- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 3 – Paradicsomos káposzta (amit amúgy utálok)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- sh4d0w: Vigyázz a háttértáradra...
-
LOGOUT
Minden, ami "bundli"!
Részletek a legördítés után.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bepken
veterán
[link] - az alábbiakkal bővült a kínálat:
- MY TIME AT PORTIA
- COMEDY NIGHT
- DEATH IN THE WATER -
Ferke[HUN]
tag
Köszönöm mindenkinek, aki írt.
Már tárgytalan.
-
ZsZso
Közösségépítő
Indie Legends Bundle XI
- Mindustry
- Fun with Ragdolls: The Game
- Turmoil
- Driftland: The Magic Revival
- Garfield Kart - Furious Racing
- Torchlight II
- Crashlands -
Ferke[HUN]
tag
Humblinál kijött a Seven Deadly Sims Game Bundle. Nekem a Tank Mechanic Sim kellene csak. A többire hátha lenne érdeklődés. Ami vihető:
- Ancestors: The Humankind Odyssey
- Lobotomy Corporation
- Total Tank Simulator
- Police Stories
- theHunter: Call of the Wild
- Bridge Constructor PortalHa írsz árat is írj, légyszíves! Köszönöm.
-
Dapro
senior tag
hi egy The Battle of Polytopia -t vennék ha marad
-
ZsZso
Közösségépítő
OK, kimentek. Mivel én 3 € -ról beszéltem 3 játékért, Ti 3€ -ért 1 játékért és a teljes összeg ennél kisebb volt, ezért 2 € -t igényeltem a Battletech -ért, ugyanennyit az X-COM -ért. funpro -t meg kárpótoltam két kulccsal amiért lecsaptam a kezéről a 1.6 € -s maradékpakkot (viccet félretéve: régi tartozást így megadhattam
)).
Így akkor mindenki boldog, remélem.
Nagyon ad-hoc csináltam, szóval ha valaki már bezsákolta volna az áhított játékot vagy nem gondolta komolyan, akkor se érezze kellemetlenül magát, szerintem lesz itt még jelentkező rájuk.
-
FunPro
őstag
A 7 Billion Humans egyébként nem lett olyan jó, mint a human resources machine. De egy dollárt mindenképp megér.
Engem igazából az 5d chess meg az I am not a Monster érdekelne. A The Battle of Polytopia is izgatná a fantáziámat, de egyébként az nem az én világom (meg nem tudom, hogy a delux nélkül mennyire élvezetes a cucc).
-
ZsZso
Közösségépítő
válasz
TheNewDawn #16684 üzenetére
7 Billion Humans és a The Battle of Polytopia nekem megér 1-1 € -t.
(No Time to Relax is megért ennyit, de sajna már megvettem az 1 € -s pakkot)
-
FunPro
őstag
válasz
TheNewDawn #16684 üzenetére
Vagy 1.6-ért elviszem a maradékot.
-
bepken
veterán
válasz
TheNewDawn #16682 üzenetére
engem pedig egy XCOM 2
-
TheNewDawn
addikt
válasz
SenorGrande #16681 üzenetére
Engem Battletech érdekelne belőle ha valaki bontana esetleg.
-
SenorGrande
senior tag
Humble Big Brain Bundle
Tier 1 - 1 EUR
No Time to Relax
I’m not a Monster
Tier 2 - BTA (€7.03 most)
The Battle of Polytopia
5D Chess With Multiverse Time Travel
7 Billion Humans
Tier 3 - 7.57 EUR
BATTLETECH
XCOM 2 -
HumbleBundle-ból a Superliminal érdekelne, ha valakinek nem kell!
-
drtimot
aktív tag
Remarkable Roguelikes bundliból átvennék egy Curious Expedition-t.
-
bepken
veterán
sziasztok!
lehet keresni az ajánlatokkal
- [link]
-
Corleone33
senior tag
vkinek esetleg van elfekvőben régi Fanatical Platinum bundle-ből Battle for Polytopia példánya?
-
phenomHUN
senior tag
https://www.fanatical.com/en/pick-and-mix/platinum-collection-build-your-own-bundle
BYOB-ből ha valakinek kell olcsón Assassin's Creed, vagy más játék szívesen betársulnék.
3-5 játék érdekelne (Shadowhand, Battle Royale Tycoon, Flashing Lights, Heliborne, Tomb Raider GOTY), esetleg ha azonos játék kell az sem gond részemről.
-
Corleone33
senior tag
Bloodstained érdekelni ehaviból ha van vkinek, PÜ
azonnal megvenném
-
válasz
K1LLMy53Lf #16664 üzenetére
az se tűnik fel, hogy pl a Shankben "mész jobbra, cél, következő pálya", míg pl az Ori-ban bóklászni kell az "egy, nagy világban" ?
de egyébként mondod is, hogy "side-scrollerek"... ami az Ori ugye NEM
-
***ANDRÁS***
aktív tag
last oasis érdekelne a havi humble felhozatalból
-
törölt tag
válasz
K1LLMy53Lf #16664 üzenetére
"de még a shank stb cuccokat sem mondanám metroidvania-nak"
A Shank nem is Metroidvania, ahogy a Rayman és a Sonic sem, az Ori viszont igen. Ezzel együtt mindegyik side-scroller/platformer. -
K1LLMy53Lf
senior tag
válasz
FunPro #16654 üzenetére
ez én is azonnal megpróbáltam, de semmit nem dobott természetesen.
amúgy mindent beszerzetem már majdnem split-ből, kivétel a bloodstained-et.egyébként ez a metroidvania dolog meg... nekem valahogy mindig "idegen" dolog volt... én az ilyen cuccokat (főleg ori, rayman, sonic stb) inkább 2/2,5d side-scroller/scrolling (action) platformer cuccoknak neveztem/nevezek... de még a shank stb cuccokat sem mondanám metroidvania-nak.
-
Corleone33
senior tag
esetlegesen jó áron lenne vkinek elfekvő BloodStained: Ritual of the Night kópiája? így egyelőre érdeklődés szintjén
-
törölt tag
-
válasz
TheNewDawn #16643 üzenetére
Durva, hogy gyakorlatilag nincs benne huzocim. Cartot es nowhere prophetet probaltam, elso aranyos, jatszatja magat, masodik a szokasos kartyas-roguelike, vagy beszippantja az embert, vagy elfelejti egy-ket jatek utan. Nekem a tobbi hasonszoru jobban tetszett. Maradek jatekok kozul csak a superliminalrol hallottam, jutbob videok alapjan biztos jo.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #16653 üzenetére
A Metroidvaniák legtöbbször platformerek (mint az Ori), bár van egy-két nem platformer játék is (Batman: Arkham Asylum pl.), ami szintén annak tekinthető. Tipikusan annyi a lényege, hogy van egy nagy világ (tehát nem egymás utáni pályák), ahol bizonyos helyekre nem tudsz eljutni, csak akkor, ha megszerzel xy tárgyat/képességet/legyőzöl bossokat stb., de alapvetően a teljes map egy összefüggő világ.
-
FunPro
őstag
válasz
K1LLMy53Lf #16649 üzenetére
Hmm. Rányomtam a pauzra, adott egy 4$ kedvezményt. Így én kiszállok a buliból.
Végeredményben maradt egy ilyen listám:
last oasis
out of space
We Need To Go Deeper
Carto
As Far As The Eye
CEPHEUS PROTOCOLBecsületkassza alapon vihető.
-
Dapro
senior tag
hi, keresek superliminalt, as far as the eye-t . köszi
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #16648 üzenetére
Persze, ízlés kérdése. Nekem az utóbbi 2-3 évben pont az ellenkezője van, és az egyik kedvenc műfajommá vált. Hollow Knight, Ori and the Blind Forest, Guacamelee, Blasphemous, The Messenger... Nem tudom, miket próbáltál a műfajból, de ezek szerintem nagyszerűek.
-
TheNewDawn
addikt
válasz
#25237004 #16645 üzenetére
Persze, biztos, de tény hogy eléggé mindenevő vagyok, és kb nincs műfaj amikból ne szeretnék/játszottam volna jó pár játékot, ahogy zenében is nincs műfaj amiből legalább pár dalt ne kedvelnék, de a Metroidvania tényleg kivétel, kb hideg kiráz tőle, na nem pozitív értelemben. Még a JRPG tartozik majdnem ide, de csak majdnem, mert abból legalább ismerem a többségét, meg 1-2 őt legalább tudok mondani ami bejön.
-
törölt tag
válasz
TheNewDawn #16643 üzenetére
Mondjuk nincs olyan Metroidvania toplista, amin a Bloodstained ne szerepelne, ráadásul általában a Top 5-ben, de összességében tényleg gyenge. A decemberi bundle meg már önmagában csak a Children of Mortáért is megérte a 6$-t, másra nem volt időm azóta sem.
-
FunPro
őstag
Hát én most eléggé bajban vagyok.
Az a bloodstained tetszene, de ez a grafika valahogy taszít. Sokaknak van baja a pixelart-al, de ha ez a játék azzal készítették volna, nálam nagy befutó lenne.
A superliminal ígéretesnek tűnik, a blue fire szintén.
Ezért a három címért adnék olyan 5 eurót, vagy a maradék játékot passzolnám 7$-ért.
(mondjuk ez most nem tudom mennyire számított hirdetésnek)
-
TheNewDawn
addikt
Háááát......
Az már megesett, hogy hulladéknak tituláltam egy bundlet, meg az is hogy kivétel nélkül indie csodák voltak benne, de olyan, hogy EGYETLENEGY gameről nem hallottam az összes közül ( miközben 20 éve elég aktív gamer vagyok és végigtoltam sok 100 gamet és sok 1000 ről meg hallottam/ismerem valamennyire..... ).
Azért ez rendesen ráver még a tavaly december hónapra is több klasszissal, persze negatív értelemben, ami nem kis bravúr, mert az sem volt kispálya -
phenomHUN
senior tag
Engem érdekelnek maradékok, vagy egészben.
-
eami
veterán
hát okay.... úgy is kell a lóvé inkább a steam deckre....
-
válasz
tisztelturam #16637 üzenetére
Értem, köszönöm a tájékoztatást!
-
tisztelturam
aktív tag
válasz
Kalacskepu #16636 üzenetére
Nem. Ha humble ugy gpndolja hogy kell a sok új előfizető és brutál game esetleg trio is bekerül, akkor azt szokták ők felfedni az előző lejárta előtt napokkal.. leak meg felesleges choice esetében nem igen jöttek be eddig.
-
Oké hogy még van vissza bőven egy nap amíg jön az Augusztusi Choice, de ilyenkor már szokott lenni valami kis "leak" hogy mi várható, nem ?
-
SenorGrande
senior tag
válasz
s7evcsenko #16626 üzenetére
FreeOTP-t használok, abban nincs sajnos. Ezért fogok appot váltani, ha valamikor sikerül rávenni magam a resetre.
#16629 ZsZso:
Ezt megnézem majd, köszi az ajánlást!#16633 FollowTheORI :
Az is telepítve van, de én azt hittem az dedikáltan csak Microsoft-hoz jó. 🤦♂️ -
válasz
FunPro #16624 üzenetére
Én igaz iOS-en, de pont ezért tértem át a Microsoft Authernticatorra... az felhőbe menti ezeket és bármikor bármire vissza tudod állítani.
A google-el énis szívtam, az nem menti el sehova alapból. Legalábbis akkor még amikor legutóbb így jártam, hogy költöztem/cloud mentésből restore volt.
Igazából nem is értettem, hogy egy ilyen tech cég hogy csinálhatja ezt ilyen szarul... főleg hogy kritikus dolog.A másik a Steam guard, amit nem lehet csak úgy átvinni még most se. Sajnos.
Persze ha van telefon regisztrálva, és az nem vátlozik, akkor azért az is egyszerű még szerencsére, nem zárod ki magad.
Érdekes, a Bnet meg tudja ezt csinálni meg még jópár már kliens. -
FunPro
őstag
válasz
Anonymusxx #16631 üzenetére
Ha jól emlékszem, a kupon akkor lép működésbe, ha manuálisan rányomsz a megvétel gombra.
A sima levonás szerintem nem aktiválja a kupont.
-
Anonymusxx
senior tag
fasza a 9 dolláros kupon nem működött 12 dollárt vont le...
-
FunPro
őstag
Ez egy nagyon off kérdés lesz, de olyat hogy lehet?
Mármint, mozgatni a cuccot egyik telóról a másikra nem nagy kaland. Viszont, ha elhagyod vagy reseteled a telefont, akkor hogyan szerzed vissza a kódokat?
Mert ugye elméletileg a kódok nincsenek sehol tárolva, csak a telón. Ha nem így lenne, elméletileg a google is visszatudná állítani az auth profilt, de nincs ilyen opció.
Vagy az appon belüli qr kód olyan, hogy az tárolja a létező összes kódomat, és ha újratelepítés után visszaolvasom azt az egy qr kódot, akkor az visszatölt mindent úgy, ahogy volt? Szóval elég csak azt az egy qr kódot lementeni képernyőképként?
-
eami
veterán
válasz
s7evcsenko #16626 üzenetére
+1, már jó ideje át lehet mozgatni egybe mindent
-
válasz
SenorGrande #16625 üzenetére
de van benne "fiók áthelyezés"
Eleinte valóban nem volt, és ez volt a menet, amit írsz, de ezt már egy jó ideje beletették... gondolom ők is érezték, hogy ez gáz. -
-
FunPro
őstag
Nekem ebben a hónapban annyi kontaktom volt a humble-el, hogy segítsenek már egy kicsit, mert sikeresen megszivattam magam a google authenticator-el.
Múltkor kiválasztottam, hogy azt szeretném használni mail helyett belépéshez. Aztán pár napja visszaállítottam a telefonomat gyárira, ezzel sikeresen kizártam magam a fiókból.
Én nem tudtam, hogy ez a google vacak a telefonon tárolja a dolgokat. Azt hittem ez is egy sima google cucc, és a fiókhoz köti a bejelentkezést. Tévedtem.
(Szerencsére csak a humble, meg még egy oldal volt társítva. A másik oldal már nem is tudom mi lehetett. Talán a psn.)Am, arra most semmi tippet nem tudnék mondani, hogy mi jön a mostani haviba. Ilyenkor sale-ek idején minden le van akciózva, nem tűnik ki semmi. Talán annyit levettem, hogy az Orcs must die 3 biztos hamar be fog kerülni, de még biztos nem most.
-
eami
veterán
jól elment ez a hónap is... kedden meglátjuk lesz e. valami érdekes...
-
AnonymusX
őstag
válasz
TheNewDawn #16509 üzenetére
Van aki még összeállna a fanatical july platinum bundle-re? Magamnak a splinter cellt néztem ki, ami aktiválása miatt én venném meg a csomagot.
-
FunPro
őstag
válasz
bepken #16619 üzenetére
Majd itt is az összes fejlesztő elkurvázza a pénzt, mint a hangyaszimulátoros pali haverjai.
Ennyi erővel vehetnék egy-két szupermega mistery bundlit fanatikálon! Lehet többre megyek vele (nem)!
-
bepken
veterán
Humble Early Access All-Stars Bundle - senki? mondjuk megértem....
-
FunPro
őstag
válasz
Corleone33 #16617 üzenetére
Steamdb alapján én azt mondanám, hogy complete-et aktivál. Viszont biztosra én sem merném kijelenteni.
-
Corleone33
senior tag
bocsi ha nem a jó kategória de azt esetlegesen tudja valaki, hogy a jelenlegi GTA: Episodes from Liberty City kulcsok is ugyanúgy a GTA 4 Complete Edition-t aktiválják-e be Steamen mint a "vanilla" GTA 4 steames kulcsok vagy máshogy működnek?
Próbáltam utánanézni a neten, de egész pontosan nulla információt találtam ezt illetően..
-
echterion
nagyúr
válasz
Anonymusxx #16613 üzenetére
Ha valaki megveszi a 15-ös csomagot és nem kell neki aBospous és a Man the Gun kieg, azokra vevő lennék. Már ha kulön kulcsot ad. A többi kieg megvan már, lányom imádja a játékot.
-
Anonymusxx
senior tag
-
De4d
őstag
Ebből a bundleból ha valaki megvenné egy Insomnia érdekelne
-
FunPro
őstag
válasz
tisztelturam #16607 üzenetére
Igazából ez egy kétirányú dolog.
Nekem ha lenne ilyen kuponom, felhasználnám.
Ha viszont ilyen átruházósdiba gondolkodnék, akkor is elkérném előre a három hónap árát.
-
Beniii06
addikt
válasz
tisztelturam #16607 üzenetére
"vagy olyan helyre megy ahol valakit érdekel"
Úgy érted neked?
"Nem mellesleg itt is elég sok a nyerészkedő elég megnézni az aprós áraitókat."
Benéztél valamit Crytek, ugyanis én nem árulom a bundle-t(mást se aprón), több accountal sem, inkább pause-olok.
-
Satan_Claus
őstag
Üdv, ez a Kalypso DLC bundle érdekel valakit? Nekem csak egy japán kieg kéne a Railway Empires-höz, kéne még 4 a jó árhoz, de más nem érdekel...
-
válasz
l.skywalker #16602 üzenetére
Subject-ben nekem is az szerepel: No joke! $8 for Choice for 3 months!
-
Beniii06
addikt
válasz
tisztelturam #16601 üzenetére
"olyannak akit érdekel."
Úgy érted, hogy van aki továbbértékesítse? Az illetőnek jó üzlet, de aki eladja annak ez miért is érné meg?
-
sto1911
veterán
válasz
tisztelturam #16601 üzenetére
Részemről megoldható, ha valakit érdekel írjon rám, de lehetőség szerint csak olyan, aki nem bizniszel belőle. Előzetes ellenőrzés szükséges.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban magánszemélyeknek szabad hirdetni, de kérjük, hogy inkább a Hardverapróra tegyétek fel a terméket és azt linkeljétek be, mert úgy tudjátok módosítani később, az aprón is ott lesz és értékelést is kaphattok.
Kérjük, hogy nem megjelölt topikokban továbbra se hirdessetek, köszönjük!
Kiemelt bundle oldalak:
- Asztali PC , i5 9500 , 1660 Super , 16GB DDR4 , 512GB SSD
- Dell Latitude 5410 Laptop 14", i5-10310U, 8 GB, 512 GB, Touch, Win11 - B
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3221
- Nvidia Setup! Kamatmentes rèszletre is!
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E752 - i5-3GEN I 8GB I 320-500GB I DVDRW I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- Honor 200 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest