Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Marc71

csendes tag

Most is a Wind-ről írok... Nos, alig egy hete van meg a kis gép, de annyit elárul a "feeling"-jéről a dolog, hogy azóta be sem kapcsoltam az asztali gépem, és a 15.4-es notimat sem nagyon (2x cd-t kellett írnom).
    Egyszerűen hihetetlenül használható, és használatra csábító masina. Szinte "mondja" a kis empire black; "gyere kapcsolj be, kapj fel, netezz egy kicsit velem"... :)
    Ágyon hasalva, fotelban süppedve, teraszon kávézva, tévé előtt műsort nézve, konyhában egy szendvics mellett... WC-be menet :)) Na, oda már mondtam "neki", nem viszlek!

Szóval nagyon egyben van. Úgy kell magamra szólnom, elég volt már a böngészésből! De amikor annyira egyszerű csak felkapni, és bárhol, bárhogy elindítani...

Ebben maximálisan közrejátszik a - igaz nem túl bonyolult - dizájn, és anyag (még ha nem is különösebben minőségi), ami "olcsósága" ellenére korrekt.
    Meg a könnyűsége, és a még pontosan eltalált használható felület. (billentyű-kijelző)

És a legfontosabb, a hihetetlen csendessége, zajtalansága, és "hűvössége".

Ehhez képest amikor bekapcsolom a 15.4-esem, mintha egy erőmű indulna el minden zajával együtt. Egyszerűen az fél óra után már zavaró, nem is beszélve a méretekről.

Szóval ha ennél zajosabbak és melegebbek lesznek a konkurensek, engem nem érdekel a kicsivel jobb/erősebb/satöbbib dolgok.

Ez az ami a Windet (annyi más mellett) naggyá teszi - mondom ezt több napos szinte folyamatos használat után. Én magam sem gondoltam volna, hogy ez mennyire számít.

Namost ez nyilván ömlengésnek számít a Wind-ről... Mert az is! :DD

Új hozzászólás Aktív témák