- Napkollektor - csak úgy
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Integra
titán
nem, a legkevésbé sem fáj.
a blackbird nem éppen egy mai modell, de a minősége, megbízhatósága, kidolgozottsága és kiegyensúlyozottsága legendás és ilyen koros modellként is a mai napig az egyik legnagyobb kedvence a motoros társadalomnak.
jövőre pedig itt az új blackbird, ami reggelire megeszi ezt a bmw-t és a teljes konkurenciát is. és nemcsak teljesítményben. -
törölt tag
Németországba. rákeresel motorscouton 1000és 1500euro között és kidob egy csomót. De ilyen kategóriába van még Honda is meg hasonlók.
vágom hogy nem egy hobby terepmotor. De ha egyszer ez az olcsó.Nekem arra hogy itt mögöttünk felszántsam az erdőt meg a mezőt arra tökéletes. ja nem mellékesen megtanulnék motorozni. Még mindíg jobb a homokbányába esni kelni mint az aszfalton. De legalábbis több bőr marad rajtam. Ezután szerintem a 600gixerre is fel lehetne ülni de a Banditra mindenképp. Elismerem nem ez a legjobb alany de ha annyiba kerül mint egy Simson
SZERK: ja és nem újjak 95körüliek de azok nekem tökéletesek.
[Szerkesztve] -
Gambit
őstag
Hát mert meg akarta mutatni, hogy az übertuning mocija mennyivel tud menni. Ha már beírta a ''Mennyit mentem'' részhez azt a 322-t. Egy ratyi 215-ös méréssel körbe is röhögték volna. Szerintem ezért. De jobban is megcsinálhatták volna, mert ez így gáz. Szerintem nem lett volna nehéz szürkébbre venni azt a részt, hogy ne üssön el annyira a környezettől.
-
B.Kox
tag
Szal inkább itt nézzétek megBővebben: link
-
Kígyó
senior tag
Jah, arról!
Bővebben: link
Aktív témák
Hirdetés
- Seasonic Focus GX 1000W 80+ gold
- Latitude 5530 27% 15.6" FHD IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eladó Konfig Ryzen 7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX5070 12GB!
- Precision 5550 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H Quadro T1000 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i7-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Országosan a legjobb BANKMENTES részletfizetési konstrukció! Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 Prémium
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest