Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Segway-Ninebot F3 E elektromos roller.
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- Kalandor: Habemus papam
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
Mozilla Firefox
Új hozzászólás Aktív témák
-
vtechun
veterán
Sziasztok! Mostanában tapasztalom, hogy eltűnik mindig az összes kirakott ikon az eszköztárról. Teljes profilmappa törlés sem segített, természetesen újratelepítés sem. Valakinek ötlet, hogy mi okozhatja? Köszi!
-
vtechun
veterán
Sziasztok!
Olyan gépen kellene nekem friss flashhel firefox portable, ahol nincs telepítési jogom. Tudja valaki, mit hova kell másolni, hogy a FF Portable ne a rendszerben lévő elavult 16-os Flasht használja, hanem a legújabb DLL-t? Amit beszereztem egyéb módon.
A válaszokat előre is köszi!
-
vtechun
veterán
válasz
WonderCSabo #21316 üzenetére
inkább visszaraktam egy normál firefox verziót
-
vtechun
veterán
sziasztok, az Aurora verziót(8.0a2) használom, ha be van kapcsolva a tab mix plus, akkor nem tudom huzigálni egérrel jobbra-balra a tabokat, valakinek van ötlete, hogy ennek mi lehet az oka?
-
vtechun
veterán
hello, adott 2 proxy, egy oldalt (*logmein.com* ) szeretnek kizarolag az egyik proxyval nezni, mig a masik proxyval minden egyebet, erre van vmi jó megoldás? foxyproxyt próbáltam már, blacklist, whitelist, de nem igazán akart működni, mintha magasrol tett volna ezekre a patternekre, valaki tud valami más egyszerűbb megoldást ajánlani?
-
vtechun
veterán
hello!
google tablazatot használok. kb 1000 soros a tabla most, és mostanaban jott elo az a problema, hogy ctrl-f , re nem talalja meg az oldalon/tablazatban a dolgokat, csak ha annak a közelében van a kurzor
ie alatt nem tapasztaltam meg ilyet, 2-es ff egyebkent.. Tudja valaki, mit hol kellene beállítani, hogy gond nelkul menjen ez ?
gyors segitsegeteket elore is koszonom
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
● Mozilla blog az ITcafé-n.
- Blogbejegyzés Hidegben sem fagy az új Firefox
- Blogbejegyzés Biztonságban ünnepel a Firefox
- Blogbejegyzés A Firefox követés elleni védelme és egyéb biztonsági szolgáltatásai
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- EAFC 25
- Gurulunk, WAZE?!
- Motoros topic
- The Sims 4
- Google Pixel topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Milyen légkondit a lakásba?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- AKCIÓ! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB Zöld / Normál állapotban / 100 % AKKUMULÁTORRAL / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest