- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5502 üzenetére
Nézzétek meg ezt az oldalt, szerintem érdemes. [link]
Van benne pl. link az eredeti és az újabb Gadmei fórumhoz. Lehet, hogy hasznos. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5500 üzenetére
Lehetséges lenne, hogy amit egy rom elcseszett, azt egy másik rom ne tudná kijavítani?
Az érintő firmwarét figyelmeztetés nélkül lecseréli?
Egyébként nem hiszem, hogy rom a verziókban működésképtelenné tevő különbség lenne.
A szervízt eseleg meg lehet kérdezni. -
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #5495 üzenetére
Érintő epronját mivel tudom meg vagy inkább vissza buherálni, lehetséges egyáltalán?
Amúgy ebben lehet valami, mert rohadt sok romot kipróbáltam, valószínűleg valamelyik szétcseszte, de az az érdekes, hogy nem csak nálam jelentkezik ez a jelenség, sok fórumtárs is panaszkodik, hogy nem megy az érintő már a TRWP alatt sem... arra a következtetésre jutottunk, hogy két fajta 808dc létezik a régebbiekkel nincs probléma és az összes romokat ezekre faragták, de 1013. március utáni daraboknál már más lehet valami a kijelző körül. -
drotifuti
aktív tag
válasz
this is life #5374 üzenetére
Honnan a ..csából szerezted ezt?!
mit össze vadászom már a módszert! Hát nagyon köszi,bár neki állni nem nagyon merek..mer angolul sem tudok..de majd lesz valami.
-
drotifuti
aktív tag
válasz
this is life #5372 üzenetére
Nem ismeri fel a pc...adb-re se reagál egyáltalán...
-
royalka
őstag
válasz
this is life #5358 üzenetére
Én csak a biztosra mentem.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5330 üzenetére
Nem biztos, hogy az ember idegei és ideje megéri a hivatalos procedúrát. Eltelhet fél év, mondhatják hogy igazad van, és mi jár annak, akinek igaza van?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5325 üzenetére
Az "anyacégnél" nem túl sanszos. A kínaiaknál találtam jónéhányat, ami belefér. Lehet olyan is, hogy egy kicsit kisebb a kapacitása (4000 maH körüli), viszont elfogadhatóak az árak.(10-20usd között).
-
törölt tag
válasz
this is life #5304 üzenetére
Köszi, remélem így lesz
-
törölt tag
válasz
this is life #5302 üzenetére
Nálam egy hete telt le a gari, remélem bírja még egy darabig
-
I2oli
tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindig megvan és hibátlanul működik. (kopp-kopp-kopp) Igaz nem is hardcore használója vagyok, átlagosan heti 2-4 nap van használva, akkor viszont 6-12 órát is.
Még valamikor 2012. aug végén vettem, szóval az 1 év gari rég nem játszik, ha bármi van szinte biztos hogy kuka lesz mert rákölteni javítsra nem hinném, hogy megérné.De még ez a jövő zenéje, mert egyenlőre az akku beragadáson kívül más hiba nem jött nálam elő, lehet hogy az egyetlen ilyen készüléket sikerült kifognom?
Nemsoká kipróbálom, hogy full fényerőn, wifivel egy webes live stream videót full screenen mennyi ideig bírja az aksi, új korában 4-5 óráig vígan tolta.
Üdv,
I2oli -
törölt tag
válasz
this is life #5252 üzenetére
Nos, most éppen működik, nem tudom reprodukálható-e ez a hiba megint?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5235 üzenetére
Nekem még mindíg működik, bár nem túl sokat használom. Egy tápalljzat csere volt közben. Most már eléggé kiismertem, minden fellelhető romot kipróbáltam, de a JB nem igazán jött be, valami(k) mindegyikben rossz.
Még mindíg a Dave's Edition 1.5 a legjobb. A JB verziókból a TWRP az egyetlen profit, de az igazán hasznos. -
royalka
őstag
válasz
this is life #5233 üzenetére
Enyém mind a 2 lapján billegett már.
Ez már 1 percet se ment aksiról, amúgy azért vitte a szervizbe, mert féltem hogy egyszer az arcomba robban.
-
royalka
őstag
válasz
this is life #5184 üzenetére
Hát sztem az bírni fogja.
legalább is nekem pár generációja samsung telóim vannak és nincs panaszom.
-
royalka
őstag
válasz
this is life #5182 üzenetére
De neked samsung van nem?
-
royalka
őstag
válasz
this is life #5180 üzenetére
Csak hát sztem jobb az ha pl.: használod 1 évig és utána visszakapod a pénzed 100%-ba
-
üszök
őstag
válasz
this is life #5174 üzenetére
Az unoka öcsémé még biztos sokáig fogja bírni mertz szerintem ha heti fél órát megy sokat mondok.
-
NaNe80
csendes tag
válasz
this is life #5176 üzenetére
OK, köszi
-
pube111
senior tag
válasz
this is life #5169 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kiterjesztett gari, hasznos. Nem csak a munkadíjra vonatkozik, hanem az alkatrészre is. 2012 októberben vettem a Myíudiot, 2013 novemberben elromlott. Kb egy hét alatt cserélhettem új kori árában egy másikra. Arra is vettem egy év garit. 3500Ft-ot megér. Jövőre kicserélem egy másikra. Remélem addig elromlik.
-
I2oli
tag
válasz
this is life #5146 üzenetére
Már pedig van értelme, bár azt írták nem oldja meg véglegesen a 100%as akku beragadást, nálam szerencsére azóta nem tért vissza.
A gond, hogy a power driver hibás, így bár az aksi helyes infókat küld ami kapcsolatban áll vele "megkergül".this is only a temporary solution, after prolonged use, or will it continue to appear nuclear phenomena. The problem still lies in the driver inside, but still you can use this method to reset PMU and the softare accurate parameter
szerk.: ő nem azt írta, hogy az üzemidő csökkent csak hogy 100%ra mutatja majd egy idő után kikapcsol. Feltételezem az üzemidővel nincs gond csak az a gond nem látja hol áll a töltöttség és váratlanul kapcsol ki amikor lemerül
ha viszont az üzemidő is csökkent akkor persze ez sem fog megváltást hozni -
Rx
aktív tag
válasz
this is life #5112 üzenetére
Köszi!
És olyan megoldás esetleg nincs ami által be tudok lépni a rendszerbe úgy, hogy nem törlődik minden?
Sajnos a pc-re rákötve nem tudja kezelni (gondolom ez a hiba váltotta ki) és nem tudom lementeni öcsém játékállásait.
Ha nincs, akkor marad ez a megoldás.Előre is köszönöm a válaszokat!
Üdv.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5106 üzenetére
Én azért azt a ROM cserét megcsinálnám, mielőtt elásom a kertben a gépet.
-
Hybryd
tag
válasz
this is life #5100 üzenetére
Delight kábelem van. Az adatai szerint 1.3 B (?)
Az a baj, nem tudom más eszközzel kipróbálni. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5100 üzenetére
Írtam az imént, hogy 4.3 alatt nem ment a dual HDMI.
4.1 és 4.2 alatt nem próbáltam, eszembe sem jutott, hogy probléma lehet. Most is csak a hsz. miatt vettem elő. Azért a portolások nem mindíg tökéletesek.
Az aksi még bírja nekem is (lekopogtam). -
Hybryd
tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Nna akkor úgy kérdezem, hogy ha a kábel jó, akkor ez a hdmi-mizéria lehet ok a gép cseréjére? (Még garis.)
szerk: ááá pénteken járt le
Nem nagyon szeretnék romozgatni, mivel a tableten minden normálisan működik, nem jöttek még elő a hibák amik itt a fórumban előfordulnak (bár a minap nem akarta kiküldeni a hangot bt-n, de újraindítás után már elsőre ment)
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5095 üzenetére
Köszi, de nekem megy a sjátommal.
Más kérdés, hogy lehet, hogy én nem vagyok eléggé kifinomult, de nem látok semmi különbséget a 4.04-es, a 4.1-es, a 4.2-es és a 4.3-as ROM-ok között a sebesség és szolgáltatások szempontjából, mindet kipróbáltam. Maradok a Dave's edition 1.5-nél, azzal legalább minden működik. -
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #5092 üzenetére
Azért gyanakodnék elsősorban a ROM-ra, mert egyiknél a hátsó kamera nem működött, másiknál a wifi, harmadiknál a képrnyő volt rossz pozícióban, a negydiknél nem volt ok a HDMI... Szóval nehéz rátalálni az igazira. Na meg nem is könnyű a környéken micro HDMI-s eszközt találni. Nekem pl. ez az egyetlen. Mini van, normál van.
-
r26
csendes tag
válasz
this is life #5082 üzenetére
808dcc-m van, 9 hónapos, akku kuka!!, eszerint használattól függetlenül.
Köszönöm a választ. -
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #5078 üzenetére
Reméljük még valahol találkozunk!
Neked is a legjobbakat a Galaxy Tab-hoz!
-
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #4997 üzenetére
Nem sikerül ezt a upc mobilstiket rávenni az androidra, tiszta vicc, hogy mobilinternetnek árulják és pont a mobilokon nem megy.
Felraktam a PPP WIDGET-et, de sajnos ez sem látja ezt a tipust.
"egy ket filet be kell masolni" -alatt mire gondolsz, mit hová és hol találom?
Amúgy köszi a segítséget!Szerintem ebből upc ügyfélszolgálat/ hibabejelentés/balhé lesz, csak kicsit megszívattak, mert nem kaptam meg 8 napon belül a simkártyát, 9. napon meg kiküldték, hogy "ráutaló magatartással" megszületett a szerződés 2év hűséggel, 10. nap megkaptam a simet tegnap előtt, és nem jó arra amire gondoltam, laptopon igaz megy, de ki cipeli azt, ha van tablet...
-
Apooca
tag
válasz
this is life #4960 üzenetére
Madatasban vettem....
-
Apooca
tag
válasz
this is life #4957 üzenetére
Szerintem ez nem ilyen egyszerű, a szerviz ezt küldi csereként, és pont
-
royalka
őstag
válasz
this is life #4950 üzenetére
OKS
. Akkor arra hivatkozhatok hogy az X2 egy gyengébb darab mint a 808?
-
Ombre85
tag
válasz
this is life #4924 üzenetére
Köszi szépen. Inkább még gyűjtögetek és veszek egy normális gépet, ha már egyszer veszek.
Ez az Acer, amit ajánlasz, igencsak szemrevalóSzerintem maradok annál.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4892 üzenetére
Kíváncsi lennék, hogy ki az X2 gyártója? Nem biztos, hogy ugyanaz mint a 808-é. Érdekes, hogy a jóval kisebb akku (3500mAh) kiszolgálja a csak valamivel lassabb procit (tudom, hogy az A7 eleve kisebb fogyasztású). Csak az idő ad majd választ.
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4892 üzenetére
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4890 üzenetére
Sziasztok!
Öröm olvasni, hogy van, aki jobban tudja tőlem, hogy nekem mi a jó!
Ismétlem: nem egyformán, és egyforma célra használjuk a gépeinket! Nekem, illetve az én igényeimnek jobban megfelel az X2, mint a 808dcc! Sokkal jobb kézbe venni. Kisebb, véknyabb, könnyebb, és sokkal szebb képe van.
Hívta volna a franc a fogyasztóvédelmet! Ennyi pénzért nem is igen találtam volna jobb gépet, így megmaradt, amit ráfizettem volna, a csereutalványra.
Na! Isten tartson titeket! -
royalka
őstag
válasz
this is life #4888 üzenetére
Azt írta hogy vagy kivárja (x hónap) vagy kap egy ilyet. De lényegébe: Kell ez, vagy húzz haza üres kézzel. Köcsögök, nekem Nexux kéne az újra csomagolt verza tökéletes.
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4883 üzenetére
-
Imike_80
aktív tag
válasz
this is life #4858 üzenetére
OKés, köszi a jótanácsot! Jut eszembe. 4.2.2-ről hogyan rakom vissza a gyári FW-t??? Van valami speckó, amire oda kell figyelnem?
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4791 üzenetére
A Gadmeinél van sokkal erősebb brand szép számmal, (pl. Ainol, Onda, Cube) jobb sw támogatással. Csak ók nem akarnak Mo-n direkt értékesítéssel foglalkozni.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4783 üzenetére
Ez a probléma, hogy 40eFt.-ért nem kapsz jobbat. Ami a javaslatokat illeti, 30-50-100%-al drágább.
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4779 üzenetére
Köszönöm a választ!
Nem nagy a választék...
-
vation
tag
válasz
this is life #4760 üzenetére
igazad van, az 7 colos volt, az nagyon kicsi..
-
vation
tag
válasz
this is life #4750 üzenetére
Pont most akadt a kezembe egy Office Depot katalógus abban is van Acer Iconia 40k-ért
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4750 üzenetére
A Lenovo nyilván nem no name, hiszen a hajdani IBM notebook üzletága, amit a kínai Lenovo vásárolt fel, és a mai napig az üzleti notik piacvezetője (ThinkPad). Igen csak komoly márka.
-
goga1
csendes tag
válasz
this is life #4731 üzenetére
Köszi az eddigit, hadd kérdezzek még.
Tapasztalat szerint mennyivel jobb az IPS kijelző a gyakorlatban?
Érdemes rá hajtani? -
goga1
csendes tag
válasz
this is life #4728 üzenetére
Köszi!
Azonban jó lenne ha 6:9-e lenne, és legalább 1200-as felbontású. Ez tetszett benne.
-
bb68
tag
válasz
this is life #4691 üzenetére
Hát igen.Még szerencse hogy küszködve is de legalább visszaadják az árát.Bár szerintem ez is meg fog szűnni rövidesen.Valami ferdeszeműt találnak aki akkut gyárt délutánonként a hibás készülékekbe.
-
bb68
tag
válasz
this is life #4689 üzenetére
Nexus 7-et vettem helyette.2 hete használom.Álom a gép 808dcc után.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4684 üzenetére
Ez a szevíz időtartam probléma már csak azért is dühítő, mert az ember azért veszi itthon, drágán, mert ugye a grancia... Kínából vettem egy mp4 lejátszót,nem is a legolcsóbb félét, nem működött. Potom pénzért (3 USD, gondolom a postaköltség) két héten belül elküldték az újat.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4682 üzenetére
holnap reggel megpróbálom
köszi neked is!
-
markcsaba
csendes tag
válasz
this is life #4635 üzenetére
Köszi, de csak elvileg....
Azért akarom a régi ROM-ot felrakni, ami a 4.0.3 volt, mert azzal nekem nem csinálta azt hogy eldobja a wifit, és az indulásnál nem érzékeli a képernyőt, csak a hülye fejemmel, gondoltam frissítek egyet és azóta csak szívok az egésszel. -
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4641 üzenetére
2-3 órát még eldöcög. De hétfőn megy a szervízbe.
-
varga.balazs
aktív tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
nálam is ez a baj. néha-néha stresszelem egy kicsit, leteszteltem készenléti üzemidejét(ami ICS-el nehéz volt, mert alvó állapotban gyakran összeomlott), 4 és fél napig ment. meg idáig is telefonkoz usb-otg átalakítóval külső akkuként használtam és sokszor segített, amikor nem voltam konektorközelben.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4612 üzenetére
Hát ha el lehetne adni jó áron, még tán el is adnám.
De megfontolom a tanácsod, mert már csak porfogó.
Pedig jó kis tab is lehetne. De sajnos nem az. Filmezni, neterzni tökéletes. Esetleg játékra, de ott már kompromisszumot kell kötni.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4610 üzenetére
Jónak nem mondhatnám. Csak működik. De már használni se használom mióta beújítottam egy Xperia L tipusu telefont. Se szaggatás se semmi. Minden fut gond nélkül. Tab meg pihen. Néha megnyúzom, hátha bedöglik. De nem akar.
Pedig örülnék az árának nagyon.
-
lazlo007
csendes tag
válasz
this is life #4568 üzenetére
Lehet az lesz hogy a dobozba egy papírra ráírom majd hogy valahol elhagytam a töltőt és usb-ről töltöttem eddig.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4530 üzenetére
Köszi, ezt megérdemeltem. Máskor jobban vigyázok a holmimra.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4506 üzenetére
Köszi szépen. Mindennek külön utána nézek. A dvd távirányítása úgy megy, hogy tévén keresztül, az is Panasonic és a hdmi kábelen keresztül viera link+ qlink indítható minden funkció. Persze, hogy biztos helyről (edigital) a garancia nagyon fontos!
Sziasztok. -
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4504 üzenetére
Sajnos igazad van! Amit utoljára írtam az működhet? Mert ha igen, csak egy kérdésem lenne. Milyen típusú wifi routert ajánlsz? 3G modemest, vagy a modem sim kártyájával működőt? Ár 10e körül lehet max.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4498 üzenetére
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Igyekszem körültekintően dönteni. A Panasonic tv-ben eleve benne van a YouTube, Facebook, stb...., a hon lapjukon azt írják ,hogy a Swipe&Share funkció használható és fejleszthető, csak le kell tölteni a Viera Remote App2 alkalmazást tabra vagy okos telefonra. Innentől kezdve a fejlesztések tárháza végtelen. Ezért azt gondolom, hogy a második megoldásod lesz jó, vagyis wifi router 3G stick-kel erről működik a tab és a tv-ben lévő DLNA támogatás és letöltött program elegendő, hogy a tabról irányísam a tv-t. Remélem jól gondolom. Észrevételeket szívesen veszek.
808 haldoklik kb. 8 órás töltés után 52 perc (mértem) internetezés után csattanva kapcsol ki. Gondolom elesleges lenne újra végig csinálni a frissítést!?
Sziasztok. -
PoLizei
aktív tag
válasz
this is life #4496 üzenetére
ED garifutár vitte el. Eddig még nem zargattam őket, lassan kéne, most éppen jól jönne az ára.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4489 üzenetére
Megpróbálom megfogalmazni mi jár az Én fejemben. Mivel ez a tab(808dcc) már alig megy ezért lecserélem. Alap: Samsung tab+ Panasonic smart tv+ wifi router. A routerrel használnám a jelenlegi 3G modemmel a tabot, ilyenkor a tabbal tudnám irányítani a tv-t? Vagy a tv fogja a router jelét? És hol lép be a DLNA?
Ezzel a tabbal tudom irányítani a Panasonic DVD-t, letöltöttem az oldalukról egy programot, és ott láttam hogy ilyen programok vannak tv-hez is.
A DVD egy 250Mb-es merev lemezes felvevő-lejátszó, másoló, és DVD író.
Remélem érthető vagyok. Eddig ezek a dolgok nem érdekeltek mert folyton úton voltam, most érdekel de a technika elszaladt Én meg itt maradtam! Ennyi.
Sziasztok! -
royalka
őstag
válasz
this is life #4493 üzenetére
+ Wifin van hogy a sebességbeli problémák vannak.
-
jFox
addikt
válasz
this is life #4489 üzenetére
A DLNA megy vezetéken is, nem csak wi-fi-n.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4470 üzenetére
Egyenlőre nem találtam hibát benne, elég rendes a kicsike. Még azért nem nyúztam eleget. "Önkéntes" kert munkám akadt.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4468 üzenetére
Dehogynem. Én pont a JB 4.2.2-t helyeztem üzembe.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4466 üzenetére
A USERS beállításokat, új User felvétele pl. Vagy ez megegyezik a "+Fiók hozzáadása" menüponttal?
-
üszök
őstag
válasz
this is life #4459 üzenetére
Myaudio-ban is van Sim foglalatos.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4438 üzenetére
Köszönöm szépen. Mindent megcsináltam ahogy írtad. Az aksi jelzés most jónak tűnik, de a képernyő összefutása nem változott. A hátlap érintésére a képernyő hullámzik, mint amikor egy lcd-hez érsz hozzá. Tudom ne nyomkodjam!
Mások is írtak erről a problémáról, de nekik kidudorodott, nekem teljesen sík a hátlap is, és az érintő képernyő használatakor ez a hiba nem jelentkezik?
Ötlet. -
Fez69
csendes tag
válasz
this is life #4398 üzenetére
A tartalom fogyasztásra kitalált tab wifi és GSM nélkül éjszaka olyan, mint egy tégla. Akár Samu, akár Apple, akár Gadmei. Csak az akku élettartama csökken, semmi másra nem jó. Gondolom nem renderelsz rajta Full HD videókat :-) Én a telókat is kikapcsolom, amikor alszom.
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4407 üzenetére
Erről már van értékelés az ED honlapján. Ugyanazok a problémák mint az előzőeknél. A low end kategória az idén is az árról fog szólni és nem a minőségről
-
plityo
tag
válasz
this is life #4376 üzenetére
az minden esetre tény, hogy ez a video van oda belinkelve. ROM 4.1.2 touchwiz ROM gadmei E8HD
-
Fairplays
aktív tag
válasz
this is life #4374 üzenetére
Ott van a listán a miénk is...egyébként is mind ugyan az a gép, csak más néven... Mind1 aki nem akarja felrakni annak nem kell, én majd honlap kipróbálom...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4367 üzenetére
Azzal valamiért nem nagyon szokott menni. Egyéb fórumokon és mindenféle androidos eszközökről szoktak ugyanerről a problémáról írni. Amit írtál, annak működnie kellene. Egyébként ez nem garanciális probléma. Ha a MyAudio ebben segít, az nagyvonalú gesztus lesz a részükről.
-
Permet Elek
senior tag
válasz
this is life #4339 üzenetére
Az enyém, még mindíg működik. Már bánom, hogy orvosoltam a szoftveres gondjait. Igaz. usb-ről nem tölt. De meghalni nem akar, pedig örülnék neki, ha dagadna.
-
plityo
tag
válasz
this is life #4339 üzenetére
ugye?
ha valaki gondolkozik rajta, hogy vegyen-e ilyet, akkor én... hát... annyira nem bátorítanám
a hw specifikáció alapján tuti vétel, csak hát ide igazán igaz, hogy nem minden arany, ami fénylik
áldom az eget, hogy fél éves kora előtt beszart az akksi
amúgy sztem várok őszig, aztán iPad Mini 2, hátha azzal nem lesznek ilyen gondok
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4306 üzenetére
Mint az oroszrulettben: ha vesztettél, kezdj egy új játékot.
-
DVzse
csendes tag
válasz
this is life #4295 üzenetére
Gadamei-vel működik, de itt meg a network tv nem megy, gyereknek meg kellene...
Regebbi romot nem találok, mindenhova a 404-es van már felrakva, ami nekem nem jó valamiért.Most próbáltam gademei file közé a myaudio pach-et felmásolva is indítani, de kipusztult tőle, de újraindítás után helyreállította magát.
Egy régebbi rom linket megköszönék! -
zso73
veterán
válasz
this is life #4288 üzenetére
Az aprón 30-ért van tab 2 7" Biztos inkább azt venném, mint ezt a cuccot.
-
royalka
őstag
válasz
this is life #4278 üzenetére
Hát remélem van még időm válogatni.
-
royalka
őstag
válasz
this is life #4275 üzenetére
Igen néztem én is mint alternatíva, de 7 col csak.
-
pimi50
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Hát nincs bennetek semmi kalandvágy? A biztosra menni (Nexus, Samu) a legkönnyebb. És az adrenalin?
(Kínában ennyiért 4 magos retinás 2 megás táblát kínálmak)
-
Teagol
aktív tag
válasz
this is life #4261 üzenetére
Köszönöm a gratulációkat, és a sok segítséget!
Amikor feltettem a dcc-re a gadmei romot, és elkezdett normálisan működni, majd kiugrottam a bőrömből! Nagyon kellemes felhasználó élmény volt. Az akku hibáig nem is volt gondom utána.
De ez a vas valami hihetetlen most! Minden tökéletesen fut rajta elsőre, nem kell buherálni és ... erre van kitalálva, na. Azonnal frissített 4.2-re.
Először a mérete miatt én is aggódtam, de a felbontás miatt észre sem veszem. Leírhatatlan a különbség.Szerettem a 808-ast, de nagyon örülök a cserének. Amennyiben tehetitek, válasszatok jó minőségű vasat, felejtsétek el az ár érték arányt. A kényelmet, a minőséget és a megbízhatóságot fizetjük meg.
-
Játékos
addikt
válasz
this is life #4251 üzenetére
Ez eddig nem túl jó hír...
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
this is life #4246 üzenetére
Nagyon jól működik, a készenléti idő elképesztő, egy hét alatt sem merül le! Még mindig nem rootoltam, nincs rá szükség. Próbáltam már rajta játékokat az is: az Alien vs Predator: Evolution és a Max Payne Mobile szépen fut max beállításokkal. Hétvégén mehetne majd egy Skype is, aztán bővebben kitárgyalhatnánk a dolgokat. Mit szólsz?
-
bb68
tag
válasz
this is life #4242 üzenetére
Nem nézelődtem még,de biztos ,hogy nem az alsókategóriás tabletgyártóktól fogok venni.A kijelzőméret elég necces,ez a 8-as pont fain volt.Nem kicsi,nem nagy a hurcoláshoz.Lesz időm nézelődni.Bár lehet hogy ti voltatok a "jégtörők" és mostmár gyorsabban megy a csere.
-
bb68
tag
válasz
this is life #4238 üzenetére
Szerszámkészítő technikus révén elég nyugodt és türelmes ember vagyok.Akkor jó vételnek tűnt ez a tablet.Ezért vettem meg.Maga a gép nem lenne rossz szerintem de az akku minősíthetettlen.Sajnos jártam már így utángyártott akksival.Ha nem lenne rá gari hozatnék hozzá egy jó minőségű akkut és készítenék neki egy új hátlapot aztán hadd szóljon egy pár évig.
-
bb68
tag
válasz
this is life #4236 üzenetére
Üzemidőről nem tudok pontosan nyilatkozni.Általában 20-25percig használtam a tabot folyamatosan.De mostanában ha egy napot nem volt bekapcsolva,következő napi használatnál elég drasztikusan esett az akkuszint.A héten leadom a boltba ahol vettem aztán majd lesz valami.Ha cserélik netán akkor biztos hogy valami komolyabat fogok venni az árából.
-
bb68
tag
válasz
this is life #4234 üzenetére
Szerintem is egy év a garancia az akkura,főleg így hogy szemmel látható deformációt okoz a készüléken.
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4204 üzenetére
A garanciális eljárást Én is végig szenvedtem csak a WayTeq szervízzel.
Én nem fenyegetőztem a fogyasztóvédelemmel, hanem hozzájuk és a bírósághoz fordultam, ezért tudom, hogy jogos a felháborodásod. 1 évem ment rá. A végén fizették a per költséget az ügyvédemet és most tárgyalunk a kártérítésről, most már peren kívül akarnak megegyezni.
Ehhez kitartást kívánok Neked s sors társainknak. Minél többen állunk ki a jogaink mellet és minél több üggyel árasztjuk el a békéltető testületet és a bíróságot annál előbb változtatnak a fogyasztóvédelmi törvényeken. Remélhetőleg!
Üdv Mindenkinek! -
Casillero
tag
válasz
this is life #4186 üzenetére
Teljesen igazad van. Én se és más se tuningolta, csak azt szerettük volna, hogy azokat az értékeket mutassa ami pl a dobozra van írva. A szimpla 1.2 ghz kiírása a specifikációban nem néz ki olyan jól mint a dual 1.5. Mondjuk erről nem a myaudio tehet. Ő csak egy gyártónak a termékét forgalmazza. Rosszul választott. Sajnos az összes kínai tabletná belefuthat az ember egy rossz szériába. Na meg az optimalizálás. Miért bírják a márkásabb gépek 4000-5000 mah akkuval 10-12 órát? Ezekre csak rádobják a gyári androidot és mehet a boltba. Azért a sufniszereldét nem lehet összehasonlítani pl a Samu üzemével. A wifi állandó bekapcsolása is megeszi fél nap alatt az akkut. Van egy SGS-em szerintem 3-4 napig is el lenne folyamatosan a wifin lógva. A többi hibáról nem is írok, azok úgy is lerágott csontok.
-
kőbaltás
tag
válasz
Drága barátaim!
Nem vitát akarok kezdeményezni,(bár ez a fórum talán erre is való) de this is life válasza mégis csak azt jelenti, hogy változtatni akartatok a gyári beállításokon.
A tab-hoz a tudásod -talán úgy fogalmaznék hogy sokat kéne felejts hogy az én szintemre juss- a leírtakból kiderül igen magas fokú. Akkor miért nem nézted meg mi a gép határai és ezen kereteken belül támasztasz elvárásokat. Bocs amiért állandóan visszatérek az autós példákhoz-( de Én azokhoz a gépekhez értek)- mi is csak optimatizálni akartuk a trabit, az eredményről tegnap írtam. Lehet nem hiszitek el, de Én így tanulok Tőletek, hisz nekem is az első tabom-(a legelső WayTeq xTab 70w három napig működött, a többit jFox-nak korábban megírtam)-ami működik. Ezért írok talán kicsit akadékoskodón, mert így a Ti balszerencsétekből okulva ez és a jövő beli kütyüknél már tudni fogom, hogy milyen elvárásaim legyenek.ps: ja bárki bele "ugathat"(this is life) szívesen veszek minden jó szándékú hozzá szólást.
Sir Winston Churchil-t idézve: Minndig szeretem, ha tanítanak de nem viselem el, ha kioktatnak.
További jó fórumozást. Sziasztok.
Remélem látható lesz a kép amit feltöltöttem, ha igen a kép aláírás:
Lehet hogy sakkban jobb a gép, na de karatéban? -
pimi50
aktív tag
válasz
A belföldi forgalmazók árait ismerve ez egy 100 dollár körüli árú gép. Ezt a vásárláskor is tudtam. A minőségnek ára van, ami kb. ennek a duplája. Akinek nem ez az első kütyüje, annak ezt tudnia kellett. Tudom, hogy ami olcsóbb, annak azért működnie kellene, de csodák nincsenek. Csak a "garancia" miatt nem Kínából vettem jóval olcsóbban. Ez azért még nem kiforrott technológia, talán 2 éve hozzáférhető szélesebb körben nálunk. Én már részt vettem a PC kezdeteiben, az sem volt egyszerű, szóval a lepényhal meg utoljára.
-
üszök
őstag
válasz
this is life #4156 üzenetére
Pin kódot,mielőtt megkérdezik.
-
Denee
csendes tag
válasz
this is life #4149 üzenetére
Próbaként tettem bele, de sajna nem szerepel a kompatibilis listán.
Viszont mi (bocsi a tudatlanságom miatt) az a "sim kod bekeres"? -
bodazo
tag
válasz
this is life #4149 üzenetére
Galaxy Tab 2 7 coll lett a kiválasztott.
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4134 üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen SSD-t vegyek?
- Napelem
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Renault, Dacia topik
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest