- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
l.skywalker
titán
Igen sokáig én is így csináltam, de már "megvan minden", már ritkán jön olyan cím bundliba amire megmozdul az egerem. Én Prime Gaminggel és akciós HB Choice-val szerzem a játékaim nagyrészèt illetve már többet vásárolok direktbe. Tény, hogy engem az új megjelenések hidegen hagynak, egy-két kivétellel.
-
TheNewDawn
addikt
Hm határozottan megfontolandó, március,,15.re kellene meghirdetni, akkor úgyis lesz több olyan esemény és nagygyűlés akik úgy definiálják magukat hogy ők az igazi humble choice
Es hát na, most valljuk be az meg végképp megbocsáthatatlan hogy nem gyarapítjak tovább ebben a hónapban a kb 200 games backlogom.
pedig azt hittem a humble név megint szép lesz, méltó régi nagy híréhez.
-
bepken
veterán
legtöbb helyen ezt olvasom, szóval én is megvárnám a filléres ajánlatokat (ha csak nem izzadtságban fürödve forgolódok valaki minden este álmában, csak mert még nem játszott ezzel a játékkal...
) - sőt...lesz még ingyen is szerintem viszonylag hamar.
na de majd a Suicide Squad! abban nagyon nagyon bízom! (azért csak egy Rocksteady játék
)
-
-
-
törölt tag
Nem tudom, az "egyszer valakinélt", azt mindenben fenntartással kezelem, mert ezer oka lehet, pl. nem vett észre másik kupont, régi kupon volt, ami már lejárt és nem figyelt rá stb. (nem lenne meglepő ennyi kupon mellett, mint pl. múlt hónapban volt
). Amit írtam, azt meg már hónapok óta hiba nélkül látom és mindig így volt nálam.
-
csuvicsuva
addikt
Most már én is azt fogom. Mielőtt megszűnt a classic, akkor még gyorsan befizettem, aztán ahogy kijött az új, már nyomtam is a szüneteltetést, ha nem volt semmi számomra érdekes, tehát még azt sem mondhatom, hogy azért mondtam le, nehogy elfelejtsem a szüneteltetést. Meg is érdemlem.
-
csuvicsuva
addikt
Nem azért írtam, én sem tudom, csak sejtem, hogy annak ad még kedvezményesebb árat.
Nekem elvileg 6.5 euró lenne, de egy biztos, ha be is fizetek, akkor ezek után maradok a szüneteltetésnél. Az a havi három plusz kattintás simán megér egy esetleges másfél eurós plusz kedvezményt.
U.I: egyelőre ne keressen senki privátban, mert van egy tárgyalás alatt lévő ügyem.
-
-
TheNewDawn
addikt
-
FunPro
őstag
Én ezzel a 3€-s árral jól jártam így, hogy 5€-ért odaadták nekem a bundlit.
Nem szoktam pofátlan lenni, de ha WTB-ben valaki meg akarja venni 3€-ért, én oda adom neki 3 euroért.
Amúgy én is rég óta szemezgettem az Alamurral, de 3€-ért vétek lenne magamnál tartani. Arra jutottam, hogy elunnám a játékot.
-
bepken
veterán
így már világos, tényleg én értettem csak félre
utóbbi mókát én is csináltam már egyszer, így húztam be én is két havi játékot egy áráért, mivel azonban rendszeresen fogyasztok tartalmaz Prime Video-n és Twitch-en is szoktam csatornára előfizetni (bár őszintén szólva nem tudom, ebből ők kapnak e pénzt).... szóval feleslegesnek tartottam ezt a mókát rendszeresen eljátszani. konkrétan jelenleg ez a legmegérősebb előfizetésem szerintem.
-
bepken
veterán
akkor én értettem félre a telefonszám részt, bocsi.
ezer éve volt már, hogy regisztráltam amazonra (tényleg) - fogalmam sincs, a regisztráció mely szakaszában adtam meg telefonszámomat. (az tuti, hogy nálam nem értesíti szinten működik, mivel én konkrétan telefonszámmal jelentkezek be)
más is eszembe jutott - nem kötekedés jelleggel - ha egy amazon fiókhoz hozzácsatoltad pl Uplay fiókodat, azt onnan ilyenkor leválasztod és összekapcsolod az új "török" fiókkal? mármint ezzel sincs gondja?
-
bepken
veterán
egyszeri(!) 600 forint "spórolás" miatt megéri bárkinek is lemondani egy meglévő előfizetését?
ráadásul egy ilyen "fakenumber" jellegű SMS mókolás is van benne - tehát ez lesz a 2FA telefonszáma egy olyan felhasználói fióknak, ahol a bankkártya adataidat is meg fogod adni... + a kártya adatok alapján szerintem látni fogják, hogy korábban előfizettél már "nemtörök" fiókon (bár ez nem feltétlenül zavarja őket)
akkor már inkább hozzon össze barátunk egy zsír új regisztrációt, free trial kapcsán...az még meg is éri a szarakodást
-
FunPro
őstag
Jó, hát nem írtam oda TL;DR-be, hogy mindenki szégyellje el magát, aki látogatja ezt a topikot.
De amúgy igen, ez az egész két irányú dolog. Amennyire meg lehet szopatni a vevőt, olyan szinten meg lehet szopatni az eladót is. Mindenki jobban jár az F&F-el.
(Ruhában is).
-
csuvicsuva
addikt
Sajnos a hagyományosra sincs már nagyon lehetőség, örülünk ha rokonokkal néha össze tudunk jönni nagyobb ünnepekre, úgyhogy az elkeseredés beszélt belőlem.
Természetesen nem vagyok a digitális verziók ellen, sőt abszolút pozitív dolognak tartom és igen, ahogy Maross említette, tényleg volt már korábban, akkor szemezgettem is vele. -
fatal`
titán
"Mert a PayPalnál összekötöd a fiókoddal a kártyát és utána a PP akkor emel le róla amikor csak szeretne."
Ez odabaszna, de szerencsére nem így van. Persze előfizetés lehet, de ez lehet máshol is.
De PayPalnál sem kötelező linkelni a kártyát, van hozzá számla is, csak lassabb és szerintem drágább is.
A legegyszerűbb a revolut. Vagy kérni a bankodtól egy internetkártyát, amihez külön számla tartozik, és ezt linkelni a PayPal-lal, nekem így van. Igaz, régi, 10 éves, most már sima virtuális kártyát is tudok kérni a banki appból, de nem használom emiatt.
-
Sztiven Segá
csendes újonc
-
csuvicsuva
addikt
Ja, értem. Néztem is, hogy erre a pakkra bedobnak ekkora kedvezményt? Én is classicon vagyok, de más már nincs is, nem?
Közben eszembe jutott, hogy bedobom a csalit. FunPro tanácsára ráteszek egy felest a Nickre, úgy €7 lesz, aztán mellé írom, hogy az egész pakk vihető €6.5-ért.
Mass Effect is igazából csak gyűjteménybe menne, ha egyszer újra nekifeküdnék, azt úgyis Series X-en tenném.
-
csuvicsuva
addikt
Ja, hogy te egy darab $8-ast kaptál?
Beállt €6.35-re, csúnya lenne, ha nem menne el €6.5-ért Mass Effect nélkül.
Des III €2
Medan €1.5
Nickelodeon €1, a többi meg €0.50.Akinek van tanácsa más árelosztásra, az ne kíméljen. Talán egy €2-s Medannal még €7 is kijönne belőle.
reelc: igen, írja is, hogy másikkal nem kombinálható.
-
FunPro
őstag
Lehet ez a hsz most hosszú lesz. Majd a végén kiderül.
Szóval, én most elég érdekesen viszonyulok a havi bundlikhoz.
Ott van például az előző havi. Amikor kijött, még talán itt is szitkozódtam.
Viszont, hogy jött ez a 6$/3 hónap kupon, behúztam.Ennek köszönhetően, már jobban szemügyre vettem, mit is árulnak.
A house flipper elmegy egy ilyen funszimulátor cuccnak. Semmivel nem különb, mint egy pc building vagy egy car mechanic szimulátor. Gondolom játszol vele három órát, azt megunod. Viszont annyira nem is rossz.
Ott van a bpm, amire még csak rá sem néztem, mi is az. Most hogy megvettem, kiderült, hogy egy egész érdekes, egyedi koncepció. Lövöldözni kell metál zenére, aminél a ritmus a lényeg? Nem sok ilyen jut eszembe, biztos egyedi cucc, és mind a három elemet szeretem!
A turnip boy csak ránézésre "gagyi", egyébként egy jó játék.
A timeline egy minőségibb puzle játéknak tűnik.A möbius front '83 fölött alapból elsiklottam, mert nem az én világom. Aztán amikor most jobban megnéztem, rájöttem, honnan volt ismerős. Ez egy zachtronics játék, csak nagyon elüt a szokásos sémájuktól. Nálam ez a csapat garancia a minőségre. Hozzáteszem, mivel ez a "legújabb" játékuk, ezért a hat dollárt még az életében nem karcolta önállóan. Konklúzió: 6$-t simán megért a csomag.
Két játék van, amit nem tudok hova tenni. Az a madaras kártyás, meg a wrath: aeon of ruin. Már csak azért, mert ha megnézem az árcímkéjüket, mind a kettő 20 euró alapból. Miért? Én szeretem a madarakat, be is aktiváltam a madarasat. A másik egy 20 eurós quake 1. Ezekhez a játékokhoz már tényleg gyomor kell.
Aztán elértünk a mostani bundlihoz:
Ott van a greak. Én itt már azt nem tudom hova tenni, hogy a megjelölt árcédulája a bundle oldalon 9.99 €. Az a játék alapáron 20 euró, még akciósan sem volt tíz alatt. Egyedül a fűalatti orosz oldalakról lehetett beszerezni 1700 forintért akciósan, de annál lejjebb nem ment. Tudom, mert ezt a játékot erősen követem. Szóval, már nagyjából ezért a játékért megéri a 6$, ha éppen van kupon.
Amiket te írtál, azok engem is érdekelhetnek, de még magamnak mellé veszem 8 doors-t is.
És az érdekességek:
A novemberivel ellentétben a mostani bundliban a greak-en kívül SEMMI NEM HOZ LÁZBA. Magyarul, nálam ez a bundli alulmúlja a múlthavit. Kipróbálnék többet is, de olyan meh.
Ami a húzócímeket illeti. Valahogy olyan röhejesek, nálam azok a bunldik gyenge pontjai. De úgy az egész choice-ra kiterjesztve.
Ez most vagy azt jelenti, hogy a húzócímek szarok, amiket a budle-be belepakolnak, vagy azt jelenti, hogy a játékipar felső osztálya a béka segge alatt van színvonalban, az embereknek pedig erre van igénye.
-
TheNewDawn
addikt
Jaj neeee
Pozitívum, hogy legalább a levelező rendszerem is tudta hová való ez , és a spam mappába rakta
Viszont most hogy mondtad, sajnos megtaláltam....
"Three months. Six bucks. Zero worriesLooking for something new to play, but don’t want to risk getting burned? We’ve got you covered. Come back to Humble Choice by December 6, and you’ll get the next 3 months of games for the burn-free price of $6 per month. November’s mix includes $200 worth of good fun, like House Flipper, Project Wingman, and BPM: Bullets Per Minute—and December’s games are just around the corner."
Kezeket fel, meneküljön ki merre lát
-
l.skywalker
titán
Én tudom ezzel különc vagyok, de nekem 1 havi Prime Video szolgáltatás (amiben itthon van a Prime Gaming és a havi 1 db Twitch Prime sub) január óta 890 forint, előtte pedig 1890 forint volt. És forint, nem pedig euró vagy akármi.
Én ezen az oldalon fizettem elő rá:
Üdvözli Önt a Prime Video -
ZsZso
Közösségépítő
Megkaptam a kódot, de sztornóztam gyorsan.
Én nem jelentkezem rá, csak mesélek róla, mert annyira jó, hogy kár kihagyni. Igazi hidden gem, jelentkezzetek rá!
Ja és bár én nem éltem vele, mert a világ összes játék kétszer is meg van
, de nagyon köszi ForRedGlory -nak az egész kampányt
. Hatalmas gesztus!
-
reelc
veterán
Én az utolsó pillanatokban elcsábultam.
Értékelések alapján első ránézésre nem lenne ez rossz 6-ért, csak közben eszembe jutott, hogy ehhez az előzőt is meg kellett vennem 6-ért, így a kettő kicsit sokkoló.
Ez a csomag, kicsit jobbnak tűnik, mint az előző, bár nem sokkal.
Még a decemberi nagy durranás meglesz olcsón.Aztán pause.
Na nem baj, a Halloweeni salen se vettem semmit, és ezeken kívül 1 Humble C-om volt idén, a nagyon komoly havi csomagokból.
-
törölt tag
Ez így van. Fentebb említették pl., hogy a tavaly november is gyenge volt, nekem a Darksiders 3 és a Yakuza Kiwami 2 miatt az egyik legjobb az utóbbi 1 évből, szóval tényleg embere válogatja.
Összességében azért tudnám ajánlani mindenkinek az olyan játékok kipróbálását, amik gyanúsan jóra vannak itt-ott pontozva, annak ellenére is, ha még soha nem hallott róla ember, mert sok szórakoztató címre leltem már így. Az utóbbi időszakból pl. a Superliminal (kb. 3 óra alatt végigjátszható) volt nagyon érdekes, miközben még csak említés szintjén sem láttam korábban sehol.
-
TheNewDawn
addikt
Teljesen bölcs döntés, csatlakozom
Ha többen lennénk, akkor talán változtatnának a hozzáálláson idővel, és belátnák, hogy vagyunk azért elég sokan, akik hajlandóak lennének minőségi csomagért 12$ is kifizetni bőven, viszont a hulladékért 6 vagy 4 et sem.
Hozzáteszem azért, hogy nincsen könnyű dolguk, és nyilván nem szabad csak őket hibáztatni, mivel nyilván egyre kevesebb az a cég, aki hajlandó betenni a játékát egy filléres bundliba, kivéve ha fizetnek érte nem keveset. Szóval IGN erre meg azt mondja nyasgem, amire a cégek válasza dettó ugyanez. Innentől meg jön az, amit most látunk....
Pedig szinte biztos vagyok benne, hogy tényleg megérné nekik többet fizetni és minőségibb csomagot adni minden hónapban egy húzócímmel, aminek még feltétlen nem is kellene AAA+ 60 eurósnak lennie, egy 30-40 es AA cím mint mondjuk a Greedfall vagy Outer Words vagy anno a Senua és hasonlók (Plague Tale Innocence is ez lehetne csak volt már ingyenes ugye Epicen ezért nem hiszem sokan vinnék ) simán megtenné. Meg ugye ha már Choice a neve, akkor 12 vagy 15 hulladék helyett lehetne mondjuk 9 játék, amiből választhatsz 6ot.
Innentől kezdve a sokkal több előfizető meg a magasabb ár miatt simán bejönne az a plusz költség, amit kifizetnek a fejlesztőknek. Persze tudom, ki kéne vennem a kezem a biliből. Mindegy amíg élek remélek, mert volt azért már rá példa, lásd Control vagy Metro Exodus.
Az persze más kérdés, hogy ezek addigra nekem megvoltak régen, de ettől függetlenül azok a hónapok szerintem elég népszerűek voltak a többség körében.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Atomenergiával dübörögnek tovább az Amazon adatközpontok, SMR-ek is jöhetnek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Hobby elektronika
- Robogó, kismotor
- Google Pixel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Eredeti játékok OFF topik
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- ThinkBook 16p Gen3 16" QHD+ IPS Ryzen 5 6600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- HP Probook 640 G2 (14FHD/i3-G6/8GB/256SSD/Magyar/Win11) - Szép!
- AMD Ryzen 5 5500 - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Kamerarendszerek telepítése //// Gyengeáramú hálózatok kiépítése //// Informatikai segítségnyújtás
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Enermax 650W
- 1-12 részletre.Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - FEKETE. 2 év garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T15 G1 - i5-10GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest