Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kalandor: Kihúzható kijelzős laptop (2010 körül)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- Kalandor: Muti, mekkora a havad?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Maradjunk annyiban, hogy ezt nem te döntöd el.
Egy kicsit fogd vissza a stílust mert ez a fajta viselkedés itt nem jön be"
Bocs, de ez szerintem nem bántó megjegyzés volt! Ráadásul el is magyaráztam mit értek alatta. És megint el fogom magyarázni külön a te kedvedért: A piacgazdaságban egyes termékek sikeréről nem az egyes ember dönt, hanem a tömeg. Ha ez a tény téged személyedben bánt, akkor hidd el, azért nem én vagyok a hibás!
"ugyanazt tudja vele csinálni a felhasználó mint a többi mini-notesszel
Ezt azért egy kicsit gondold át, mert lehet rosszul gondolod"
Átgondoltam. Kína lehengerli vele a világot. Ezt tervezi és szerintem be is jön neki. Nem tapsikolok neki, de tudomásul veszem. Ha te kétlekedsz benne, elég csak megnézned az otthonodban lévő műszaki cikkeket. Van egyáltalán olyan ami nem kínában készült? Vannak luxuscikkek, vannak középkategóriásak és vannak tömegáruk is, amik nem éppen a minőségükről híresek, de ez utóbbiból vásárol a jónép a legtöbbet. meglátod ebből a mininoteszből is hallatlan mennyiség kel majd el. És megeszik a piacot. Keresztben lenyelik a Windet is reggelire. Én sem örülök az ilyen folyamatoknak, de ami tény az tény. Azt kérlek ne vitasd meg. És főleg ne rám haragudj érte. OK? PEACE!

Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen processzort vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Peugeot, Citroën topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gyúrósok ide!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Futás, futópályák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Dell G15 5511 15.6" FHD IPS i7-11800H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- Bomba ár! HP ProBook 430 G6 - i5-8265U I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-8GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G5 - i5-7GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 430 G4 - i5-G7 I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 13,3" I Cam I W11 I Gari!
- ÚJ AKKU! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Extraflame pellet kályha
- iKing.Hu - HONOR 400 Lite 5G Velvet Grey Vékony, könnyű, AI-kameragomb 8/256 GB- 2027. 07. 01
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest