- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kaxer
csendes tag
válasz
this is life #4134 üzenetére
Igazából annyira nem hiányzik, szórakozni vettem és nem munkára, hála a jó égnek, de annyi probléma volt vele,hogy a végén már leginkább pihent csak, amíg el nem vittem a szervizbe (fagyás, kijelzőproblémák, akku meghalt, töltést nem vette,stb...). Nem mondhatnám, hogy beváltotta a hozzá fűzött reményeket, a kezdetektől elégedetlen voltam, pl ugye a wifi elég gyenge volt, bár a Gadmei rommal egész jó lett. Ezért leginkább azt szeretném majd elérni, hogy kicseréljék valami másra, leginkább teljesen más termékre, tv, monitor, valami, amit jobban ki tudnék használni. Ezek miatt csak most kezdem úgy érezni, hogy lépni kéne, mert ez azért már sok, a lóvét beszedték, kaptam érte valamit,de utána megcsinálhatom magam, ha baj van vele
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Ritkaság! Csere-Beszámítás! Intel I9 13900KS Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 2700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest