Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Aktív témák
-
TitiRii
senior tag
kistarcsai motor bonto
és az arany jános utcai (csonka jános müszaki ski mellet) kis gép javító mühely és bolt
kipuf 3000 a kromos gyári(utángyártott)2000 körüli a rezon
lánckerék szett láncal 5000 a tank homokfuvása nincs 2000
a többi dolog sem egy vasz iszt das
más rendbe rakni és más ujáépiteni amugy is.. -
Bagoly
senior tag
150 Kg az lópikula......Én azt mondanám, hogy kb 190-200 kg-ig keress motort, mert a nehezebbekkel azért meg kell birkózni egy-egy kanyarért. Ha kétszemély, akkor valóban 600 körül érdemes legalább keresgélni (bár egy 400-assal is el lehet portyázni, csak ugye nem olyan dinamikusan, meg ami 400-asban 2 személyre való (túramotor) az általában japán belpiacos, így EU-ban nincs, vagy kevés az alkatrész hozzá.). A kétszemélynél jól jön a nyomaték is, ezért 4 hengeres soros, vagy 2 hengeres V blokkos gépeket éremes nézni, a kompromisszummentes élvezkedéshez. Lehet páran nem osztják ezt a véleményemet, de szvsz mindenképp japán márkát válassz! Honda-Yamaha-Suzuki-Kawasaki a képzeletbeli sorrend, amit néhány kiugróan jó blokkos motor néha átalakít ugyan, de általánosságban igaz. A többi már csak a pénztárcán múlik. Ha a zseton nem gond, meleg szívvel ajánlanék Suzuki egy v-strom 650-et. Kétszemélyes túrára ideális (még a földútra, murvára is rámerészkedhettek), ill. a blokkja az utóbbi idők legnagyobb slágere.
-
-
Integra
titán
nyugodtan vehetsz 600-as is, a mai 600-as gépeket gyerekjáték elvezetni.
szerintem egy ideális all rounder a félidomos 600-as Fazer, sportmotorban pedig CBR600F4, borzalmasan kulturált felhasználó barát, megbízható és minden hibát megbocsájt.
én tuti ebből a kettőből választanék. -
TitiRii
senior tag
91 es
ha ma lmeg lesz az eredet viszga szétkapom jobban, csak addig nem akartam mig nincs rajta nehogy aztán rakhassam öszse mert igy nem csinálják meg
street fighter?
majd milyen Supermoto lesz ha kész lesz
addig is:valami ilyesmi lesz majd csak szebb
bár már ez sem rosz Supermoto is meg nem is, amolyan izmos szunyog
szerk csak az enyémen lesz egy ilyen:
Bővebben: link
megy egy ilyen:
no meg egy ilyen:
természetesen egy ilyen is:
nem bezsélve erről:
és persze egy pofás dupla gyüjtö lencsés vigyori gonosz fejidom amiről nem tudok képet mutani most
csak ezek az árak kicst el vannak szálva az az érzésem..
[Szerkesztve] -
TitiRii
senior tag
elméletben tegyük fel egy 750 es gixertz veszel németországból
ki kell utaznod, uti költség, megveszed a motort
majd kérvényezned kell ár odakint egy ideglenes rendszámot ott van olyan is hogy csak pár napig érvényes és biztit kell rá kötni (ha jol tom abol is van pár napos)
majd vissza ut költsége
határon be kell jelenteni kérvényezni kell rá itthon is idégleneset,és meg kell rá kötni a kötelezőt
majd el kell vinned eredet vizsgára és utána itthon levizsgáztatnod
gyakorlatban nem tom
majd megkérdem haveromat ö hozott be már motort
olcsobb ha futoval mentek és többet hoztok be egyzserre mert ugy nem kell anyi autopálya matricameg idéglenes rendszám és bizti odakint -
TitiRii
senior tag
ha ez kérdés volt akkor a válasz nem, nincs
ha kijelentés akkor téves
(kiegészítés:
125(de lehet 250 ccm ig) semmiféel korlátozás nincs, e felett csakis 96 okt 1 utáni motor ami eu2 es minösítésel rendelkezik kaphat itthon rendszámot az eu tagálamaibol behozva(máshonann más feltételek vannak de onann vam vám -
Gambit
őstag
Bizony, a 400-as hondával bénáztunk a bólyák között. Csak hát ezt a 4 hengeres gépet nem éppen erre tervezték. Mondom, én is paráztam kicsit, hogy az első 2 bólya közé hogy fogok beférni. A többi már könnyű, csak a 8-asnál be kell kicsit dönteni, mert különben elhagyod a pályát. Az index-szel meg arra kell vigyázni, hogy ne hagyd kint. Pl. amikor visszafordulsz.
-
Gambit
őstag
Nem számoltam ki pontosan, kb. 75e. A BU vizsga nem tudom mi. A KRESZ vizsga utolsó 5 kérdése műszaki jellegű, és a rutin vizsga is műszakizással kezdődik. A 4 kötelező ellenőrzést kell bemutatni (Gumik, kormány, lámpák, fékek) lehetőleg ebben a sorrendben, aztán még kérdez egyet a vizsgabiztos. Tőlem a láncfeszesség ellenőrzését, állítását kérdezték. Aztán 8-as alakban körbe kell tolnod a mocit a bólyák között, ez a PAV vizsga helyett van. Mivel a pálya lejt egy kicsit, vigyázni kell. Ezután kezdheted a 3 kört. Szerintem nem nehéz, én úgy voltam vele, hogy ha az elején beférek a 2 bólya közé anélkül, hogy előtte kimennék a pályáról, akkor megvan. Így is lett.
-
SYZYGY
tag
Heló. Bár nem sok tapasztalatom van, de én is egyetértek Dennel: Cagiva kezdetnek nem rossz. mondom ezt azért nert kb egy hónapja vettem/cseréltem egy ien motort
. És 125ccm-nél kicsi lehet a a négyütemű.(vagyis ha szebben akarok fogalmazni a négyüteműben kevés a 125ccm) Ja és a hegyre mehetsz vele, mert elég nehéz az eleje, nem nagyon emelgeti.
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest