Hirdetés
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele

Új hozzászólás Aktív témák
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- BMW topik
- Hobby elektronika
- Androidos fejegységek
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elon Musk billiomos lesz, ha kitör a gépek forradalma
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 4th: i5-6GEN I 8GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700X / GTX 1080Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3332
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő