Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sundesz: 20 éve a PH!-n
- jakra: Retro gyujtemenyem (cloud synced for safety...)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sajnos ez van , postai uton es korrektsegben kozelebb van kina mj t miskolc vagy pest
, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet. 
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatta a Huawei a Band 10 okoskarkötőt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Bittorrent topik
- Mercedes topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- FELVÁSÁRLÁS A GYŐRÚJBARÁTI BOLTUNKBAN!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- iKing.Hu - Honor 400 Pro Black Stílusos csúcsteló, nagy tárhely 12/512 GB,3 hónap gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
, egy jo tanacsot fogadj el, ne huzd fel magad ha nem muszaly(igy 4 szemkozt bevallom ,engem is majd szetb...tt az ideg) de arra jo volt a varakozas hogy eldontsem soha tobbe noname, vagy brandelt cucc. Az ugynevezett myaudio szervize meg tehet egy nagy szivesseget
egy altaluk kivalasztott nyilvanos helyen kiny..hatjak minden kiidegelt vasarlojuk hatso fertajat. Amugy tenyleg probalj higgadt maradni, mkkozben varsz azert hivd fel a fogyasztovedelem helyi irodajat es erdeklodj a lehetosegeidrol, amit irtam idopontot akkor probald a szervizt zaklatni, ha elered oket probald nyugodtan ecsetelni a lehetosegeiket, es nem artana a vasarlas helyere vissza menni egy kis panaszkonyves irogatasra, mar ha ott adtad le szervizelesre. Aki behozatta ezt a tabot es intezi a szeervizelest hat mit ne mondjak elhetne a testvere muterjaval nemi eletet.