Hirdetés
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- GoodSpeed: KLINTHOLM 3 fiókos fekete, acél, zárható kiegészítő elem
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nalam is hasonloan zajlot csak a madaras tesco helyett a hulye azert n2m vagyok boltban vettem, majd szervizpont, ott a 35 nap utan a szervizessel felhivattam a miskolciakat s ra 2 napra itt is volt a csereutalvany. Elotte meg ha el is ertem oket csak hebegtek, habogtak.
Mi lesz helyette ? -
-
Az hogy mit okoz ,mondjuk nem lenne ok az 1 ev akksi garanciara,en a gari jegyen levo feliratot fel evnek ertelmeztem anno,de a fentebb emlitett kollega utana jart es 1 evet mondtak. Amugy nem lenne csoda a fel ev sem ,mert jo par kinai brandelt tabnal csak fel ev gari van. De myaudioeknal elvileg nem. Kar hogy azta tabot ennyire elkurtak,mert hardveresen eleg eros lenne,de a wifi es az akksi nyugje hazavagja az egeszet..Mikor viszed a szervizbe? Sanaxot irass fel elotte ha nem vagy turelmes tipus.

-
-
-
Teagol
aktív tag
Akkor pillanatnyilag a következőre számíthatsz: leadod a gépet, és kapsz egy hónap múlva egy csereutalványt. Próbálj meg rögtön utalványt kérni, és megkérni őket, hogy ne sunnyogjanak, tudják nagyon jól, pillanatnyilag NEM JAVÍTHATÓ ALKATRÉSZHIÁNY miatt a gép. Akkor meg ne nézzenek hülyének.
-
plityo
tag
Ne viccelj, átverésről szó sincs, csak megosztom a tapasztalataim a többiek kedvéért.
Tudod - magamból kiindulva - eléggé ki vagyunk éhezve működő megoldásokra, amik ezeket az idegesítő bugokat végre megoldaná...De szerintem ez azért is hiú ábránd lehet szoftveresen, mert ahány gép, annyiféle hiba ugyan azzal a sw háttérrel. Van akinek szar a wifi (és nem is oldja meg semmi), van akinek jó. Az akksik beszarása is elég rapszodikusan alakul, a magok beragadásáról nem is beszélve...
-
plityo
tag
Kipróbáltam, System Tunerrel ellenenőriztem a magok működését. Először hiába kapcsolgattam, nem lőtte le a magot. Aztán kikapcsolt. Na de vissza már nem, hiába zöld a lámpa... Szóval tőlem "Cáfolva" pecsétet kap. Gadmei ROM-mal, asszem a 10.26-os.
(Egyébként a leírása szerint csak Samsung cuccal működik, ha nem Samsung, akkor semmi nem garantált.) -
-
-
varga.balazs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen okostelefont vegyek?
- Projektor topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Akciókamerák
- Xiaomi Robotporszívók (robot vacuum, Roborock)
- iPhone topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Apple asztali gépek
- iPhone-t használók OFF topikja
- Lassú lett a PC? Micsoda meglepetés: egy Windows frissítés lehet a ludas
- További aktív témák...
- Apple iPad Air 2025 11" 1TB Cellular (MCG84HC/A)
- iPad Air 4 64GB Cellular Megkímélt/1-3 hónap gar./Akku 97%/p4519
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi + cellular 64GB asztroszürke space gray Apple
- Lenovo Tab P12 tablet és Pen Plus alig használt még 3 hónap garanciával
- Xiaomi Redmi Pad SE 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciaval
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5800X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 4070Ti 12GB Zalman S2 TG Enermax 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584, 100% Akksi
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
ha jobb lenne a szemem en is azt vettem volna... Lassan kikopik a forum, mert alig marad valaki akinek még mukodik.

Nekem idáig nem tette.Viszont érezni a mag hiányát,mert akadozik.
JBt várom...