- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bici
félisten
Kössz, de sajna nem műxik.
A kiterjesztéseknél okés, mert ott egy XPI-t tölt le, de témánál egy html hibaoldalt tölt le.mod: most látom, hogy különbség van a sima téma és a teljes téma között. Utóbbi esetén már xpi jön le.
Viszont ez is olyan, mint a többi témázható progi; alig van működő téma, ami az aktuális verzióra is feltelepül.
Azért találtam egyet. -
Bici
félisten
Sziasztok!
Témát szeretnék telepíteni, de az összes leírás szerint a TB új fülön jeleníti meg a téma kereső weboldalt.
Nálam meg külső böngészőben, így nem tudja a weboldal a TB-re alkalmazni a témát.Ezen hogy lehet segíteni?
-
milu
aktív tag
Van ötletetek arra, hogy a TB-ben lévő pont felsorolásjeleket (nem a számozást) meg lehet-e változtatni, mert az alapból elérhető pontok számomra nem tetszenek.
Persze, egyesével használhatnék (számomra tetsző) vizszintes jelet "-", de hosszabb lista esetén kényelmesebb és gyorsabb a beépített felsorolásjeleket használni.
-
degec
senior tag
Üdv !
Tudna valaki segíteni, hogy mivel lehet megoldani a szabadságolások alatti automatikus üzenetküldést.? kliens fut pc-n és dobálná a Zemil küldőknek, hogy köszi nyaralok sietek haza
Köszönöm a segítséget.
-
-
milu
aktív tag
Most találtam, talán érdekelhet többünket
-
Kékes525
félisten
Thunderbird 60-as alá keresnék:
1. Fordító addon. Sajnos az S3.Translator (6.15) települ, de valami miatt nem müködik.
2. és egy olyat ami az értesítési területre (System Tray) csuklya be, ha az x gombot megnyomom.
Hogy kell egy meglévő 32 bites alá a 64-est telepíteni, hogy minden beállítás megmaradjon. Az e-mail könyvtárat nem az alapértelmezett helyén használom.
-
DRB
senior tag
Na, úgy látom van 64 bites véglegesből is, nem csak bétából. Igaz eddig is elvoltam/voltunk a 32 bitessel, de azért csak csak van valami előnye a 64 bitesnek. Mouzilla TB x64 hu
Ha már írta valaki, akkor nem szóltam, csak pár hszt olvastam vissza azokban nem láttam.
-
Cyrin
addikt
-
Cyrin
addikt
Na ilyet se láttam még. 4 email címet kezelek tunderbird-el. az egyik gmail-nél a beérkezett üzenetek ablakában megjelennek ilyen gyerekes ábrák, kocsi, baseball labda, rakéta stb. mi lehet ez?
-
Ringman
félisten
sziasztok!
ezt az újdonsült tömörítési dolgot nem tudom hova tenni.
- egyrészt jó-e ez nekem? - most 75GB a mappa a gépemen - 4db mailbox, a legnagyobb google apps-os kb 20GB
- másrészt hogy lehet kikapcsolni ezt a felajánlást?---
nem tudom hogy más is használ-e zoho mailt almappákkal, de van jópár mail amit thunderbirdben áthúztam egy másik almappába, webes felületen át is lett mozgatva, de a thunderbird meg nem szinkronizálta ezt és most az egyik mappában nincs már ott de a másikban sincs meg (több mint 1 hónapja) - lehet a zohóról migrálni is fogok - többek közt emiatt -
milu
aktív tag
Kérem a tapasztaltak válaszát:
Az ismerősöm jelenleg Gmail- levelezőt használ, több éve a a fő levelező megoldása.
Felraknám a TB-t mind az otthoni, mind a céges gépére is, majd a Gmail-os leveleit beimportálnám a TB-be mindegyik helyen!
A levelek szinkronizálása IMAP-al történne.Időközönként a TB-ben lévő levelek mentésre kerülnének MozBackup-al.
Néha szükség van a Gmailban levelek törlésére a tárhely korlátozása miatt.
A kérdésem az, hogy a törölt leveleket a MozBackup-os mentések után vissza lehet "hozni" ha szükség van rá? Vagy a következő mentéssel már a törölt levelek nem lesznek a mentett adatbázisban?
Ki hogy oldaná meg ebben a szituációban azt, hogy a Gmailban törölt levelek is meglegyenek szükség esetén a TB-ben, vagy más megoldással?
-
milu
aktív tag
Sikerült megoldanom!
Talán vannak, akiket érdekelhet, hogy hogyan oldottam meg:
1, Gmail-ból .csv kiterjesztéssel elmentettem az adatbázist. (fejléc elnevezésire figyelni, azonosak legyenek)
2, Készítettem egy csoportot a névjegyzékben.
3, Az adatbázist beimportáltam a csoportba. -
milu
aktív tag
Nagyon sok névjegyem van a TB-ben! Ezeket még a Gmail-ból hoztam át!
A Gmailban csoportokat képeztem, az egyik csoportnak írnék, de nem tudom, hogy a több 100 címet hogy lehet a TB-ben is csoporttá összerakni egyszerűen?Azt meg tudom tenni, hogy a Gmail-ból a csoportot kiexportálom, de ezzel azt érhetem el, hogy ismét benne lesznek azok a nevek.
Egyesével macerás, van javaslatotok a gyors csoportképzésre? (a TB-ös teljes címjegyzékben már benne vannak a kontaktok)
-
E.Kaufmann
veterán
válasz
E.Kaufmann #7370 üzenetére
Enyémre valaki?
-
Clemi
veterán
Van valakinek ötlete, hogy hogyan tudnám elérni, hogy az aliexpress emailek ne landoljanak minden alkalommal a levélszemét mappában? Már kurvára idegesít. Hozzáadtam a feladót a címjegyzékhez itt offline és az online fogadó fiókban is. Minden alkalommal megjelölöm, hogy nem levélszemét, de ennek ellenére minden érkező értesítést a spam mappába tesz a program.
-
E.Kaufmann
veterán
A Thunderbird-nek van RAM only módja? Amikor nem vagy alig ír a háttértárra, hanem mindent direktbe a levelezőszerverre ír és onnan olvas, kivéve amit gyorsítótáraz. Hálózati meghajtóra pakolnék Thunderbird levelezőt, ezért kellene valami hasonló üzemmód. A levelezőszerver a LAN-on érhető el.
-
válasz
ScomComputer #7367 üzenetére
Nem tudok róla, nem csekkoltam, de lehet. Esetleg add hozzá újra a fiókot, vagy léptesd be még egyszer... Nálunk már csak POP fiókkal megy, így nincs gond. Gmail-ről lemondtam, nem küzdök.
-
ScomComputer
veterán
Sziasztok ,pár napja nem kapom meg a gmail -es leveleimet,illetve megkapom a weben megtudom nézni,viszont a thunderbird nem tölti le,nem dob hibát ,semmit csak annyit,hogy nincs levél,valami változott a gmail-nél,amit be kell állítani?
Köszi! -
törölt tag
válasz
Jocikablack #7365 üzenetére
Naja, a v.irtókkal csak a baj van...
-
törölt tag
válasz
Jocikablack #7363 üzenetére
Van vmi biztonsági beállítások fül is, azt nézném. V esetleg a postafióknál.
Gmail nekem nincs hálistennek, úh konkrétan látnom kéne, h tudjak segíteni többet.
Mikor jelentkezik? Tudsz képet betenni róla?
-
törölt tag
válasz
Jocikablack #7360 üzenetére
Vhol a beállításokban, de elég rég bizergáltam. Megnézem, ha kapásból megvan, beírom neked
Mellékletek > Bejövő
-
törölt tag
válasz
Jocikablack #7358 üzenetére
Van hozzárendelt alapértelmezett alkalmazás?
-
Jocikablack
tag
Sziasztok. Sajnos nem találtam megoldást a problémámra, ezért fordulok hozzátok. A thunderbird nem nyitja meg a linkeket.
-
Edorn
senior tag
Hogy tudom törölni a régebben törölt postafiók, gépen maradt leveleit?
Azaz a gépemre régebben jópár postafiók be lett állítva a Thunderbird-ben. Annó ezek nagy részét töröltem is. Jelenleg is jópár postafiók van beállítva a gépemre. Viszont körülnéztem a Thunderbird mappájába és látom, hogy több, régebben törölt postafiók mappája még ott van a régi levelekkel együtt...
Van erre valami "hivatalos" megoldás, vagy plugin, hogy ezeket kigyomláljam a most is használtak közül? -
Juckóka
újonc
Motilla Thunderbirdöt használok. Jiírta, hogy összeomlik, aztán magához tért, de eltüntette 2017. januártól 2018. áprilisig a bejövő leveleket. Sajnos nem voltak lementve. Hol tudnám megtalálni:
-
Kékes525
félisten
Az 52.9.0 verzió valószínűleg hibás volt, ezért azt visszahívták. Thunderbird 52.8.0
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat #7347 üzenetére
Köszi, az megvan!
Sajnos azt tapasztalom, hogy időnként a nevekhez tartozó telefonszámok eltűnnek!
Nem tudom bizonyítani, de azt gondolom, hogy annak a kiterjesztésnek a "bűne".Ezért keresek más alternatívát...
Ti tapasztaltatok hasonló jelenséget? (mármint, hogy időnként a nevekhez tartozó telefonszámok eltűnnek)
-
milu
aktív tag
Tudja-e valaki, hogy a TB-ben meglévő címjegyzéket hogy lehet szinkronizálni az Androidos rendszerű telefonom címjegyzékével?
-
milu
aktív tag
A napokban megtaláltam azt a pendrive-t, amire 2008-ban használt TB mentések (is) kerültek. (ezek a mentések a mostani TB használatban nincsenek benne, amikor ismét elkezdtem a TB-t használni, akkor egy teljesen új, üres fiókot indítottam.
Azt követően más levelezőt használtam, tehát a folytonosság nem teljeskörű.3 éve meg(vissza)tértem a TB-re!
A kérdésem az, hogy lehet/kell a régi, mentést integrálni (importálni) úgy, hogy a régi leveleimet és az új leveleimet is végre együtt, a jelenlegi TB-ben lássam?
-
jobbacsabba
aktív tag
válasz
jobbacsabba #7342 üzenetére
Utoljára 2012-ben költöztek a profilok, az akkori profiles.ini-vel simán rátalált a keresett fiókokra.
TigerCat köszi a segítséget, és hogy foglalkoztál a problémámmal.
-
válasz
jobbacsabba #7340 üzenetére
Mindkettő kell, vagy csak az egyik?
-
válasz
jobbacsabba #7338 üzenetére
Nézd meg, hogy a profil könyvtár a helyén van-e, ha igen, Start gomb, thunderbird.exe-P és itt tudsz választani. Profile manager a kulcsszó, ha rákeresnél bővebben.
-
jobbacsabba
aktív tag
Üdv!
Ma reggel elindítottam a TB-t és ahelyett hogy felajánlotta volna, hogy én vagy a feleségem akarok-e belépni, új postafiókot akar beállítani valami gandi.net címmel. Ha átugrom ezt a részt, akkor sincs nyoma a két postafióknak.
Ez valami balul elsült rendszerfrissítés?
Van mód rá, hogy visszanyerjük a régi fókot?Köszi:
Csaba -
degec
senior tag
Tisztelet !
Jelenleg upcmail levelezést használok po3 al, de telekom optikás hálózaton, erre van beállítva stmp-nek a telekom, pop3 nak az upc.. tökéletesen működik. koppkopp
Ha én külföldre megyek mondjuk Németországba. ahol bedugom a usb-s magyar telekomos stickemet és használom a netet, akkor ezen beállítások tökéletesen jók lesznek a levelezésre, vagy smtp-t át kell írni..vagy mást.. ?
Köszönöm szépen a segítséget ?
-
milu
aktív tag
Van egy kiegészítő a TB-hez, amit használnék, de nem ismerem, talán van valaki, aki a gyakorlati tapasztalatait megosztja, a válaszaival segíteni tud.
A kiegészítő a Send Later, amivel az a célom, hogy amikor időm van, akkor (előre) megírom a levele(ke)t, a válasz(oka)t és később (pl.:nem hétvégén, hanem akár munkaidőben, nem hétfőn (mert akkor rengeteg levelet kaphat a címzett, hanem akár kedden) küldi el az üzenetet a címzettnek a TB.
A kérdésem az, hogy
1, Mi a tapasztalatotok, akkor is működik a kiegészítő, ha a gép nincs bekapcsolva (a TB nem fut)?
2, Ha a véleményetek szerint nem működik a kiegészító a TB futása nélkül, akkor amint futtatom a TB-t, azt követően küldi el az üzenetet?
3, Ismertek-e olyan win10-hez kiegészítő alkalmazzást, ami nem hagyja "elaludni" a gépet, ha nem dolgozom rajta, ezzel elérve azt, hogy a Send Later kiegészítő működjön az előre beállított időpontban (is)? -
peti_s
addikt
Halihó! Elolvastam az összefoglalót, de sajnos nem találom, hogy hol tudom beállítani, hogy minden emailt Unicode kódolással küldjön? Mindig amikor új emailt írok, manuálisan kell kiválasztanom. Köszönöm előre is, üdv. peti_s
-
degec
senior tag
Még egy kérdésem lenne hátha..
Én TB portable-t használok ott ugye nem gond az hogy mikor mit hova másolok rakok..
Na de aki installos TB-t használ az, hogy tudja megoldani hogy a komplett levelezés mappáját máshova termelje a TB.? hogy rakható ez átt ? Köszönöm a segítséget !! -
liksoft
nagyúr
Szép napot mindenkinek!
A régi problémámnak ismét nekifutnék. [link]
A lényeg, szeretnék egy olyan webmail rendszert ami a helyi gépemen tárolja a leveleket (nem IMAP eléréssel), böngészővel be tudok lépni rá olvasni meg küldeni, és az érkező leveleimet szolgáltatótól tölti le. Vagyis kifelé mailserver, de befelé sima levelező program. Mivel ez egy hibrid, kész megoldást nem találtam rá. Várok ötleteket. Előre is köszi mindenkinek!
Más nem érdekel, helyben akarok tárolni, böngészővel kezelni, és ő töltse le a domain-ek levelezőitől a leveleimet. Nem szatócsbót, ahova sapkáért megyek be, oszt gatyával gyüvök ki. A feladat adott, EZ köll, más nem.
-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat #7312 üzenetére
Tb elindítva eszközök importárlás, email kiválasztása megtörténik más nem kell, az outlookot nem is tudom kiválasztani mert halványszürke és mappát kér, outlook expresst akarja de az fel sincs rakva, alapértelmezett alkalmazás az outlook. na most hogyan tovább mechanikusan ezt nem lehet elvégezni ?
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat #7306 üzenetére
Nekifutok TB varázslóval hátha benyalja maga alá hibátlanul..
Az eredeti outlookhoz hozzányúl törli, vagy csak beolvassa maga alá rakja? csak ha elkúrom oké lementek mindent, de legalább az eredeti gagyi outlook maradjon hogy működhessenek a népek..u.i.: létezik még ennyire átláthatatlan felületű emil progi mint az outlook 2016.?? lehet én vagyok hozzá túl hülye, és a felületét nem próbáltam meg állítgatni csinosítgatni, de össze vissza felület az egész ehhez képest egy TB és a The Bat egy mennyország ! Nem tudom mire nem jó egy TB vagy A The Bat. biztos nagy céges környezetbe csak ezzel lehet emilezni (kétlem) .
Köszönöm a helpet !
-
degec
senior tag
Tiszteletem !!!
Kérdezném, hogy mielőtt megszívnám milyen buktatója van az outlook 2016 ból
(nem expressssz) TB-be való teljes átköltözésnek.. több email cím lenne, névjegy meg naptár semmi ilyen csak színtisztán ezer évnyi levelezés..
Van erre leírás, hogy fussak neki.. nagyon nem akarnám megszívni..Köszönöm szépen..ha valaki segítene.
-
sz.j
nagyúr
Srácok!
Hol lehet beállítani a linkelt képen "1"-es jelzet mezőkben lévő szövegek betűtípusát és méretét?
Mert az Eszközök/Beállítások oldalon sem a Megjelenítés sem pedig a Szerkesztés oldalakon lévő állítási lehetőségekkel nem változik a betűméret .....(Ui.
Win10-es oprendszer van ezen a gépen) -
milu
aktív tag
A kérdésem az, hogy amennyiben körlevelet akarok küldeni, azt hogy és milyen kiegészítéssel tudom megcsinálni, hogy minden levelet "megszemélyesítsen" és akinek küldöm, annak a neve legyen azon a levélen, ami megérkezik a küldött címhez?
van egy kiegészítésem, ami a csatolt képen is látszik, de eddig nem használtam és nem jöttem rá, hogy kellene használnom!
Új hozzászólás Aktív témák
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490s - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA XPG 600W
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel