Hirdetés
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
válasz
bobalazs
üzenetére
Nekem semmit nem mutat csak tölt. De linuxon is, meg windowson is. Frissítettem ios az előbb, de azt is edge-el letöltve.
Akkor se jó. Kíváncsi lennék mi ez, hogy linuxon is, 95-ös is, 96-os is, de csak a firefoxnál baj. Meg hogy eddig nem volt gond, szóval eddig a 95-ös is jó volt. -
Voice24
őstag
válasz
ledgeri
üzenetére
Ezt mutatja: [kép]
De most már azt is csinálja, hogy pár perc után nem tölt be már semmit, se fészbúkot, se más oldalt, olyan, mintha megállt volna a net, de közben pl. a Chrome vígan működik tovább. Kilépek a Mozillából majd vissza, és mintha mi sem történt volna, megint jó (egy ideig)Köszi bobalazs!
-
bobalazs
nagyúr
Le van hallva az egész Firefox.
De csak és kizárólag az.
Mielőtt ide jön más valaki is panaszkodni, már mondom is a megoldást. :about:config a címmezőbe majd enter. rányomni az összes megjelenítése gombra. Beállításnév keresése felül, abba a mezőbe ezt bemásolni: network.http.http3.enabled
Ott ahol írja hogy true, arra duplakattolni aztán akkor azt írja ki hogy false.
Bezárni, újrainditani a fájerfoxot.
Nekem kiirta hogy fut és bezárhatom, ugyhogy ráböktem hogy zárja be és ujra inditsa.
Na ennyi és már működik is -
-
Krystal_s
addikt
Mivel többen írták, hogy új lapnál sötét mód lesz na mondom már csak az kéne, ezért megnéztem külön (portable) mielőtt frissítek és nálam nem változott semmi. Alap témával és választható témával sem lesz sötét semmi.... Mi az oka, hogy másnál igen? 🙂
-
KAMI911
Topikgazda
-
farkas-j
őstag
válasz
Cs1csó
üzenetére
A banki ügyintézést nagyban biztonságosabbá teszi az ESET Netbank és tranzakcióvédelem megoldása. Alapban Firefoxot használok mindenre és abból nyitom a netbankot is. Amikor a belépésre kattintok az ESET azonnal egy új ablakot nyit neki, ahol minden követés, app és egyéb bizbasz tíltva van. Nekem bevált!
-
pibácsi
senior tag
Segítséget kérnék!!!
Ma megnyitottam a Firefox/Google netemet és a képeken látható kereső formátum fogadott. Az összes kereső sort/témát bekeretezte és az alsó rész is megváltozott: eltüntek róla a megszokott gömbocskék és azt adja, hogy "következő", mármint az oldal.Tegnap még jó volt. Van másik két gépem, azokon is ugyanez a Firefox fut és ott jó. (XP). De van Win.7 is, ott is jó. Ezen a gépen van rendszer mentésem és visszaállítottam a tavalyi augusztusi állapotra, ott még biztos jó volt minden. Most kerestetem még vírusra, de úgy látom nem sok eredménnyel. Mi lehet a baj??? Valami elállítódott, de, hogy a tavalyihoz képest milért maradt mégis meg ez a formula???
Valami beakadt, de mi? Kérném a segítségeteket!
Várom építő válaszotokat: Üdv. Pibácsi.

-
Miért lett a firefox frissítés után sötét módos?
-
Sonja
nagyúr
-
Sonja
nagyúr
A könyvjelőkezelőben a mappában kiválasztom fent a Nézetek -> Rendezés menűpontban a Rendezés név szerint opciót, ami szépen név szerint is rendezi. Viszont amint átlépek másik könyvjelzős mappába, majd vissza, ismét rendezetlen.
Akár mit csinálok, mindig ez van, nem menti el. Ez mi a fenétől lehet?! 
Arch Linux + Firefox 96.0, de az előző 95-ös verzió is ezt csinálta.

-
KAMI911
Topikgazda
válasz
Voice24
üzenetére
A más témával kapcsolatban: meg tudod nézni, hogy ilyenkor jelentősen nő-e a memória foglalás? Van-e lassulás más alkalmazásokban? A Webkonzolon (Ctrl+Shift-K) milyen hibaüzenetek vannak? Ctrl+F5-re betöltődik rendesen a Facebook? A Fokozott követés elleni védelem milyen beállításban van? Milyen bővítményeid vannak telepítve? Bővítmények nélkül használva is fellép ez a probléma? Az about:memory a Facebook kapcsán mit jelez?
Páran panaszkodtak már az FB és Firefox viszonyára. Én Szigorún használom a Fokozott követés elleni védelem de az FB-s probléma nem jött szembe eddig.
Amúgy továbbra is, ha van valami nyűg a böngészővel és reprodukálható a probléma, akkor érdemes bejelenteni a Bugzillában. A Hunspell hibát is pár nap alatt javították. Ha fontos a Firefox jövője, akkor meg klassz ha a Beta/Nightly vonalat is kipróbáljátok, használjátok. -
-
Na, hogy a ragya jöjjön rájuk!
Frissült a róka 96-ra és ugrott a userChrome.css

Maga a fájl továbbra is ott van, aboutban engedélyezve a toolkit.legacyUserProfileCustomizations.stylesheets, de a róka sz*rik rá. Ezeket a fos lebegő sz*rokat erőlteti...
Most egy világ dőlt össze bennem
-
-
Voice24
őstag
Ugyanez zavar engem is, ha új lapot vagy keresést nyitok meg, sötét lesz a háttér, és valóban, az idokep.hu is fekete hátterű lett. Miért kellett így megkavarni a rendszert?
Más téma: az mitől van, hogy pl. facebook-on lógás során egy idő után (az idő hossza változó) elkezd "eltelítődni" a rendszer, nem tölti be a képeket, sőt már a menüből legördülő sáv is üres marad, és csak az segít, ha bezárom a Mozillát. Ezután újra megnyitva megint jó egy ideig. 12 GB Ram van a gépben, tehát biztosan nem az fogy el.
-
-
-
mpo
veterán
A 96.0-ra frissült és nem találtam meg az egyszerű megoldást.
A new tab sötét módban nyílik.
Nem szeretnék emiatt kiegészítőt (van 8, nekem elég), nem szeretnék css-t gyártani, jó lenne ha az about:config-ban meg lehetne oldani.
Pár oldal ami induláskor nyílik jó, kivéve az idokep.hu, ami szintén sötét mód lett.
Ott se találtam kikapcsolásra lehetőséget.
Témákból a classic blue-t használom. -
Kékes525
félisten
A 96-os Firefox kiadási megjegyzéseiben olvastam ezt:
"We’ve made significant improvements in noise-suppression and auto-gain-control as well as slight improvements in echo-cancellation to provide you with a better overall experience."
Ez tulajdonképpen mit jelent? Milyen zajszűrésről, automatikus erősítésről és visszhangszűrésről beszél?
-
Más tapasztalt már olyat.hogy mikor youtubon meg akarja nézni egy hozzászólás alatt a többit mikor lenyitná az alatta lévőket nem nyillik meg tehát nem jelenik meg a többi hozzászólás ha frissítem az oldalt csak akkor de egy idő után ugyan ez történik.Másik böngészőben rendesen megy.
-
MutantZombie
tag
Hellósztok!
"A biztonságos kapcsolat sikertelen" problémát hogyan lehet kikerülni a FFox-ban?
A Google kereső által feldobott (első 10) opció egyike sem oldotta meg, és van amelyiket már nem is lehet alkalmazni.
Baromi zavaró, hogy egy olyan oldalon érzékeli ezt, amit ~40x látogattam már meg, múlt héten is 2x és hirtelen gondolt egyet, és mostantól meg nem látogatható.
Ha keresőben nézek rá az oldalra, akkor a Kaspersky szerint: Biztonságos webhely (és egy kis pipa is van a link mellett), deee ha a böngészőben az oldalra látogatás után megjelenő feliratnál a kis felkiáltójelre kattintok, akkor ott az fogad, hogy:
Ellenőrizte: AO Kaspersky Lab
Technikai részletek... : TLS 1.3Akkor ez most a FFox miatt nem jelenik meg vagy a Kaspersky miatt?
-
Grg
tag
Biztos én vagyok a marslakó, de mindig elképedek azon, hogy egyeseknek mennyi gondjuk van a FF-al...
Nekem az itt felsoroltak közül semmi sem ismerős, teljesen normálisan tudom böngészni a netet az elejétől a végéig. Igen, netbank, fb, yt, stb is gond nélkül megy.
Lehet hogy az a megoldás, hogy nem vagyok paranoiás, és nem tiltogatok mindent összevissza?
Vagy az hogy nincs kismillió kiegészítő fent, csak 7db?Tudom, ettől nem másnak lesz jobb, csak mindig elgondolkodom, hogy vajon mit csinálok "rosszul"

Azt azért hozzáteszem, hogy nem az a user vagyok aki felteszi a programot aztán használja és semmit nem állítgat sosem.
-
KAMI911
Topikgazda
válasz
sladka_pani
üzenetére
Nincsen Szigorúra állítva a követők blokkolása. Én arra állítom, akkor néha ilyen előfordul. De inkább így legyen fb oldal mint minden adat szivárogjon, mint a böngészők többségében.
-
válasz
Cs1csó
üzenetére
Azzal nincs bajom, hogy ezek a cégek megszerzik az adataimat.
Volt Androidos telefonom (több is), van gmail fiókom (még abból az időből, amikor csak meghívásos alapon lehetett bekerülni), fizetek YT prémiumot stb.
Van MS accountom (még az msn időkből), van regisztrált Windowsom (több is), volt WP telefonom stb.
Van iPhone-om, Mac-em, fizetek telefonnal, fizetek appokért, icloud tárhelyért stb., stb.
Fosbúkom viszont nincs. Ahogy instagramom se, snapchat se stb.
Nekem azzal van bajom, hogy követni akarnak. Ezért dobom szét az online dolgaimat külön böngészőkbe, FF-en belül külön konténerekbe. -
ledgeri
nagyúr
válasz
sladka_pani
üzenetére
Új tab +-a helyett tálcán egy katt... kb ennyi a különbség...
Szerintem nem bonyolultabb, mint hogy van ruhás szekrény, és cipős láda... ha ilyen az idő, ebből ezt veszem abból, azt, ha olyan, akkor mást-mást. -
-
ledgeri
nagyúr
Nem minden az aminek látszik...
Egyébként meg picit tisztítani is lehet az agyi-online higénét azzal, hogy több, és/vagy többféle böngésző megy/van használaban.
Pl.
normálChrome-ba mehet minden google, mer ott az úgy sem számít
vivaldiba, mehet a facebook, de azon kívüli nem, mert nem kellenek a csatolt reklámok meg követés.
Brave általános felhasználásra.
Megerősített FF-ra, vagy TOR-ra meg az amit nem szeretnék, hogy belekeveredjen a többibe.
Chromium meg tesztelgetősVagy hasonló rendszerek, felosztások.
Nem feltétlen az a legjobb hozzáállás, hogy "Az ABC-ből nem tetszik X, ezért váltok számokra..." -
válasz
sladka_pani
üzenetére
Szerintem nem rájuk kell haragudni...
-
-
Cs1csó
titán
Sajnos én már ezt elengedtem. Valaki így is úgy is megszerzi az adataimat: Google, Microsoft, Facebook (ó elnézést META) Apple, stb.
Ha agresszíven törekedsz - minden lehetséges, akár pénzbe kerülő módon - az adatgyűjtés elkerülésére, akkor az:
- macerás (akár a belépések, jelszavak tárolása, külön izolált profilok, VPN stb.)
- költséges - pl. a fizetős VPN
- lassít - egy VPN beiktatása is lassíthat vagy proxy vagy hasonló megoldások
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
Attól függ kinek akarod odaadni az adataidat. Microsoft vagy Google? Ha egyiknek sem, akkor inkább Brave vagy Degoogled Chromium
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
Hát kinek mi jön be pl vodefone fiók bejelentkezést volt,hogy csak chrome böngészővel tudtam kivitelezni hiába chrome alapú az edge de ha ritkán valami pl online fil oldal nem futott firefoxon akkor pl eedge böngészőben nyitottam meg de ez csak egy oldal a rengeteg közül a Waaw.tv de ezt amúgy se szeretem.Szóval te döntésed melyiket szeretnéd használni a felsoroltakból kb hasonlót tudnak.Én maradok a firefoxnál
nálam eddig semmi sem tudta kiváltani pont mint telefonon a kiwi browser pedig ott is kipróbáltam már mindent. -
válasz
sladka_pani
üzenetére
Próbáld ki adblock plusra szokták mondani,hogy pl sok memóriát használ vagy vannak oldalak akik fizetnek neki fehér listáért,hogy ne blokkolja őket.Én mindenhol ublock orgint használok edge böngésző,firefox,telefonon kiwi browser.
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
Szerintem az ublock orgin jobb mint az adblock plus
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
És ez sajnos egyre több és több oldalnál lesz így. A fejlesztők lesz*rják a non-chromium böngészőket*. Nem fognak szenvedni az optimalizálással. Pont, mint ahogy a 2000-es években az IE volt a mindenható.
*A mobil Safari az valószínűleg kivétel
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
Egyébként én mac-et használok, mégis Firefox-szal böngészek
De a lényeg, hogy sok mac-es panaszkodik, hogy Safariban is problémás a fosbúk. Biztos, hogy chromium engine-re van fejlesztve. -
válasz
sladka_pani
üzenetére
Három eshetőséget látok:
1. Qrva sz*r a fosbúk oldal
2. A FF biztonsági beállításai / bővítményei túl szigorú szűrésre vannak állítva
3. A fosbúkot Chrome-ra írjákÉn nem mondom azt, hogy sz*r a Firefox, merthogy a Vicces képek topikból sok fotó nem jelenik meg nálam (például: [kép], [kép]), mert a biztonsági beállításaim szigorúra vannak állítva.
-
sladka_pani
senior tag
-
válasz
sladka_pani
üzenetére
> idegösszeomlást kapok az egyre állandóbb szétesések miatt
De mi az ami szétesik? Mert én semmi problémát nem tapasztalok.
Kivéve persze a szigorú védelmi beállítások (plusz a kiegészítők) végett jelentkező apróságok, de azok nem számítanak, mert normál beállításnál nem jelentkeznek. -
sladka_pani
senior tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Többektől visszaolvastam a Facebookos dolgot, megnyugodtam, hogy nem nálam van a hiba. Viszont az se jó, hogy idegösszeomlást kapok az egyre állandóbb szétesések miatt. 2 laptop, 1 asztali gép, ebből kettőt tegnap telepítettem újra, de gyakorlatilag már 5-10 percenként széthullik ez a szemét. 15 év+ Firefox után váltsak Chrome-ra? Nem az, munkában meg csak az van, az is jó, megszoknám, de FF fiókom van millió könyvjelzővel... lehet ezt valahogy exportálni? Most már hónapok óta ez van, pedig volt több frissítés is. Betudnánk ezt valahol jelenteni? Utolsó esélynek ezt látnám... A frász kerülget!
-
-FreaK-
veterán
válasz
KAMI911
üzenetére
Jó ötlet.
Én olyan túl sokkal nem találkoztam, de itt van egy ami zavar:
Egy ideje (1-2 főverzió kb.) nem jelzi a füleken a YouTube-on a megnézetlen videók számát (notification).
Ha kell, tudom majd később képpel is illusztrálni.
Így nem látni hogy pontosan mennyi megnézetlen videó van, mert a YT sem írja. -
KAMI911
Topikgazda
Amúgy ha van kedvetek, gyűjtsük össze a Firefox gondokat és akkor be lehet jelenteni a bugzillaba. Hátha lesz valami foganatja. Hibák és feature requestek.
-
ledgeri
nagyúr
Ha már facebook... tegnap próbáltam CTRL+V-zni üzenetbe, és összeomlott a szerkesztő...
-
Cs1csó
titán
válasz
Pityu.
üzenetére
Igen, elsősorban Firefox esetén van gond - gondolom a Chromium alapúakat jobban kedveli a Facebook - kár, bár én a Firefox fejlesztőit is hibáztatom mert az már az ő saruk, hogy legalább megpróbálják egy kicsit jobban optimalizálni a Facebook-hoz a Firefox-ot. Tetszik vagy sem a Facebook talán a világ egyik legnépszerűbb honlapja de tuti benne van a TOP3-ban és elvárható, hogy jól fusson.
Nálam van, hogy egyszer csak nem tölti be a képeket vagy nem megy tovább az idővonal ekkora csak egy dolog segít, ha újraindítom a böngészőt. -
válasz
BullZeye
üzenetére
De akkor valószínű nem a firefox szarakodik?Én úgy szoktam csinálni,hogy ritkán rakom újra a firefoxot csak frissítem meg sose új profilozok hanem van már egy mentett profilom és azt szoktam berakni.Igaz edge böngészőn ritkán használom a facebookot de azon nem tapasztaltam ilyet bár lehet tartós használat mellett lehetne nem tudom.Vagy a facebook csak a firefoxot nem kedveli.
-
Legalább egy napja kikapcsoltam a facebook container kiegészítőt de még néha mindig szarakodik valamivel most nem tudom a facebook lehet az ok vagy a böngésző szarakodik e.Van,hogy be se tölti rendesen az oldalt tölt vagy félig tölti be.Szokott más is ilyet tapasztalni?
-
Cs1csó
titán
válasz
BullZeye
üzenetére
Most a "LOTUS MEDIA" nevű kiegészítőt használom egy erősebb és egy lágyabb zöld szín kombinációja de az erősebb szín is pasztelles.
Arra értettem, hogy én is akartam egyedit de valamiért a böngésző indításakor nem azzal indult hanem a gyárival és csak egy pillanat múlva "villant" fel a beállított téma. Ami - számomra - roppant zavaró volt.
De volt arról szó, hogy ha egy kiegészítővel elkészíted a témát és azt mented egy olyan fájlba amit a Firefox a későbbiekben témaként meg tud nyitni akkor akár törölni is lehet azt a kiegészítőt amivel a témát kreáltad és közvetlenül lehet a témát telepíteni és használni. -
Cs1csó
titán
válasz
BullZeye
üzenetére
Ez volt a gond nálam is, elvileg lehet valahogy saját témát csinálni azt menteni és utána azt használni de nem tudom hogyan, így most találtam egy "hivatalos" témát az áruházból és azzal egyből indul nincs semmi felvillanás.
Kezdőoldalnak az Monknow tab-ot használom próbáltam mást is de ott is nem indult egyből hanem "gondolkodott" vagy mifene, ez a Monknow az amivel azonnal és rendes kezdőoldalként indul a böngésző. -
válasz
BullZeye
üzenetére
Most csak egy példa pl infinity new tab itt tudsz egyszínű hátteret is állítani meg még pár dolgot testre szabni.

Aztán így még főoldalra is be tudod állítani ahogy olasz61 írta infinity new tab-ot nyisd meg új tabon,firefox beállítások, kezdőlap, aktuális oldal használata.
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- GTA VI
- 3D nyomtatás
- Hardcore café
- Félmillió felett a kiszállított Xiaomi autók száma
- Képregény topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
- Eladó Nvidia GTX 650 1GB videokártya
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3453
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 128GB Graphite - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3258,100% Akkumulátor
- Samsung Galaxy A33 5G / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Akkor se jó. Kíváncsi lennék mi ez, hogy linuxon is, 95-ös is, 96-os is, de csak a firefoxnál baj. Meg hogy eddig nem volt gond, szóval eddig a 95-ös is jó volt.

Akár mit csinálok, mindig ez van, nem menti el. Ez mi a fenétől lehet?! 

Pedig én még érteném hogyan, de magyarázd meg az átlag usernek, hogy ha ezt nézed, ezt nyisd meg, ha azt nézed, akkor meg azt. Abszurd!