Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- tordaitibi: Timeshift használata, és amit nem tudtál, klónozás Timeshift backup szoftverrel
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Czimby: XFX RX9070XT Quicksilver vs Mercury(non OC)
- sh4d0w: Van-e még?
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.
A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.
Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam.

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 30Hó
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (3)
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (2)
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (1)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- SZÁLCSISZOLT FÉM HATÁSÚ Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Iphone Xs 64GB 100% (3hónap Garancia)
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs