Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- potyautas: Stand up és én
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bb68
tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Én a helyedben nyúznám nehogy kibírja a gariidőt és utánna nyúljon ki.
A pénznek én is örültem amikor visszafizették az árát.Azóta itt figyel a Nexus 7. -
pimi50
aktív tag
válasz
Permet Elek
üzenetére
Nem vagytok igazságosak. Miért is vettük pont ezt a gépet fél-háromnegyed éve? Mert ebben a kategóriában akkor nagyon csábító volt. Mi lesz a véleményed az Xperiadról egy év múva?
Azóta robbant a tablet piac. Már minden trafikban is árulják, egyre olcsóbban, talán jbbat is. Ezeknél az erkölcsi avulás is felgyorsult. -
válasz
Permet Elek
üzenetére
Lehet hogy nyuzasnak keves a neha, nemi tartos kinzas kene neki, feltolteni aztan lemerulesig mondjuk youtube, aztan megint toltes es merites..pl ha van egy idozitheto konnektorod akkor szerintem par 7 alatt kinyirhatod. Idozitett toltessel fullra majd merites es ezt a folyamatot addig ismetelni mig ki nem nyulik az akksi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- És akkor a memóriapánik után beköszöntött a HDD-pánik
- Eredeti játékok OFF topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Star Wars rajongók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Battlefield 6
- Facebook és Messenger
- BMW topik
- További aktív témák...
- IPAD Pro 12.9 2.Gen 512GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐL, 27% ÁFÁS SZÁMLA. GARANCIA
- Eladó ÚJ Hoco HD Wi-Fi SIM Android A10 10.1"tablet / 24 hó jótállás
- ZEBRA XPLORE iX125R1 12.5" ÜTÉS ÉS POR ÁLLÓ Windows TABLET ( i5-6200, 8G/256/LTE/GPS ) GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Tab S11 11" 256GB Wifi, 35 hónap gyári garancia + Gyári Samsung Book Cover tok
- iPad Pro 13-inch (M4) WI-FI Cellular 512 GB
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- LG 55C3 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12600KF 32GB DDR5 500GB SSD RX 9060 XT 16GB Zalman T4 Plus CM 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest