Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Őskoczka
- Zicokuka: Minden változik,a Cod 2 örök
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steelmanus
addikt
válasz
Winner_hun #4359 üzenetére
Amit adtal linket az egy francia oldalra mutat, le is szedtem de sehol nem talalom hogy hol lehetne magyarra allitani, mint ahogy a kepen is lathato a Bookmark Backup beállítások linken. Nekem csak angol, jo lenne ha magyar lenne, mar kerestem a FF oldalan is a Bookmark kiterjesztesek kozott, de nem talaltam azert ott mert ha onnan is le lehetne szedni akkor esetleg az mar magyarnyelvu lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Téma tudnivalók
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
Témához kapcsolódó anyagok
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- Xbox Ultimate előfizetések
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN