- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
G@ben
addikt
Tudom, hogy hülye kérdés, de miért van külön krosszsisak meg speedsisak? Azt értem, hogy a speedsisak áramvonalas a nagy sebesség miatt, a krosszsisak meg napellenzős, mert pl erdőben rendkívül zavaró a fény váltakozása, de az állrészük miért másmilyen és az egyik miért plexis, míg a másik külön szemüveges?
Ja meg tudnátok linkeket dobni olyan krosszsisakokról, amik plexisek? Egyet már láttam, de nem tudom, hogy hol.
Köszi! -
TitiRii
senior tag
válasz
TitiRii
üzenetére
kiegészités
a felvételen a kicsike első dadogása látható halható
azóta sokkal szebben jár már, majd ha be lesz digizve felrakok bövebb video anyagot is(pl az elötte lévő szopásokat, és az utána következő müszaki problémát)
ügye a viz folyások, meg hasonlok, hütö csö duranás, és a éegvégén az egyik ventilátor önálo életre kell és le esik a motor tengelyéről és röpködne mindenfele 10000 res rpm mellet
de szerencsére nem tette csak simán leugrott(de hogy hogy
) -
TitiRii
senior tag
hehey
Nos jo ideje nincs eröm felnézni esténként netre, de ez nem azt jelenti hogy eltüntem vagy hogy a motor projekt leált volna
sőőt
bátorkodok kis izelitővel szolgálni
Bővebben: link (2mb)
remélem mindenkinek tetceni fog(engem elvarázsol
)
bővebb infot majd ha kcisit több időm lesz
addig is kérdéseket lehet feltenni(már ha van valakinek valami egyátalán
joéjt -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
átlinkelem ide is, Le Mans nagydíj: Bővebben: link

-
pubwart
aktív tag
válasz
Integra
üzenetére
Én is nézegettem a cuccokat és elég jók, mit ne mondjak... El voltam ájulva. Vaci új cuccok töredék áron. pl nemrég láttam egy Shoei XR-1000-res sityót... 30 megyak k-ba került, hát csak lestem mondom....
Szal érdekes. Bár nem tudom, én inkább a sisak típusával vagyok bajban,hogy milyet vegyek. Valahog a legjobb kellene. Az XR-1000 elég jónak tűník. Egyéb tipp mástól? Tapasztalat? -
Bally
senior tag
Szomorú hosszú-hétvége, haverom teszt Honda cbr-600-al balesetet szenvedett, miközben egy kocsisort előzött, az első autó balra kanyarodott, és pont találkoztak

S mivel ő szedte szét a blokkomat, így most gondban vagyok, mert nem nagyon tudom hogy kell összerakni, ha valaki tud esetleg valami szerelési rajzot, igaz, már kérdeztem, de ha könyvet látott volna valahol valaki, azt is megköszönném.
szerk: yamaha tt600 59x a típus.....
[Szerkesztve] -
[lAyCsI]
addikt
Meséljetek milyen volt a hétvégi GéPé?
Én sajna megint lemardtam róla, bár helyette volt egy kis mocizás... -
törölt tag
möhö..
Böröczki Pepi: ''-pillanatra lehetett látni Tóth Imre csapattársát 'svejcból' ''
(szép magyarsággal
) -
Sátán44
addikt
Szívem szakad látom,hogy csapatokban motoroznak a srácok
vagy 10 Sportmotoros mentek vmerre,ez az élet 
-
Sátán44
addikt
Talmácsi Gábor 125 köbcentis KTM-jét mutatta be a nagyközönségnek
Bővebben: link -
Integra
titán
As usual, the 125 riders were the first on track on Friday morning for the first practice session of the Grand Prix Alice de France. After yesterday’s evening downpour on the French track, there were still a few damp patches on the track, but the riders made the most of this session to gather as much data as possible, as the weather forecast predicts more rain for this weekend
Red Bull KTM’s Gabor Talmacsi posted the fastest time ahead of his Finn teammate Mika Kallio, the current leader of the World Championship. Spaniard Joan Olivé was third fastest, ahead of Manuel Poggiali and Fabrizio Lai.
Mattia Pasino, winner of the last Grand Prix, took sixth ahead of local heroes Mike di Meglio and Alexis Masbou.
na így egyszerűbb
talma tép
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
sowi
őstag
az jo kozel van, en meg psztkereszt, merrefele motorozol, felteve ha jo a biciklid

-
Sátán44
addikt
Remélem megfelel

Lolek
aktív tag
Sziasztok,
Valaki tud mondani nekem olyan webcímet ahol találok műszaki adatok motorokról?
Pl: kapcsolási rajzok, robbantott ábrák, nyomaték adatok!
Én egy suzuki dr-350-hez keresek!
Thx -
ALI_G
veterán
Nekem egy sima Grex sityakom van mióta motorozok. Került 5 éve vagy komoly 5-6k-ba. Lehet le kellene cserélnem, bár nem estem még benne nagyot (a sityak nem ért földet). Ha összejön az új moci akkor ruhát is veszek mán, meg egy új bukót is!
-
Integra
titán
most éppen egy ilyen van úton, csak egyszínű feketében. full karbon/kevlár leglegleg. egy évet állt a boltban, soha nem volt fejen.
szerinted mi baja lehet?
szerintem semmi. ha lenne, azt a fényezésen azonnal észre lehet venni.
hegymászó cuccot apám is újonnan veszi mindig, de azér egy bukó elég más mint egy hegymászó kötél
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
jah, egy dolog mégis van, amit tanácsolhatok: mindenképpen a zárt sisak az ajánlott.
-
Vertic
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
link nincs, vmi fm a márkája...
úgy történt a vásárlás, hogy semmit nem tudtam a bukókról, bementem a boltba, végignéztem a választékot, és egy szimpatikusat megvettem, ami a pénztárcámhoz mérten is ok volt, és a fejemre is jó volt
szal lehet, hogy nem én vagyok a tanácsadásban a legkompetensebb 
-
Szalma
őstag
válasz
Integra
üzenetére
(Más oldalról ismerem az e-bay német, brit és usa szekcióját. De biztonsági, életvédő felszerelést soha nem vásárolnék ilyen helyről. Pedig sziklamászó cuccok is vannak jó áron néha, de inkább végigtapizom a kötelet vásárlás előtt...
De ez csak a saját mentalitásom: már nem engedhetem meg magamnak, hogy ~100€-n múljon esetleg valami életbevágó.
)
Szeretettel:
Szalma
ui.: Jó az e-bay, igazad van. -
Sátán44
addikt
Értem,tehát érdemesebb akkor mégis drágábbat venni.Ahogy számolgatok 200 e ft nem is lesz elég ruházatra
és a motor még szóba sem jött 
-
Vertic
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
sajnos ilyen információk nem nagyon vannak
vagy csak én nem láttam még. lényeg az, hogy az összes európában forgalmazott bukónak teljesíteni kell egy szabványt, ami pl. az energiaelnyelést is szabályozza. tehát ha rajta van az E betű (meg néhány szám
) akkor védeni már véd. persze, a drágábbak ezt valszeg túlteljesítik, de erről már nem tudunk konkrétat. -
Vertic
aktív tag
válasz
Sátán44
üzenetére
általában a drágább bukók jobb anyagból vannak, esetleg jobb a szellőzése, nincs benne akkora szélzaj kevésbé párásodik a plexi, mivelhogy jobban tesztelik, és persze a márkát is meg kell fizetni

Az olcsóbb (asszem polikarbonátból készült, de ez nem biztos) bukókat 4-5 évente le kell cserélni, mert elfárad az anyaga, és aztán nem véd rendesen.
a karbon-kevlár (asszem
) bukók viszont annyira nem öregszenek. bár van aki szerint azt is érdemes lecserélni néhány év után.
szerk.: má megint lassú vagyok
[Szerkesztve] -
Integra
titán
nézd, azért e-bay nem igazán a kóklerek piaca
mindenki aki elad és vásárol, értékeli a másikat.
vagyis referencia anyagod lesz idővel.
mielőtt licitálnál megnézed, a többiek mit írnak az eladóról. a csupa pozitívban bármikor bízhatsz, a semlegesekkel már óvatosan kell bánni.
épp most maradtam le egy kibontatlan shoei bukóról 60 euróért
német beszállítótól jött volna, raktáron maradt, zsírúj.
hidd el nem nagy hókuszpókusz az e-bay, nagyon sok mindent nagyon tisztességes árért találni tisztességes eladóktól.
ráadásul mivel dombornyomott kártyás a rendszer, visszakövethető bárki, csalás és egyéb nem legál dolgokért elég komoly jogi szankciók lehetnek. szóval ez kivan találva.
most jön egy komplett szett pirelli diablo a fazerre, zsírújonnan potom 200 euróért. itthon ez az ár lazán 300-350 euro lenne
[Szerkesztve] -
Bally
senior tag
Kinek ismerős a ''hamár ennyire szétszedtem, akkor.....'' effektus?

Itt a hamár: Bővebben: link
Akkor: Bővebben: link -
törölt tag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
yeah, en jovhet penteken megyek. osszecsoveztem a mocit es tegnap mar pofogtem vele par karikot az utcankban, hadd hallja a jonep
most epp nem folyik sehol semmi (hutoviz is megjelent a huto egyik bilincsenel, de meghuztam azt is) jajj, meg mennyi melo meg ido!
gondolom a vizsgaddal nem lesz gond. nem mozaikba mesz, de akkor hova? -
Sátán44
addikt
2005-ös regadó mocira
Sátán44
addikt
2005-ös
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
nem tudom, hogy van-e egyéb költség ezzel kapcsolatban, de egyszer elolvastam egy emberke történetét arról, hogy hogyan zajlott a motor behozatala és itthoni forgalomba helyezése - hány helyre hányszor kellett rohangászni a különböző papírokért, hány ősz hajszála lesz az embernek a hivatalok miatt, stb. azóta viszonylag sok szabályozás változott, de ha csak fele annyi szopás van vele, mint amit ott leírt, már az is erősen elgondolkodtató, hogy érdemes-e ezzel szívni. ha vki intézi ezeket az ember helyett, akkor esetleg, de magamnak nem csinálnám az tuti.
[Szerkesztve] -
Sátán44
addikt
(#3221) hsz

-
Batman
őstag
Hali!
Egy külföldről behozott használt motorra mennyi a regisztrációs adó?
Köszi -
törölt tag
yeah! godzilla osszerak, tank feltolt benya (ma megint 5.3l-t tankoltam egy 5l-es kannaba es meg sok hely maradt is
) gyujtas, kapcsolo, ac-pimpa, es orran-szajan dolt a kakao 
a gumicsovek, amik a vizet meg az uzemanyagot viszik kisse kitagultak a csonkokon es a tizeves bilincsek is megfaradtak kisse, szal szinte minden gumicsoves-bilincses helyen enged a vadallat. vettem awab-bilincseket sokat, szal ma ujrajaccik a dolog. csak fel-le szeretnek kicsit gurigazni az utcankban, hogy folyik-e meg valahol es hogy oruljenek a szomszedok: godzilla ujra morog
megjott plexi is, gyonyoru piros
, remelem a csontfekete mo piros matricokkal meg a piros plekoval vadul fog kinezni. ha nem, lefujjuk fekete lakkal a plexit. jovo penteken vizsga!!! nagy visszahajtogatasban eltortuk a fejidom konzoljat (el volt repedve, mar amikor hajtottuk vissza tudtuk h hegesztetni kell majd), egyebkent lassan akar mar motor is lehet belole. megint nem csinaltam kepeket, ocsem kisajatitotta a digigepet 
hajts,
&rew -
Lolek
aktív tag
#3217?
-
NwL
tag
Condors Motorostalálkozó Jászboldogháza
Május 13. 14. 15.
Ki jön? -
Lolek
aktív tag
Sziasztok,
2-3 hét múlva mennék ki Olaszolrszágba robogókért, ill. enduró motorokért, valaki tudna benne segíteni, hogy hova menjek helyileg, ill, hogy kb mennyibe kerülnek kint a motorok?
Ha tudtok írjatok pár linket lécci!
Köszi -
törölt tag
fáradt voltam mint ló, így nem láttam a 2. versenyt

elszunytam...
Az első verseny jó volt, és nem gondoltam volna, hogy így fellövik a Hondát a második futamra.. -
Integra
titán
véef hozta a formáját...
aszongya, hogy a ten kate csapatának ez vót a első győzelme a szuperbájkban, mert eddig csak a szupersportban indítottak csapatot.
ja, végülis akkor csak vermeulen szelleme oktatta laguna seca-ban a mezőnyt...
ezt a embert klónozni kellene, olyan hülye és minden állatkertbe egyet belőle kiállítani
-
Integra
titán
válasz
Sátán44
üzenetére
Bővebben: link
mi itt vettünk már több kupakot...
pl zsírúj uwex rs wing 25ezerért 120ezer helyett egy évesen, karcmentes állapotban... -
ALI_G
veterán
Látta vki a superbike-ot, ma volt a monzai futam. Az uccsó 3 kör fergeteges volt!!!
Sátán: használt motor is jó szerintem, csak jól meg kell nézni, ha régebbi motort veszel. Ha tutira akarsz menni, akkor vigyél magaddal ismerőst, aki mondjuk meglátja, ha buktak a motorral, vagy érdekes motorzajokat észrvesz, vagy pénzért elviheted műhelybe. Sok fajta mocit lehet venni 400e-ből is szvsz. -
törölt tag
baklövés, Foret nem indulhat ma
: Bővebben: link -
Vangelis
félisten
Halottátok a hiradóban hogy egy csávó átment 4 motoroson egy forgatáson?
-
Sátán44
addikt
Szeretnék hamarosan venni motort kb 400 e ft-ért!Kizárólag sport motorok érdkelnek.Milyen idős motort és milyen típust tudnék ebből vásárolni?Nem utolsó sorban érdemes e használt motort venni?
-
Integra
titán
110.000 km Honda endurón
törölt tag
Bővebben: link www.motorpiac.hu ?
Aktív témák
Hirdetés
- Áll néma csend, repülő szárnya kint
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5464
- iPhone 17 Pro Max Silver - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H610M i5 12400F 16GB DDR4 1TB SSD RTX 3050 6GB Endorfy Signum 300 TG MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Jó hangja van
)
)

...megint.

úgy történt a vásárlás, hogy semmit nem tudtam a bukókról, bementem a boltba, végignéztem a választékot, és egy szimpatikusat megvettem, ami a pénztárcámhoz mérten is ok volt, és a fejemre is jó volt
)
és a motor még szóba sem jött
)

3 lesz is még.