit a kiadó hajlandó odaadni! A HB-nek nincsenek játékai, amit bundlizhat!
A HB csak egy platform, és ha nincs más kiadó, aki játékokat ad, akkor azt tudja bundlizni, ami van. Ha az 3db nagy kiadó sz*rait jelenti, akkor azt jelenti. Nem a HB válogatja össze a címeket mert ő nem jogtulajdonos, ezt meg kéne már érteni! A válogatása kimerül abban, hogy a kiadók és fejlesztők által felajánlott játékokat besorolja egy csomagba. Olyan ez, mint egy IRL segélyszervezet, ahova az emberek/cégek bevisznek random akármiket, ruhát, élelmiszert, játékot, satöbbi, aztán a segélyszervezet csak annyit csinál, hogy ezeket csomagba rendezi és eljuttatja ahova kell, de nem ők mennek el vásárolni osztogatható akármiket. -
Vesa
veterán
válasz
echterion #14449 üzenetére
Én nem vesztrettem embert, pedig alig használtam a save/load kombót. Más kérdés, hogy két "könnyítő" modot használtam (cserébe hard fokozaton tudtam játszani), az egyik kiiktatta a kör-korlátos küldetésekből ezt a marhaságot, a másik meg hozzáadott pár pöttyöt az Avatar projecthez, így nem volt rajtam a kényszer-rohanás. Ezt a két fícsört utáltam én is, de modokkal kiirtható, és így már a játék keményebb fokozaton úgy lesz kellően nehéz, hogy az idegesítő kényszerítő faktorokat nem kell elszenvedni.
-
Vesa
veterán
válasz
echterion #14429 üzenetére
Mit olvastál az Xcom-ról? A második rész számomra az egyik legjobb játék volt (mondjuk a full verzió DLC-kkel), még akkor is, ha egyébként haragszom a Firaxisra az eredeti játékmenet alapos lebutítása miatt.
Egy Jurassic World Evo-ra én is vevő vagyok! Akinek van egy, az vegye megvásároltnak!
-
Vesa
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14382 üzenetére
Én sem vagyok félős, sőt, de a horrort min műfajt gyűlölöm, játékban és filmben egyaránt. Egyszerűen azért, mert a napi munka, stressz, család, satöbbi mellett, nem a feszültségre vágyom még akkor is, ha leülök játszani vagy filmezni. Ha ezért engem valaki félősnek nevez, akkor én meg azt mondom, hogy aki ezt élvezi, annak k*rva unalmas lehet az élete, és csak a horror képes némi izgalmat vinni bele. (és természetesen ez pont úgy nem lesz igaz, mint ahogy az sem, ha rettegő jánosnak tartanak csak azért, mert utálod a horrort)
-
Vesa
veterán
Egészen félreérted...Itt nem a humbli jótékonykodik, hanem a kiadó/fejlesztő (jogtulajdonos), mivel az ővé a termék, tehát ő tudja azt jelképes áron -lemondva az eredeti profitról-, felajánlani! Sőt, a humble működési költségének fedezetét is ezek a termékek adják (vagy adták eredetileg az IGN előtt), mivel saját jogon semmijük sincs. A Humble egy alapítvány -vagy az volt eredetileg, az IGN átvétel óta nem tudom milyen státuszban vannak-, akit a történetben kb. úgy kell elképzelni, mint pl. a Vöröskeresztet. Biztosítja az adakozáshoz szükséges platformot, biztosítja az adományok begyűjtését, illetve befolyt összegek eljuttatását a rászorulóknak, és végzi a különböző karitatív szervezetekkel történő kapcsolattartást. Azonban adományozók nélkül -kiadók, fejlesztők-, a Humle B. egy semmi, nem is létezhetne. Az adózási különbség nem a Hunmble-nél realizált bevételnél keletkezik, hanem az adományozónál közvetlenül, amikor a tulajdonát képező terméket X összegben felajánlja jótékonysági célokra. Az viszont kétségtelen, hogy az adózási kedvezmény nem a bevételre számolandó, hanem a profitra, hiszen adót a nyereség után fizetünk, nem a bevétel után (bár ez hazánkban az un. "elvárt adóval" kivételes esetekben nem teljesen igaz, de most maradjunk ennél mert itt ez nem releváns).
Véleményem szerint, ez a kiadóknak elsősorban marketing célokat szolgált, vagyis a termékeken realizált veszteséeg egyrészt leírták reklámköltségnek, másrészt a már melített módon csökkentették vele az adóalapjukat. Így mindenki jól járt, mert a kiadónak teljesen mindegy, hogy elkölt mondjuk 100k dollárt direkt hirdetésre, vagy ugyanezt az összeget átvezeti szintén reklámkiadásnak a felajánláson keletkező veszteségből, a játékosnak azért jó, mert olcsóbban jutott a termékhez, a rászorulóknak meg azért, mert támogatásban részesültek.
Azt viszont ne gondold, hogy a klasszikus értelemben vett "jóság" motiválja a kiadókat. Piaci szereplőknél kizárólag érdekek mentén történik minden! Ez viszont egy olyan konstrukció, ahol történetesen mindenki jól jár, így érdekében állhat a kiadónak is a részvétel.
-
Vesa
veterán
válasz
Ferke[HUN] #14272 üzenetére
Ahogy mondod, ez az egész legtöbb esetben semmi másról nem szól, mint a gyűjtésről. Mint a bélyeggyűjtés, Kinder játék gyűjtés stb. Ha valaki 0-24-ben játszana, akkor is képtelenség ennyi címmel játszani, főleg, hogy némelyikbe simán bel lehet tolni többszáz órát. A Fallout 4-el 1 évig játszottam...Azért mennek el a béna címek is, mert nem a játék itt a lényeg, hanem a +1 bélyegkép a Steam könyvtárban.
-
Vesa
veterán
"tényleg nincs azzal semmi gond, hogy az emberek hibáira építve szednek ki belőlük több pénzt?"
Ez csak egy szubjektív feltételezés részedről, amit általános vádként kezelsz a szolgáltatóval szemben, holott számos más, teljesen életszerű oka van a rendszernek!
Többek között:
- Folyamatos szolgáltatás biztosítása olyanok számára, akiknek a szolgáltatás éves szinten még akkor is megéri, ha 1-2 hónap nem a kedvenc címeivel lesz tele. (vagyis a Netflix-hez vagy más, havidíjas szolgáltatáshoz hasonlóan kezeli, helyesen)
- Kényelem (nem kell minden egyes alkalommal manuálisan fizetni. Sok ember ebben nem hátrányt lát, hanem segítséget és hasznosnak tartja)
- Folyamatos jótékonykodás, ami mellesleg előnyökkel is jár (rengeteg ember fizet havi szinten segélyszervezeteknek közvetlenül is)Elfelejtitek, hogy nem kötelező használni és van refund lehetőség is (ami kifejezetten ritka egyébként, nekem pl. Adobe előfizetésem van, na az valóban egy tetű cég ha már itt tartunk, ennek ellenére szavam sem lehet, mert mindenről tájékoztattak előfizetés előtt)!
Felnőtt, értelmes ember képes eldönteni, hogy adott szolgáltatást, adott feltételek mellett használ, vagy sem! Abban megegyeztünk, hogy átverésről nincsen szó, a választási lehetőség pedig adott, nem kötelező használni! A szubjektív félreértelemzésekből, nyelvtudás hiányából és figyelmetlenségből eredő problémákért nem a szolgáltató a hibás!
-
Vesa
veterán
Én a véleményedet értem, csak igazat adni nem tudok, mert a tények másról szólnak. A lapos Földről is lehet véleménye bárkinek, de igaza nem lesz.
Eleve így nyit a HB, ha fizetni akarsz:Month-to-Month Subscription
€13.99 - Billed monthlyEz már itt a napnál világosabb, de utána még be kell jelölni az alábbi szöveg melletti négyzetet, különben tovább sem enged:
"I understand this is a recurring subscription of €13.99
Humble Bundle will automatically renew your subscription on March 27, 2020 when you will be charged €13.99. Cancel anytime before your renewal date to not be automatically charged."Ennél szájbarágósabban nem lehet közölni valamit. Hol itt az átverés? Sehol! Nem figyeltél, esetleg nem beszéled az angolt és ennyi a történet. Semmiféle nyerészkedés, átverés ebben nincsen!
-
Vesa
veterán
A "recurring billing" az internetes fiztés kezdete óta jelen van, és minden előfizetéses jellegű szolgáltatás alapból így működik. Természetesen az ÁSZF részét képezi az ismertetése, tehát ha nem olvastad el, az a Te sarad, nem a szolgáltatóé! Semmiféle nyerészkedésről nincsen szó, a szolgáltatás alapja egy előfizetés, ahol azt feltételezik, hogy folyamatos igényed van rá! A lehetőség viszont természetesen adott a szüneteltetésre, vagy megszüntetésre, tehát semmiféle alapja nincs a vádjaidnak.
-
Vesa
veterán
válasz
#25237004 #13948 üzenetére
Mass Effect 3 esetén csak a végét kifogásolta a sok kis "Happy End"-en felnőtt óvodás. Maga a játék a széria legjobb része volt szerintem. Ez már a digitális létezés tünete. Beleszerettek a karakterbe és nem tudták elviselni, hogy vége van. Szomorú, de ide jutottunk...
-
Vesa
veterán
válasz
maross #13920 üzenetére
?? Kilopom a szemüket? Az árakat ők állapították meg régen is, és most is. Annyiért vettem, amennyiért kínálták. Ezeket az ajánlatokat hasonlítottam össze a jelenelegi, és a pár évvel korábbi árakkal/ajánlatokkal. Milyen lopás? Ha te akcióban vásárolsz valamit, akkor lopsz? Epic logic...
Sose voltam fillérb*szó, ami kell, azt megveszem teljes áron is. Viszont tény, hogy a HB sokkal szarabb mint régen volt, az más kérdés, hogy így is ki lehet fogni jobb címeket, jobb áron. Azonban a hozzászólásom nem erről szólt.
-
Vesa
veterán
Jókor adták el a srácok a HB-t. Az ötlet alapvetően jó volt, eleinte ment is, de mivel a bundle kínálat nem tőlük, hanem a kiadóktól és a fejlesztőktől függ, várható volt, hogy ha nem hozza az elvárt szintet marketing szempontból, akkor be fog dőlni az egész. Be is dőlt, ez már régen nem az, mint 4-5 éve volt. A legtöbb bundle cég megszűnt, aki maradt, az is már átment szimpla webshop-ba, ahol történetesen még valamilyen bundle is elérhető. De már azok sem úgy, és nem annyiért, mint anno. Ez a történet szerintem végetért. Évi 1-2 jó vétel, és ennyit tud ma már...
-
Vesa
veterán
válasz
bepken #13676 üzenetére
"ráadásul még nekem kell nyomozni a játékok után,"
egyetértek, a HB a legtrébb ebben is. BundleStars-on rendes leírás van minden játék mellé, és direkt link a Steam store-ba, ahol minden részletre kiterjedően lehet tájékozódni. HB-n ezzel szemben semmi. Mint a kőkorszakban, copy/paste módszerrel kell bohóckodni...
Crytec
"várom azon emberek jelentkezését pont emiatt akik egy kicsit is konyít a game készítéshez.. "Te is értesz hozzá? Vagy arra vársz, hogy valaki majd megcsinálja, de közben majd neked is dől a lé.
Én már fejlesztettem játékot, igaz, nem túl bonyolult platformereket, de még ezekkel is van azért munka. Ha meg már mindenhez külön ember kell (grafika, kód, zene/hangok), akkor nem éri meg, annyit nem hoz ez az egész még bundliból sem. Az meg a másik fele, hogy alig maradtak bundli oldalak, szemét meg annyi mint a tenger, tehát esélyes, hogy bekerülni sem olyan könnyű egy csomagba. Szerintem sorbanállnak a sz*r játékok hónapokkal előre. -
Vesa
veterán
válasz
Crytek #13627 üzenetére
Az, hogy téged érdekel/nem érdekel és az, hogy a bundle gyenge, nem kapcsolódnak egymáshoz!
Sok játék van ami engem is teljesen hidegen hagy, de ettől még nem lesznek rossz játékok és a bundle amiben vannak, lehet akár zseniális is. Csak nem számomra!Ebből a HB felhozatalból engem a Phantom Doctrine hoz némileg lázba.
-
Vesa
veterán
A hűség kb. senkit nem érdekel, csak nézd meg mi megy internet, telefon, TV, vagy akármilyen más előfizetés kapcsán! Valójában pont lesz*rják, mióta fizetsz elő vagy mennyire vagy rendes ügyfél. A business az új belépőkben van!
Azt persze nem nagyon értem, hogy a HB-nél ezt hogy gondolják, mert pont nem lesz tömeges új belépő ilyen feltételekkel (mármint ha elindul az új szolgáltatás, és már nem lesz mód új előfizetőként a 12dolláros csomagra). Engem pl, élből nem érdekel az egész, már a 12dolláros sem, mert összességében évi max. 2-3 játék volt, ami érdekelt is, azokat pedig általában meg tudtam venni akcióban. Nem vagyok az a kereskedős típus, tehát hiába lehetne eladni 1-2 felesleges címet, nem éri meg a vesződést az a 2 dollár amit hoznának. Akkor meg tkp. 1db játékot veszek 20dollárért ami érdekel is, ami egy 60 dolláros címnél éppen még jó deal, de nem gondolom, hogy a rendszer ilyeneket adna majd. Inkább úgy van ez kitalálva, hogy a több játék a retail price-hoz képest jó vétel, csak mire megyek vele, ha a 9-ből 8 teljesen hidegen hagy???
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest