Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
B.Kox
tag
válasz
TitiRii #2598 üzenetére
Az Aprilia épített egy V2-es 450es 4T blokkot, és köré egy supermotót, ez a blokk szériagépben is be fog mutatkozni.
Nah meg is találtam: Bővebben: link
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Moto Morini Corsaro:
-
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1983 üzenetére
OFF:
Én pl. most készülok ujjat húzni a szomszédommal. A szomszéd kutyájának éjszakai programja a következő: Kb 23h körül elkezd vonyítani, ez tart kb 10 percig, majd elkezd ugatni, ez is kb 10 percet tart, majd megint vonyít 10 percet, majd ugat, majd vonyít... És ez így megy hajnalig, mindezt persze a mi ablakunk alatt teszi... Kb minden 2. nap tudok csak aludni.Esetleg kölcsönadhatnád majd a motorod hogy metúráztassam a keritése mellet, mondjuk éjjel 2 -kor.
N
-
B.Kox
tag
!!!Ghost Rider 3 trailer:Bővebben: link!!!
-
B.Kox
tag
válasz
Nowhereman #1763 üzenetére
Ezért vesz krosszmotort.
-
B.Kox
tag
Találtam még egy, hosszabb cikket a reg adóról:
Bővebben: link -
B.Kox
tag
Ezt az index fórum reg adó topicban találtam:Bővebben: link
A portfólió írja: Megszűnik az autók regisztrációs adója? 2004.08.09 08:48 Az Európai Bizottság javaslatot kíván tenni arra vonatkozóan, hogy fokozatosan megszűnjön a személygépkocsik regisztrációs adója az EU-ban. A bizottság nemrég széles körű konzultációkat kezdeményezett erről az érdekelt felekkel, és ennek alapján az ősszel kívánja előterjeszteni az erre vonatkozó jogszabály-alkotási javaslatot. Az idei bővítés óta ugyanis Lengyelországból számos panasz érkezett a brüsszeli bizottsághoz a regisztrációs adóval kapcsolatos problémák miatt. A lengyelek azt kifogásolják, hogy a más tagállamokban vásárolt használt gépkocsik után magasabb regisztrációs adót kell fizetniük, mint ha ugyanazt az autót otthon szerezték volna be. Mindamellett, hogy az EU alapszerződése a hátrányos megkülönböztetés tilalmára vonatkozó rendelkezést is tartalmaz, és ennek alapján a tagállamok nem vethetnek ki magasabb adót más tagországban beszerzett gépjárművekre, mint a hazai piacon vásároltakra. A gyakorlatban azonban a helyzet bonyolultabb, mert a hátrányos megkülönböztetés tilalma nem jelenti azt, hogy a másik tagországban vásárolt gépkocsik után ott fizetett adókat a behozatal után automatikusan beszámítják vagy levonják. Ilyen esetekben meglehetősen bonyolult számításokkal határozzák meg a végül fizetendő adó összeget, emellett a regisztrációs adót nem is alkalmazzák minden tagországban. A regisztrációs adót a tervek szerint fokozatosan - részben vagy teljes egészében - felszámolnák, és olyan adófajtákká alakítanák át, amelyek nem a gépkocsi tulajdonlásán, hanem a használatán és környezetvédelmi szempontokon alapulnának. Ilyen lehetne például az éves útadó vagy a jármű széndioxid- kibocsátásának függvényében meghatározandó adó. Amíg a majdani jogszabály életbe lép, a bizottság átmeneti intézkedésként javasolni kívánja, hogy térítsék vissza a regisztrációs adót azoknak az uniós polgároknak, akik gépkocsijukat végleg egy másik tagországba viszik. -
B.Kox
tag
Sztem itt nézz körül:Bővebben: link vagy itt:Bővebben: link
-
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1599 üzenetére
Nekem ez az álomgépem
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1596 üzenetére
Te még fenn vagy? Elég kihalt a forum. Nekem bírnom kell még 2:45 -ig mert akkor kezdődik a boxközvetítés a sport1 -en.
Én egy ilyet néztem ki magamnak:Bővebben: link -
B.Kox
tag
Cekkoltátok a intermot 2004 -es képeket a totlabike -on??Bővebben: link
Egy kis ízelitő, KTM LC8 950 supermoto. -
B.Kox
tag
válasz
#16741888 #1500 üzenetére
Sztem pislognának párat...
Kawa + traffipax -ról ez a videjó jut eszembe:
B.Kox
tag
Hogyan rázzuk le a bnönket, ha már elég volt belöle:
B.Kox
tag
Az új 2005 -ös Benellik:
-
B.Kox
tag
Szal inkább itt nézzétek megBővebben: link
-
B.Kox
tag
A gatyámba élvezek...
Bimota DB5 -
B.Kox
tag
HUUU ezt láttátok már:
Triumph Speed Triple 2005
B.Kox
tag
Nem akarok vészmadár lenni de én úgy hallottam hogy már tervezik a motorokra is bevezetni a regadót.
Remélem tévedek.
-
B.Kox
tag
Hát nem gyönyörű??!!
Yoshimura -féle supermotó a DR-Z400 alapjain.
[Szerkesztve] -
B.Kox
tag
Streetfighter témában a köv videó megtekintése kötelező(ha még nem ismernétek)Bővebben: link
Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- bambano: Bambanő háza tája
- World of Tanks - MMO
- Milyen videókártyát?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Star Trek
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- PowerColor AMD RX5700XT 8GB / Újszerű állapotban / 6 hónap jótállással / számlával
- Samsung Galaxy A8 2018 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest