- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
Aktív témák
-
törölt tag
hehe, lattam lAyCsI-t igaziban

koszomszepen lemezeket! -
B.Kox
tag
Moto Morini Corsaro:

-
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
igen, kicsi plexidarab csunya. magaban a lampacska jo lenne.
nemreg hivott Ton, o is pofatlanul elujsagolta, hogy gurult hetvegen. nem is volt kedvem tovabb beszelgetni vele
godzillara viszont megvan osszes idom, csodaszepek! a heten elviszem ot a gyurucserere. ha van valakinek yamaha-s ismerose, aki tud ocsoert 2 teljes szett (2x4 henger) dugogyurut, az ne tartsa vissza
ocsoert: x<11k/gyuru -
F1DO
senior tag
válasz
üzenetére
Nem nem! Szigorúan Csepeli motorbontó!
A lakihegyi állítólag baromi drága, épp ahelyett ajánlották a csepelit. Most méginkább megkéne tudnom pontosan hogyan lehet oda eljutni, mert hétvégén szereztem egy 34 éves, 50ccm -es, pedálos Komar mopedet - ökörködésre.... (5e Ft -ért..)
A motoron kívül semmi sem működik rajta. (Km-óra spirál, izzók, gázkar, váltókar, fékbetét, meg elektronika bekötést kellene hozzá tenni.) Viszont élmény volt este világítás nélkül, maximumra kiakasztott gázbowdennel ''száguldozni'' (kb. 40 - lejtősebb részen 50 Km/h -val)
Mert a blokkja viszont nagyon pöpec!
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra
üzenetére
Háát nemtom, az a kis plexidarabka az első fényszóró fölött ugyanolyan
nyomin mutat mint az új kisBanditon...
Sztem ha nékidbájk, akkor legyen az is, semmi szükség ilyen kis szarságokra...
...szerintem
Amúgy a többi része még mindíg OK
Más: mennyire krvára jó idő volt már szombaton?
Ha ezt előre tudom visszapattintom az akksit, és elhúzok
egy lájtos karikára. Persze sz okos meteorológusok előre szóltak
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
mindig kell pár hülyegyerek...

aprópó, most látom kijött az új hornet!!!
nagyon pöpec!!!
Bővebben: link -
törölt tag
sztem a lakihegyi motorbontora gondolsz:
2310 Lakihegy, Radio u 51/b Bővebben: link -
TitiRii
senior tag
válasz
üzenetére
gyári az van
azzal nincs gond
csak nekem kellene nagyobb féktárcsa átmérő és vastagság mint a gyári
no meg nagyobb lánckerék
kaptam msot elvileg egy cimet ahol azt mondták 8 ropiért csinálnak tárcsát
csak nem lesz anyira csicsa mint a gyári és rozsdálni fog
kicsit még ockodok az ilyen ''sufni'' dolgokkal, van valakinek tapasztalata ezekkel? menyire erősek megbizhatóak?(csakmert én a gyári 270 es tárcsát is megrepesztettem, akkro mi lezs a 320 asnál... igaz elvielg kisebb kerékben lesz) -
F1DO
senior tag
Valaki ismeri a Csepeli motorbontót? Kérdezősködéseim során ezt ajánlották nagyon.. asszem hogy fék és kuplungkarokat is gyártanak ott - nagyon olcsó áron (2e Ft körül) Hogy lehet oda eljutni, illetve valaki járt már egyáltalán ott?
-
törölt tag
válasz
TitiRii
üzenetére
lanckerekben/fektarcsaban mindenkeppen felhivnam eloszor a motoroazist (Bővebben: link, tel:465-0909 ) nagyon segitokeszek es ha odacsattogsz szemelyesen, akkor minden katalogust atneznek neked, hogy talaljatok alkatreszt.
-
Integra
titán
válasz
TitiRii
üzenetére
ide írj

TitiRii
senior tag
hehey all
a segítségeteket szeretném kérni
kicsit ugyanis megfenekleni látszik a motor projektem
Szóval keresek cégeket akik Kromozásal, szinterezésel foglalkoznak
ezen felül olyan helyet ahol féktárcsákat, lánckerekeket tudnak gyártani
és végül de nem utolsó sorban ahol füznek kereket
esetleg kinek van tapasztalata supermoto épitésben mit hogyan honann érdemes beszerezni? gumik, felnik, fékek, lánckerék miből mekkora az ideális és honann mit
stb -
Bagoly
senior tag
Egy csoda a weben:
Minden motorosnak kötelező!
Bővebben: link
És a mai bringák:
törölt tag

ööö...hát ez nekem marhára nem tetszik!
az üléspoziciót és a szélvédőt nézve valszeg kényemes-praktikus....de már a BSA is az volt anno
az egyetlen Bmw amit tetszett az a :
ez viszont nagyon-nagyon. -
Integra
titán
Idén a MotorszájkülGéPé versenyeit 5 milliárd 226 millióan látták a világ tévéiben a hivatalos veboldal szerint.
-
Integra
titán
Aprilia To Exit MotoGP
'absolutely without positive effect ...'
Monday, November 29, 2004
There have been some developments over the course of the weekend with regard to the Aprilia factory and their future involvement in the MotoGP class that could have an impact both on the premier class grid and in the World Superbike series if the following comments are cemented as fact.
On Friday of last week, November 26th, Rocco Sabelli, the CEO of Piaggio spa, stated that Aprilia would not continue its MotoGP programme in 2005. Effectively the Cube project, with direct factory involvement is over. ''The racing schedule of Derbi and Gilera will not change and about Aprilia we haven't any doubt to maintain our involvement in 125 and 250 GP classes,'' said Sabelli. ''Regarding MotoGP, we think that Aprilia's presence on the challenge was not economic, not competitive and absolutely without positive effect in the commercial activity. Contrary, we will study the possibility to re-enter very soon in the World Superbike.'' He continued: ''To stay in MotoGP could to cost a lot of money and a damage for our firm''.
The RS Cube project has had no end of problems and has, in 48 Grand Prix starts, never produced the desired results even with the likes of Colin Edwards II, Noriyuki Haga and the British duo of Jeremy McWilliams and Shane Byrne in the saddle. With the monetary outlay having been extremely high, and returns minimal, the project can no longer be funded.
The comments of Rocco Sabelli were echoed by several Italian motorcycle racing luminaries over the weekend in the Italian press. Loris Capirossi's manager, Carlo Pernat, formerly sporting director of Aprilia racing until 1998, said that the whole ethos of the MotoGP effort from the factory had been mishandled from the start. He stated that resources had been moved from the 125cc and 250cc projects as well as the halting of the World Superbike team in order to make the necessary funds available for the Cosworth powered in-line triple machine. This move, Pernat believes, was a bad one as Aprilia's main marketing and sales point of reference is the smaller bikes, in Europe as a whole and especially at home in Italy. Success on the racetrack in the smaller classes was placed in jeopardy.
Pernat also criticized the internal structure at the Aprilia factory. He believes that the most critical error was not having a separate race team structure, although advertised as such, away from the business management side of the project. Pernat said that the race team should be responsible for the riders, team, sporting philosophy and that the management of the monetary aspects and commercial decision making should be left to those that are qualified in those areas, separate entities. He believes that the factory decision to role all of these different areas of expertise into one, along with the financial obligations entered in to, caused the project to have many unanswered problems, problems that would have been brought to resolution had the race unit been independent of the board room, as they are at Yamaha and Honda. Italians are very passionate, resolute people so to see these comments from a man like Pernat, it only cements the feeling of disappointment in the project.
Elsewhere in the Italian press the word ''embarrassing'' was used to describe the Aprilia MotoGP effort. When you read Italians opining that type of description aimed at an Italian built and funded project then you know, that for many, the belief is that the Aprilia involvement in the premier class is nearing a point of finality. For the Aprilia factory to have lost both the 125cc and 250cc titles to their major rivals Honda this season will also have been a hard pill to swallow. As far as the future involvement of Aprilia riders Shane Byrne and Jeremy McWilliams in the series, well, that of course will be decided in the forthcoming weeks.
There has been no confirmation of the riders for the KR-KTM team (McWilliams tested rather successfully for that team last week) and no confirmation to the rumour that Pramac may still play some active part in running a team in 2005. Kawasaki was still intimating last week that should they procure a sponsor and were able to lease a grid slot; they may run a third bike next season. Could there yet be a saviour for the RS3 machine without Aprilia factory involvement, would anyone take that apparent gamble?
There still appears, however, to be some optimism regarding the Cube project. Shane Byrne, writing on his own website yesterday (Sunday), said the following, ''There should be some news regarding next year real soon now. Whilst I was out in Spain, Piaggio got given the go ahead by some European trust thing to actually be allowed to buy Aprilia so that's another step closer to going racing again'' ''The day after we tested Aprilia's Managing Director headed off to Valencia for some sponsorship negotiations that should also be done and dusted pretty soon. I'm supposed to be away on holiday on Wednesday so it'd be awesome for me if I could head off knowing exactly who I'm going to be riding for next year''.
Hopefully we should see some official news this week in the form of a press release from those parties concerned.
[Szerkesztve] -
törölt tag
Fitori képei az Talmácsi évzáró buliról:
ehhh..nincs közvetlen link, szal
Média/Foto/Fitori Sándor képei az évadzáró bulin eléréssel...
[Szerkesztve] -
Integra
titán
-
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
én csak egy Fan Club-os vagyok, sajnos nem közelebb.
illetve most azért elég korrekt volt...
tök korán odaértünk, pont az ajándékba kapott Ktm supermoto-t, és enduro-t nézegettem, mikor Talma jött laza otthoni kinyúlt melegítőben, akkor még csak 5-en voltunk, Talma, Talma papa, meg 3-an fórumosok.
meg van egy hangulata, mikor jövök ki a mosdóból, Talma meg pont megy be..
egy Vb menő, és nagyszerű versenyző, meg a Talma papa, a Gergő..mindenki fesztelen.
a képek sajnos sötétek lettek
pont ami Talma-ról, és Rossi-ról készült, az mind a kettő sötét lett
és alapvetően nem fényképeztem jól, a fene egye, de remélem a többiek ügyesebbek voltak, és majd tölük linkelek.
amugy a menete:
Gajdos Tamás volt a riporter, és segítő, megnéztünk egy rövid videót, az Euro-Ringen megküldte Talma az új Ktm supermoto-t...elég tisztességesen, nem mellesleg. csak úgy porzott az aszfalt.
aztán kaja, majd lehetett kérdezni Talma-tól, Stefano-tól..de beszéltek maguktól is, méltatták a lehetőséget. aztán Rossi-t kérdezték, hogy milyen az új motor..ilyesmi.
a végén kötetlen beszélgetés, plakát dedikálás, tánc.
nagyon jó volt.
ja és Gabi még a bal kezével fog kezet
szal nincs még rendben sajnos.
[Szerkesztve] -
törölt tag
-
törölt tag
''Sziasztok!
Örvendetes hírrel szolgálhatok:
2004. nov. 26-án, pénteken kerül sor Talmácsi testvérek évadzáró bulijára, az Euro ringen (Örkény).
A buli 18.00 órakor veszi kezdetét, lesz nagy eszem-iszom, dínom-dánom, a jó hangulatot garantáljuk.
Az eseményre meghívóval lehet csak belépni, éppen ezért szeretnénk mindenkit megkérni, hogy részvételi szándékát legkésőbb 2004. nov. 19-ig jelezni szíveskedjetek vagy mailben ''
idézet a Talma.hu/fórum-ról.
a Ring-ről magáról semmit nem tudok, sajnos az időpont miatt nem is hiszem hogy tudnék jó képeket csinálni, az aszfaltcsíkról, de azért jó hír, hogy mégegy pálya épül Magyaro.-n. -
F1DO
senior tag
Tényleg, egyáltalán vannak valamiféle szabályok, előírások a pályákra vonatkozóan, létezik valami 'házirend'? Van valami motortipus előírás, vagy akár robogóval vagy chopperral is lehetne venni a kanyarokat? Az öltözet pl elővan írva?
-
F1DO
senior tag
Basszus, szüleimnek Örkényben van a házuk, két hete a kertben lehetett hallanni ahogy döngetnek az Euro ringen én meg közbe majd beszartam mikor ott áll a garázsba a tavaszra, meg egy kis rendbetételre váró kis prüntyögőm.. ájjjjjjhhhhh!!!

Szóval milyen klub is van a ringen???? --> valami kedvezményes pályahasználat kinézhet klubtagságiból? akkor megyek!
-
törölt tag
egy oldal, a neve motogphirek.hu
a motogp hivatalos oldalától külön infó még nem nagyon van (viszont le van fordítva), de sztem van benne fantázia.
Integra
titán
endurance vb új pontozása jövőre:

[Szerkesztve] -
Integra
titán
jelen állás szerint
Honda
Repsol: Nicky Hayden, Max Biaggi - Michelin
Telefónica Movistar Gresini: Sete Gibernau, Marco Melandri - Michelin
Camel Pons: Álex Barros, Troy Bayliss - Michelin
Minolta: Makoto Tamada - Michelin
Yamaha
Gauloises: Valentino Rossi, Colin Edwards - Michelin
Fortuna Tech 3: Toni Elias, Rubén Xaus (még tárgyalnak) - Michelin
Ducati
Marlboro: Loris Capirossi, Carlos Checa - Bridgestone
D´Antin (még nincs szponzor): Fonsi Nieto (valószínű), Randy de Puniet vagy Roberto Rolfo - Bridgestone vagy Dunlop
Suzuki
Suzuki (még nincs szponzor): Kenny Roberts Junior, John Hopkins - Bridgestone
Kawasaki
Kawasaki (még nincs szponzor): Shinya Nakano, Alex Hofmann - Bridgestone
Aprilia
Aprilia (valószínűleg a Pramac-kal fog együttműködni): Shane Byrne (valószínű), ???? - ????
WCM-Blata
WCM-Blata: James Ellison, Franco Battaini (valószínű) - Dunlop
Team Roberts
Team Roberts: még semmi nem biztos (Kurtis Roberts valószínűleg maradna) -
-
fzr1000
tag
még valami: tapasztalatom szerint a normál savas akksik általában fehéres, áttetsző színűek, hogy lásd a cellákban a folyadékszintet, és így az oldalán van max-min szintjelzés is... a zselések meg fekete (sötét) színűek, mert ott nincs szükség a szintfigyelésre...
-
fzr1000
tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
ha az akksi már a motorban volt, akkor nem is kellett, hogy kapjál...
1. van olyan ráírva, hogy ''sealed battery''?... ha igen, akkor zselés...
2. a zseléseknek nincs a tetején töltőnyílás, de van egy rész a tetején, ahol először felsavazzák a cellákat, és lezárják (gondolom, ezért ''sealed'')
anno én az Imetben vettem ilyen akksit, el kellett vinnem egy akkushoz, mert ő írta alá a garanciapapírt, felsavazta az akksit, és mondta, hogy kész, ennyi... -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
ha le tudod szedni a tetejet roncsolas nelkul, akkor savas
belekukkolsz sok kis lukon es lotyog. ha nem tudod leszedni roncsolas nelkul a tetejet, akkor zseles.
toltesi metodusnak meg: rateszel egy akksitoltot es kis aramon feltoltod. ha zseles, akkor fontos, hogy pontos toltofesz legyen (igy van rajuk sok ev gari), savasnal nyugodtan lehet akarmi is
Mod: eloszor hulyeseget irtam fesz. ertekekre, inkabb nem irok semmit
[Szerkesztve] -
fzr1000
tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
megnéztem a linket, de abból nem derül ki egyértelműen, hogy az akksid nem zselés-e... (szerintem az)
a lényeg, hogy a zselés akksikat is fel kell tölteni legelőször savval, az az ''acid-pack'', amit az akksihoz adnak... és kész... az akksira rá van írva, hogy ezután már megbontani nem szabad, és nem is kell utántöltögetni desztillált vízzel, mint a normál savas akksiknál...
szerintem nézd meg, hogy mi van az akkura ráírva, az a legbiztosabb... -
[lAyCsI]
addikt
Hát ezt biza benéztem, mer savas...
Gondolom akkor, fullra lemeírt, havonta rátöltöget...
De mennyit is
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
üzenetére
Én átmék a Postához, mert nővérem nevére veszi a verdám után a cangát is

Amúgy a Providenciának a legjobbak az árai motorra, csakháta lófaszjóskasenkik kitalálták, hogy nem az üzembentartó, hanem a tulajdonos után számolják a díjat.
Úgyhogy a mai nappal fel is mondom a dolgot... -
törölt tag
ha biztositot valtasz, kell kerned egy bonus-igazolast es arra elmeletileg megadjak az uj helyen is a bonus-fokozatot. ha gepet cserelsz, elmeletileg marad a bonus-od. sot, ha tobb jarganyod van ugyanannal a biztositonal, meg kedvezmenyt is kaphatsz (maguktol nem ajanljak fel)
-
fzr1000
tag
válasz
üzenetére
biztosítóváltásnál marad a bonus-malus besorolás?
nekem az éves díj 4000 Ft-tal csökkent tavalyhoz képest (Allianznál), miközben B2-ből B3-ba váltottam...
tudja valaki, hogy ha másik gépre kötök biztosítást akkor szintén marad-e a B-M besorolás? logikusan így lenne jó, de attól tartok, hogy nem így van... -
törölt tag
valt most valaki biztositot? hova erdemes?
-
Integra
titán
-
fzr1000
tag
én akkor lepődtem meg, amikor tavaly tönkrement az akksi a ZZR-ben (az egyik cella zárlatos lett vagy valami), és amikor megnéztem, négy számjegy volt az alján a sarkokban: 89-90-91-92; mivel a gép 93-as volt, úgy gondoltam, ez talán az akku gyártási évének valamelyike, bár furcsának tűnt, hogy ilyen sokáig kibírná, és ez még a gyári akku lehet; igaz, mégsem tűnt annyira lehetetlennek, mivel 2000-ben vettem a gépet 32ezer km-rel és 3 év alatt tettem bele ugyanannyit, és télen sem vettem ki az akksit sosem, mivel volt, amikor gyakran közlekedtem vele, igaz, nem az itthoni -10-20 fokban...
szerintem egy zselés akksi sokkal jobban megéri, tényleg nincs vele semmi gond, és szvsz a hideget is jobban bírja...
hogy igazából zselés-e, meg lehet állapítani arról, hogyan néz ki, és többnyire rá is van írva, hogy ilyen típus... {milyen az, amit zselésként adnak el, de mégsem az
} -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
ha tenyleg zseles az akksi, akkor elteveskor feltoltod, azt csokolom. a zseles akksik onkisulesi ideje full toltottsegrol nemtomhany szazalekra 1,5ev (masfel ev). A gond azonban az, hogy sok nem geles akksit is ugy hivnak a marketing kedveert.
bocs h nem jelentkeztem, ma hivlak, de meg nemtom mikor tudunk utkozni -
F1DO
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Pontosan úgy! Bár talán a zselésnél nem kell annyira 'sűrűn' mint a hagyományosnál.. (Lekell meríteni és mindig töltögetni egy kicsit..
Szép lassan kisárammal feltöltöd, aztán szép lassan -mondjuk rákapcsolva valami kis áramfelvételű izzót- lemeríted, aztán megint kezded az egészet elölről..)
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
Na, tegnap elérkezett a téli álom ideje a drágaszágomnak.
Kapott még egy kis naftát a lánc, letörölgettem, kiszereltem
az akksit, elbúcsúztam tőle pár hónapra, aztán letakartam...
Mikor lesz má tavasz???
Jut eszembe, egy kérdés:
Tudja valaki hogy hogyan kell a zselés akksit ápolni télen?
Értve ez alatt, hogy le kell-e meríteni, kell-e töltögetni, stb. -
Integra
titán
válasz
üzenetére
hát érdekes

rossi meglátogatta a yamahát

törölt tag
na ezt se gondoltam volna!
és nagyon nem tartom igazságosnak, hogy a fene enné, pedig nagyon csípem Loris-t.
Emléxem arra a futamra, meg arra ahogy Harada futott Loris boxába...
Loris ott pedig igen is sáros volt.
akkor sem lett volna világbajnok, ha Harada 2.-ként fut be, és hátulról kiküldte...
Szegény Harada-nak az erkölcsi győzelem volt az egyetlen ami megmaradhatott volna.
Sírt mikor abbahagyta a versenyzést, még Max is méltatta, hogy mekkorákat harcoltak.
kőkemény, de tök tiszta küzdő volt.
pffff
-
Integra
titán

-
Integra
titán
Tamada To Michelin
Japanese star Makoto Tamada is strongly rumoured to be switching tire brands for the 2005 season, parting company with Bridgestone and moving onto Michelin rubber.
Reports in Europe state that Gianluca Montiron, Tamada's team boss, has procured a 7th Honda V5 for the Japanese rider and the rumour of sponsorship with Minolta is still heavily touted as being the most likely partnership. Honda, however, has still to confirm this to be the case with conflicting comments from different areas of HRC hierarchy.
There was talk in the paddock that tobacco sponsor Camel had held talks with Montiron, after his split with Pramac, about sponsoring Tamada for next season. Camel were also linked to Suzuki's factory effort but it is thought that with Alex Barros almost ready to officially sign to partner Troy Bayliss that the sponsor friendly Brazilian rider has tipped Camel toward re-signing with the Sito Pons squad.
The touted European HRC/Pramac team plans have come to nothing with Pramac reportedly having severed ties with HRC to take over the running of the Aprilia MotoGP team.
Details of the situation at Pons Honda are due to be confirmed once the Biaggi to Repsol deal is cemented legally and the personal sponsor details for Barros are resolved to fit the contract framework in place at the Camel Pons camp.
However the sponsorship scenario plays out, it would most certainly mean the brief foray into MotoGP for Bridgestone with HRC would be over, or at least, put ''on hold'', possibly to re-surface when, and if, the V3 HRC bike hits the track. Tohru Ukawa has apparently been seen at Motegi testing the new engine/package in the last 2 weeks.
Tamada is said to be keen to race on the same rubber as the rest of the Honda riders and have a crack, on equal ground as he sees it, at Valentino Rossi whom Tamada believes he can beat for the world title.
That would leave Bridgestone solidly on board with the factory efforts from Suzuki, Kawasaki and now the works Ducati squad. A Ducati press release was circulated yesterday, announcing officially that Loris Capirossi and Carlos Checa will run on the Japanese rubber so starting a partnership that would mirror Marlboro's Formula 1 effort with Ferrari.
Phillip Morris, head honcho for Marlboro marketing in sport, is believed to be the driving force behind the Ducati to Bridgestone deal, wanting ''parity'' across the board and Ducati management also state they are more than pleased to take a new direction in the development of their Desmosedici project.
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Húúú.. Lehetne róla szó, hogy én is megkaphassam azokat a csodálatos motoros filmeket???

(Amúgy tegnap vizsgáztam A kategóriás kreszből.. hogy micsoda kérdések voltak.. némelyik olyan primitív volt mintha már hülyének néztek volna, némelyik meg abszolut az üzemeltetéssel volt kapcsolatos amiről szó sem volt se a tankönyvben se a tanfolyamon.. azért simán meglett, nem volt nehéz vizsga..) -
törölt tag
nameg egy sárkány:

Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- LEGO klub
- Pixel plus ultra: teszten a 6K-s LG UltraFine monitor
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- Robotporszívók
- Heroes of Might & Magic: Olden Era
- Motoros topic
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 8700F 64GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB Lian LI LANCOOL207 ADATA 850W
- Apple iPhone 13 /128GB /Kártyafüggetlen / 12 Hó Garancia / akku: 85%
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Sosemhasznált! HP OmniBook 5 Flip i5-1334U 16GB 1000GB 14" FHD+ áthajtós-érintős Gar.: 1 év
- HP Pavilion 15 - 15,6" Full HD - Intel Pentium N3710 - 4GB - 500GB HDD - Win10 PRO - MAGYAR - DWD R
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest