Hirdetés
- gerner1
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
karlkani
aktív tag
válasz
TomBond
üzenetére
Én még 112 alatt töröltem egy levelet az "Elküldött levelek" mappából, amit azután a kukából is eltávolítottam. Néhány percre rá vettem észre, hogy rosszat töröltem, a szerveren sem találtam. A profilmappában, ImapMail alatt található mappákban a kiterjesztés nélküli "Elküldött levelek" fájlt megnyitva láttam, hogy benne van a törölt levél. ImportExportTools NG kiegészítővel sikerült visszahozni. Egy próbát megér...
-
cocka
veterán
válasz
TomBond
üzenetére
Hát közvetlenül talán nincs, de úgy talán megoldható, hogy kijelölöd mindent, aztán fájl menüből save as és akkor egyszerre elmenti mindet egy külön eml fájlba.
Ezek a fájlok amúgy simán importálhatók pl. MS Wordbe és akkor abból már össze tudsz magadnak legózni valahogy egy beszélgetésfolyamot.
-
kabelmania27
félisten
válasz
TomBond
üzenetére
A postafiók beállításoknál a levélküldő kiszolgálóhoz annyiszor kell hozzáadni az smtp.freemail.hu szervert ahány email cím van, felhasználónévhez a teljes emailcímet kell beírni, utána az postafiók beállításoknál email címenként betudod állítani, hogy melyik levélküldő kiszolgálón keresztül történjen a levélküldés, ha a megfelelő stmp szervert választottad ki akkor működni fog a levélküldés és a címzettnél az az email cím fog megjelenni küldőként amelyikről ténylegesen elküldted.
Ha nem jó küldő szervert választasz ki akkor a címzettnél más (a kiválasztott smtp szerverhez beírt felhasználó név) email cím fog küldőként megjelenni.
Amennyiben leírod, hogy mely lépésnél akadsz el (csatolhatsz képernyőtartalmat is) megtudjuk írni, hogy mit a jó beállítás. -
Tamy
őstag
-
Tamy
őstag
válasz
TomBond
üzenetére
Ok, azt nem néztem. Nem szoktam külön figyelemmel kísérni a frissítéseket, ha szól, frissítem. Nekem azt írja naprakész, de látom, hogy azóta van már újabb. Mindegy, én maradok ennél, míg nem szól, ezzel legalább működik minden kiegészítőm.
Nem lehet, hogy nálad csak a 64 bites verzió miatt nem megy?
-
Roxkex
senior tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS STRIX B650E R7 7700X 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB NZXT H5 Flow RGB 750W
- Samsung Galaxy A21s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest