Hirdetés
- talmida: Változások 2. rész
- GoodSpeed: Mutasd magad topic!
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- aquark: Zsebszámológépek
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
miniapu
tag
válasz
kelzsoca
üzenetére
"Maradjunk annyiban, hogy ezt nem te döntöd el.
Egy kicsit fogd vissza a stílust mert ez a fajta viselkedés itt nem jön be"
Bocs, de ez szerintem nem bántó megjegyzés volt! Ráadásul el is magyaráztam mit értek alatta. És megint el fogom magyarázni külön a te kedvedért: A piacgazdaságban egyes termékek sikeréről nem az egyes ember dönt, hanem a tömeg. Ha ez a tény téged személyedben bánt, akkor hidd el, azért nem én vagyok a hibás!
"ugyanazt tudja vele csinálni a felhasználó mint a többi mini-notesszel
Ezt azért egy kicsit gondold át, mert lehet rosszul gondolod"
Átgondoltam. Kína lehengerli vele a világot. Ezt tervezi és szerintem be is jön neki. Nem tapsikolok neki, de tudomásul veszem. Ha te kétlekedsz benne, elég csak megnézned az otthonodban lévő műszaki cikkeket. Van egyáltalán olyan ami nem kínában készült? Vannak luxuscikkek, vannak középkategóriásak és vannak tömegáruk is, amik nem éppen a minőségükről híresek, de ez utóbbiból vásárol a jónép a legtöbbet. meglátod ebből a mininoteszből is hallatlan mennyiség kel majd el. És megeszik a piacot. Keresztben lenyelik a Windet is reggelire. Én sem örülök az ilyen folyamatoknak, de ami tény az tény. Azt kérlek ne vitasd meg. És főleg ne rám haragudj érte. OK? PEACE!

Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali informatikai kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED monitor topic
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- HP ZBook Firefly 15 G8 Profi Ügyintézős Laptop -50% i7-1185G7 32/512 FHD IPS Intel Iris Xe Sure View
- Dell Latitude E6440,14",HD+,i5-4300M,4GB RAM,320GB HDD,DVD+RW,WIN10
- Lenovo 13w Yoga 2in1 Gen 2 AMD Ryzen 3 7330U 8 GB RAM 256 GB SSD Premium garancia FHD IPS TOUCH
- Legolcsóbb!! Brutál erős Lenovo E16 g2 (Core Ultra 7 155H 16Gb DDR5 512Gb SSD) 2 hónap gyári gari!
- Asus VivoBook S14 - 14,1 "FULL HD IPS - i5 1135G7 - 16GB - 512GB SSD - Win11 PRO - MAGYAR
- Eladó Dobozos Új ASUS Vivobook 16 Ryzen 9 7940HS 16 GB DDR5 RAM 512ssd FHD+ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4420, 100% Akksi
- Új Lenovo Thinkbook 14 G7 WUXGA IPS Ultra7 155H 16mag 32GB 1TB SSD Intel Arc Win11 Pro Garancia
- Ddr5 Laptop Ram 32 gb 2x16gb 5600Mt/s
- Wacom Bamboo One CTF-430 rajztábla
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest