- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Imibácsi
aktív tag
válasz
Zola007
üzenetére
Örülök ha megtetszett.
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.Ha a pixelkérdés a pr-hez tartozik, akkor a válaszom: nem. Őszintén szólva még pixelhibát sem láttam soha.
Új hozzászólás Aktív témák
- EKSÖN! Microsoft Surface Prémium Érintős Laptop Ultrabook 13,5" -65% i5-7300 8/256 Tűéles Retina
- LENOVO ThinkBook 14s Yoga touch 360 - i5-1135G7, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ZBook Firefly 16 G10 16" FHD+ IPS i7-1355U RTX A500 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Lenovo T14s Gen 1 i5 - i7 10. gen., 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Lenovo T14 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Azt azért szögezd le magadban, hogy a pr nem netbook. Sokkal többre képes annál. A windet 1 év után a userek 90%-ka lecseréli majd az éppen aktuális sláger netbookra, de a pr az gép lesz 2-3 év múlva is. Sőt, már most is sokan lepasszolják a windet mert elmúlik a varázs és az instant get érzés. Nekem is egyetemre kell. Hozom, viszem, prezentálok, szakdogát írok, net, zene, filmek, tervezés, néha egy kis játék, és persze kell a hosszú akkuidő és a pehelysúly is. Továbbá nekem adatvédelem szempontjából nem volt utolsó megoldás az ujjlenyomat olvasó. Ezért választottam a pr-t. Ha gyors, stabil, könnyű, és nagy akksis gépet akarsz, akkor megéri a pr azt a plusz pénzt. Ha csak néha neteznél meg word-öznél, akkor inkább vegyél windet, aztán majd lecseréled jövő nyáron.