- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
JoHnni
senior tag
válasz
pube111 #5170 üzenetére
Ezzel a biztosítás és nem adjuk vissza a pénzt dologgal azért vitatkoztam volna. Nekem a media-ba is mindenáron ajándékkártyára akarták feltölteni a 40e Ft-ot vagy vásároljam le azonnal. De mint tudjuk az ide vonatkozó hatályos jogszabályok nem ismerik a levásárlás fogalmát, szóval nyugodtan kérd vissza a pénzt. Egy kis szövegelés után szépen visszakaptam a 40e Ft-ot. 1év 4hónap után vittem vissza, egyébként másodszor, akksi puffadással.
-
válasz
pube111 #5145 üzenetére
Bocs hogy bele vau, de az akksi kalibralas semmit sem er, mert az aksi elektronikajanak a firmwareje szolgaltatjaaz adatokat a droid kernelenek,igy ha hibas adatok mennek akkor a kijelzes is hibas. Ujra kalibralni a battery stat torlessel nem lehet...a doglodo akksin nem segit . Igaz en sokat hasznaltam a tabot, naponta 4 ora minimum, de amikor elkezdett esni az uzemido semmit sem ert a kalibralas, csak romlott tovabb az akksi mig ki nem mult. Ha garis akkor vidd szervizbe, ne szenvedj vele.
-
I2oli
tag
válasz
pube111 #5141 üzenetére
Egyáltalán nem gond ha rootolod, illetve a gadmei-s rom miatt sem lehet problémád a szervizzel, ha jól emlékszem volt aki a supportot kérdezte meg róla és ők erősítették meg.
Én az elsők között vettem ezt a tabot (és lehet szerencsés darabot fogtam ki) de eddig a beragadt akku volt a gondom vele, illetve a gyári rommal HDMI hang recsegett a TV-n, ezt az frissebb myaudio rom javította.
Szerintem próbáld "orvosolni" magad ezt a 100% akku beragadást, mert tényleg nem nehéz (nekem életem első rootolása emiatt volt
)
(((JoHnni kolléga linkelt róla oldalt anno, ha nem találod megkeresem)))
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi belépő szinten
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Diablo IV
- Crypto Trade
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Call of Duty: Black Ops 6
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest