Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- weiss: Autó költségek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
Új hozzászólás Aktív témák
-
rakal
senior tag
Szia!
Nálam is ez volt,de a gyorsboltban ezt mondták is,sőt segítettek volna felrakni,de nem volt felesleges 50 percem,ezért itthon a rendszert rendbe vágtam(particiók törlése,full reinstall és kész.5 recovery DVD is van(kelet európai szoftver pack).Ami engem legjobban ledöbbentett,hogy külön van cseh és szlovák verzió is!
Egyébként nem értem a problémádat,pl. ha más "igazi"laptopot veszel,van úgy hogy Linux,FreeDOS vagy egyéb oprendszer van rajt,azt is le kell radírozni,úgyis az ember a saját igényeinek megfelelőt fog felrakni.Itt kevesebb a gond(ahhoz képest pl.,hogy nekem a HP laptopom Windows XP installjához meg kellett buherálnom az install CD-t nLite-al,mert nem ismerte fel a SATA merevlemezt,igazán könnyű most a helyzet)
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- SzuperÁron! 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia - hajszálrepedt
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Beats Solo 4 vezeték nélküli fejhallgató, bontatlan.
- Honeywell DC311E elemes kapucsengő BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest