- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Nalam is hasonloan zajlot csak a madaras tesco helyett a hulye azert n2m vagyok boltban vettem, majd szervizpont, ott a 35 nap utan a szervizessel felhivattam a miskolciakat s ra 2 napra itt is volt a csereutalvany. Elotte meg ha el is ertem oket csak hebegtek, habogtak.
Mi lesz helyette ? -
-
Az hogy mit okoz ,mondjuk nem lenne ok az 1 ev akksi garanciara,en a gari jegyen levo feliratot fel evnek ertelmeztem anno,de a fentebb emlitett kollega utana jart es 1 evet mondtak. Amugy nem lenne csoda a fel ev sem ,mert jo par kinai brandelt tabnal csak fel ev gari van. De myaudioeknal elvileg nem. Kar hogy azta tabot ennyire elkurtak,mert hardveresen eleg eros lenne,de a wifi es az akksi nyugje hazavagja az egeszet..Mikor viszed a szervizbe? Sanaxot irass fel elotte ha nem vagy turelmes tipus.
-
-
-
Teagol
aktív tag
Akkor pillanatnyilag a következőre számíthatsz: leadod a gépet, és kapsz egy hónap múlva egy csereutalványt. Próbálj meg rögtön utalványt kérni, és megkérni őket, hogy ne sunnyogjanak, tudják nagyon jól, pillanatnyilag NEM JAVÍTHATÓ ALKATRÉSZHIÁNY miatt a gép. Akkor meg ne nézzenek hülyének.
-
plityo
tag
Ne viccelj, átverésről szó sincs, csak megosztom a tapasztalataim a többiek kedvéért.
Tudod - magamból kiindulva - eléggé ki vagyunk éhezve működő megoldásokra, amik ezeket az idegesítő bugokat végre megoldaná...
De szerintem ez azért is hiú ábránd lehet szoftveresen, mert ahány gép, annyiféle hiba ugyan azzal a sw háttérrel. Van akinek szar a wifi (és nem is oldja meg semmi), van akinek jó. Az akksik beszarása is elég rapszodikusan alakul, a magok beragadásáról nem is beszélve...
-
plityo
tag
Kipróbáltam, System Tunerrel ellenenőriztem a magok működését. Először hiába kapcsolgattam, nem lőtte le a magot. Aztán kikapcsolt. Na de vissza már nem, hiába zöld a lámpa... Szóval tőlem "Cáfolva" pecsétet kap. Gadmei ROM-mal, asszem a 10.26-os.
(Egyébként a leírása szerint csak Samsung cuccal működik, ha nem Samsung, akkor semmi nem garantált.) -
-
-
varga.balazs
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Hobby elektronika
- Formula-1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- iPhone topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- iPad 8th.128GB Wifi Megkímélt/1-3 hónap gar.Akku 93%/p4327
- MICROSOFT SURFACE PRO 7 12.3" i5-10th 8GB/256GB Notebookká alakitható Windows Tablet
- újszerű iPad Pro 11" (2018) Wi-Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! HP ZBook 15 G6 munkaállomás - i7 9850H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Quadro T2000 4GB WIN10
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest