- MasterDeeJay: Alacsony fogyasztású házi szerver a korábbi projektekből összeépítve
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life #4186 üzenetére
Drága barátaim!
Nem vitát akarok kezdeményezni,(bár ez a fórum talán erre is való) de this is life válasza mégis csak azt jelenti, hogy változtatni akartatok a gyári beállításokon.
A tab-hoz a tudásod -talán úgy fogalmaznék hogy sokat kéne felejts hogy az én szintemre juss- a leírtakból kiderül igen magas fokú. Akkor miért nem nézted meg mi a gép határai és ezen kereteken belül támasztasz elvárásokat. Bocs amiért állandóan visszatérek az autós példákhoz-( de Én azokhoz a gépekhez értek)- mi is csak optimatizálni akartuk a trabit, az eredményről tegnap írtam. Lehet nem hiszitek el, de Én így tanulok Tőletek, hisz nekem is az első tabom-(a legelső WayTeq xTab 70w három napig működött, a többit jFox-nak korábban megírtam)-ami működik. Ezért írok talán kicsit akadékoskodón, mert így a Ti balszerencsétekből okulva ez és a jövő beli kütyüknél már tudni fogom, hogy milyen elvárásaim legyenek.ps: ja bárki bele "ugathat"(this is life) szívesen veszek minden jó szándékú hozzá szólást.
Sir Winston Churchil-t idézve: Minndig szeretem, ha tanítanak de nem viselem el, ha kioktatnak.
További jó fórumozást. Sziasztok.
Remélem látható lesz a kép amit feltöltöttem, ha igen a kép aláírás:
Lehet hogy sakkban jobb a gép, na de karatéban?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- 139 - Lenovo Yoga Pro 7 (14IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra Ultra White Használt, karcmentes állapot, Kamerás csúcsmobil
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest