Hirdetés
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
[pod]Diablo
őstag
hát nem gyönyörű képek?
Bővebben: link
Bővebben: link -
TitiRii
senior tag
válasz
Topiccsendőr #3898 üzenetére
én ugyan ezt mondtam
ezen felül idegesit engem a 2 ürge.. ordibálnak egymásal mindenért minden hülyeségért..
amugy europában is szép számmal vannak motor épitök, és nem csak choperek
nagybátyám pl trikeot épitett ano -
Topiccsendőr
addikt
válasz
TitiRii #3895 üzenetére
A műsor jó, de az amit csinálnak- nos hát, néha gányolás. Mondjuk megrendelt alkatrészeket összerakni, elküldeni egy festőhöz, meg krómoztatni stb.. Nem éppen egy kreatív feladat. Úgy értem, Lehet, hogy Paulie elképzeléséhez képest nem nyúlhat bele a villaszögbe, a vázgeometriába, a blokkba, csupán ha egy adott katalógusban olyan van. Ez kb olyan, mintha loop-okkal csinálnál zenét számítógépen. Minden megvan, te csak összerakod. Amerikában vannak ennél komolyabb motorépítők, akik a blokktól kezdve a vázat is megtervezik.
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
Integra #3888 üzenetére
MOTORRAD mostani számában van, nézd meg mindenképpen. Sajna nem vettem meg. Egy kép van róla, az alatt egy grafikus logója van, ami elárulja, hogy ez is csak egy photoshop fake. A cikkben meg az van, hogy vajon V5 lesz, avagy sem. Semmi konkrétum. Az Isten adja, hogy az legyen! Az 1100XX is benne van.
-
TitiRii
senior tag
válasz
Integra #3894 üzenetére
nem tom
engem occ idegesit
ráadásul azok a ''motorok'' disznek jók szvsz
merev váz villa a látó térben..
melelsleg igy bárki tud motort gyártani
hiszen van kézen váz meg blok, meg villa
csak össze kell rakni öket itt ott felcsicsázni majd lefényeztetni..
volt egy rész ahol katalogusbol rendelgettek
ellenben nem egy olyan cég van aki maga készit mindent (discoveryn volt is egy ilyen müsor multkor ahol egy amcsi egy angol és egy ausztál versenyzet egymással, az ausztrál nem semmin maga kézel kalapálta az egész vasat!!!)
ráadásul occ ben egész nap ordibálnak egymással faságok miatt..
de ez szvsz
nem vagyok choper rajongo eleve de pl ezt még én is elfogadnám:
pláne hogy 1.7 az uj ára!!
[Szerkesztve] -
harry
veterán
Hello, engem is kezdenek érdekelni a motorok, de sajnos nemigazán értek hozzá, tudnátok ajánlani valami honlapot/leírást, ahol elmagyarázzák mi-hogyan működik, milyen alkatrészekből áll, stb. Kösz.
És nézzetek OCC-tBővebben: link
-
Integra
titán
nyammmmmmmm
Deathcourier
aktív tag
Egy kapal szar,ennyi elég is.Amit egy 80as robogó vagy 50es aprilia rs rommá aláz az nevetséges.Motort vegyél ne biciklit.Vegyél rs 125-t. Én tudok eladót
Bővebben: link kb mint enyém volt csak szürkébe,vagy egy futurát.
Ha nem jön be az oldal nem létezik,hanem mert a szolgáltatód tíltja x3at.
[Szerkesztve] -
Integra
titán
válasz
Topiccsendőr #3886 üzenetére
KÉPET!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
SCANNELNI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
amúgy sanszos hogy mégiscsak v5 lesz, mert az új vfr1300 ami állítólag az 1100xx blackbird-öt is felváltja v5 lesz, 190le+, elektronikusan szabályozott futóművel
remélem fukui san kiadja a parancsot és jönnek a v5ös mocik
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
háááá, sikerült a forgalmi vizsgám
most már csak motort kéne szereznisajna nem mostanában lesz rá pénzem...
-
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #3880 üzenetére
Most olvastam egy német magazainban a Honda RCV 1000-ről. Képet is láttam róla. Ha 50 százalékban ilyen marad, én rá sem fogok nézni más motorra. Hát ha még V-5-ös lesz - ami elég valószínűtlen - akkor ez lesz az etalon. Sajnos ezek a hírek szart sem érnek. Megdobogtatják az ember szívét, aztán fél év múlva teljesen egyéniség nélküli motorként látja viszont az újság hasábjain. Tisztelet - a nagyon drága és elérhetetlen - kivételnek.
-
Zenty
őstag
Honda cbr125 r mi a véleményetek?
Eléggé megtetszet a motor bár ,pár képen érdekesen néz kih... másikon meg nagyon durván,de m1 ugyis az élő nézet lesz a nyerő!
Az ára ami nagyon bejön 630k!!
Elöször ilyen sport robogokban gondolkodtam az is kb ilyen árba vannak,de a hondánál csak bevásárló designu robi van ezért kieset ebből a szegmensből! De mivel imádom márkát és van ez a cbr lehetőség ezért mégiscsak egy supersport mint egy robogó!
[Szerkesztve] -
Vertic
aktív tag
válasz
TitiRii #3881 üzenetére
szerintem itt találsz embereket tapasztalattal -
TitiRii
senior tag
hehey all
minap megcsodáltam élöben egy koreai csodát
egy hyosung ot
mesziröl asztem valami uj ducati model közelebb érve suzuki sv beütése volt
utána láttam csak a márkanevet
elégé össze rakot szerkezetnek tünt és a tulaja is dicsérte, és az ára nagyon jóó
bár nekem a fékekell szemben volt csak fentartásom
mindenesetre érdekes hogy a v2 dohc 8 szelep minden modelen megtalálható 600-125ccm ig
és jok az áraik
kinek van esetleg vele személyes tapasztalata is
http://www.hyosungmotors.hu/ -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3879 üzenetére
Nekem elég életszagú a kép... simán el tudom képzelni hogy így fog kinézni
-
Topiccsendőr
addikt
-
Integra
titán
gyün az r6
[lAyCsI]
addikt
válasz
[pod]Diablo #3876 üzenetére
Jaa, Géjjesixxer nem rossz, de akkor már a K5!
-
Deathcourier
aktív tag
2t forever!
-
[lAyCsI]
addikt
válasz
[pod]Diablo #3873 üzenetére
szépek
-
[pod]Diablo
őstag
ezek a képek hogy tetszenek?:
ez egy nitrós moci:
egy kis egykerék: -
[lAyCsI]
addikt
nna, hétvégén kikukkantott a szallag a hátsó Z6-oson...
de idén már nem költök új gumára, inkább valami használtat
fogok nézni ami kibír még pár ezrest
[Szerkesztve] -
törölt tag
hehejj!
mijezanagyalvasittkerem? roviden: menjetek raftingolni szloveniaba!ha motorral mentek es nem akartok unatkozni, akkor ne az ausztrian keresztul (gyors, unalmas), hanem mondjuk vegig szlovenian. olyan hegyi utak es olyan kilatasok vannak ott, hogy huuuu. rengeteg szintkulonbseg mindenhol hegyek-volgyek-sziklak-patakok. csodas. es hat raftingolni is jo
ha hosszabban utazok 200 korul, akkor fellevegosodik a kuplungom. talalkozott mar valaki ilyesmivel? az a tipp, hogy elforog a kinyomotuske es az forralja a hidraulikaolajamat. talan.
hajts,
&rew -
[lAyCsI]
addikt
Az én cimborám is most épülget fel...
bár még korántsem 100-as...
A Mátrában levett fejjel, úgy 90-estempónál egy fát,
de szerencsére megúszta egy agyrázkódással,
valaki odafent rá is vigyázott -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Integra #3867 üzenetére
Hát igen van ilyen a miérteket sajna nem ismerem ....valaki megússza a 240 es bukást az M3 ason (ez konkrét sztory egy rendőr mesélte el egy motoros találkozón ) mig egy másik barátom 11 év után azért hagyta abba mert a nargykörösi út-on bevágott elé egy másik motoros aki mint kiderült 1 éves jogsival részegen vezetett egy gixxer 600 at és menet közben nekisodródott és a barátom 60 al esett de igen rosszul és 1 hónap kóma után ébredt fel ( éppenhogy ) + útókezelések ,stb szóval van ilyen is ,olyan is .
-
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3866 üzenetére
Pontosan, teljesen jó fej volt, olyan közvetlen mint akárki más.
-
Integra
titán
válasz
(ÉN)közPONT #3866 üzenetére
elég jól elvan eresztve anyagilag, kapásból 1 lityós r1-gyel kezdte, lehet hogy valaki odafent védi, mert eddig még mindent megúszott
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Integra #3864 üzenetére
(egy hetes se a motor, de a max kmh a kijelzőn gyújtásráadáskor 293kmh...
hogy meddig fog élni? nem tudom) hááát külőn bejáratú angyal vigyáz az irhájára valszeg......293 ott már igen csak rángat a menetszél ha neki ez kell hajrá csak az a baj ,hogyha 1x zür van akkor nagyon nagy zür van és egy csomó ember élete rámehet erre a kis ''mókára'' !
( Gabesz gyere már ide... kezet fogtunk stb. )
Látod azért mert versenyez és vásárra viszi a bőrét még ő is emberből van ! Az ilyen srácok előtt fejet hajtok !!!!!!!!
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3862 üzenetére
Tutti, mert a báttyával is jóba van
, -elmeséltem már-, amikor először kivitt, csak így odaszólt egy háttal álló ''gyereknek'', te Gabesz gyere már ide... kezet fogtunk stb. ''kicsit'' paff voltam...
-
Integra
titán
válasz
(ÉN)közPONT #3860 üzenetére
mivel nagymotorjogsim még nincsen ezért én csak autóval tudok tapasztalatokat, az detto ugyanez. soha az életben nem voltam hajlandó piroslámpázni, hagy menjenek a hülyegyerekek
forgalomban úgyis leverem ezeket a jampecokat, itt jön ki a vezetési tudás, nem a taposom a gázt egyenesben..
ezeket az embereket soha nem értettem meg, ha kell én minden este zsarukat állítanék a körútra, két héten belül eltakarítanám őket ki a városból...
van egy ismerősöm, minden évben megveszik az új r1-et, persze azonnal legújabb komplett akropovic karbon/titán leömlő+dob cucc felugrik rá, egy hetes se a motor, de a max kmh a kijelzőn gyújtásráadáskor 293kmh...
hogy meddig fog élni? nem tudom
[Szerkesztve] -
törölt tag
válasz
Topiccsendőr #3861 üzenetére
hosszú...
Leírtam, nem foglalkozom többet a témával... -
Topiccsendőr
addikt
Elég kemény volt ez a Pumpi vs Énközpont
.
Parázs vita egy baromságról. A kis CR 125ös irigy a CBR1000-re, mert neki sajnos nem tellik olyanra - számára ez egy elérhetetlen álom - ,ezért egy olyan védőpajzsot gyárt magának, hogy azt a gépet senki más nem tudná úgy megülni, ahogy Ő. Egyébként szerintem semmi baj azokkal az emberekkel, akik betartják a KRESZ szabályait. Attól, hogy százharminccal megy autópályán, én meglengetem a kalapomat, legalább nem fog kinyirni engem sem, meg magát sem. Nos remélem nem korbácsoltam fel az indulatokat, nem ez volt a célom. Csupán Pumpi éretlen hozzászólásából kifolyólag elöntötte a szar az agyamat. Sajnálom, hogy ezt kell mondanom, de serdülő gyermekeknek van iylen hozzáállása a dolgokhoz. Ráadásul jogsi nélkül egy kétütemű 125-tel hogy lenne annyi tapasztalata, ami alapján bárkit is lefitymálhatna?
Mindegy. Előfordul az ilyesmi. Kérlek ne kezdjétek újra, én csak a véleményemet mondtam, és többet hozzáfűzni nem fogok ehhez. -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
#16741888 #3856 üzenetére
OKÉ PEACE !
Integra :
háát a varga gergő haverom 1x kihívott egy arcot versenyre a 2/a -n szombat délután . Sztory kivitte az firssen bejáratott új R1 et ( 202 Le ) erre arra esz a fene egy hülyegyereket vadi új fekete akradobos r1 el . Arc megszólal fasza motorod van olyan mint az enyém ( nem ismerte gergőt , rádásul az csak farmerben / polóban volt ) ....gergő néz ....mivan ? ..válasz gorsuljunk vazze ...minek ??? hát mer az enyém erőssebb ......OK egyenesben stift gáz arc 200 K ig mert menni és leszakadt a 3 km hosszú egyenesben .......hmmm bevárás arc szövegel nem megy úgy a motorom stb én épp akkor kullogtam oda a válasz pedig ebben az r1 ben csak 3 henger jár......magunk közt megbeszéltük mindig vannak ilyen nyeretlen 2 évesek ...nekem spec akkor se lenne esélyem egy profi ellen ha balatonig ad előnyt
mert nekik éjjel nappal ezen forog a fejük !
(egyik egy nyegle alkatú husaberges) hehe tudom ki az oktogon brigád eggyik oszlopos tagja .......sokat járok arrafelé mert ott van egy céges telephely és látom azt a bamba tökösmákost egykerekezni meg ilyenek ..meg láttam amikor lemeszelték és jött a forma melyikötöknek adjam a 10000 rest ??? 2 en vagyunk -
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3858 üzenetére
Alpok Adria kupában idnul Stock 600... Kis talmával egy géposztály ugye.
Superbike magazinban is mindíg írnak róla... Sajna régen jóba voltunk, de már nem tartjuk a kapcsolatot, nem vagyok olyan hogy azért, legyek a barátja mert kivisz a ringre, mert kivitt akkoriban párszor, tavaly-tavalyelőt, csakhát ő elég elfoglalt ugye, meg nem is egy gyerekkori barátság szóval, megszakadt. -
Integra
titán
válasz
(ÉN)közPONT #3852 üzenetére
a motorok alapján nem ők szoktak a körúton ökörködni meg huzatni a sportkipuff rendszereket éjjel 10kor..
van egy két supermotos is, egyik egy nyegle alkatú husaberges, az nagyon szeret vetíteni -
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3855 üzenetére
Ok, figyelni fogok rá, köszi.
Annyit mondok hogy bocs, tudod nagyon sok újonc fordul meg itt, nem mindíg hisz el nekik mindent elsőre az ember.Viszont ahogyan látom te kivétel vagy, kicsit elhamarkodott volt a reagálásom. -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
#16741888 #3851 üzenetére
Arra figyelj oda ,hogy a 96 elötti modelleknél itt ott lehet a hengernél némi tömités probléma + jó néhány gép elöregedett telószimeringel jött be kishazánkba ezt is érdemes nézni ,hogy el van e öregedve mert igy időben észrevehetsz egy olyan aprónak tünő hibát ami késsöbb komoly zürt okozhat ! Tudom mit beszélek 1 idényt elhülyültem keszin egy motoros cégnél mármint haveri kör és sokat jártam hobbyból szerelni .
-
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3852 üzenetére
Juhász Tomit ismered?
-
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
Integra #3850 üzenetére
Rózsa Andrist (Duc 999R), Varga Gergely (R1), Nagy zolit (R1) igen de ők profik én meg sima 1xszerü műkedvelő vagyok , amúgy ezek az emberek tök közvetlenek itt nincs nagyképűskődés ,hogy versenyző vagyok és tsa-i ezt arzért is írom le mert attól ,hogy valaki versenyez még ugyanolyan ember mint mi ! Mondok egy példát Andris ídőmérőn bevitt motorral egy skacot a boxba mert a srác dergázott előtte és sántított erőssen ezt ő látta és gondolta gyorssabb mint a doki igy felültette hátra a csupasz idomra és bekarikáztak .....utána kiderült ,hogy elrepedt a lába a srácnak egy 1.5 cm es szakaszon , szóval ez összetartás
-
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3848 üzenetére
Pont a motorozás élmény miatt vettem CRt
, sokkal izgibb mint bármi más, ráadásul, ezeken az utcákon más nem is való,
és ha egy-egy este útbaejtem a szomszédos homokdombot, akkor kezdődik csak az igazi móks.
-
Integra
titán
válasz
(ÉN)közPONT #3848 üzenetére
ismered azt a brigádot?
-
Integra
titán
válasz
#16741888 #3847 üzenetére
akkor most olvasd el újra mit írtál neki és utána gondold végig mégegyszer.
nem lehet hogy tök alaptalanul rontottál neki abban a stílusban és teljesen jogosan rágott be rád?
az hogy te másképp gondoltad mint ahogy írtad, ez már a te butaságod, illetve oda nem figyelésed, ez pedig a te bajod, nem az övé.
nem igaz? -
(ÉN)közPONT
őstag
válasz
#16741888 #3846 üzenetére
Azért arra kiváncsi lennék te biztos nem vigyáznál a nehéz munkád által megvett motorodra ? ugye? gondolom hagynád ,hogy ott rohadjon meg és a szomszéd rajta nyomja el a staubot ?............nemhiszem akkor minek piszkálsz ? JA a CR125 az egy jó motor nekem is volt igaz nem mostanság , nem azzal van a baj mire tellik mert akit én motorosnak hívok annak nem feltétlen H-D van a segge alatt hanem inkább azt nézem ,hogy szereti e csinálni ? És nem csak az octogon /nyugati 3 szöget ismeri .
részemről ha leszállsz rólam én se dumálok többet hozzád -
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3845 üzenetére
rosszul szóltál de mindegy, képzeld megdolgoztam érte, CR125re futotta a pénzemből, de a kertek alatt motorozgatni tökéletes. Majd ha lesz rendes munkám lesz rendes motorom is.
-
(ÉN)közPONT
őstag
-
törölt tag
válasz
Integra #3841 üzenetére
na várjál csak, én ugyanúgy motorozok, és jobban is szeretem mint az autót, de akkor sem értem ha valaki 130al megy autópályán minek neki 1000es Blade
Mert ok, menjen biztonságosan, de egy 1000es RRrel?
jó, befejeztem nekem mindegy mindenki annyival megy amennyivel akar. szerintem egy kicsit félreértettél... -
Integra
titán
énközpont
mi a pannonián a mostani gyári ezres bringás körrekord?
meg haccázasé, nem tudod? -
AMD Power
titán
Sziasztok
Tudom , hogy egy 50-s robogó nem motor de mégis csak 2 kereke van!Lenne egy olyen kérdésem , hogy 100K-ig bezárólag ki milyen márkájú 50-s robogót ajánlana nekem!?
-
törölt tag
válasz
(ÉN)közPONT #3832 üzenetére
ezaz pucoljad csak, fogadni merek az se a használattól fog elkopni... nem szeretem az ilyen embereket, megvesznek egy ilyen gyönyörű replika fényezésű ciberét, és 130al mennek vele az autópályán...
Mi a szarnak neked ilyen? Hogy elmondhasd hogy neked ilyen is van?... hát ehhez csak gratulálni tudok.máig nem értem hogy a villogáson kívül minek neked ilyen motor
-
G@ben
addikt
-
(ÉN)közPONT
őstag
ÜDV a klubban !!!!!!!
megyek lepucolom a drágaszágot
G@ben
addikt
A mai napon én is beléptem a motorosok nagy táborába, ugyanis reggel sikeres vizsgát tettem le nagymotorra és ennek rendkívüli módon örülök.
-
blaca
újonc
Csákány
Vennék egy 82-es xj 750 yamahát, tud valaki valamit róla technikailag mire kéne vigyázni + hogy motorozható az öreg csont? -
Integra
titán
Halálos motorosbaleset Hollóházánál
augusztus 15. 14:45
[MTI]
Életét vesztette egy motoros Hollóháza térségében. A 32 éves leveleki férfi a hétvégén a Borsod-Abaúj-Zemplén megyei Hollóháza irányából Kéked felé közlekedett, amikor az egyik kanyarban megcsúszott és átsodródott az út jobb oldalára. A motorkerékpár az ott lévő vízelvezető árkon keresztül átvágódott a füves területre majd felborult. A motor vezetője az árokba zuhant. -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Topiccsendőr #3824 üzenetére
Azért én igyexem nem agyatlanul száguldozni,
szeretek én is egyben hazaérni, persze ez legtöbbször
qrvára kevés, ha a sok baromracú autós nem figyel rád,
most Szombaton is kivágódott elénk egy (no mi más?)
Szutyuki Stiftes, és én is meg a cimbim is (mindkettőnk
mögött a barátnője) csikorgósat kellett fékezni... -
Topiccsendőr
addikt
válasz
[lAyCsI] #3821 üzenetére
Velem csak egyszer csinálták meg ezt. Majdnem eltaknyoltunk, mert a srác meg akarta mutatni, mennyire tudja neki húzni. Húzni mindenki tudja, hazaérni épségben... kevesebben. Akinek a szemében azzal nősz, hogy halálos iramban kockáztatod magad és még őt is, hogy mondjam... az nem éppen a legbölcsebb ember.
Ezt nem csesztetésnek írom, hanem azért, hogy megkíméljek egy embert egy olyan élménytől, amilyen az enyém volt. -
törölt tag
válasz
#25954560 #3782 üzenetére
hulyeseget irtam, bocs. az AV46-os az sport-tura guma, a havernak az AV49+AV50 kombo volt fent, azt valtotta most a viper. en akartam AV46-ot a dunlop 207 helyett, de asszem a Z6-ossal jobban jartam. most van benne 5700km, de meg nagyon szep.
Te lAyCsI, hogyan hasznalod te a biciklidet, ha elfogyott 7000 alatt?
tegnap este gurultunk egy nagyon jot a varosban45 perc alatt atmentunk az osszes szabalyosan jarhato hidon (lanchid lezarva, vasuti osszekoton meg nem illik), nyugisan, inkabb kikerulve a forgalmat. es a legfontosabb: hetfotol pentekig a jegbufeben (oregeknek: felszab ter
) lehet kapni gofrit!
ez fontos, mert bp-en nem tudok egyelore masik helyet.
hajts,
&rew -
Bally
senior tag
Pl: ilyen? Bővebben: link
-
Bally
senior tag
válasz
Topiccsendőr #3814 üzenetére
Sose volt MZ-m, de én úgy emlékszem, hogy az újabbakon nem megszakítós gyújtás van.
szerk: jahh igaz a jeladós gyujtásnál ilyen gond nem nagyon lehet, megy jól, vagy egyeltalán nem. De azért jó lenne tisztázni melyik típusról van szó. vagy csak elkerülte a figyelmemet?
[Szerkesztve] -
Topiccsendőr
addikt
Onnan, hogy a gyertyád nem őzikebarna, és hogy nem indul be. Milyen színű is a gyertyád? Ez a legvalószínűbb hibája, ez ugyanis elég ''hamar'' elállítódik, ha nem gondozod. Persze ettől lehet más baja is. Ellenőrzéshez kellene egy ETZ-s könyv, hogy mekkora a megszakítóhézag, meg hogy a felső holtponthoz képest mikor kéne szikrát adnia. Én sajna ezt elfelejtettem, már három éve nem láttam ETZ-t
-
motoGP
csendes tag
válasz
Integra #3712 üzenetére
Áhoj !
Bocs, hogy későn reagálok kicsit lemaradtam, de az egyik kedvenc motorom a VTR 1000.
Több szempontból is különlegesnek számít, egyrész felépítése és technikai megoldásai miatt másrészt a kategória modellekhez képest viszonylag alacsony darabszáma illetve SBK-ás image-e is ezt a tény erősíti. Mindemellet ráadásul még az egyik legjobban motorozható modell a ''speed'' motorok között. Tudom, hogy a Ducati ellen fejlesztették az SBK-ra és csak a szabályok miatt gyártották és hozták forgalomba Gondolom azért nem gyártották szívesen mert nem akartak házon belül konkurenciát a CBR-nek vagy nem bíztak egy V2 pályagép utcai sikerébe bár nem értem miért. Na most, ha nem fogyott rendesen és bejött a jóslatuk,- feltéve ha ez volt - akkor megértem, hogy leállnak a gyártással, viszont ha sikeres akkor nem értem miért szünik meg.
Na, mindegy biztos van valami értelmes magyarázat.!
Honda VTR 1000 SP2 - egy legenda születik !!!
[Szerkesztve] -
Kígyó
senior tag
válasz
Topiccsendőr #3811 üzenetére
''gyújtórelé? ETZ-ben?''
Miért van olyan érzésem hogy nincs benne?
''Maximum elment a megszakítóhézagod, vagy elállítódott.''
Ezt hogyan tudom ellenőrizni? -
[lAyCsI]
addikt
válasz
Integra #3806 üzenetére
Ha jól emléxem egy német srác volt,
benne volt a TT-s filmben is amit eccer láttam,
volt egy hosszabb riport vele, miután kezdett
felépülgetni, iszonyat ronda bukta volt...
Kérdezte a riporter tőle hogy mi lesz vele ha
felépül, erre természtesen az volt a válasz hogy
újra indul a TT-n... fanatikusok... -
törölt tag
egy Man szigeti bukás (1.8mb):
brownus
veterán
anyám, nézitek az X-Fighters-t? Madridban az eurosporton megy
Aktív témák
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12600 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB CM CMP 510 Corsair 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! GIGABYTE Z370P i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest