Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sz_gabor: Xiaomi porszívó magyar hang.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Philips AWP9820 (vízlágyító) Calgon helyett?
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- nézzbe: AM3 hűtés s478-ra
- pointer4: Force Feedback az ülésben is - Házi Készítésű Övfeszítő
- Real Racing 3 - Freemium csoda
Új hozzászólás Aktív témák
-
ctrlshift
csendes tag
válasz
stefanitsr
üzenetére
Csak megerősíteni tudom amit írsz: nálam este (éjszaka) minimál fényerőn (szó szerint!) megy a gép - és elegendő netezni (FEHÉR Wind-ről lévén szó...). Ha gépelős melót csinálok akkor egyetlen fokozattal feljebb kapcsolom. Szvsz. takarékosabb, mint akármelyik ledes billentyűzetvilágító izébizé.
(Mondjuk én nem vagyok "mérvadó": évek óta nem használtam semmiféle külső kütyüt a hordozható gépeimhez. Az ilyen billentyűzetmegvilágítóusblámpa nálam kb. az a kategória, mint a motoros tejhabosító kézikészülék: bullshit.)Tegnap sikerült egy egészen érdekes "körmérkőzést" csinálni. Egymás mellett nyomogathattam meg működés közben 3 notebookot, a résztvevők (in alphabetical order):
Asus 901
Asus 1000H
MSI U100
Szigorúan személyes véleményem szerint: lehet, hogy sokaknak az Asusok robosztusabbnak néznek ki. Lehet, hogy az 1000H billentyűzete úgy néz ki, mint a Wind-é. De. Élőben mellbevágó a minőségérzet különbsége - a Wind javára! Nekem az 1000H zsanér megoldása elképesztően "bucsus" (így, röviddel), a billentyűzet pedig megszól... lenyomásig hasonlít csak az MSI netbookjáéhoz. Bizonytalan a nyomáspont és lötyögős az egész billentyűzet; összességében a felhasznált anyagok minősége tapintásra messze elmarad a Wind-től. Nekem elég szedett-vedettnek tűnik, az Asus palettáján már meglevő alkatrészekből "összelegózottnak". Persze, a szokásos Asus-vonalat igyekszik követni (összerakottságot sugall), ám az MSI letisztult, egyszerű vonalaival sokkal stílusosabb és egységesebb gépet alkotott. Kvázi úgy aránylik a két gép egymáshoz, mint a notebookok legtöbbje egy Apple MacBookhoz viszonyítva (no flame: KIZÁRÓLAG hardverről beszélek!).
És a végére mégegyszer: SZVSZ!(Ugyanebben a társaságban kipróbálhattam egy iPhone 3G modellt egy HTC Touch Pro ellenében - de az egy másik történet...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Elektromos autók - motorok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Építő/felújító topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Kisebb kivágás, középen kamera: így nézhet ki az iPhone 18 Pro előlapja
- Gyúrósok ide!
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- További aktív témák...
- Zsír HP Victus 16 Gamer Tervező Vágó Laptop 16,1" -30% Ryzen 7 7840HS 16/512 RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- Akció! ÚJ akku! Lenovo ThinkPad X1 Extreme Gen2 i7-9850H 32GB 1000GB GTX1650 500nit 4K UHD 1 év gar
- Precision 3591 15.6" FHD IPS Ultra 9 185H RTX 2000 Ada 32GB 512GB NVMe gar
- Lenovo L13 G3 i5-1235u 16Gb 256Gb NVMe, Magyar bill, számla, garancia
- Hp 830 G8 i7-1185G7 16Gb ram, 512Gb NVMe, 12 hó garancia, Magyar
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 256GB 1 év garancia
- Gamer billentyűzetek /SteelSeries/Das Keyboard/Ozone/Deltaco/DE/EN/
- iKing.hu Apple iPhone 15 Pro 128GB Natural Titanium használt, karcmentes 92% akku 6 hónap garancia
- Alienware 17r4 olvass
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest