Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- sziku69: Szólánc.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stefanitsr
senior tag
válasz
elkurtuk
üzenetére
Számomra a három cellás akksi megléte előny, könnyebb és tisztább formavilágú gépünk lehet mint a konkurens masináké, ugyanakkor az 100 eur piacra dobási ár nem is sok. Mire dömping lesz belőle jóval ez alá fog keveredni.
A touchpad egérhez viszonyítva egérhez szokott embernek eléggé nehézkes eszköz. A synaptics pados wind viszont más noteszgépek tapipadjához viszonyítva egyértelműen pozitív meglepetés. Volt előtte Dell D410-esem, egy érzéketlen, érezhetően lagzó (tapipad mozdulat után idegesítő késéssel reagáló kurzor, gyakran kellett az igazi gombokhoz nyúlni mert a koppintások 60%-át nem vette kattintásnak, drag-drop ezért egy ez egyben felejtős (koppintás, majd kopp és ottart - tapipados világban ez jelenti a lenyomott bal gombot). A d410-es amúgy multikontrolleres cuccos volt, a billentyű közepén ott figyelt a pöcökegér - a tapipadja akkora tragikum volt hogy a pöcökegeret használtam a touchpad helyett, pedig azt aztán vérből gyűlölöm.
Ehhez képest a D630-asom egy csoda volt, minden működött rajta de picit még ez is lagzik a windhez képest. A windén a mérete ellenére (első ránézésre kicsinek tűnhet) nagyon jól lehet tapipadozni, gyorsan, érzékeny a koppintásokra, tök jól megy rajta a dragndrop, szeretem. D630-ason is ott a pöcök, de SOHA nem használtam.

Amikor az 1000h-t próbálgattam akkor hasonló érzésem volt a tapipadjával mint a d410-essel, csak kevésbé volt érzéketlen. A formavilága, anyagválasztása, és furi működőse mellett ez volt a negyedik dolog ami miatt inkább megtartottam a windet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Okos Otthon / Smart Home
- Synology NAS
- Villanyszerelés
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Döbbenetesen sok energia kell az érkező Nova Lake működéséhez?
- Zyxel NAS326
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- HP ProBook 6560b, 15,6" HD+, i5-2520M CPU, 8GB DDR3, 500GB HDD, W10, Számla, garancia ( olvasd végi
- Lenovo Thinkpad L450, 14" HD, i3-5005U CPU, 8GB DDR3, 128GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvas
- HP ProBook 650 G2 15,6" FHD, i5-6200 CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( olvasd
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, i5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia ( ol
- Dell Latitude 7320 Carbon /i5-1145G7/16GB/256GB SSD/13.3" FHD laptop
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Akció! Csere-Beszámítás! Asus Zenbook 14 UM425IA! R7 4700U / 8GB / 512GB SSD!
- iPhone 15 Pro 128GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4589
- Apple iPhone 12 Pro / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- HP ProDesk 600 G5 i5-9500 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest