Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
I2oli
tag
Hétvégén megtörtént az akku csere, érdekes mód már korábban többet ajánlott 5000mAH-os aksit rendeltem amit elvileg faragva kell berakni, de nekem anélkül is belefért pont passzentosan.
Jelenleg 6-8 órás üzemidővel megy a tablet
de bármi baja lesz legközelebb a kukában landol szóval ajánlom neki hogy ne legyen 
-
Grat ! Te kifogtad az egyetlen jol osszerakott darabot
, nekem anno nem volt szerencsem, mint sokan masoknak sem. Oszinten mar nem is hittem abba hogy van meg ,gond nelkul mukodo darab. Mondjuk en hardcore user voltam , napi 5 ora hasznalat alapbol megvolt...nem is birta. Fogadd elismeresem , mint az egyetlen szerencses.. -
-
-
jFox
addikt
Pontosan ez volt a leírásban is.
Meg azt is írták, hogy ne legyen full feltöltve mikor beírod ezt a pár sort. Mert ezzel tulajdonképpen azt a regisztert írod felül 5%-ra, ami az akksi töltöttséget jegyzi. Tehát miután újraindítod azt jelzi, hogy az akksi le van merül. Feltölt és örül, mert pár perc használat után már esik is 1%-ot. Nekem legalább is bejött.
-
jFox
addikt
Nem írja felül szerintem, mert nekem még a MyAudio-s 09.23-as fw-el ragadt be és azért tettem rá a 10.26-os Gadmei rom-ot, hogy hátha orvosolja, de nem így lett.
Viszonte ezzel a rom-mal mintha gördülékenyebb lenne, ezért nem raktam vissza a régebbit.pimi50: nemrég volt egy levélváltásom a support-tal, a beragaddt akksi kijelző miatt.Nem tudtak rá mit mondani. Viszont rákérdeztem a JB frissítésre, azt írta az illető, hogy a gyártó 4.2-t ígért nekik is, de még nem küldtek semmit. Még egy bétát sem.

Azért remélem, hogy nem feledkeznek meg erről a típusról és csak kilöknek rá egy frissítést. -
jFox
addikt
Nekem is ez volt rajta eredetileg. De én ezt az első frissítéssel le is cseréltem, mert sok gond volt vele. Fagyogatott, újraindult, stb.
Ha csak az akku szintjelző beragadása a gond akkor próbáltd ki amit pár hsz.-el ezelőtt javasolt JoHnni fórumtárs. Nekem bevált.
Ha nem akarod, hogy root-olva maradjon, akkor utána csinálj egy fw újratelepítést és meg van oldva.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Az eddigieknél részletesebb videón a Samsung harmonikamobilja
- Tesla topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Okos Otthon / Smart Home
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Goddess of Victory:Nikke
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- iPad Mini 6 256GB wifi mint az új 2026.05.16. jótállás akku 99%
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
- Ravpower 6000 mAh-s mégis pici powerbank eladó
- Xiaomi Redmi 12C 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
de bármi baja lesz legközelebb a kukában landol szóval ajánlom neki hogy ne legyen 
, nekem anno nem volt szerencsem, mint sokan masoknak sem. Oszinten mar nem is hittem abba hogy van meg ,gond nelkul mukodo darab. Mondjuk en hardcore user voltam , napi 5 ora hasznalat alapbol megvolt...nem is birta. Fogadd elismeresem , mint az egyetlen szerencses..
Viszonte ezzel a rom-mal mintha gördülékenyebb lenne, ezért nem raktam vissza a régebbit.