- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
törölt tag
válasz
fzr1000
üzenetére
varom az alkatreszeket
kipu, fejidom, fektartaly, gumak. hetvegen remelhetoleg mar gurulhato allapotban lesz, kezdodhet az apromunka. nemtommeg, hogy mennyire fogok szeretni gurulni, ennel nagyobbat soha nem szeretnek esni. hatam mar jol van, a nyakam meg mindig faj, ha egy jo no utan fordulok
bukot is kene cserelnem, mert illik ilyenkor. -
fzr1000
tag
hali!
hát ez a reg.adó tényleg gáz, ha így lesz... amikor valaki kérdezte, a kérdés az volt, hogy van-e, arra mondtam, hogy nincs...
&rew, mi lett a mocival és veled? szombaton páran mi is mentünk ''mátrázni'', 2 kört lenyomtunk a 2 parkoló között, de harmadikat már nem mertünk menni...
pedig mi még igencsak kevesek vagyunk azokhoz képest, akik keményen nyomják ott... 
Gambit, láttam egy csajszit fejidomos GS-sel, te miért nem olyat vettél? szerintem jól is néz ki, és szvsz egy fejidom elég sokat számít (szél, eső, bogarak...) -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
engem itt most meg fognak kovezni: nem szeretem a gixereket
egyedul a 750-es az, amit kiprobalnek, de nagyon. valahogy fura erzesem van ezekkel a mocikkal, nem tudnam megmagyarazni. tul sok van belole vagy tulsagosan egyforma vagy nemistudom. hiaba soxor ev motorja meg palyan is gurulnak szepen, akkor sem. nekem a zx-ek jonnek be 
a kipuff meg tenyleg gusztustalan, sztem azzal kezd majd minden uj tulaj, hogy feltesz vmi szepet, johangut. vmelyik oldschool-os tura(?) mocin van ilyesmi kipu, de azon sem tetszik.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
üzenetére
utcán mentem már az ideivel és bombasztikus.
amúgy tipikus honda, olyan kezes és megbocsájtó,a futóműve annyira kivasal mindent hogy már-már hihetetlen.
amúgy tényleg roppant pici motor, de ezt igazából akkor veszed észre hogy mennyivel kompaktabb, ha átülsz utána a többi hatszázasra.
meg azért is tűnhet furcsának az aránya, mert a hátsó lengővilla teljesen másként van felfogatva mint az összes többinél.
arra viszont nagyon kíváncsi vagyok hogy mikor térnek át a 16,5 collos kerekekre!!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Integra
üzenetére
furcsak nekem az aranyai. kicsit nagyok a kerekek a testehez, olyan bicikli filingje van kicsit
gondolom az ember majd a feneken erzi a kipufogok rezgeset is, mert a parnazottsaga sem utcai tipusu
persze kivancsi lennek ra, hogy mondjuk fel oras kanyarkergetes palyan mekkora jo dolog lehet vele. mindennapos hasznalatra sztem nem igazan alkalmatos... -
F1DO
senior tag
Na hamár 2 ütemű kis ccm-es mociknál tartunk. Egy hónappal ezelőtt ezt a mocit árulta egy faszi 200e Ft -ért. Ennyiért adja hozzá még az emelőt, motorolajat, és új fékpofákat. Egyedül műszaki nincs rajta, minden más OK. Majd beszartam, de akkor se tudtam volna megvenni. Lehet hogy megvan még neki, nemtudom.

[Szerkesztve] -
Integra
titán
05-ös 600RR

-
Bagoly
senior tag
válasz
TitiRii
üzenetére
Még egy hajrá! Nehogy abbahagyd a fényképezést....tényleg isteni olvasni/nézni a ''Bike reborn''-t!....Jó látni, hogy valaki hozzáértéssel, türemmel és kitartással visszahozza egy régi vas dicsőséges napjait.

Más:
Beleolvsatam a haverom szeptemberi SBK-jába (bár ne tettem volna, megint csak a szarozás, meg lehúzás) és felmerült bennem egy kérdés: A közepes túraendúrók tesztjénél írják, hogy egyedül a V2 alkalmas a túrázásra, az egyhengeres maximum városi motornak jó, annak is egy gyenge fos, aki netalán 100 kilóméternél messzebb motorozna, az vihati tréleren a motort, mert az egyhengeres hosszú egyenletes gázadás esetén ''beköpi a hengerfejet''......
Kicsit szivenütött a dolog, mert egy freewind (suzuki XF-650) volt tervbevéve túrázásra, csordogálásra 2 személlyel (ha nem is 200-al, de gondoltam 120-130-al bőven elcammogunk kettesben kirándulni az asszonnyal).
Ki mennyire osztja ezt az ''egyhengeres-t csak rövidtávra'' véleményt? -
TitiRii
senior tag
kira
levitem ma esztergályoshoz ezt a szart megmelegítettük és nagy recsegés ropogás közepette lejött ám ez a szar bordás kerék
iszonyat rá volt rohadva
most már csak szimeringeket kell kajtatnom, meg kell fejtenem hogy az a kis tengely meg a rugó honann jött le, uj tömítés szetett keresni hozzá, uj bordás szijat olajat venni és lehet össze rakni a blokkot
-
F1DO
senior tag
Nnna, méghogy urban legend ez a regisztrációs díj.. Basszus, akkor december 31-ig motort kell venni! Valaki közületek nem szándékozik véletlen ilyen külföldi
beszerző útra decemberben? Vele tartanék.. -
Integra
titán
TALMA INTERJÚ:
Bővebben: link
ahogy olvasom, szerkesztett az interjú...
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
na
sikerült leszedni a lendkereket, söt szétkapni a blokott is, illetve majdnem
a csapágyakat még nem szedtem ki bár ugy nézem nem is kell,de a fötengely szimeringet cserélnem kéne, csakhogy ehez a fötengelyt is ki kéne szedni,ami azért nem lehetséges, mert bár a lendkerék lejött, de az alatta lévö bordász szij meghajtü bordás kerék az istennek se akar
meg vagyok én áldva ezekkel, sajna csak jövöhéten lesz belőle valami, ha lesz, ugyanis 7 végére kaptam csak meg a mühelyt, szal most egy hétig fog ázni a az a kis szar, jol megfesziített lehuzoval
meg a töcsavarokat is beáztattam azokat se ártana kiszedni
minden ugy jött szét ahogy az kell és meg van irva, csak az olajpumpa szopatott meg kicsit, a lendkerék meg a bordás kerék nagyon...
mellesleg a melák megevett valamit, rugo maradványokat és egy kis tengelyt a végén egy csappal találtam a bendejében mikor szétszedtem. még nem jöttem rá honann való vagy mire, hálistennek mechanikai sérülést nem okozott,mert be volt ékelődve az egyik olyaj átfolyo nyilásba, de az olaj szürőt megdézsmálta ám rendesen
akit meg érdekel itt egy valag kép a blokról és alaktrészeiről
holnap nem a mühelyben fogok 11 ig kuksizni, hanem az önkormányzaton.. jön a jogi herce hurca papir tologatás ereszd el a hajam meg átirogatás
de jó lesz
-
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
Elírtam nem sr...Nem mondtam hogy csak 125...És nem kérdeztem hogy hanyas motor...Nyugi...

-
Deathcourier
aktív tag
-
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
oks mondom én nem fogok licitekbe menni érte az tuti max pár ezer de valószínű kellene egy sr125...csak mondom érdekel...
-
Deathcourier
aktív tag
Amúgy nem akarok felvágni de még megsem hírdettem és 4en érdeklődtek rá komolyabban!és ez csak ismeretségi kör.
-
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
okés akkor majd meglátjuk....Azt hittem hingaryból veszed nem külhonból de így már érthető...
-
Deathcourier
aktív tag
ja és természetesen rendszámos.2005.06.20ig van rajta műszaki.
-
Deathcourier
aktív tag
Fawkes ez vevők és motor kérdése.Hogy lesz kint kereskedésben milyen stb(Olaszország hol máshol is) lenni lesz mert megvannak a helyek ahol keresni kell.
Jogsim úgy is meglesz szal az nem szól be papírokkal együtt 10nap!! csak raknom kell egy forgalom vizsgát azt kalap.(ami kétkerék) -
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
Júni után lenne nekem is jó...Szóval akkor eladó lesz júni után?

[Szerkesztve] -
Deathcourier
aktív tag
de igaz korlátlanom még júniusban lesz mert akkor lehet megcsinálnom(2éve csináltam a1et)
-
Deathcourier
aktív tag
lényeg-lényeg 250es RS az kiszmeltem egy kevesebb kilométeres mert ez maradna egy darabig mert nekem nem kell nagyobb motor.
-
Deathcourier
aktív tag
http://www.bikepics.com/pictures/116213/
-
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
Miért adod el?

Lehet érdekel sőt... -
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
köcce...Meddig van órázva?
-
törölt tag
Tüntetéssel úgysem érünk el semmit. Nincs valakinek hacker ismerőse? Felkéne törni a Pm honlapját
Kicserélni valami köcsög geci szarrágó feliratra. Egyefene ezt a részét válalom csak töltse fel valaki
-
Fawkes
őstag
válasz
Deathcourier
üzenetére
Ez Rossi?ezzz iggggen....
Jó a moci én is ilyet akarok....Mennyi a vége?Irjál róla érdekel...
[Szerkesztve] -
Deathcourier
aktív tag
http://free.x3.hu/dc46
-
Integra
titán
na eggyit az urban legendről.....
''Az új törvénytervezet kiterjeszti az adóztatható kört a motorkerékpárokra. Ennek mértéke 80 köbcentiméterig 10 ezer forint, 125-ig 50 ezer forint, 500-ig 70 ezer, 900-ig 90 ezer, míg e felett 110 ezer forint lenne motorkerékpáronként''
Bővebben: link -
TitiRii
senior tag
válasz
üzenetére
apám auto szerelő, kiskorom óta ilyen csodák között nöttem fel(kocsi motor egyre megy
)
más kisgyerek legozott, én ezzel játcottam össze rakosdit, sokaknak tekerös gokártyuk volt,nekem elektromos amit fatival fabrikáltunk
ugy önnáloan 12 éves korom óta foglalkozok motorokkal, kezdve a mini rigával, majd simo, babetta, mz (és ezek kombinációja, mert 2 motort is épitettem!) és csak aztán a nyugati motorok
yamaha,honda,(enyi elég is volt nekem a japánból, aztán cagiva,aprilia(ez volt az isten) és most 2 év kihagyás után a gilera ami egyben a leg nagyobb motorom eddig(és remélem a legjobb is lesz 
tehát elég nagy a személyes tapasztalat, ezen felül jó tanárom volt, ez volt aj átcóterem, nem utolsó sorban 4 évig szaközépben ezt tanultam(+ fénezyni lakatolni és rengeteg auto elektronikát aminek itt is meg a pc iparban is hazsnát veszem)
ma sajna épp a lendkerékkel szopok, egyszerüen ugy rá van rohadva hogya lehozo már meghajlik de az a szar nem pattan le, már wd40 ben ázik dél óta befeszitett elhuzoval, kocogtatva müanyag kalapácsal de mintha oda lenne hegesztve..
nem tudom hogy fog igy szétjönni, de igy nem tudom tovább bontani a blokkot, pedig kell az állapot felméréshez, és az átalakításokhoz(meg javításokhoz)
na remélem holnapra megondolja magát
igy is ilyen aproságok kellenek mint: olaj szint nézö müanyag, a kuplung kosárba(amit azt se tom hogy fogok még szétszedni) 1 db rugó(6 van benne)ezen kívül egy görgö feszító kallatyu -
Fawkes
őstag
Mi ez az Sbkm?Valami motoros magazin?Újság vagy Online?Ha webes akkor linket pls kívácsi vagyok már erre a sok fakere

-
törölt tag
ma olvastam az új SBKM t! Az tényleg igaz hogy a Mocsok repsztett egy 315öt az M0áson? Vagy csak fake?
-
_Volkovy_
nagyúr
Choppereket hol érdemes nézegetni?
-
TitiRii
senior tag
hy all
uj képek a mocirol
''kicsit'' szétbombáztam ma
holnap jön a blok
addig is:
és sajnos igy már szemmel láthatóan is látcik a sérülés
érdekes hogy mikor össze volt rakva nem lehetett érezni,se látni
igy viszont látcik hogy jelentős a sérülés, el van balra hajolva majd kicsit tekeredve is pár fokott
holnap beszélek egy elsö osztályu lakotssal hogy hidegen meg lehet e huzni,nem szivesne melegitem mert az gyengiti a vázat de ha nem lehet .. marad ez vagy uj váz(e bay rula) meg rakat papir munka és azokra pénzkidobás(uj eredet vizsga uj forgalmi és a többi..) én bizok bennne
elvégre fizikai szempontbol nem komoly az elhajlás -
B.Kox
tag
Szal inkább itt nézzétek megBővebben: link
-
B.Kox
tag
A gatyámba élvezek...

Bimota DB5

-
Fawkes
őstag
Ja Kevin nemtommi sem rosz ott mér 3-n tapsikolnak
na jó nem...
De azt az erőltetett ''tapsoljatok már'' azt nem bírom....
Mókus a trógerfighter...hát nem pörgős nekem az vele a bajom mert a simóval meg a pannóniával nem lehet annyi mindent csinálni meg olyan tempóval....
A kezdők meg vagy szereznek támogatót vagy saját fizuból...
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Szerintem jó dolog ez a streetfighterezés, csak azt nem értem, hogy ki finanszírozza egy kezdő sf motorjait. Merthogy gondolom az elején töri a gépeket keményen, kitámasztó ide, bukókeret oda. Ha egyszer sok pénzem lesz, és lesz egy izmos gépem, majd elmegyek egy egykeréksuliba, mert nagyon szeretnék megtanulni.
Azért az a Kevin Karlmájkel gyerek el szokott jönni hozzánk, és ő elég jól tolja. Meg állítólag a Mókus is ügyes. -
Fawkes
őstag
Nemtom ki rajong a streetfighter sowkért de megnéztem a mostani Kunmadaras showt és összehasonlítottam a Christian Pfeiffer showal ami 10 perc csak...Hát nem azért de inkább az a 10 perc....(a Finalja annyi)
Nála tombol a közönség magyaroknál meg a faszikám ordibál hogy ''odanézz odanézz tapsoljatok'' meg stb...azt tapsikol 2 csóka elöl oszt kész....
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
Nah végezetül egy nitrós moci: (hát vannak még őrültek a világon..)

-
[lAyCsI]
addikt
Van benne valami, de sztem ezek a srácok is csak a nyagyokat
koppintják, tehát nagyon nem hiszem hogy mellényúlhatnak, max
nem lesz annyira tartós a cucc(bár ne úgy legyen
)
Amúgy miután feldobtuk az enyémet érezhetően könnyebben felpörög
a motor, valahoyg simább lett a teljesítményleadás, legalábbis érzésre...
(aztán lehet hogy csak én képzelem be az egészet, de igazából már
nagyon szeretném begördíteni egy fékpadra a drágaszágot, hogy számszakilag
is megtudjam hogy mi a szitu) Jövőre azért még kap egy K&N sportlégszürőt
-
F1DO
senior tag

Azok ott mind láncfűrész motorok a motoron....
És valaki keresett gyári Gilera idomokat: Van egy magyar faszi aki mondása szerint MINDENT megtud csinálni üvegszálas műanyagból, így AKÁRMILYEN motoridomokat is. Sztem érdemes nála érdeklődni, hátha olcsóbb mint a gyári:
Gambit
őstag
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
Nem rossz ötlet, csak nehogy gyengébb legyen ezáltal a gép. Mert tanultam áramlástant az egyetemen, és nem éppen egyszerű tudomány, nem sufnituning téma. Az egy dolog, hogy jobb hangja lesz, de nem ártana néhány plusz lovacska is. A motorszerelő srác azt mondja, hogy ilyesmit csak a jobb gyártóktól lehet várni, akrapovic, stb... De hát az meg egy vagyon.
[Szerkesztve] -
F1DO
senior tag
Péntek délutáni lazításképp:
szerintem ez iszonyatjó..

F1DO
senior tag
Isteni motorok.... szivesen dolgoznék a fiúknál.

és a link hozzá: Bővebben: link -
[lAyCsI]
addikt
Az a vicces hogy elvileg megb@szhat érte,
pont múltkor volt valami riportfilm valamék
elcseszett kereskedelmi adón, és éppen
mutogatták ahogy az Egri(ha jól emléxem)
zsernyákok kapdosták el a jómotorosembereket
és akinek hangosnak találták a kidörrentőjét, elcibálták
valami szakihoz aki valami kis fos szondával bemérte a
decibelleket, és ha túllépte a megengedettet akor lebírságolta
a tagot. Hát ez elég nagy gecóság, tekintve hogy ''Hangos kipufogó
életet menthet'' De gyakorlatban émmég nem nagyon hallottam ilyen
estről egyik havertől sem... -
F1DO
senior tag
Hmm, igen ez kérdéses.. Itt arra gondoltam hogy a 'hangosság' miatt (ugyanúgy ahogy pl autónál a zöldkártyát elkérhetik) végezhet-e valami intézkedést a rendőr?
Bár a dolog kacifántos, mertha ezzel az egésszel foglalkoznának, akkor a gyárilag alapból üvöltő KTM-ekkel mit tudnának kezdeni.. szvsz hülyeség az egész, lehet bőgetni a mocit ezerrel.
??? -
F1DO
senior tag
Na ha már kipuffogóknál tartunk: Mi van ha egyszerűen kiveszem a fojtást a dobból? Megállíthat a rendőr és megbünthethet ilyesmi miatt, vagy nem érdekli a hatóságot az ilyen jellegű tevékenység? (Vizsgáztatásnál max visszaraknám...)
-
Integra
titán
válasz
[lAyCsI]
üzenetére
apámnak egy full fekete félidomos van, de még a marcona arcúból, gyári kipuff van rajta még és elég jó a hangja így is.
mondjuk én mondom neki hogy tegyen fel egy komolyabb dobot, mert a sok gyökér autós nem hallja meg és nem figyelnek...
volt már hogy jobb sáv jobb oldalán ment és falami fasz jobbra bekanyarodott és majdnem felkente a járdára mert nem figyelt rá. aztán az autója bánta mert a motor hűtőjének a fémvédő lapja végigszántotta az autó oldalát.
mondanom sem kell, az autósnak állt feljebb...
Aktív témák
Hirdetés
- Intel Core ULTRA 9 285K +32GB 7600MHz Patriot Viper XTREME 5 DDR5 kit! (Bolti ár: kb 600ezer Ft!)
- 16GB (2x8GB) SK Hynix DDR5 5600MHz SODIMM kit
- Makulátlan,lemezes PS5 Slim 1TB (CFI-2116) eladó/Media Markt garancia 2027.12.10-ig/beszámítás van
- Honor Magic 8 Pro 512Gb (7100 akku + 100w adapter!) fekete - 1 hónapos -
- Sony Alpha A7C eladó - GARANCIA 2027.05.10
- Samsung Galaxy A57 5G - Gray - 8/256GB - BONTATLAN - TELJESEN ÚJ - Jótállás:2028.04.23-ig
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung LH55CSPLBC 55" LCD monitor
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- iPhone 17 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
kipu, fejidom, fektartaly, gumak. hetvegen remelhetoleg mar gurulhato allapotban lesz, kezdodhet az apromunka. nemtommeg, hogy mennyire fogok szeretni gurulni, ennel nagyobbat soha nem szeretnek esni. hatam mar jol van, a nyakam meg mindig faj, ha egy jo no utan fordulok
bukot is kene cserelnem, mert illik ilyenkor.

pedig mi még igencsak kevesek vagyunk azokhoz képest, akik keményen nyomják ott...

egyedul a 750-es az, amit kiprobalnek, de nagyon. valahogy fura erzesem van ezekkel a mocikkal, nem tudnam megmagyarazni. tul sok van belole vagy tulsagosan egyforma vagy nemistudom. hiaba soxor ev motorja meg palyan is gurulnak szepen, akkor sem. nekem a zx-ek jonnek be 

az robogó... jogsid megvan és hány éves vagy?Komolyan mondom nem gyerek játék ahoz képest hogy 125ös.A sok tapló takony ember aki nem ért hozzá.Hanyas motor?Mondom 125 160 sport hengerrel.''csak?'' csak bazdmeg pálya 125sök mennek végre 220at szal no commnet.
Kicserélni valami köcsög geci szarrágó feliratra. Egyefene ezt a részét válalom csak töltse fel valaki