Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Klaus Duran: Minden drágul. Vajon a fizetések 2026-ban követi minimálisan?
- Lalikiraly: Asus Gaming V16 - RTX5050
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
A Mozilla Thunderbird az egyik legjobb levelező kliens a piacon, nagy tudású, rengeteg beállítási lehetőséggel, ingyenes és multi platform. Tehát fut Windows, Linux és macOS alatt is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
milu
aktív tag
Ha nagy méretű fájlt akartam csatolni a levelemhez, szinte mindig a "Melléklet > Nagy fájl küldése" menü pontot és abban a WeTransfer kiegészítő szolgáltatását használtam.
Jelenleg a 91.2.1 (64 bites) Thunderbird legújabb verziója fut a gépemen.A nagy fájlok (link) küldése lehetőséget ebben a verzióban nem találom.
Ki hogy oldja meg jelenleg a Thunderbird-ben az óriás fájlok küldését?
-
milu
aktív tag
válasz
daver88
üzenetére
Ha nekem a csoportos nyomtatás lenne a feladatom, én kiexportálnám az Export/import tools kiegészítővel pl. .pdf kiterjesztéssel és attól kezdve korlátlanul lehetne nyomtatni.
-
milu
aktív tag
Ha valakinek, akinek küldeni akarom az üzenetet, több elektronikus címe van, egy kattintással hogy lehet megoldani, hogy mindegyik, (vagy az előre beállított) címeire egyszerre elküldje az üzenetet? (eddig külön-külön ki kellett választanom a címeket egyesével annak, akinek több címe van)
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Az alkalmazás megnyitásához szeretném, mint egy banki alkalmazás esetében, ahol egy kódot Kérek/kapok a mobiltelefonomra, ha meg akarom nyitni az alkalmazást. A Gmail fiókom le van védve 2 faktoros védelemmel. (A jelszóval védés segítség, de talán egy erősebb védelem lehet, hogy jobb lenne...)
-
milu
aktív tag
Az a kérdésem, hogy véleményetek szerint a (biztonsági) kétfaktoros belépést be lehet-e állítani a TB-ben? Vagy kiegészítővel lehetséges?
-
milu
aktív tag
válasz
krisz74
üzenetére
Kiválasztod a levelet, amit ki akarsz nyomtatni, majd Fájl > Nyomtatási kép > Oldalbeállítás > Margó, élőfej és élőláb ott találod!
-----------------------------------------------------------------------------------------
Az élőfej és élőláb beállításnál az értékeket állítsd be "üres" értékre (illetve a számodra fontos értékekre, ha akár időt, akár mást látni akarsz a nyomtatványon) -
milu
aktív tag
Megtaláltam!
Talán mást is érdekelhet, ezért ideírom a megoldást!
(A keresés egy elektronikus levélcímre és egy kulcsszóra történt ebben a példában. Természetesen további kulcsszavakat is be lehet írni. Azt nem próbáltam, hogy regex kifejezésekkel működik-e? Ha valaki tudja a választ, kérem írja meg)
A Gyorsszűrő mellett lévő cellába (lásd a képet) a keresendő szavak közé "és" vagy "and" (angol TB esetén) szavakat kell beírni és a program megtalálja a keresett üzeneteket.Majd az Enter lenyomása után idősorrendben megjelennek azok az üzenetek, amelyek az általunk beírt feltételeknek megfelelnek:
Innen már csak ki kell választani az idősoron a szükséges üzenetet!
-
milu
aktív tag
Ha nem a levélhez csatolt, hanem a levélbe beágyazott képet keresek, hogy lehet kilistázni, melyik levél törzsében van kép beágyazva?
-
milu
aktív tag
Több hírcsatornára iratkoztam fel. A kérdésem az, hogy amennyiben már nem kérem a híreket a hírcsatornán, hogy kell/lehet törölni a már nem szükséges hírcsatornát?
-
milu
aktív tag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kedves Fire/SOUL/CD!
Köszönöm az útmutatásodat, annak ismeretében könnyű volt a sablon levelet a megfelelő mappába betenni és ettől kezdve használni azt!
Köszi mégegyszer a leírást!
-
milu
aktív tag
A Thunderbird 78.9.0 (64 bites) verziója fut a gépemen.
Kaptam egy levél mintát a jelenlegi fiókomba, ami sablonkét kell, hogy működjön az új levélfiókban!
A levélmintát hogy tudom sablonként (általam meghatározott névvel) elmenteni (bárhova lehet menteni?) és az új fiókhoz hozzárendelni vagy kiválasztani az új fiókból küldés esetén a nevezett sablont? -
milu
aktív tag
válasz
poolbig
üzenetére
A saját gyakorlatom az, hogy a táblázatból készítek egy képernyőmentést és azt CTRL+C és a CTRL+V kombóval kivágom és beillesztem majd beállítom a kép méretét és huss....küldöm is...
-
milu
aktív tag
Nekem a napokban történt frissítés után eltűnt az általam gyakran használt gyorsszöveg (vagy másnéven quicktext) kiegészítő! Van ötletettek arra, hogy újból megjelenjen? (töltsem le ismét és ismét csatoljam az alkalmazáshoz?)
-
milu
aktív tag
Kérlek írjátok meg, ha hordozható Thunderbird-öt akar valaki használni (mondjuk egy pendrive-ről futtatva, hol és hogy kell beállítani, hogy honnan vegye az adatbázist (azaz a lekérdezett leveleket) (Egy magyarázó oldal linkje is megfelel!
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Ha egy új profilt készítek, a javaslatod szerint, az eredeti mappa struktúra megmarad az új profilban, ugye? (persze, ide már nem töltök le újabb leveleket, ahogy javasoltad)
Így talán gyorsabb lehet a program, nekem 27063 db levelem van, sokszor lassúnak ítélem meg a programot)Ha több almappám van, azokat egyszerre lehet archiválni?
-
milu
aktív tag
Nekem a 78.2.0 (64 bites) verzió van fent és az a gondom, hogy a sokat használt Gyorsszöveg (Quicktext) kiterjesztés eltünt a levelező felületről (a kiterjesztések között ott van és engedélyezve is van a működése).
Van javaslatotok, hogy csalogathatnám ismét elő? Találkoztatok ezzel a problémával? -
milu
aktív tag
Ha egy partneremnek egynél több címe van és a keresőben meg akarom keresni a partner összes címéről érkezett levelet egy munkamenetben, azt hogy lehet megoldani?
Mert ha beírom a keresőbe a partner nevét, akkor egymás alá behozza (és mekem kell kiválasztani) a nevekhez tartozó email címeket és abban az esetben csak az egyiket tudom kiválasztani.
Ti hogy csináljátok?
-
milu
aktív tag
válasz
Vladek83
üzenetére
Nem csv-ben voltak a címek (az is jó megoldás, de most gyorsan akartam elküldeni és nem akartam csv listát készíteni. Az általam készített listában a levélküldéskor nem volt személyes megnevezés), A leveleket a programban található címjegyzékből küldtem.
Most megtaláltam a megoldást amit leírok:
Az elküldött levelet a címekkel a Sablonok mappába mentette el!
Ebből kifolyólag a sablonban lévő levélre jobb egérgomb, majd Válasz mindenkinek menűre kattintva más nem kellett a neveket ismét begépelnem, hanem már lehetett küldeni a(z általam) megszokott módon! -
milu
aktív tag
Én a következő problémában szeretnék támogató válaszokat kapni:
Több címzettnek küldtem egy levelet a Mail Merge kiegészítő megoldással (azonos volt a levél teljes tartalma)
A csatolt dokumentum hiányos voltm másikat küldenék ismét azoknak, akiknek az előző levelet kiküldtem.
Hogy lehetne egyszerűen megoldani azt, hogy ismét küldjek levelet azoknak, akiknek az előző levelet küldtem, úgy, hogy ne kelljen ismét beírogatni a neveket, email címeket?
-
-
milu
aktív tag
Ezt a hírt olvastátok?
-
milu
aktív tag
Az a feladatom, hogy egy (állandó) címről kapott és mindig azonos tárgyú levél törzsében lévő névre és email címre (ezek levélüzenetenként változók) kellene előre elkészített formalevél sorozatot küldeni.
Amint a kiküldés elérte a sorozat végét, azt követően a további küldés leáll.Véleményetek szerint ez a TB programmal, elérhető kiegészítővel megoldható?
-
milu
aktív tag
Olyan kiegészítőt keresek a TB-höz, amivel az elküldött levelet automatikusan nyomon lehet követni (megérkezett, megnyitotta).
A beállításokban van a "Tértivevény" és az "Értesítés a kézbesítésről" menü, de az utóbbi nem automatikus, hanem a fogadó fél döntésén múlik, hogy visszajelez-e vagy sem.(A Google a Mail Track-ot ajánlja a Gmailhoz (igaz, az fizetős nagyrészt)
-
milu
aktív tag
Ez a leírás:
Step by Step: (CSV)
Screenshots: Draft Message | Draft Message | Mail Merge Dialog | Preview File Dialog | Preview Message Dialog
Create a New Message ("File -> New -> Message")Add the Variable(s) to To, e.g.: {{Email}} or {{FirstName}} {{LastName}} <{{Email}}>Add other Recipients to Cc (optional) (variables are supported)Add other Recipients to Bcc (optional) (variables are supported)Add the Subject (variables are supported)Add the Body (variables are supported)Add (global) Attachments (optional)Click "File -> Mail Merge"Select "CSV" as "Source" and check "Deliver Mode"Add (individual) Attachments (optional) (variables are supported)Select the "File" and check "Character Set", "Field Delimiter" and "Text Delimiter"Check "Start", "Stop" and "Pause" (optional)Click "OK" -
milu
aktív tag
válasz
Vladek83
üzenetére
Mindent a megszokott módon tettem, de a leveleket nem küldte el.
Csináltam mind .csv mind .ods kiterjesztést, az adatokat beimportáltam, az előnézet 1.-ban ott vannak az adatok, a képen 2. ponttal jelölt előnézetben már nincsenek adatok és a küldésre kattintva pillanatokra felvillan a küldés, de nem mennek el a levelek! -
milu
aktív tag
A TB-m jelenleg 68.1.2 (32 bites) ver.!
Szeretnén használni a Mail Merge kiegészítőt. Sajnos nem működik az eddig szokásos módon, valaki használja jelenleg? Tudtok ajánlani esetleg alternatív megoldást a TB-hez, ami a tömeges levélküldésre alkalmas és a Mail Merge tudásával megegyezik?
-
milu
aktív tag
A MozBackup-al mentem a leveleimet időközönként (amikor eszembe jut)!
van-e alternatív javaslatotok a levelek mentésére folyamatosan, úgy, hogy be lehessen állítani, éjjel mentse le a levelezésemet és kapcsoljon ki a gép. A Feladatütemezőt néztem (hogy indítsa el a Mozbackup-ot), de eddig nem jöttem rá, hogy lehetne...
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
A Box és a WeTransfer közreműködésével tudok nagy fájlt küldeni, szerintem ezek nagyon jók! (más - egyéb - lehetőséget nem találtam)
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszönöm TigerCat! :-)
Cserébe küldöm, találtam a TB-hez billentyűkombinációkat, talán segít valakinek!
Nekem új volt az oldal anyaga. :-)
-
milu
aktív tag
Kérem a segítségeteket, a TB milyen tárhely szolgáltatókkal működik az Óriásfájlok küldésekor? (Most Box 10 GB tárhelyen vanm de szándékozom előfizetni más tárhyelszolgáltatóra)
-
milu
aktív tag
Ha (pl. több szóra) keresnék a TB-ben a levelekben, azt hogy kell a keresősávba beírni?
"I" karakterrel elválasztva?
Erről hol lehet többet olvasni, valahol le vannak írva ezek a szabályok?
Például regex kifejezések jók lehetnek?
-
milu
aktív tag
A mostani frissítés óta (ami a 60.6.1 ver.) a levelekben lévő linkeket nem nyitja meg, csak úgy, ha kézzel kimásolom a linket és a böngészőbe beillesztem. (Eddig ez a funkció működött, nem változtattam a beállításokon)
Találkoztatok hasonló jelenséggel? Mi lehet a gond?
-
milu
aktív tag
Elküldendő TB levélbe szeretnék beágyazni mozgó gif képet. (pl. ezt a képet)
Hogy tudom egyszerűen megtenni úgy, hogy a kép a levélben is mozgó legyen?
-
milu
aktív tag
Mi a véleményetek, a TB-n belül (helyi) mappát lehet-e jelszóval védeni, vagy más módon titkosítani? (Akár úgy is, hogy a mappa ne lehessen látni aki belenéz a levelező programba)
Ha lehet, megírjátok, hogy lehet?
-
milu
aktív tag
A leveleimet időközben lenszoktam menteni (eddig manuálisan indítottam a letöltést!)
Tudtok-e olyan programot ajánlani, ami az általam beállított időközönként a teljes levelezésemet letölti?
Vagy egy mentő programmal a levelezésemet mentsem le az összes mappájával?
Mit javasoltok?
-
milu
aktív tag
Azonos tartalmú - külön-külön - levelet küldtem több címzettnek.
Az elküldött levelekből lehet-e olyan csoportot képezni, akiket a következő levelek küldésekor nem kell egyesével beírni a címzettek közé?
(Azt tudom, ha csoportot akarok képezni, hogy kell, a levélírás előtt, de nekem arra van szükségem, hogy a már elküldött levelek címzettjeivel meg lehet-e tenni a csoportképzés) -
milu
aktív tag
Azt viszont nem találom, mi a megoldás abban az esetben, ha a gmail kettős autentikációra van bekapcsolva és a belépéskor kéri a "Hitelesítő" által adott kódszámot!
Ki hogy oldotta meg a 2 képcsős (biztonsági) hitelesítést a TB-ben a Gmail fiókjához?
-
milu
aktív tag
Szerintem megtaláltam, bemásolom azoknak a támogatására, akiknek szintén ezt kell megoldaniuk:
Talán tudtam segíteni! -.)
-
milu
aktív tag
Kérlek Benneteket, segítsetek abban, hogy hol találok leírést arról, ha a TB-ben be kell a kollégámnak állítani a gmail-os kimenő leveleit?
Azaz a TB-ből küldeném ki a leveleket gmail-on keresztül. -
milu
aktív tag
Van ötletetek arra, hogy a TB-ben lévő pont felsorolásjeleket (nem a számozást) meg lehet-e változtatni, mert az alapból elérhető pontok számomra nem tetszenek.
Persze, egyesével használhatnék (számomra tetsző) vizszintes jelet "-", de hosszabb lista esetén kényelmesebb és gyorsabb a beépített felsorolásjeleket használni.
-
-
milu
aktív tag
Most találtam, talán érdekelhet többünket
-
milu
aktív tag
Kérem a tapasztaltak válaszát:
Az ismerősöm jelenleg Gmail- levelezőt használ, több éve a a fő levelező megoldása.
Felraknám a TB-t mind az otthoni, mind a céges gépére is, majd a Gmail-os leveleit beimportálnám a TB-be mindegyik helyen!
A levelek szinkronizálása IMAP-al történne.Időközönként a TB-ben lévő levelek mentésre kerülnének MozBackup-al.
Néha szükség van a Gmailban levelek törlésére a tárhely korlátozása miatt.
A kérdésem az, hogy a törölt leveleket a MozBackup-os mentések után vissza lehet "hozni" ha szükség van rá? Vagy a következő mentéssel már a törölt levelek nem lesznek a mentett adatbázisban?
Ki hogy oldaná meg ebben a szituációban azt, hogy a Gmailban törölt levelek is meglegyenek szükség esetén a TB-ben, vagy más megoldással?
-
milu
aktív tag
Sikerült megoldanom!

Talán vannak, akiket érdekelhet, hogy hogyan oldottam meg:
1, Gmail-ból .csv kiterjesztéssel elmentettem az adatbázist. (fejléc elnevezésire figyelni, azonosak legyenek)
2, Készítettem egy csoportot a névjegyzékben.
3, Az adatbázist beimportáltam a csoportba. -
milu
aktív tag
Nagyon sok névjegyem van a TB-ben! Ezeket még a Gmail-ból hoztam át!
A Gmailban csoportokat képeztem, az egyik csoportnak írnék, de nem tudom, hogy a több 100 címet hogy lehet a TB-ben is csoporttá összerakni egyszerűen?Azt meg tudom tenni, hogy a Gmail-ból a csoportot kiexportálom, de ezzel azt érhetem el, hogy ismét benne lesznek azok a nevek.
Egyesével macerás, van javaslatotok a gyors csoportképzésre? (a TB-ös teljes címjegyzékben már benne vannak a kontaktok)
-
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Köszi, az megvan!
Sajnos azt tapasztalom, hogy időnként a nevekhez tartozó telefonszámok eltűnnek!
Nem tudom bizonyítani, de azt gondolom, hogy annak a kiterjesztésnek a "bűne".Ezért keresek más alternatívát...
Ti tapasztaltatok hasonló jelenséget? (mármint, hogy időnként a nevekhez tartozó telefonszámok eltűnnek)
-
milu
aktív tag
Tudja-e valaki, hogy a TB-ben meglévő címjegyzéket hogy lehet szinkronizálni az Androidos rendszerű telefonom címjegyzékével?
-
milu
aktív tag
A napokban megtaláltam azt a pendrive-t, amire 2008-ban használt TB mentések (is) kerültek. (ezek a mentések a mostani TB használatban nincsenek benne, amikor ismét elkezdtem a TB-t használni, akkor egy teljesen új, üres fiókot indítottam.
Azt követően más levelezőt használtam, tehát a folytonosság nem teljeskörű.3 éve meg(vissza)tértem a TB-re!
A kérdésem az, hogy lehet/kell a régi, mentést integrálni (importálni) úgy, hogy a régi leveleimet és az új leveleimet is végre együtt, a jelenlegi TB-ben lássam?
-
milu
aktív tag
Van egy kiegészítő a TB-hez, amit használnék, de nem ismerem, talán van valaki, aki a gyakorlati tapasztalatait megosztja, a válaszaival segíteni tud.
A kiegészítő a Send Later, amivel az a célom, hogy amikor időm van, akkor (előre) megírom a levele(ke)t, a válasz(oka)t és később (pl.:nem hétvégén, hanem akár munkaidőben, nem hétfőn (mert akkor rengeteg levelet kaphat a címzett, hanem akár kedden) küldi el az üzenetet a címzettnek a TB.
A kérdésem az, hogy
1, Mi a tapasztalatotok, akkor is működik a kiegészítő, ha a gép nincs bekapcsolva (a TB nem fut)?
2, Ha a véleményetek szerint nem működik a kiegészító a TB futása nélkül, akkor amint futtatom a TB-t, azt követően küldi el az üzenetet?
3, Ismertek-e olyan win10-hez kiegészítő alkalmazzást, ami nem hagyja "elaludni" a gépet, ha nem dolgozom rajta, ezzel elérve azt, hogy a Send Later kiegészítő működjön az előre beállított időpontban (is)? -
milu
aktív tag
A kérdésem az, hogy amennyiben körlevelet akarok küldeni, azt hogy és milyen kiegészítéssel tudom megcsinálni, hogy minden levelet "megszemélyesítsen" és akinek küldöm, annak a neve legyen azon a levélen, ami megérkezik a küldött címhez?
van egy kiegészítésem, ami a csatolt képen is látszik, de eddig nem használtam és nem jöttem rá, hogy kellene használnom!
-
milu
aktív tag
Ha a kollégámnak a Thunderbird alkalmazást felteszem az otthoni gépére, hogy tudja a leveleit szinkronizálni a munkahelyi és az otthoni gépei között, hogy a két gépen megjelenjenek a fogadott és küldött levelei? (Most gmail-t használ, az egyszerű neki...)
-
milu
aktív tag
Alkalmanként mind a levél mellékleteit, mind a levél tartalmát le kell mentenem!
A mellékletek mentése nem okoz gondot, majd a levél pdf nyomtatása és annak mentése a megfelelő mappába sem gond.
A kérdésem az, hogy van-e, ismertek-e olyan kiegészítő alkalmazás, amivel egyszerre le lehet tölteni mind a levél tartalmát (pdf kiterjesztéssel), mind a levélhez csatolt mellékleteket (eredeti kiterjesztéssel)!
-
milu
aktív tag
Vidékre utazom és a levelezésemet vinném magammal ezért keresem a megoldást!
A Thunderbird-ból ismertek hordozható verziót?
-
milu
aktív tag
Bejövő levélből (vagy elküldött levélből) hogy lehet egy (két) kattintással új feladatot "csinálni" a Thunderbird Lighting naptárba?
-
milu
aktív tag
A kérdésemre Tiger Cat segítségével, iránymutatásával megoldottam a problémát, az alábbiak szerint (talán segítség lehet másoknak is):
1. Létrehoztam egy levélmintát és levélsablonként mentettem a levelet a Fájl » Mentés másként » Sablon paranccsal.
2. Létrehoztam egy szűrőt azon a mappán (Beérkezett mappa) ahova beérkeznek a levelek.
3. Az „Új levelek letöltése” van kipipálva.
4. Beállítottam a levél feladójára és a levél tárgyára a szűrést.5. A művelet végrehajtása menüben az alábbiakat állítottam be:
6. „Válasz sablon használatával” menüben kiválasztottam a fentebb írt és akkor elkészített válaszsablont.
7. Az Üzenet továbbítása résznél pedig beállítottam azokat az elektronikus levélcímeket, ahova küldtem a válaszsablon levelet. -
milu
aktív tag
válasz
TigerCat
üzenetére
Olyan kiegészítőről tudsz-e, (kerestem, de nem találta) ami az alábbi megoldást tudja:
Bejön hozzám egy adott tárgyú/tartalmú levél és egy előre elkészített szövegű/tartalmú levelet továbbküld a Thunderbird automatikusan az előre, általam beállított (változó lehet) címzetteknek, személyeknek. (a továbbküldendő levelek azonos tartalmúak!)Nemrég kérdeztem itt a fórumban, nem kaptam eddig választ (talán nincs erre megoldás...)
-
milu
aktív tag
A Thunderbirdhez tartozó naptárbejegyzéseit, feladatait Google naptárral programmal lehet szinkronizálni?
-
milu
aktív tag
Van-e megoldás arra, hogy a Thunderbird-ben megírom a levelet, majd azt olyan programmal, ami követi, hogy megnyitották-e (pl.: mailchimp) küldöm ki a leveleket?
Vagy a Thunderbirdnek van ilyen kiegészítője?
Új hozzászólás Aktív témák
- Adguard Premium (Android, PC és egyéb rendszerekre, valamint böngészőkhöz)
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- AMD FX
- Eddigi legjobb DxOMark helyezésével zárta 2025-öt a Vivo
- Hardcore café
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus Zenbook 13 laptop Oled kijelző!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 512GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3922
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Köszönöm a válaszodat!