- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Tonnara di Scopello
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- crok: Android ADB, TWRP, ROM, GApps, MicroG, Shizuku, APK és egyéb segédeszközök
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
Aktív témák
-
Integra
titán
hétvégén le mans-ban indul a Bitti!
drukkoljatok neki!!!
reméljük a fostalicska suzuki most kifogja bírni....
-
TitiRii
senior tag
elméletben tegyük fel egy 750 es gixertz veszel németországból
ki kell utaznod, uti költség, megveszed a motort
majd kérvényezned kell ár odakint egy ideglenes rendszámot ott van olyan is hogy csak pár napig érvényes és biztit kell rá kötni (ha jol tom abol is van pár napos)
majd vissza ut költsége
határon be kell jelenteni kérvényezni kell rá itthon is idégleneset,és meg kell rá kötni a kötelezőt
majd el kell vinned eredet vizsgára és utána itthon levizsgáztatnod
gyakorlatban nem tom
majd megkérdem haveromat ö hozott be már motort
olcsobb ha futoval mentek és többet hoztok be egyzserre mert ugy nem kell anyi autopálya matricameg idéglenes rendszám és bizti odakint -
TitiRii
senior tag
egyben meg is ragadom az alkalmat hogy megkérdezzem
tudtok e jo bontokat ,külföldi alaktrész forrásokat, és van e máér regisztrálva valaki az ebuy.de n(nekem 3 napja nem küldik azt mivel élesiteni tudnám a regemet
)
pedig már licitálnék a dolgokra mert van minden szépszámmal
ezen felül érdekelnek olcsobb motoros ruhák csizmák kesztyük sisakok
meg minden ilyenféle
-
TitiRii
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
bár ugy lenne
csak kell még jogsi, no meg rendbe kell tenni, sajnos nem ilyen az állapota mint amit linkeltem
de ami késik nem mulik, enyém márciusra még ilyenebb lesz(sm rula
)
amugy mákom van
valaki 20kw ot iratott be a forgalmiba
igy nem kell nagy a vizsgáznom sok pénzé elég a1 re kevesebbért
-
TitiRii
senior tag
ha ez kérdés volt akkor a válasz nem, nincs
ha kijelentés akkor téves
(kiegészítés:
125(de lehet 250 ccm ig) semmiféel korlátozás nincs, e felett csakis 96 okt 1 utáni motor ami eu2 es minösítésel rendelkezik kaphat itthon rendszámot az eu tagálamaibol behozva(máshonann más feltételek vannak de onann vam vám -
nilrem
aktív tag
Motorra is van regisztracios ado ha kulfoldrol behozza valaki
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
áááá, de lehessen feltölteni az egészet bármekkora is a ph-ra, de egy előre meghatározott max méretben látható, ha eredeti méretben akarod látni akkor meg ráklikkelsz és egy felugro ablakban láthatod úgy.
a zindex annak ellenére hogy még mindig szar, ez a funkció baromi jól működik. (de kb csak ez
) -
TitiRii
senior tag
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Meg van!
Végre meg van!
Február óta ezen mesterkedek hogy legyen egy ilyenem,és tegnap meg lett !!
Majd rakok fel képeket a honlapomra ha lesz idöm.
Addig is akit érdekel bővebben a masina:
Bővebben: link
Itt elég sok info és kép van róla asszem
Ita powa

[Szerkesztve] -
Fawkes
őstag
Wow de jó kis supermotokat linkeltetek be...Ilyeneket miért nem látok a hivatalos oldalakon?

[Szerkesztve] -
Integra
titán
tamada junior

megdughatná már magát a PH....
miért nem lehet a képlinkelést megcsinálni rendesen....
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Hát a stoppie nekem még nagyon messze van... Meg a gép sem képes rá, eddig akárhány vészfékezésem volt, csak csúszkált az első gumi. Ez az egyetlen igen nagy hátránya a gs500-nak, amit eddig felfedeztem, a fékei. A 400-as hondának, amin tanultam, 1000x jobbak voltak, azzal simán lehetett volna stoppie-t nyomatni. (Örülsz, Integra?
) -
[lAyCsI]
addikt
-
Gambit
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Ok, hiszek Neked, akkor elnézést a fikázásért. Csak nem értettem, hogy az egyik számban még sehol, a következőn meg egy millére lóg a nyelve. Na mondom, oké, biztos nyesi a témát. Aztán asszem a következő számban zúzta le az R6-ost, a következőben meg a millét. Szóva így az újságon keresztül nem éppen jó kép alakult ki róla, de én nem is ismerem, szóval sorry, visszavonom.

A 636-ossal kapcsolatban is egyetértek, nekem még nem volt hozzá szerencsém. Mondjuk a 600-as kategóriából nem is azt választanám. Többek között azért sem, mert utcára kéne. -
Integra
titán
haga és a haga junior

-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
nekem is megvolt a véleményem, de hát én aztán sok mindent nem tehettem.
kb egy perc után tudtam hogy nem igazán passzol a nő ebbe a brigádba, de nem voltam olyan pozícióban hogy bármit is mondhassak....
így csak az egyik régi írásom került be valamikor, az is összevágva mert túl hosszú volt
ja és egyik jó barátom ismeri a netes csókátokat asszem
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
anno mikor nagyon nem tudtam mit kezdeni magammal vissza akartam a benzines területre térni, dolgoztam ilyen téren pár évet.
és a hirdetések meg az ügyfelek koordinációjára jelentkeztem.
elmondtam mit dolgoztam milyen tapasztalatokkal.
anikó szépen elmesélt mindent, kb kapásból a kisujjamból kiráztam volna a felét annak amit elmondott, mert sok mindent csináltam abból amit kellett volna, mert megvolt a tapasztalatom.
aztán valszeg megijedhetett tőlem, vissza sem hívott..
hát kb ez volt a nagy sbk-s pályafutásom, most legalább már látom hála neked
miért nem hívott vissza
kicsi a világ
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
No para

Csak az apróhirdetési rovatban segédkezek.
Amúgy az Ádám, pardon... a Vékony
gimis osztálytársam volt,
és azóta is a legjobb haverom, Gaberánt is ismerem már pár éve,
és hidd el egyik sem újgazdag hülyegyerek. Nagyon komolyan veszik
a munkájukat, és hidd el kibbaszott sokat dolgoznak az újsággal.
Amióta az Ádám lett a főszerki alig találkozom már vele, a standard
választ már sejtheted, maikor felhívom hogy haverkodjunk...
A stílusukról meg annyit, hogy ez tök természetes hogy nem tecchet mindenkinek... -
Bagoly
senior tag
-
törölt tag
telen karbantartas meg varjuk a pluszokat es a napsutest. kb 7 fok az a homerseklet, ami alatt kifejezetten kemeny marad a guma, nem tapad es nem tud folmelegedni. szal ha nincs teligumad a mo-ra, akkor nem igazandibol szepsegdijas kimenni utcara.
telre maradnak az aprobb hibak kijavitasai, amire joidoben sajnalod az idot, az olyan helyek kitarakitasa, amivel nyaron nem is probalkozol valamint a nagyobb atalakitasok (uj dom, uj szin, stb) es ha kell, az igazi nagy dolgok (gyuruzes, stb).
es amint kisut a nap es felkuszik a homerseklet a buvos 7 fok fole, magadra veszel minden, amire ugy gondolod, hogy segit (pedig nem
) es elmesz gurulni a varosba. nemsokara nagyon vagysz mar egy forro kakaora (mi speciel tipikusan a lutri-haz kavezojaban szoktuk meginni egy-ket ora naonhideg utan), aztan megint jon a 'jeglovagok, hajra!' 
hat mi igy
-
[lAyCsI]
addikt
Télen beállítjuk a grázsba és csak simogatjuk az első +10 celsiusig

Én úgy vagyok vele hogy 10 fokig ha nagyon beöltözöl(full termo mindenhol) még nagyjából élvezhető a dolog, de jóval óvatosabban kell közlekedni, mivel az út
már jóval hidegebb és a gumi néha nem igazán akar tapadni... -
[lAyCsI]
addikt
Hidd el nagyon jó gyerek a Gabesz, és nagyon jól motorozik...
Csak annyit hogy először ült 1000-es gépen, de Mocskot úgy letolta
a Ringen, hogy csak motyogni tudott...
Balesetek meg mindenkivel előfordulnak, amúgy tiszta letargia
volt a Mille után, baszogattuk is eleget vele
-
F1DO
senior tag
Lehet hogy kérdeztem már, de télen mitcsináltok a motorjaitokkal?
Tényleg nagyon gáz közlekedni motoron mikor repkednek a minuszok? -
[lAyCsI]
addikt
Pályára kurvajó a 636, ugyanúgy mint az új ZX-10, de csak pályára,
utcán kurva kényelmetelen és túl feszes.
A Zolibácsi 636-osa meg egy nagy rakat fos volt, valami 8-10 LE-vel
kevesebbet adott le teljesítményben a szegény pára, úgyhogy gyorsan
el is lett passzolva...
A töréssel meg nem csak szegény Kawa lett megtisztelve, szétaprítanak
azok mindent ami a kezük közé kerül
-
Bagoly
senior tag
válasz
zotyesz66
üzenetére
230 millió eurós adósságuk van (volt) a beszállítóik felé. Majdnem bezárták a céget, de inkább eladták magukat az adósságaik kifizetése fejében. Elöbb a Ducati látszott befutónak, végül a Piaggio vette meg őket.
Bővebben: link -
Integra
titán
de én továbbra is maradok a szárnyasoknál

-
zotyesz66
őstag
A GS szerintem nem azért olcsó, mert igénytelen alkatrészekből van, hanem, mert a technikája egyenesen ősi, mármint japcsi mércével. Az a blokk legalább 25 éves konstrukció, ebből következik, hogy kellően kiforrott és megbízható. és a váz is elég régóta változatlan.
-
Gambit
őstag
A másik problémám a zajártalommal lenne. Hallottam már több supermotót, és nagyjából mindegyik kegyetlen hangos volt. Gondolom a tulajok minden esetben azzal kezdik, hogy felpattintanak egy nyitott csövet. Nekem már a saját gyári kipufomtól is zúg a fülem egy tata-budapest után.
-
B.Kox
tag

Hát nem gyönyörű??!!

Yoshimura -féle supermotó a DR-Z400 alapjain.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Én meg tudom indokolni egy pillanat alatt. Szétnéztem a nagymotorok piacán, és azt tapasztaltam, hogy egyetlen motort tudok kifizetni, a gs500-ast. Ez hihetetlen mértékben megkönnyítette a döntési folyamatot.
''Ha nem teheted azt, amit akarsz, azt kell akarnod, amit tehetsz.'' Ez szerintem elég nagy bölcsesség.
Az egy teljesen más eset, ha adott 2 nagyon jó kis 125-ös gép, kb. egyforma ár, kb. egyforma minőség, egyszóval csak a márka más, és mindkettőt mondjuk meg is tudja venni az emberünk. Akkor szerintem már bejátszhat az is, amit az oktató fia, meg még x motoros gondol. (Nem én, mert engem továbbra sem foglalkoztat a 125-ös kategória.) Ezért említettem meg a kérdezőnek. Tehát az én esetem, és az ő esete teljesen más szerintem. -
Bagoly
senior tag
Nem hiszem, hogy az általános megítélése ez lenne a ezeknek a motoroknak. A posta ugyanis nem véletlenül vélasztja ezeket a gépeket, rendkívül starabíró, hosszú éveken át fejlesztett-ciszolgatott blokkok azok. Hibájuk szinte alig van. Mindenapos ingázásra, tanulni nagyon is jó motorok. A gs-500-at miért választottad? Abból aztán van rendesen az utakon. (talán ebből, meg japán belpiacos banditbol van a legtöbb) Ja hogy az ára miatt? Én azt mondom jól választottál, de ha a te gondolatmenetedet követem (kevesebb van az utakon, azért választanád), akkor már nem tudnám megindokolni a döntésed.

[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Bárcsak ott tartanánk, hogy a postások gs500-at kapnának! Hidd el, nem panaszkodnék! Én nem követem őt, csak annyit mondtam, hogy ha abból a 2 gépből kéne választani, szerintem jobb lenne a honda, mert mégiscsak kevesebb rohangál belőle. Én nem nézem le azt, akinek olyan van, csak gondoltam, a tudomására hozom, hogy mi az általános vélemény arról a gépről. Mivel marha sok motoros megfordul a tanpályán (olyanok is, akik sok-sok éve motoroznak), szerintem nagyjából autentikus hírforrásnak lehet minősíteni a srácot. Persze egyetérteni nem kötelező vele, engem speciel nem nagyon izgat a 125-ös kategória.

-
Bagoly
senior tag
válasz
Integra
üzenetére
Én az sbk-n vettem észre ezt. Az ezres gépeken kívül minden gyenge fos (kivéve amivel éppen járnak). Licenszelték az angol féldebil újságírást és még meg is ideológizálják, ha valaki rájuk pirít. Az egész sbk egy nagy posztermagazin, értelmetlen és értékelhetetlen tinédzserszintű ömlengéssel az éppen aktuális nagyvas felé. A többi mind ratyi......tisztára, mint az oviban.
-
Bagoly
senior tag
A gs 500-on meg minden olcsóból van. Persze, hiszen ezért tud olyan olcsó maradni, de akkor a hornettesek, meg fitymáljanak le a pirosnál, hogy nézd már....egy olcsójános...?Az meg, hogy az oktatód fia azt mondja, hogy gáz ''postásmotorral'' motorozni az ő szűklátókörűsége, nem hiszem hogy ebben követni kéne őt. Ha holnap a postások áttérnek a gs-500-ra kidobod majd, mert olyan ciki?
-
Integra
titán
hát ja, szerintem a revü még gázabb, de végülis tök mindegy, az sbk-s hülyeségeken legalább lehet szórakozni, meg azért olvas is az ember benne.
a revüs cikkek gyalázatosak szvsz, nagy semmi az egész újság. régen vettem, de már régóta nem veszem. nagyteszt egy motorról és netto 1 oldal írás van róla, a többi kép. LOL -
Integra
titán
két személlye tuti nem, de hogy az xr650 az egyetlen gép ami csontszériában megy évek óta végig a dakaron egy privát csókával a nyergében az is tuti

ktm és a bmw nem hiszem hogy örülne, ha egyszer gyári csapattal nekivágna a hrc a dakarnak
jó az a gs nagyon, de baszott nagy és nehéz dög, viszont hosszú túrára valszeg én is azt választanám, mert nincsen sok alternatíva.
ha a szárnyasok kihoznak egy hasonló kategóriás gépet (kétlem), azonnal azt választanám.
mivel nem érdekel az endurózás igazán, ezért nem vagyok elkeseredve
-
Gambit
őstag
Na, azért egy 125-ös postásmotort ne vess össze egy 500-as géppel, mert azok sem játszanak egy kategóriában. Mellesleg az oktatóm fia is inkább illegálisan nyomult egy 250-es hondával, de nem mutatkozott a 125-ös yamahával utcán. Ő mondta, hogy azért gáz, mert postásmotor, addig nekem sem tűnt fel. Én is a 125-ös yamahán kezdtem tanulni, nincs vele semmi baj, de azért nem gs500.
Szerk: Integra: Most én is nagyon ki vagyok bukva, mert megjelent ez a Gaberán gyerek a nagy büdös semmiből, és eddig semmit sem csinált, csak lezúzott egy R6-ost, meg egy Aprilia RSV Mille R Factorry-t!!, amit mellesleg hosszútávú tesztre kapott! Könyörgöm, kinek a kije ez a hülyegyerek???
[Szerkesztve] -
Bagoly
senior tag
Hát szerintem egyátalán nem égőbb, egy sr yamaha, mint egy gs 500. Egyik sem hiszem, hogy égő lenne. Na jó, egy babettával azért én sem szaggatnék.
A BMW-re meg írtam...jó bringák, de nem jó ár/érték aránnyal. Attól, hogy valami szemtelenül drága, még lehet ám jó.
Integra: Az XR650 fogja megverni a nagy GS-t hosszútávú, két személyes, felcuccolt offroad (Afrika stb) túrázásban......azért mindketten tudjuk, hogy nem egy kategóriában ''játszanak''. -
Gambit
őstag
Nem olyan yamahával mászkálnak a postások?
Mert akkor olyat ne vegyél, tök égő lennél. A honda jobb választás. Integra is erre teszi a voksot, azt így megmondom! 
Mi nem tudhatjuk, hogy neked mennyi pénzed van, vagy mennyi lesz 1,5 év múlva. Ha le fogod tudni cserélni, akkor szerintem megéri, mert addig legalább megtanulsz motorozni, könyebb lesz a vizsga, stb. -
Fawkes
őstag
Vagy megérné beruházni egy 125cc-s gépre?...
Itt szóbajöhet a yamaha tw125 és a honda cbr125...
Szerintetek megérné?mert olyan 1,5év után váltanék nagyobbra... -
-
Integra
titán

-
Bagoly
senior tag
Jaja....a CBF600 jó kezdő bringa lenne a GS500 áránál picit drágábban, de így....
A BMW-t meg sztem nem kell szidni, kib@... jó bringák is vannak közöttük, csak az ár érték arány...
(Pl. az 1200 GS terepen gond nélkül odaveri a varaderot,vagy a nagy stromot)
Az olaszoknál meg vannak szép gépek (MV AUGUSTA BRUTALLE)
Nem bírom ki, hogy ne linkeljem...
.jpg)
Mégsem kéne.......Den, most biztos berág, de a banditos haverral csak ''olasz fos''-ként emlegetjük a talján bringákat.
[Szerkesztve] -
-
Fawkes
őstag
válasz
Integra
üzenetére
Hát mondjuk az még messze van hogy motorom legyen...életkorom miatt...Még 2 évecskét kell buszoznom mert a robogó irritál...Egy jó naked biket vagy egy supersport gépet amit át tok alakítani streetfighternek...
Utálok buszozni...gusztustalan hányás az egész...Ma is el lettünk térítve bazz és 5 percet buktunk +-ba az úton...Tolongni simulni a néphez ááááááá.....
Meg ez egy hobby is lenne meg közlekedőeszköz...De a szabály az szabály...Majd leszek még 17![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
De addig is nézem a kínálatot...(tudom idegesítő vagyok de nem bírok magammal...) -
Integra
titán
mondjuk azért sokan vannak duki fanatikok is mint a hárlisok.
tudják hogy egy rakás roncsot vesznek meg, de bevállalják a kalapálást és a lerobbanást.
én ezt elfogadom, a lényeg hogy boldogok legyenek, üzelttársam is most veszi magának az új fatboy-t, pedig tudja hogy japánt kéne vennie
ráadásul a ducati nem nagyon villoghat motorsport beli eredményekkel sem...
motogp felejtős, ssp felejtős, és vermulen sbk-ban már csak 3 ponttal van lemaradva az első dukitól a vb állásban, ami elég ciki a dukira nézve ha azt veszem, hogy ez az ezres cbr első éve... az ama sbk-ban szintén kalapálnak a cbr-ek
Aktív témák
Hirdetés
- Apple Watch Series 11 Cellular - 46mm, Arany titán tok, Arany milánói szíjjal - S/M - 3 ÉV GARANCIA
- Acer Predator I7 RTX 3070
- Asrock Phantom Gaming 6 Z390 + Intel I5 9600K + 2x8GB DDR4 + ID COOLING 226 XT black ( Félkonfig )
- iPhone 13 Pro max 128GB gyári független névre szóló számla 6 hónap jótállás!
- PNY RTX 5080 16GB GDDR7 ÚJ videokártya 3év garanciával. (Beszámitás)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
)

)
)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

)
Na jó, csak vicc volt, vagy mégsem