Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Őskoczka
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bitpork: 2025, zárás
- bambano: A sor végén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bar ez nem a szakteruletem , de olvastam boven rola hogy , le merjem irni , hogy egy rossz rom , amiben nem megfelelo a touch panel fw-je galyra tegye a panelt ,ellenben olyanrol nem olvastam, hogy egy elcseszett touchpanel egy rendes rom felrakasaval helyre jott volna. Persze egy szervizben helyre hozhato. Sajna a hw elemeknek sajat firmwarejuk van, es egy sw frissitessel felul irodhat, ha meg mas verzioju az uj fw az adott hw elemre, akkor nem mindig van lehetoseg a downgradere.
Igy jartam en is , telefon touchpanel , betort , csere egy oem gyartoera, aztan ahogy jott a rendszer frissitese be is halt . Emiatt vehettem ujjat de ekkor mar gyarit vettem.Ui .: hw elem fw iras, javitas ugyben azert kerdezd meg cappa-t, kelzsoca-t,tjb-t , ok nagy guruk...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- DOBOZ+TÖLTŐ Samsung Galaxy Tab A7 Light 32GB/3GB
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- Kindle PaperWhite Kids 5 (11th Generáció) 8 GB Reklámentes + Fekete védőt + Garanciával
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3497, 100% Akksi
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Shining3D EinScan Pro 2X 3D szkenner
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Garancia! Steam Deck LCD 512GB + 256GB Ajándék Micro SD Kártya!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest