- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fritz Teufel
addikt
válasz
PoLizei #4807 üzenetére
Én örülök a sikerüknek, bár igaz, sokkal jobban örülnék, ha a készülékekre nem csak a MyAudio logót nyomnák, hanem idehaza gyártanák őket és valóban létezne minőségbiztosítás. Így sajnos csak zsákba macska minden komolyabb elektronikai termék, ami a nevükkel kerül piacra.
Minden esetre a leckét megtanultam: csak neves, komoly márkától vásárolok, garanciával, szervizháttérrel. -
válasz
PoLizei #4495 üzenetére
Telefont ,emailt nem engedtel meg felejuk? Esetleg egy kis fogyaszto vedelemmel,valo riogatas, ha szervizpinton adtad le menj be a es hivasd fel a miskolci szerviznek nevezett kokany bandat..
Még a vegen legyurod Deception szervizes rekordjat
Pusihusit meg mar meg se emlitemo a best szervizes..
-
playa123
csendes tag
-
bodazo
tag
válasz
PoLizei #3620 üzenetére
Én a helyedben máris vinném szervizbe. Mert ugyan ezt a jelenséget produkálta az enyém is.
100% merült 2 óra alatt 50%-ra és utána egy pukkanás mellet kikapcsolt. Szerintem az akksi is felpúposodót mert mikor leraktam az asztalra akkor billegett, bár nálam a kijelzőt nem nyomta.
De arra készülj fel ha be adod akkor hosszú a javítási idő, bár nem tudom miért. Nekem 30 napot mondtak.Én kikapcsolt állapotban szoktam tölteni, tok nélkül.
-
Gzolo
senior tag
válasz
PoLizei #1779 üzenetére
Ettől féltem, köszi!
@Decepticon: Én egy 13,3"-as laptophoz való tokkal hordom, széltében pont belefér a tábla, és félbe lehet rá hajtatni a tokot, ha nem tudtok már várni, akkor érdemes megfontolni.
Pontosan ilyenem van
Új hozzászólás Aktív témák
- MacSzerez.com - iPad Pro 11" / M1 / Ezüst / Wifi / 128GB / Garancia
- iPad Pro M2 11" 128GB Wifi Újszerű/2027.05.26.Gar./Akku 97%/p4316
- GARANCIÁLIS, 100% AKKSI iPad Mini 7 128GB Asztroszürke
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Intel Core 2 Quad Q9550 2.83GHz LGA775 Processzor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Dell USB-C, Thunderbolt 3, TB3, TB4 dokkolók (K20A) WD19TB/ WD19TBS/ WD22TB4, (K16A) TB16/ TB18DC
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest