Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- potyautas: Levél gyermekemnek
Új hozzászólás Aktív témák
-
lazlo007
csendes tag
Kinek mi a véleménye erről a New Line X2-ről? Szerintem a kijelzőtől eltekintve egy szar. Ha pár dolgot felrakok rá sokszor fagyogat, nemválaszolnak az alkalmazások és alvóba még a 808nál is jobban merül nálam. Pár okosságot nem lehet kezdeni vele hogy legalább használhtó legyen?
-
lazlo007
csendes tag
Sajnos nekem se akarnak már csereutalványt adni... :S
-
lazlo007
csendes tag
válasz
this is life
üzenetére
Lehet az lesz hogy a dobozba egy papírra ráírom majd hogy valahol elhagytam a töltőt és usb-ről töltöttem eddig.
-
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne , hogy garanciába vissza akarom küldeni a táblagépet (aksi probléma) de kb 2 hónapja a töltő adapterét szétcsavaroztam hogy a mozgó dugvillát megragasszam. Garanciális javításba ez fog okozni valami problémát? Illetve októberbe vásároltam a terméket remélem akkor még ingyen javítják vagy cserélik. A választ előre is köszönöm.
Üdv. -
lazlo007
csendes tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni tőletek hogy szerintetek melyik gadmei verzió jobb, 1026 vagy 1128?
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- 3D nyomtatás
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Jövedelem
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen monitort vegyek?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4060Ti 16GB GameMax Aero Mini ECO ADATA 650W
- Eladó Xiaomi Redmi A5 3/64GB / 12 hónap jótállással!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 12, Xiaomi Redmi Note 12 Pro, Xiaomi Redmi Note 12 Pro+
- iPhone 13 Pro Max emelt kapacitású 4790mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest