Hirdetés
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
- hcl: Olympus E-PL1 nyomozás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ldave: New Game Blitz - 2026
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése kontra MS/Zintel korlátozásai
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Új ablakban látom, de új lapon nem. A helyi könyvtár nálam nem az alapértelmezett, de azt megnéztem a postafiókban, jól van beállítva (C:\E-mail Thunderbird). Most lecseréltem a 68-as 32 bitest 64 bitesre, de pontosan ugyanaz a helyzet, új ablakban látom, de új lapon nem.
-
Kékes525
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Ez most működik 60.6.1 (32 bites) alatt: S3.Google Translator Version 5.38
-
Jenne
őstag
válasz
Kékes525
üzenetére
Köszi szépen, akkor marad a 32 bites változat. Ez, hogy 32 bites van fent egy 64 bites rendszeren, ez nem okoz vagy okozhat majd gondot/problémát? Én nem használom a saját gépemen a Thunderbirdet így nem tudom.
Szomszéd idős házaspár gépére tettem fel és ott vettem észre, hogy 32 bites települt a 64 bites rendszerre. -
tipuka
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Semmi baj.

Mindent elmentettem, amit engedett kijelölni, és minden e-mailt visszaállított, ami kellett korábbról, a törölteket meg nem, ami jó, mert csak plusz munka lett volna vele újra törölgetni.

Nem tudom és nem ismerem mit kellene beállítani, konfigurálni a thunderbirden és a postafiókon belül, én csak 1:1-ben visszaállítottam a profilom telepítés után. Sejthettem volna, hogy ez nem elég...

-
kispx
addikt
-
-
kispx
addikt
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen ezt jól gondolod.
A pref.js-ben kulcs-érték párok vannak. Pl.: melyik mappa hol található és melyik fiók alá tartozik. Ezeket is le kéne menteni.
Most nem tudok elővenni a TB-t. De ezt ki kellene próbálni:
- a teljes profil mentése
- majd töröld ki az archívumot
- tb indítása és bezárassa
- majd a mentésből állítsd vissza az archívumot.Ha felismeri, akkor mehet úgy ahogy kezdetben elképzelted. De emlékeim szerint frissíteni fogja a TB a beállításait és kiveszi majd a az archívumot. (De lehet, hogy tévedek, mert nálam GMail fióknál csinálta ezt; az archívum pedig ha jól emlékszem egyik fiókhoz sem tartozik)
-
copass
veterán
válasz
Kékes525
üzenetére
portable, de ha nem akkor így érdemes telepíteni: d:\email vagy d:\progz\tbemail
mert az élérési útvonal minél hosszabb annál több a gond.
a tb telepítéskor alapból odarakja a profilt, mindíg.
az is lehet hogy a szemét szűrő kergült meg, az nem enged néha mappákba írni. a kövi hozzászólásomba meg is oldottam.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Gamer PC! i9-9900K / RTX 3060 Ti / Z390 / 16GB DDR4 / 500GB SSD / 850w!
- Új Asus Zenbook 14 OLED 2.8K 90Hz HDR i7-13700H 14mag 16GB RAM 1TB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- Lenovo T470s 14" FHD, i5 6300U, 8GB RAM, 256GB SSD, 2db akku, számla, 6 hó gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest