Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- sziku69: Szólánc.
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Mr.Csizmás: Bestbuy travel, utazós, kirándulós topic - szállások, jegyek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Winner_hun
félisten
válasz
Pubszon #5697 üzenetére
2-es Firefoxszal remekül, 3-assal nem igazán működik. A helyettesítendő kép mérete ugyan akkor kell hogy legyen mint ahova beteszed, ellenkező esetben torzulni fog az új kép. Ha az adott kép sokszor szerepel egy oldalon akkor amíg kicseréli a képeket, megakadhat a böngésző. Legalábbis nekem a 2-es megakadt, igaz nem egy képcserét mondtam neki. A 3-as gyorsabb, lehet ezzel menne rendesen (amennyiben működne vele)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Designer 4K Monitor - BenQ PD-3200-U
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! HP Pro X360 11 G1 - Intel N4200 I 4GB I 128GB SSD I 11,6" HD Touch I Cam I W10 I Gari
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest