Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoHnni
senior tag
válasz
pube111
üzenetére
Ezzel a biztosítás és nem adjuk vissza a pénzt dologgal azért vitatkoztam volna. Nekem a media-ba is mindenáron ajándékkártyára akarták feltölteni a 40e Ft-ot vagy vásároljam le azonnal. De mint tudjuk az ide vonatkozó hatályos jogszabályok nem ismerik a levásárlás fogalmát, szóval nyugodtan kérd vissza a pénzt. Egy kis szövegelés után szépen visszakaptam a 40e Ft-ot. 1év 4hónap után vittem vissza, egyébként másodszor, akksi puffadással.
-
válasz
pube111
üzenetére
Bocs hogy bele vau, de az akksi kalibralas semmit sem er, mert az aksi elektronikajanak a firmwareje szolgaltatjaaz adatokat a droid kernelenek,igy ha hibas adatok mennek akkor a kijelzes is hibas. Ujra kalibralni a battery stat torlessel nem lehet...a doglodo akksin nem segit . Igaz en sokat hasznaltam a tabot, naponta 4 ora minimum, de amikor elkezdett esni az uzemido semmit sem ert a kalibralas, csak romlott tovabb az akksi mig ki nem mult. Ha garis akkor vidd szervizbe, ne szenvedj vele.
-
I2oli
tag
válasz
pube111
üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows 11
- Gyúrósok ide!
- Milyen széket vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lexus, Toyota topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- .LnB: Az új király! The Witcher 3-ról, a magam módján.
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- VirtualBox
- További aktív témák...
- Újszerű Samsung Galaxy TAB S9 5G 8GB/128GB - TAB S11 5G 12GB/128GB
- Samsung Galaxy Tab A7 Lite 8,7" 3/32GB Wifi (SM-T220) szürke színben
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- Samsung Galaxy Tab S8 Ultra 14.6" abszolút karcmentes, még 8 hónap garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest