Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Ezt pedig azért, mert...
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
"Valld be! Azért vagy ilyen lelkes, mert csak Linoxot lehet rátenni."
Lelkes? Szerintem félreérted a helyzetet. Nem vagyok én lelkes. Egyáltalán nem örülök ezeknek a kínai világuralmi törekvéseknek mininotesz ügyben sem. Miért? Mert ha mindent kína csinál, mit fogunk csinálni például mi? Ha ez így folytatódik tovább akkor:
"Amerika lesz a világ tervezőintézete, Kína az ipari műhelye, Európa pedig a múzeuma" /Baroso/
"Vagyunk egy páran akik szeretjük, ha egyformán működnek a számítógépeink."
Kína mást gondol. Nem áll messze a te gondolatodtól:
"Vagyunk egy páran akik szeretjük, ha működnek a számítógépeink."
A funkcionalitáson van a hangsúly. Nem hiszem, hogy a Windows XP önmagában egy szeretni való dolog lenne. Sokkal inkább egy szükséges rossz, ami tele van hibával és kijavíthatatlanul hatalmas internetes támadási felülettel. Valójában nem kell az embereknek. Az embereknek az kell, hogy a számítógéppel gyorsan és gondtalanul megoldhassák azokat a feladatokat amikre a számítógép ki van találva.
Ha nem hiszed el amit mondtam, kérlek számold össze, hogy jelenleg a ti otthoni gépeiteken hány eredeti feladatot megoldó szoftver működik. És azt is, hogy hány olyan, ami olyan feladatot old meg csupán, amit maga a számítógép, annak eszetlenül hibás működése hívott életre. Mit gondolsz mi e két szoftvercsoport között az arány? Más is kíváncsi volt erre. Egyes becslések szerint 1:10.000-nél is magasabb az arány. Vagyis egy eredendő megoldásra több mint tízezer haszontalan, de szükséges szoftver jut. Kína most egycsapásra véget vet ennek. Tudom, nehéz ezt mezei felhasználói aggyal és gyakorlattal felfogni, de ez az igazság. Csak a láncainkat veszthetjük. Van akinek ez tetszik. Akár tapsikolhatnánk is neki, de lásd az előző megjegyzésemet. Munkahelyek milliói vesznek majd el. És mit fognak helyette csinálni? Kapálnak majd, vagy mit? Ez a hamarosan felmerülő kérdés ebből a dologból adódóan itt európában?

Új hozzászólás Aktív témák
- Győr és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AliExpress tapasztalatok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- BestBuy topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Micro Four Thirds
- Dark Souls sorozat
- iPhone Ultra néven jöhet az Apple első foldja, nem lesz olcsó mulatság
- Google Pixel topik
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- E14 Gen7 14" 3K IPS Ultra 7 255H 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- P14s Gen5 14.5" 3K IPS Ultra 7 165H RTX 500 Ada 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- ZBook Fury 17 G7 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe ujjolv IR kam gar
- ASUS Vivobook 15 - 15.6"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 512GB - Win11 - 1+ év garancia - MAGYAR
- Thinkpad P17 Gen1 17.3" FHD IPS i7-10850H RTX 3000 32GB 512GB NVMe IR kam gar
- iPhone 11 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4305, 100% Akksi
- AKCIÓ!! HP Zbook Studio G8 i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1200 400NIT, 100% sRGB Garis!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Strix B450F R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman S2 TG TT 650W
- Lenovo T495 Ryzen 5 pro 3500U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, újszerű állapot, számla, garancia
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC műbőr FEKETE - PIROS 3 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest