- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- bitblueduck: RTX 50-es széria PhysX támogatás nélkül. Tényleg akkora probléma?
- moongoose: Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pube111
senior tag
Ha auchan, akkor hivd fel a biztosítót: CARDIF Biztosító 06 1 501 2387
Aztán majd visszahívnak, hogy hova vidd a készüléket.
http://aruhitel.auchan.hu/penzugyi-szolgaltatasok/auchan-garancia-biztositas -
pube111
senior tag
válasz
this is life #5169 üzenetére
Nekem az a tapasztalatom, hogy a kiterjesztett gari, hasznos. Nem csak a munkadíjra vonatkozik, hanem az alkatrészre is. 2012 októberben vettem a Myíudiot, 2013 novemberben elromlott. Kb egy hét alatt cserélhettem új kori árában egy másikra. Arra is vettem egy év garit. 3500Ft-ot megér. Jövőre kicserélem egy másikra. Remélem addig elromlik.
-
pube111
senior tag
Pár napja volt kiterjesztett gari esetem. Megkértem a szervízest, hogy szívesen megszabadulnék a tablettől, intézze javíthatatlannak. Pár nap múlva hívott a biztosító (cardif), hogy sajnos javíthatatlan a tablet. Pénzt nem adnak vissza, mert ez nem garancia, hanem biztosítás. Tehát, arra vonatkozik, hogy legyen neked tableted. Levásárolni lehet csak. Ha olcsóbbat veszel, akkor nem kapod meg a különbözetet. Ha drágábbat, akkor kifizeted a különbözetet. Én vettem pont ugyanannyiért egy Navon Explorer 3G tabletet 39990Ft.
-
-
pube111
senior tag
Köszi, megpróbálom.
-
pube111
senior tag
-
pube111
senior tag
Miért van az, hogy az akku állapotot nem jelzi az akku ikon? Mindig azt jelzi, hogy tele van. Amikor lemerül, nem is figyelmeztet, csak kikapcsol. Még garanciás, visszaviszem, csak érdekelne miért van ez. Gyári romot újra raktam, nem javult.
Új hozzászólás Aktív témák
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Autós topik
- Külső 3,5'' mobil rack-ek topikja
- Milyen légkondit a lakásba?
- ASUS routerek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen processzort vegyek?
- Apple MacBook
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Eladó iPad 9th Generation + tok + digitális toll (nem Apple Pencil) kitűnő állapotban
- Alcatel tablet // GYEREK MÓD // Számla+Garancia //
- iPad Pro 12,9" 256 GB 2. generációs 2017 asztroszürke Doboz, tok, töltő, kábel iOS 17.7.8
- Apple iPad 5. generáció (9,7 ) Wi-Fi
- Bomba ár! Lenovo X1 Tab G2 i5-7Y57 I 8GB I 256GB SSD I 12" 2K IPS Touch I Cam I W10 I Garancia
- Lenovo Yoga Slim 7 i5-1135G7 8GB 512GB 14" FHD IPS
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3466
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 5800X / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3333
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest