Hirdetés
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
válasz
gepesz13
üzenetére
Megoldható több FF egymás mellett egymástól független!
Csak először el kell érni, hogy több profil legyen a gépen, majd, hogy alapból választhatóak legyenek -és ne csak egy az alapértelmezett-, majd meg a frisset felrakni, mint egyedülálló telepítő innen mert a nagy DOWNLOAD gombos az -ha jól emlékszem- alapértelmezett helyekre rakna mindent.
És akkor már akár egymás mellett futtatva is meg tudod nézni, hogy mi megy, mi nem.Ha azt mondod, hogy vannak mentegetéseid, és ha SOS is van vissza tudod rakni azt ami kell, akkor meg csak alap "NEXT-NEXT" telepítéssel innen valamelyik közteset is felrakhatod. Az alap next-next szépen fölülírhatja a dolgokat.
Vagy ha eddig is volt hogy módod visszalépni (biztonsági mentés miegymás), lehet, hogy a legegyszerűbb egy teljes törlés, és a legfrissebb nagydownloados felrakása innenVIPowER Minek a fényerejét tudod állítani?
-
gepesz13
tag
válasz
Cs1csó
üzenetére
Kedves Csupingo.
Sajnos nem engedi a fájlt létrehozni. (jogosultság miatt)
Kedves csicso82. Jelenleg ott tartok, hogy a Firefox névjegye alatt szeretnék frissíteni és a frissítés 15 százaléknál megáll és 15 perc után megunom és ennyi.
Eddig nem volt baj a frissítéssel de most már nemigen bízom benne.
Köszi -
VIPowER
őstag
Nincs.
-
Csupingo
veterán
-
-
gepesz13
tag
Sziasztok!
Firefox 64.0.2 (64Bit)
Hogyan lehet megszüntetni, hogy folyton felajánlja a frissítést újabb verzióra?
Üdv és köszi. -
-
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
Érdekes. Soha nem babráltam ezt a kulcsot, a gyári "false" értéken van, mégis minden kereső (google, duckduckgo, qwant, bing) új lapra nyitja meg a találatokat. Másik böngészőben és mobilon/tableten is.
-
newmoonlight
senior tag
-
válasz
newmoonlight
üzenetére
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Azt hogyan kell beállítani (gondolom az about:config-ban), hogy a Google-keresőbe beírt kifejezésre a találatok új lapon nyíljanak meg?
-
-
ledgeri
nagyúr
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Kíváncsi vagyok, hogy mire nincs addon

-
Zsoxx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Szuper, köszönöm.
-
-
Zsoxx
őstag
Létezik olyan FF plugin, amivel a görgetősávot át lehet színezni? Ezt a fehéren világosszürke gombot nagyon nehéz megtalálni.
-
Ciccuka
veterán
-
-
KAMI911
Topikgazda
Sziasztok,
Milyen about:config beállításokat és egyéb tuningolásokat használtok? -
-
-
-
Fandango
veterán
válasz
Krisztianby
üzenetére
Ez kamu ugye?
-
Cs1csó
titán
válasz
balazs1956
üzenetére
"Advanced SystemCare"
erősen ellenjavallt program, ennél még a CCleaner is biztonságosabb, kevésbé agresszív.
-
-
-
"Normál" Firefox és Nightly - sync mehet ugyanarra az accountra (könyvjelző, kiegészítő és jelszó)?
Nem fogják kölcsönösen összekutyulni? -
-
Tudom, nem sokan használnak Mac-en Firefoxot, de azért leírom a gondomat, mert egy ideje már b@ssz@ a csőrömet.
Az OS-t automatikus megjelenéssel használom, ez annyit tesz, hogy nappal világos, este pedig dark módot használ. [kép]
A Firefox témabállításom Világos: [kép]Elvileg nappal minden világos kellene, hogy legyen. De nem. A Firefox saját belső lapjai (beállítások, kiegészítők, jelszavak) mind sötétek. [kép]
De még nem is lenne a világ vége, de van pár weboldal ami szintén megbolondul. Például az időképről hiányzik a háttérkép és hiányoznak a fehér div-ek. [kép]Ha a Firefox témáját Alapértelmezettre teszem, akkor még rosszabb a helyzet, mert akkor még a New Tab is fekete...
Sajnos a fent felsorolt vizuális baromságok csak akkor szűnnek meg, ha az OS-t fixen világos módra állítom.
Catalina és Big Sur alatt ugyanez van, visszamenőleg jó pár FF verzióban. (a jelenlegi 86.0 is) -
-
bobalazs
nagyúr
Úúú az új 86 os fájerfoksz nagyon jó.
Engedi a többszörös picture in picture módot. Ha már egy videót nézni nem elég!

-
pinnacle
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Most látom, hogy az Edge-ben van Kedvencek, Előzmények ikon, Megosztás is jó lenne, nem is értem, miért marad ki a Chrome-ból. A hangalapú keresés viszont nem működik.

-
törölt tag
Sziasztok!
Letöltöttem a Firefoxot és a virustotal.com oldal szerint egy találat kártevőt jelzett. Mennyire lehet valid?
-
janakbacsi
őstag
valaki ajánlotta nekem a waterfox böngészőt. ez egy firefox klón? jobb mint a firefox? miben más?
-
Ciccuka
veterán
válasz
balazs1956
üzenetére
Mentsél le mindent (könyvjelzők, password, stb.):
töltsd le a teljes Firefox-ot
utána Revo Uninstaller-el közepes beállítással törölj le mindent ottani uninstalálással
utána pedig az összes Mozilla könyvtárat is töröld
majd telepítsd újra és állíts be mindent -
balazs1956
senior tag
Sziasztok a segítségeteket szeretném kérni!
A firefox böngészőm egy ideje nem jegyzi meg az előzményeket!!!!!!
Hiába van beállítva , hogy "megjegyzi az előzményeket", minden kikapcsolás után elfelejti az összeset.
Visszaállítottam egy régebbi rendszert, ahol még működött, de a bekapcsolás után megint teljesen üres az előzmények könyvtár.
Mi lehet a hiba, merre felé próbálkozzak?Segítségeteket előre is nagyon szépen köszönöm!
-
Ciccuka
veterán
Az új 86.0-ás frissítéssel járt így valaki?
-
pinnacle
nagyúr
Próbáld ki az AdGuard-ot is. Nekem Youtube alkalmazásnál, feljött a hirdetés átugrása, pedig Chrome-nál nem volt ilyen gond. AdGuard-al jó lett. Ez is kellett, kevés volt az AdGuard Base a uBlockban. Lehet Firefoxon is beválik.
-
ledgeri
nagyúr
Én meg azt mondom: Ublock origin HARD MODE, és legalább weboldal struktúrákból is kiokosulsz
Vagy ha sok gépen/telón/tv-n vagy és a hálózatépítés nem tántorít el, akkor meg Pi-Hole -
Cs1csó
titán
Töröld le ami fenn van indítsd újra a böngészőt majd telepítsd az Ublock Origin-t és add hozzá az Adguard Base és Adguard Annoyances listákat. Ezt a beállítások külső szűrők.
Plusz esetleg tilts le minden egyéb kiegészítőt indítsd újra a böngészőt és ez után teszteld, lehet, hogy egy másik kieg zavar be.
-
Ryder62
őstag
Youtube videókban nekem elkezdtek megjelenni a hírdetésekre utaló jelek. Pl: hírdetés X másodperc múlva kis ablak előjön. Ugyan a hírdetést átugorja de ilyenkor villan egyet a kép. De volt olyan hogy megszakította videót az a fajta reklám, melyben fehér háttérrel egy kis szöveg jelenik meg.
Szintén ABP használok.
-
PeL
addikt
Valaki tudja hogy lehet a nyomorult reklámokat kiiktatni a Facebook videókban? Egy ideje folyton bedobálja őket még AdBlock Plus mellett is, amivel amúgy nem is foglalkoznék annyira, de hiába van lehalkítva a videó, a reklámok folyton full hangerővel üvöltenek fejhallgatóban ami nem annyira kellemes az idegrendszeremnek és a fülemnek sem... Rohadjanak meg a reklámok komolyan. És akkor csodálkoznak a üzemeltetők hogy az emberek ki nem állhatják a reklámokat. Már komolyan emiatt kedvem sincs videókat nézni ott...
#63516 Ryder62
Nálam ezt már korábbi verziókkal is csinálta... -
Ryder62
őstag
Másnál is beakad a Youtube az új verzió alatt? (86.0)
Mikor a vissza nyílra vagy YT ikonjára kattintok 5-7 másodpercre is befagy oldal mire hajlandó betölteni. -
pinnacle
nagyúr
válasz
junior11
üzenetére
Vivaldin van könyvjelző ikon, hangalapú keresés is, nem is értem, ez miért nem elérhető a Firefoxon, amikor a Youtube-on viszont megy. Viszont a legegyszerűbb az lenne ha a Chrome-on parancsikonként raknám ki. Viszont nem tudom ennek az oldalnak mi a címe? Beállítanám kezdőlapnak. Akkor érem el, ha a kezdőlapról vissza lépek.
Úgy néz ki ennek az oldalnak, nincs címe, ez a kezdőlap.
-
pinnacle
nagyúr
Sorry, hogy itt kérdezem, valószínüleg nincs hangalapú keresés a Firefox böngészőben, ezért Chrome-ot kell használni. Idős embernek lesz a gép, neki egyszerűbb mondani, mint begépelni. Chrome topikban nem válaszoltak, talán ti tudtok. Chromeban, hogy tudok Könyvjelző ikont tenni? Jobb lenne a Könyvjelző sáv helyett.
Eleve nem találom, hol tudom az ikonokat átrendezni az FF-hez hasonlóan.
Lehet iylen alap dolgot kihagytak volna a Chrome-ból? -
pinnacle
nagyúr
Firefoxon működik a hangalapú Google keresés? Csak a Youtube-nál jelenik meg nekem. Chrome-on megy mindkettőn, de jobban szeretem a Firefoxot.
-
Zsoxx
őstag
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
A cache törlése megoldotta, köszönöm a tippet.
-
Zsoxx
őstag
Nektek működik a Ctrl + C és Ctrl + V (másolás, beillesztés) FF alatt? Mert nálam semmit nem csinál.
Jobb klikk menüre működik, csak billentyűzettel nem. Más böngészővel nincs ilyen gond. -
newmoonlight
senior tag
válasz
newmoonlight
üzenetére
Közben sikerült kideríteni, hogy a "Menu Wizard" [link] volt ez a kiegészítő. Ez minden jel szerint megszűnt. Helyette tudtok ajánlani valamit?
-
farkas-j
őstag
válasz
tknof1871
üzenetére
Én nem appot használok. Általános letöltéshez a JDownloader 2-t, a youtube-hoz a 3D Youtube Dowsnloader-t használom. Mindegyik szuper program!
-
tknof1871
őstag
Üdv! Milyen ajánlott bővítménnyel lehet különböző oldalakról videókat letölteni? Ingyenes, adataimmal, böngészési előzményeimmel se kell fizetni, a legjobb felbontásban tölt le, nem rak vízjelet a videóra.
-
newmoonlight
senior tag
Hali! Egy régebbi FF verziónál volt egy olyan kiegészítőm, hogy a jobb egér klikkre felugró kis ablakban milyen műveleti lehetőségek jelenjenek (vagy ne jelenjenek) meg (ha jól emlékszem, soronként egy-egy ikon is segítette a könnyebb áttekinthetőséget). Nem tudja valamelyikőtök, hogy melyik kiegészítő ez?
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Antivírus szoftverek, VPN
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi Redmi 14C / 4/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, problémamentesen, méghozzá OLCSÓN! Immáron 8 éve!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest