Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- weiss: Autó költségek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás – Bors
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Szabad-lehet akarni plugin nélkül olyat a TB-től, hogy elküldés előtt figyelmeztessen, hogy biztos el akarja küldeni? Vagy ha csak pluginnal oldható meg, akkor van valakinek működő megoldása? köszi szépen !
-
degec
senior tag
Nagy Tiszteletem,
Segítsetek plíz ha kérhetem szépen.. nem tudom akarhatok e ilyet a TB-től..
Két cégem nevében levelezek, színtisztán szöveges formában levelezek, nincs jpg, html aláírás az emailek alján semmi se, csak karakteres infóhalmaz.. cégnév emil cim adószám stb.. Lehet olyat, hogy ne kelljen mindig átírnom a csatolt kép alapján ezen mezőket minden egyes email írásnál??, mondjuk új levél írása és ott lenyitok valamit és kiválasztom, hogy ugyanazon emailcímhez más cég nevében levelezek most , és az aláírást is meg mindent is aszerint változtat..? Köszönöm !!! [link] -
degec
senior tag
Tiszteletem 2.0 !

Segítenétek még egy picit.. kérném szépen..
Most a TB-ben a céges aláírásomat a postafiók beállításnál, az aláírás mezőben kitöltött sima text szöveg adja, oda írtam be amit szoktak, viszont másik aláírásra is szükségem lenne, mondjuk másik cégként.. látom, hogy fájlból is be lehet hívni, de az hogy fog kinézni? txt fájlból betöltöm a szöveget relatív formázatlanul, és minden emil írásnál betöltöm külön, hogy épp melyik cég nevében írok, és még formázom is? hogy néz ez ki, valójában....hogy praktikus ez ??? Én kizárólag sima txt formában levelezek, nem akarok htmlben létezni.. Köszönöm ha írtok valamit.
-
degec
senior tag
Tiszteletem. lehet ökör kérdés akkor bocsi.. de Supernovára 115..* nyilván frissíthetek gond nélkül utolsó 102.13.1....ről igaz ? Csinált már valaki ilyet ?
Köszönöm.. -
degec
senior tag
Tiszteletem,
Ezer éve használok TB-t, portable-t, de miért van az hog egy többszörösen visszaküldött, továbbküldött levelet, ha meg akarok válaszolni, csak a legutolsó szövegérszt teszi bele, nem pedig az egészet. Ez valami beállítás lenne, hogy milyen """üzenetmélységig"" idézze-rakja bele ? Tudnátok segiteni plíz ?... természetesen a legutolsó verzió.. Köszönöm előre is !

+ infó, most látom, hogy egy forwardedemail.eml van csatolva, amit én egyben látok teljesen. gondolom valami majom ótlúk levelezési trükk lesz ez
-
degec
senior tag
Tisztelet ! TB-n továbbítás gombra csak a levél szövegrészét továbbítja, a mellékletet az istennek nem.. nem jövök rá hol, és hogy lehetne ezt megoldani.. másik TB kliensemen tökéletesen működik.. 78* verzió utolsó.. köszönöm szépen a segítséget !
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Portable-t használok utolsó legfrissebb 78.13.0 ahogy a sima telepítősből is. Ezután 91.0.3 a legfrissebb. és nem lehet 78. bármiről ról rá frissíteni..
Ezt írja thunderbird gyári oldal:
Thunderbird version 91.0 is only offered as direct download from thunderbird.net and not as an upgrade from Thunderbird version 78 or earlier. A future release will provide updates from earlier versions..... Ha jól értem.. -
degec
senior tag
Tiszteltet !
Ugye jól látom hogy 78.*.* ról nem lehet upppolni 91.0.*-ra... ? és ha nem, akkor ilyenkor mi van? Ezer éve gyűjtött levelezésemet hogy rakjam át 91-re?
Köszönöm szépen ha valaki segít ! -
degec
senior tag
Tisztelet,
Hogyan lehetne megoldani azt, hogy amikor a TB elindul jelszót kérjen, és a helyes jelszó megadása után induljon el csak, váljon láthatóvá, és lehessen gmail imapolni. Köszönöm szépen ha valaki segítene.
-
degec
senior tag
Tisztelet,
Lámulok az tuti..
vagy hüJülök.. baloldalon ahol a több emil fiók mappaszerkezete látható,, abban az emilfiókokat kompletten, hogy tudom mozgatni. pl felül legyen Telekomos, alatta az upc-s fiók, még alatta gmail-os
rángatom, kattingatok, de sehogy sem.. Köszönöm !!! -
degec
senior tag
HELP pls !
Legújabb TB, azt csinálja hogy random emberektől jött leveleket pl 2008 tól, ilyen fa szerűen maga alá gyűjt, időrendben, bejövőbe látszik hogy Tóth János 2008.10.01.-es email, lenyitom és lenyílósan alatta vannak a legújabb levelek, ez mi a franc ? hogy lehet ezt kikapcsolni.. ? Elég gáz, hogy egy 2008 as levél az első a bejövő mappában és a többi meg alatta, szűrő nincs, gyors szűrő sem.Köszönöm a segítséget !
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Gondolom nem próbálta még senki előre is elnézést ilyen jellegű kérdésért, de van-e ötlet arra, hogy portable TB-t, sima telepítősre átköltöztetni miként lehetne ?! Nem próbáltam még semmit, de a hordozhatóság, az a gyári telepítősből lett kialakítva végül is, ami maga alá pakolja a leveleket, picit sarkítva..
nyilván nem írják újra a programot, csak megszűnni látszik az eddigi updateolás, és kicsit azért aggódom. Köszönöm a segítséget! és az ötleteket is !
-
degec
senior tag
Tiszteletem,
Lehet ostobenkó a kérdés, de meglévő xy@upc.hu-s emailcím, ha átalakul mondjuk xy@telekom.hu-ra hogyan oldható meg szépen jól okosan, hogy ugyan abba a bejövő mappába jöjjenek meg az emailek ? Tehát a meglévő bejövő mappa maradjon meg, hogy tudjak az archívba keresni, és az új telekomos emailek ráérkezzenek..mixed mappa
hu hát ez elég magyartalan lett bocsi
szóval..értitek. Nem akarnék külön fiókot létrehozni és ott a telekomos emaileket gyűjteni..Elnézést a lama kérdésért ! Köszönöm szépen előre is ! -
degec
senior tag
Üdv !
Tudna valaki segíteni, hogy mivel lehet megoldani a szabadságolások alatti automatikus üzenetküldést.? kliens fut pc-n és dobálná a Zemil küldőknek, hogy köszi nyaralok sietek haza

Köszönöm a segítséget.
-
degec
senior tag
Tisztelet !
Jelenleg upcmail levelezést használok po3 al, de telekom optikás hálózaton, erre van beállítva stmp-nek a telekom, pop3 nak az upc.. tökéletesen működik. koppkopp
Ha én külföldre megyek mondjuk Németországba. ahol bedugom a usb-s magyar telekomos stickemet és használom a netet, akkor ezen beállítások tökéletesen jók lesznek a levelezésre, vagy smtp-t át kell írni..vagy mást.. ?
Köszönöm szépen a segítséget ?

-
degec
senior tag
Még egy kérdésem lenne hátha..
Én TB portable-t használok ott ugye nem gond az hogy mikor mit hova másolok rakok.. 
Na de aki installos TB-t használ az, hogy tudja megoldani hogy a komplett levelezés mappáját máshova termelje a TB.? hogy rakható ez átt ? Köszönöm a segítséget !!

-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Tb elindítva eszközök importárlás, email kiválasztása megtörténik más nem kell, az outlookot nem is tudom kiválasztani mert halványszürke és mappát kér, outlook expresst akarja de az fel sincs rakva, alapértelmezett alkalmazás az outlook. na most hogyan tovább mechanikusan ezt nem lehet elvégezni ?

-
degec
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Nekifutok TB varázslóval hátha benyalja maga alá hibátlanul..
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Az eredeti outlookhoz hozzányúl törli, vagy csak beolvassa maga alá rakja? csak ha elkúrom oké lementek mindent, de legalább az eredeti gagyi outlook maradjon hogy működhessenek a népek..
u.i.: létezik még ennyire átláthatatlan felületű emil progi mint az outlook 2016.?? lehet én vagyok hozzá túl hülye, és a felületét nem próbáltam meg állítgatni csinosítgatni, de össze vissza felület az egész ehhez képest egy TB és a The Bat egy mennyország ! Nem tudom mire nem jó egy TB vagy A The Bat. biztos nagy céges környezetbe csak ezzel lehet emilezni (kétlem) .
Köszönöm a helpet !
-
degec
senior tag
Tiszteletem !!!
Kérdezném, hogy mielőtt megszívnám milyen buktatója van az outlook 2016 ból
(nem expressssz) TB-be való teljes átköltözésnek.. több email cím lenne, névjegy meg naptár semmi ilyen csak színtisztán ezer évnyi levelezés..
Van erre leírás, hogy fussak neki.. nagyon nem akarnám megszívni..

Köszönöm szépen..ha valaki segítene.
-
degec
senior tag
válasz
TigerCat
üzenetére

Csak megerősítést kérek SZÉPEN, hogy el ne qrjam ! hogyaszondja hogy:Van ugye olyan szűrő ami FIZIKÁLISAN IS MÁSIK mappába rakja bejövőn belül a leveleket, és van olyan szűrőm is ami CSAK VIRTUÁLIS MAPPÁBA rakja a bejövőket.. értelme semmi oké ezért rakom most újra. DE !!!
A bejövő alatti mappákban lévő leveleket gondolom húzzam bele a sima bejövőbe, aztán az összes szűrőt kapcsoljam ki töröljem ki, a virtuálisokról nem is beszélve.. és aztán mentsem ki a cakk pakk teljes bejövő tartalmát egy xyz mappába majd friss install, és úgy pakoljam be,húzzam be. Ámbátor kimentés után kismillió hatezer eml file lett ez így oké? miért nem egy fileba menti ki ? és ezt a kismillió eml filet szépen hibátlanul melléklettel együtt vissza szívja majd az új tényleg minden marad érintetlen? dátum minden? kicsit parázok mert baromi fontos régi leveleim vannak.. THX THX !!
-
degec
senior tag
Júj jajj előre is elnézést egyszer már kérdeztem de nem találom nem mentettem ki ! HELP ! PLS !
Portable TB ből szeretnék kiköltözni és egy friss portable TB-t felrakni (mert ezt már ezer éve csak frissítgetem és már szét van zuhanva.. sok felesleges szűrő stb..) és a leveleket belenyomni akár szűrők nélkül is mappák leválogatása nélkül is.. Elmondaná valaki hogy essek neki ? ha megkérem szépen...! Köszönöm nagyon !

-
degec
senior tag
-
degec
senior tag
nod smart secu van.. de az engedné mert ha azt letiltom vagy fel sem telepítem..akkor is ez a hibajelenség!
Én szerintem az a gondja az officenak hogy a TB PORTABLE amikor csatolmányt kicsomagol a levélből egy random akármi TMP könyvtárba rakja be krix krax karakterekből álló névvel, és onnan mint NEM megbízható hely nem tudja megnyitni az office!
Hiába adom meg az ofisz 2010-13 ban hogy a temp mappa is és almappái is biztonságosak mégsem nyitja meg.. agyamra megy. -
degec
senior tag
Tisztelet !
Kérdésem csak annyi, hogy a sima telepítős TB-t hogy lehet rávenni hogy NE a megszokott helyen tárolja a leveleket, hanem a d:\TBlevelek mappában pl.. ?
((Portable verzióról jönnék vissza a telepítősre, mert egy igen fura hibát generál ofisz2013 al a TB portable, és így használhatatlan.. docx és excel csatolmányokat direkt a levélből nem tudjuk megnyitni.csak valahova kimentés után és onnan betöltve..(ofiszban meg van adva megbízható helyekhez minden mappa, de akkor sem) Viszont pdf-et és txt-t jpg-t engedi direkt megnyitni emailből..nagyon fura..))
Köszönöm szépen !!! a választ !
-
degec
senior tag
Tisztelet ! Sziasztok !
Megoldható hogy két különálló TB portable verzió használható legyen, értem úgy hogy mindkettő elindítható legyen egymástól függetlenül.. tudom hogy egy alá be lehet rakni több emailcímet stbstb, DE DIREKT NEM úgy szeretném!! Tudna valaki segíteni? megköszönném szépen !

-
-
degec
senior tag
Sziasztok !
Thunderbird Portable-t mivel tudok úgy lementeni, hogy az összes beállítás+lvelek megmaradjon, és egy telepítős sima TB-re át tudjam rakni.. kimenő levelek virtuális mappákkal vannak szűrve cégnév szerint.. Nagyon fontos lenne ezeket megőrizni hogy ne kelljen újra megcsinálnom mindet.
Mozbackup jó erre vagy van jobb okosabb ?
Köszönöm Szépen !
-
degec
senior tag
ÜDV !
Valaki használja a KIMENŐ postafiók szűrését mondjuk cég/név szerint? nekem még mindig nem működik most térek át The Bat! -ra ott ez csipőből okés... (bejövők okék, mennek mappába )
(címzett=xy@gmail.kom üzenet áthejezése xy mappába, de magától nem csinálja csak ha futtatom kézzel hiába állítom akárhova, címzett és feladó én akkorse..tehát ha több szempontot adok meg..)Kösz ha valaki ír ! (legfrissebb Tb ről va nszó)
-
degec
senior tag
Tiszteletem !
Nagy bajban vagyok nem fogom fel nem értem mi lehet a baj valaki HELP !

A kimenő leveleket szeretném, cégek szerint mappákba rendezve szűrni, elpakoltatni , és természetesen elküldés után magától azonnal vándoroljon a levél a mappába..
így csnáltam: elküldöttek alatt cégnév mappa létrehoz szürők létrehozása, címzett =, vagy tartalmazza (mindkettővel próbáltam) akarmi@cég1.hu, üzenet áthe....cég1 mappába...kézzel futtatva vagy üzenetek matatásakor kiválasztva... elküldöm mailt fent írt cég1.hu címre, természetesen NEM pakolja a mappába hanem ott dekkol elküldöttben, és nem mászik át cég1 almappába.. kézzel lefuttatom a szűrőt, akkor persze átmászik..
de tökjó ! szóval hol a baj ? Nagyon köszönöm szépen a segítséget előre is! -
degec
senior tag
Sziasztok !
Egy APRÓ kérdésem lenne, valaki hátha tudja, amit előre is nagyon köszönnék !
Ezer éve használom a Thunderbird-öt csak azt nem értem,hogy mindig pucolom a bejövő kimenő emileket, kuka mindig üres a mérete mégis mindig hízik, ez azért van mert a beállításoknál be van pipálva, hogy minden üzenetet megtartson? ez a kidobott kukázott és onann kitörölt üzenetkere vonatkozik?
mappájában van egy inbox kiterjesztés nélküli file, meg egy inbox.msf és a kiterjesztés nélküli csak hízik hízik..nem vágom vagy nyilván valamit rosszul csinálok... Homályosítson fel valaki köszöntem, bejövő emileket meg a kimenőket nekem ne törölgesse sose majd én tudom mikor mit akarnék... köszönöm a választ előre is...
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- Motorola G86 - majdnem Edge
- alza vélemények - tapasztalatok
- Titkos szabállyal tereli a hazai megoldások felé a félvezetőgyártóit Kína
- Witcher topik
- Kuponkunyeráló
- Arch Linux
- RTX 4070 SUPER / micro lagg / nincs kihasználva 55-60% futás
- Milyen NAS-t vegyek?
- XPEnology
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- CSX 2x2GB (4GB) DDR2 800 MHz kit
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5 4650U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, fájlból behívom legyakorltozom, hogy formailag hogy fog kinézni.. 
köszönöm előre is !azért hátha..
Köszönöm szépen ha valaki segít !
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)