- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Pajac: Nincs rá kapacitásom
- sziku69: Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
Olyan fura, hogy emberkék lepődnek meg azon, hogy jön egy frissítés és dolgok változnak, beállítások törnek... de mégis valaki rákattintott arra az update gombra... valaki úgy hagyta az automatikus frissítés kikapcsolható opcióját... valaki nem gondolt előre és nem telepített fel egy külön FF-t amin teszteli, hogy mi törik ha frissít az újra, és mi nem...
Annyi idő alatt ami az össz sírással elmegy minden egyes update után, simán utánajárhatóak ez egyéb, fent említett opciók, és megtehetőek a lépések a pontenciális probléma elkerülése érdekében! -
snake1977
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Nekem elsősorban a stabilitása és a logikus felépítése ami megfogott, persze az idők során elkoptatták ezt is, ahogy a beállítások menü megváltozott talán ott illetve akkor kezdődött ez az agymenés náluk. Nálam direktbe úgy van beállítva hogy kilépéskor automatikusan törli a cache-t és a sütiket, ezt a funkciót a chromeban pl. nem találtam, sok ilyen apróság van ami miatt kitartok a firefox mellett, csak befejezhetnék már a fejlesztők ezt az agymenést.
-
movax
őstag
A jó büdös k... é...be!!! Megint szétcseszett mindent az update! Proton-beállítások, tabs on bottom, napokig vesződtem vele nemrég, most minden ismét elúszott, a userChrome.css-beállítások sem működnek.
-
válasz
Krystal_s
üzenetére
A PH felületének cseréje 2019-09-15, tehát nem pár hónapja történt. Amint fentebb is írtam, a nálad lévő hiba a képek kiszolgálásának változása óta állhat fent, ami áprilisban történt, de nem a PH hibája, hiszen akkor a bugos topikban tömegével lennének ilyen jelzések, és nem is Firefox hiba, ez valami más.
- Letiltott kiegészítőkkel és szűz profillal is fennáll a jelenség?
- Más böngészővel is fennáll a jelenség?
- Próbáltál más DNS szervert használni? -
DS39
nagyúr
ugyanakkor a betűk egyre olvashatatlanabbak. mintha direkt koptatnák őket.
most az ESR (78.13.0) az elsődleges böngészőm, a 91-essel összehasonlítva is durva, de ha melléteszek egy Edge-t (chrome alapú), még durvább a különbség.Nem tudom mit fogok csinálni novembertől, ha az ESR is verziót lép....
a sz@r és még sz@rabb közül lehet választani. -
vlevi
nagyúr
-
-
Krystal_s
addikt
válasz
totron
üzenetére
Én is Logoutot használok. A PH új felület újításai után kezdődtek a gondok. Éjszaka nagyon gyakran leálltak a szerverek. Szerintem egyértelműen itt van gond és nem a böngészőben, mert akkor más weboldalaknál is előjönne ez a hiba.
Nem szeretem a PH új felületét, nem jó a szemnek nagy monitoron. Azóta már a híreket sem olvasom, csak a fórumra nézek be.
Ezeket már sokan jelezték, csak az emberek többségének kb minden jó. A fejlesztők meg egyre erőszakosabbak mindenhol. Itt sem fogják hagyni sokáig a régi felületet. :\
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Bioshock 2 Special Edition
- Eladó Pritom L8 Kids tablet 2/64GB/ 12 hó jótállás
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Dobozos Új Dell Xps 15 9530 i7 13620h 16gb ram 1tb ssd intel uhd graphics+ Intel Arc A370M
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Ultra 5 245KF / RTX 5060 / 16GB RGB DDR5 / 1TB Nvme SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerencsére a usercss nálam még működik.
KAMI911