- Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- SzDavid99: Út a Korea turistaparadicsomba, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- GoodSpeed: Bye PET Palack, hello SodaStream
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4134 üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPad Pro M2 11" 256GB wifi megkímélt 2026.08.01.Apple jótállás
- Bomba Ár! HP Pavilion X2 - m3-6Y30 I 4GB I 128SSD I 12" WUXGA+ Touch I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S7 T870 11" 128GB
- APPLE iPad Mini 8,3" (6. generáció) 64 GB WiFi Lila - Újszerű
- Lenovo Tab M10 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3440, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest