Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Zola007

veterán

válasz kleinguru #3160 üzenetére

kleinguru: Users mennyire megbízható, első vételed tőlük?
    mod: most nézem, hogy egy év garival adják, úgy meg nem kő

Imibácsi: Ma láttam pr-t élőben, hát kisebb, mint gondoltam. Lehet, hogy nekem az is megfelelne, mert már benne van a méretkívánalmamban.
    Mondjuk wind méret alá én sem mennék, ezért eee700 és 900/901 is kizárva, de mos, hogy láttam a pr-t, lehet, hogy még ezen is elgondolkodom. Az igazság az, hogy ami megfog benne, az az akkuidő, vinyó és ram. De összességében, amire kellene arra a wind is majdnem sok (jegyzetelés órán, laborban, diplomameló, mp3, net stb)

tényleg: Volt már vkinek pixelhibás darabja, valahogy nem láttam ilyen hszt a topicban, s ha ez így van, akkor penge kis kijelző.

^Clown: hát szerintem nem túl jó húzás az MSI-től a downgrade, inkább jobban örültem volna egy 11"-es kijelzőnek, az még szvsz kényelmesen elférne rajta és még mindig nagy ugrás lenne. Számomra legalábbis ideális lenne. Mondjuk a szélesvásznat is szokni kell majd, mert párom notiján sem szeretem, munkára 4/3 v. 5/4 arány való. Tudom, ódivatú vagyok (.."és mit eszik")

Hát az 1000 akkuja meg elgondolkodtat, mert kellene a sok time, amikor csak megy a gép én pár percenként rápillantok egy táblázatra, docra, protokollra,stb vagy órán jegyzeteléskor. Az első esetben még nem is annyira gáz, mert a laborban van vagy 40 aljzat, leginkább a tantermek szegényesek (hosszabítóval meg nem fogok rohangálni)

Új hozzászólás Aktív témák