Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kőbaltás
tag
válasz
this is life
üzenetére
Megpróbálom megfogalmazni mi jár az Én fejemben. Mivel ez a tab(808dcc) már alig megy ezért lecserélem. Alap: Samsung tab+ Panasonic smart tv+ wifi router. A routerrel használnám a jelenlegi 3G modemmel a tabot, ilyenkor a tabbal tudnám irányítani a tv-t? Vagy a tv fogja a router jelét? És hol lép be a DLNA?
Ezzel a tabbal tudom irányítani a Panasonic DVD-t, letöltöttem az oldalukról egy programot, és ott láttam hogy ilyen programok vannak tv-hez is.
A DVD egy 250Mb-es merev lemezes felvevő-lejátszó, másoló, és DVD író.
Remélem érthető vagyok. Eddig ezek a dolgok nem érdekeltek mert folyton úton voltam, most érdekel de a technika elszaladt Én meg itt maradtam! Ennyi.
Sziasztok!
Új hozzászólás Aktív témák
- szinte új iPad Mini (7. generációs) 128GB Wi-Fi starlight csillagfény 1 év garancia
- "Szinte Új" iPad Pro 12.9 + Apple Pencil 2 + Smart Folio tok
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Lenovo Tab P12 tablet és Pes Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- iPad 8 gen 32GB wifi dobozos megkímélt
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 15" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- (Cini) Minis Forum mini PC Ryzen AI 9 HX 370 AMD Radeon 890M RAM és SSD nélkül! 1 év garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest