- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Klaus Duran: Youtube AI szinkron
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
Waze hogy birod idegekkel? En mar a 4-5 het utan sik ideg voltam,elkezdtem oket naponta hivogatni es egy ket kedves emailem is volt felejuk amire nem reagaltak,na ez csak olaj volt nalam a tuzre,nampersze az is hogy telefonon se lehetett elerni oket tul,surun... amikor meg mar vegre elertem oket na akkor kiadtam a mergem ,meg ha kulturalt modon is tettem. Na de amit a hulye azert nem vagyok bolt ugyfelszolgalatosa kapott hat abban se volt koszonet,igaz mikor elmondtam a magamet a vegen bocsanatot kertem az mm ugyfelszolgalatostol. Irigyellek ,engem mar szetb@...tt volna az ideg...hivtad miskolcot mit mondtak? Az e.d.re kentek a dolgot,hogy az nem kuldtek meg? Nalam 4.5 het utan azt se tudtak megmondani hogy naluk van e,mar mint miskolcon...gondolhatod mekkora volt a fejem...de ez mar csak mult . Mar 2 honapja gond mentes vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6540 - i7-4800MQ I 16GB I 500GB I Radeon I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2025, 100% akkumulátor
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / RTX 2060 6GB / 16GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest